Bygteam.dk

Ærtesten pristjek

Er du på udkig efter ærtesten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 939 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ærtesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
939 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.040 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.249 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: hvide grå blå

Mængder: 15 kg 500 kg 1 m3 800 kg 1 ton 20 kg 10 kg 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 500 liter 1000 kg

Levering: vognlæs afhentning i poser trailer i sække løst leveret i bigbag hent selv i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring ærtesten.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige ærtesten alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på lave priser, og nogle giver kompetent sparring. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggekæder har et bredt produktudvalg, og øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot ærtesten.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund bør du læse butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggekæder udbyder varer fra flere nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af ærtesten online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og herigennem har man mulighed for at bestille online og køre varerne selv. Dermed er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt endda hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Derfor kan du modtage ekstremt gavnlig vejledning fra mennesker som er eksperter i lige præcis ærtesten.
Alverdens nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du gode tilbud.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du køber ærtesten online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
ærtesten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

ærtesten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 personer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

ærtesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

ærtesten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig som regel pludselige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige projekter, og derfor vurderes det afgørende at man afsætter en del tid i handlingsplanen, med formålet om at man er tryg ved at komme i mål.
2Du skal for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
3Husk at regne på om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde hente assistance fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Såfremt du vil benytte assistance fra en fagmand kan det være en god idé at notere tilbud fra en håndfuld foretagender.
4Længe før du starter arbejdet kan det blive ekstremt essentielt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde gældende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Ofte vil det vise sig fornuftigt at have et budget for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det er sundt at dokumentere samtlige poster, og efterfølgende notere ens købspris for dem alle sammen.
6Du må ikke på noget tidspunkt undvære grej. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at du har grejet til rådighed inden du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
7Der ligger utallige vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube yder assistance med rigelig konstruktiv oplysning, særligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
8Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er omfangsrige byggerier. Krævende ting gør krav på flere folk. Endvidere vil det blive bedre og mere interessant når man er flere om det.
9For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund bør du tit kigge på vejrberetningerne i forbindelse med byggeriets start, så du slipper for at det med et brag begynder at vælte ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse byggeprojekt.
10Du har mulighed for at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
11Det kan vise sig vigtigt at have de presserende byggematerialer tilgængelige i god tid før du starter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel note indeholdende de materialer der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
12Forberedelse vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør lave en klar plan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Vær realistisk i sammensætningen af tidsplanen.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er utrolig imponerende. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Normale spørgsmål med hensyn til ærtesten

 • Hvad er ærtesten?
 • Hvordan lægger man ærtesten?
 • Ærtesten hvor meget?
 • Hvad vejer ærtesten?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  En del e-handler yder i øjeblikket flere billige leveringsmidler til ærtesten. Førstevalget hos mange er p.t. afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når der er mulighed for det. Muligheden er altså super smart, samt oftest endvidere den mest betalelige fragttype.

  Du kunne endvidere overveje at få varerne leveret til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig typisk en smule dyrere, men endda super fleksibel ved køb af ærtesten online. Den prisbilligste løsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket kræver at du opholder dig med kort afstand til webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på ærtesten er særdeles vital om vi skal bruge varerne omgående, så af den grund er det jo vigtigt at vi ser den anslåede leveringsdato på ærtesten. Adskillige shops på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre online, men glem ikke at det nødvendiggør at transaktionen realiseres inden et fastslået tidspunkt, således at de kan nå at få bestillingen distribueret forinden logistikmedarbejderne får fri.

  Nogle få internet firmaer tilbyder levering uden betaling på ærtesten online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der shoppes for en præcis sum. Ellers skal du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtform, der ofte vil blive at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

  En hel del webbutikker tildeler afhentning hvor man bestiller billig ærtesten hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne udlover eksempelvis klik-og-hent på ærtesten i følgende områder:

  Nykøbing Falster, Skive, Kalundborg, Odder, Grenaa, Værløse, Ringsted, Højbjerg, Åbyhøj, Vallensbæk, Hørsholm, Ishøj, Hillerød, Odense, Greve, Lystrup, Ølstykke, Holstebro, Charlottenlund, Søborg, Aalborg, Frederiksberg, København, Valby, Dragør, Brønshøj, Frederikssund, Brabrand, Frederikshavn, Nyborg, Haslev, Virum, Varde, Middelfart, Ballerup, Kokkedal, Hobro, Thisted, Fredericia, Solrød Strand, Rudersdal, Aarhus, Slagelse, Vordingborg, Lyngby, Skanderborg, Farum, Struer, Hedensted, Viborg, Albertslund, Vanløse, Aabenraa, Risskov, Gentofte, Brøndby, Nakskov, Esbjerg, Rønne, Taastrup, Hedehusene, Korsør, Haderslev, Lillerød, Hjørring, Herning, Tilst, Birkerød, Silkeborg, Glostrup, Randers, Rødovre, Helsingør, Jyllinge, Gladsaxe, Køge, Stenløse, Nærum, Svendborg, Allerød, Horsens, Brønderslev, Hvidovre, Nørresundby, Herlev, Næstved, Kolding, Ikast, Roskilde, Holbæk, Tårnby, Sønderborg, Frederiksværk, og Vejle, .

  Afhentning af ærtesten er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland).

  Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at mennesker typisk søger blandt andet ærtesten tilbud og billig ærtesten. Derudover ser vi mange gange online shoppere lede efter bl.a. ærtesten priser, ærtesten online og køb ærtesten, plus de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan og Davidsen.

  Tilbud på ærtesten

  Det er efterhånden meget fremkommeligt for forbrugerne at finde de bedste priser på billige ærtesten online fra flere e-firmaer, og til gengæld har de fleste e-handler været tvunget til at reducere priserne på ærtesten betragteligt, og ydermere garantere fragt uden beregning.

  Trods dette kan det imidlertid vise sig gunstigt at efterse nogle forskellige e-firmaer efter tilbud og udsalg på ærtesten online forud for at du køber, sådan at man er skråsikker på at antage den bedste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

  Du skal bare ikke glemme, at i tilfælde af at en shop forhandler billige ærtesten online til en tilbudspris som anses for helt ekstremt billig, burde det ofte være et karakteristika der viser en uægte internet butik. Bestillinger med kort er heldigvis omfattet af en bestemmelse, som dækker en imod uærlige e-firmaer.

  Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere beløbet til ærtesten over en periode. Dette fås som regel i niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

  Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter fx ærtesten tilbud og køb ærtesten. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge fx ærtesten priser, billig ærtesten og ærtesten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ærtesten er 899 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: grå blå hvide

  Mængder: 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 500 liter 20 kg 1 m3 10 kg 1 ton 800 kg 15 kg 15 kg 25 kg 500 kg

  Levering: i bigbag i løs vægt løst leveret hent selv i sække trailer vognlæs i poser afhentning

  Tjek andre menneskers synspunkter

  Trustpilot præsterer flere gode muligheder for at studere ret mange øvrige brugeres opfattelser og herved kan det anbefales, at du tolker internet shoppens anmeldelser før du køber billige ærtesten online.

  Facebook fremskaffer derudover absolut gavnlige metoder til at få indtryk af online shoppens troværdighed. Tilmed ser vi endda shops på nettet hvor man kan ytre en kritik af ordreforløbet, som ydermere burde tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Før folk bestiller billige ærtesten online hos en butik kunne man i virkeligheden gennemløbe virksomhedens handelsvilkår, det er dog i reglen et omfattende projekt, særligt hos de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

  En nem løsning er at se hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, da det længe har været et signal om at internet forretningen retter sig efter gældende dansk lovgivning, samt at internet shoppen rutinemæssigt føres tilsyn med af fagmænd som mestrer vilkårene.

  Dette er desuden din anledning til at få hjælp, hvis du skulle få problemstillinger ved dit indkøb af ærtesten. Ligeså foreslår vi at køberen er vaks omkring de væsentligste retningslinjer der influerer på købet af ærtesten online, for eksempel hvilken ombytningsret virksomheden benytter.

  Derfor er det ydermere relevant, at man når som helst bevarer ens kvittering, så man når som helst vil kunne bevise sit køb af ærtesten, uanset om man har købt ved Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen eller Jem og Fix.

  Louise A gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Susanne gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Hans Kristensen gav 5 stjerner

  SUPER

  Inger I gav 5 stjerner

  God til prisen

  Ærtesten via forhandlere på nettet

  Trustpilot byder på ultra belejlige løsninger til at se nøjere på en lang række nuværende kunders anmeldelser med køb af ærtesten og på grund af dette anbefales det, at du gransker internet webshoppens kritik forud for at du handler ærtesten på nettet.

  Facebook præsterer lige så vel tilpas pålidelige chancer for at få kendskab til internet firmaets kundefokus. Tilmed møder vi nogle online virksomheder som tilbyder folk at give en vurdering af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne for bestilling af ærtesten.

  Inden du handler ærtesten via nettet

  Forinden nogen bestiller ærtesten på en forhandler på nettet behøver man utvivlsomt studere e-shoppens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke særlig morsomt.

  En anden mulighed er at bemærke om internet selskabet er medlem af e-mærket, siden det typisk er et kendetegn for at internet virksomheden forstår de danske retningslinjer, samt at den jævnligt monitoreres af eksperter der kender til vilkårene for salg af ærtesten via internettet.

  Desuden får du genvej til hjælpende service, ifald du forvoldes problemer ved din handel. Yderligere slår vi et slag for at man er obs på de mest betydningsfulde forhold der har indvirkning på ordren.

  Forsendelse af ærtesten

  En hel del webshops i Danmark tilbyder heldigvis mange forskellige leveringstyper. Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter ærtestenene, som jo nødvendiggør at du lever i kort afstand af internet forhandlerens bopæl.

  Antal dages levering er selvfølgelig meget vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge ærtestenene omgående, og herved er det jo meningsfuldt at du ser nærmere på leveringstidspunktet på ærtesten – som alligevel står og falder med at bestillingen laves forinden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få bestillingen ud af døren inden logistikpersonalet har fri.

  Nogle online forretninger byder på gratis fragt af ærtesten, men for det meste er det så nødvendigt at man shopper for en konkret pris.

  Tilbudene der ses på denne side blev genereret af vores algoritme. Den har effektivt gennemsøgt millioner af produkter med det formål at kunne fremvise de varer der ligger tæt op ad ærtesten, og som robotten af den grund estimerer at du vil kunne lide.

  Udover din søgning har robotten ligeledes indregnet søgefraser, som den vurderer at øvrige brugere typisk benytter i sammenhæng med det, eksempelvis ærtesten i 8-16 mm eller ærtesten pris foruden søgninger som køb ærtesten og ærtesten pris.

  Den information har den benyttet som ekstra inspiration til at præsentere de tættest beslægtede produkter. Det ses også at andre folk søger efter ærtesten i 500 kg, ærtesten i sort eller ærtesten tilbud. Den her data har robot-søgeren ligeledes benyttet for, at søge sig forbi et utal af tilbud.

  Derudover viser data, at søgefraserne ærtesten i 8-16 mm, ærtesten i hvid og ærtesten leveret er aldeles anvendte, og som følge heraf er de også medregnet af robot-søgeren ligesom søgeordene ærtesten hent selv, ærtesten i 500 kg og ærtesten i 8-16 mm. Forhåbentlig viser det sig at du ikke blev skuffet over de præsenterede tilbud, og at bare et enkelt af dem kan bruges.

  Ærtesten anskaffes igennem velkendte netshops, f.eks. Silvan.dk, Bygma.dk, 10-4.dk, DavidsenShop.dk, XL-Byg.dk, Bauhaus.dk, Stark.dk og JemogFix.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles ærtesten til…

  Syddanmark: Kolding, Kerteminde, Bramming, Middelfart, Faaborg, Otterup, Nyborg, Svendborg, Nordborg, Aabenraa, Ringe, Rødekro, Vojens, Tønder, Vejen, Esbjerg, Billund, Odense, Haderslev, Sønderborg, Assens, Børkop, Munkebo, Varde, Ribe, Grindsted, Fredericia

  Nordjylland: Sæby, Nørresundby, Støvring, Hirtshals, Aars, Aabybro, Frederikshavn, Aalborg, Hjørring, Skagen, Svenstrup, Nykøbing Mors, Hadsund, Thisted, Nibe, Brønderslev, Hobro

  Midtjylland: Odder, Galten, Højbjerg, Risskov, Hornslet, Beder, Aarhus, Hedensted, Åbyhøj, Egå, Brande, Horsens, Grenaa, Brabrand, Lystrup, Bjerringbro, Silkeborg, Tilst, Ebeltoft, Hasselager, Holstebro, Ikast, Løsning, Skødstrup, Hørning, Hadsten, Hammel, Struer, Vejle, Skive, Mårslet, Malling, Lemvig, Skanderborg, Ry, Hinnerup, Kjellerup, Viborg, Løgten, Herning, Skjern, Randers, Ringkøbing

  Sjælland: Vordingborg, Nakskov, Skælskør, Maribo, Kalundborg, Sorø, Korsør, Herfølge, Nykøbing Falster, Jyllinge, Solrød Strand, Greve, Holbæk, Slagelse, Ringsted, Næstved, Haslev, Køge, Fensmark, Nykøbing Sjælland, Tune

  Hovedstaden: Fredensborg, Farum, Ballerup, Rudersdal, Rødovre, Hellebæk, Taastrup, Hvidovre, Slangerup, Brøndby, Espergærde, Stenløse, Smørumnedre, Hedehusene, Humlebæk, Snekkersten, Roskilde, Dragør, Frederikssund, Gladsaxe, Nivå, Helsinge, Dyssegård, Holte, Værløse, Nærum, Helsingør, Måløv, Frederiksværk, Rønne, Hellerup, Ishøj, Herlev, Gilleleje, Valby, Albertslund, Vanløse, Søborg, Charlottenlund, Glostrup, Lillerød, Hørsholm, Frederiksberg, Høje Taastrup, Tårnby, Hillerød, Birkerød, Hundested, Kokkedal, Gentofte, Vallensbæk, Brønshøj, Lyngby, København, Virum, Allerød, Ølstykke

  9 tips til online shopping
  1Forud for at folk bestiller billige ærtesten hos en shop behøver de på en vis måde have øje for butikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Foruden dette foreslåes det at du er omhyggelig omkring de mest centrale forhold der gælder for bestillingen af billige ærtesten online, f.eks. hvilken returret webbutikken bruger.
  2En hel del e-handler i Danmark yder levering uden omkostninger på ærtesten, men oftest er det så præmissen at man aftager for en præcis sum. Derudover skulle du beslutte sig for den billigste leveringsmodel, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver beklageligvis omvendt super gnidningsløs. Den mest letkøbte fragtform vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
  3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særdeles central om man står og skal bruge produkterne nu og her, så derfor er det rimelig klogt at vi undersøger leveringstidspunktet for ærtesten. Masser af online shops tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer, men husk at det betinges af at du når at bestille før et aftalt klokkeslæt.
  4Trustpilot fremskaffer fuldstændig gavnlige muligheder for at bese en række aktuelle forbrugeres tanker og derfor er det en hjælp, at du gennemgår e-shoppens vurderinger forud for at du køber billige ærtesten online. Facebook bringer dig også aldeles sikre metoder til at få en idé om e-handlens troværdighed.
  5Den mindst kostelige løsning til levering vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig nærved internet virksomhedens lager. Den leveringsmodel kan vise sig at være virkelig udslagsgivende i tilfælde af at vi har brug for ærtesten inden for få dage. Alternativt så sikrer nogle enkelte e-handler i Danmark fragt uden betaling, men i reglen er det påkrævet at du shopper for et præcist beløb.
  6En hel del online forretninger foreslår nu om stunder diverse billige fragtløsninger til ærtesten. Den mest benyttede er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente produkterne når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså ualmindeligt let gængelig, og desuden tilmed den billigste leveringsmulighed.
  7Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være et kendetegn for at internet forretningen anerkender dansk lovgivning, og at online webshoppen rutinemæssigt overvåges af fagmænd der har megen viden om vilkårene på området. Forinden nogen bestiller billige ærtesten hos en e-butik burde de på en vis måde studere virksomhedens forretningsvilkår.
  8Det er jo særdeles ukompliceret for enhver at sammenligne tilbud online på billige ærtesten på flere online selskaber, og herved yder masser af online shops gebyrfri levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive tiden værd at kontrollere nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud forinden du køber, således at du er skudsikker på at opnå den bedste pris.
  9Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en regel, som begunstiger dig som køber imod falske internet varehuse. Alternativt bør du overveje en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at finansiere prisen ude i fremtiden.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk