Bygteam.dk

Akustikplader pristjek

Er du på udkig efter akustikplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 akustikplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.927 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
17.444 kr.25x600x1200 mmKøb
17.712 kr.25x600x1200 mmKøb
22.080 kr.25x600x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til print til væggen til loft til oplimning

Varianter: med lys med tryk med huller med motiv med kunst med print med stof

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du lede andre steder.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne selv. Dette er især muligt ved de kendte byggemarkeder.
Flere byggekæder sælger et stort udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare akustikplader.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man læse byggemarkedets betingelser.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp til valg af akustikplader.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige akustikplader hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder de bedste priser, imens nogle har fokus på faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes nær dig, og hermed har flertallet mulighed for at handle online og hente produkterne personligt. Herigennem er det muligt at spare fragtomkostningen, og samtidig skaffe produkterne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra alle mulige nicheshops, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af akustikplader online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller akustikplader online på deres side.
Forskellige nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få billigere priser.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Altså bør du modtage en høj grad af konstruktiv sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis akustikplader.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

akustikplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

akustikplader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

akustikplader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

akustikplader bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har adgang til utallige guides og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder en masse anvendelig viden, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
2Du skal aldrig se bort fra sikkerheden, så glem ikke påklædning herunder hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
3Måske det viser sig fundamentalt at have de fornødne byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du starter eksekveringen. Du kan med fordel notere en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres alt du skal bruge, og dernæst gennemløbe listen, så du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
4Du må nødig gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig fornuftigt at du har grejet parat akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er desuden godt at indregne disse omkostninger i byggeriets budget.
5Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig ekstremt betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
6Der viser sig næsten altid uforudsigelige bump på vejen når det kommer til omfattende projekter, og herved kan det være betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
7Husk at du kan søge økonomisk støtte til renoveringer. Det bliver givet ifald ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeprojektet forbedrer naturen.
8Forberedelse vil altid være metoden til succes med projektet. Du skal udarbejde en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af køreplanen.
9Ved projekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den grund må du regelmæssigt kigge på vejrudsigten i forbindelse med byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med dit omfattende byggeprojekt.
10Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ift. større byggeprocesser. Omfattende byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
11Ofte vil det være vigtigt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være rationelt at notere alle omkostninger, og herefter søge sig frem til mulige tilbud på dem enkeltvis.
12Du kunne overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør hente hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige firmaer.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som altså er ultra betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål inden for akustikplader

 • Akustikplader hvor meget?
 • Hvad koster akustikplader?
 • Hvad er akustikplader lavet af?
 • Hvad er akustikplader?
 • Hvilken mulighed for levering er smartest?

  En stor portion webshops i Danmark giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige løsninger til levering til akustikplader. Den mest populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare dine produkter når du har lyst. Leveringstypen er jo rigtig uproblematisk, samt typisk også den billigste leveringsløsning.

  Du kunne derudover forsøge at vælge at få sendt til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden er en gang i mellem en tak mere omkostningsfuld, men på den anden side særdeles let med akustikplader online. Den mest billige leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du er nærved online shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Antal dages levering på akustikplader er selvfølgelig virkelig relevant forudsat du behøver ordren fluks, så med det formål er det helt passende at du studerer den estimerede leveringsdato ved akustikplader. Adskillige online butikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre online, som dog er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastsat tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer distribueret forud for at medarbejderne holder fyraften.

  Nogle forretninger på nettet sikrer portofri levering på akustikplader online, men for det meste er det påkrævet at du bestiller for en fastsat sum. I øvrigt bør man snuppe den mest letkøbte fragtløsning, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

  De store byggecentre udlover klik-og-hent hvor du handler billig akustikplader hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne udlover eksempelvis afhentning af akustikplader i følgende byer:

  Gladsaxe, Ølstykke, Valby, Holbæk, Vejle, Charlottenlund, Grenaa, Haslev, Åbyhøj, Rudersdal, Svendborg, Glostrup, Nærum, Brabrand, Ringsted, Gentofte, Lillerød, Skanderborg, Hjørring, Skive, Rødovre, Holstebro, Risskov, Rønne, Nyborg, Randers, Søborg, Farum, Silkeborg, Nykøbing Falster, Allerød, Aarhus, Sønderborg, Tårnby, Taastrup, Frederikshavn, Helsingør, Frederiksværk, Hedensted, Ikast, Herlev, Brønshøj, Nakskov, Slagelse, Herning, Birkerød, Frederikssund, Albertslund, Varde, Stenløse, Højbjerg, Lyngby, Vanløse, Nørresundby, Odder, Korsør, Aabenraa, Ishøj, Hedehusene, København, Tilst, Frederiksberg, Vallensbæk, Virum, Dragør, Solrød Strand, Horsens, Haderslev, Odense, Hillerød, Fredericia, Viborg, Struer, Lystrup, Hørsholm, Brønderslev, Værløse, Køge, Kolding, Aalborg, Næstved, Jyllinge, Vordingborg, Hvidovre, Kalundborg, Brøndby, Esbjerg, Kokkedal, Hobro, Roskilde, Ballerup, Middelfart, Thisted, og Greve, .

  Klik-og-hent af akustikplader er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster).

  Når der ses på statistikkerne er det klart, at folk som regel kigger efter for eksempel akustikplader online og akustikplader priser. Derudover oplever vi ofte folk søge fx køb akustikplader, akustikplader tilbud og billig akustikplader, foruden de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

  Find den bedste pris på akustikplader

  Det har vist sig at være i høj grad ligetil for alle at sammenligne tilbud på billige akustikplader online fra diverse e-firmaer, og derved har mange e-forretninger set sig nødsaget til at tvinge prisniveauet på akustikplader betydeligt, og endda garantere gratis levering.

  Til gengæld kan det immervæk vise sig gunstigt at analysere nogle få internet shops i Danmark efter tilbud på akustikplader online forud for at du køber, sådan at man er sikret at modtage den bedste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg og Bygma.

  Man bør lige meget hvad være så påvagt, at ifald en webbutik reklamerer billige akustikplader online til en tilbudspris som virker helt ekstremt billig, så kunne det tit være et signal om en uægte netbutik. Betalinger med kort er på den anden side inkluderet i en foranstaltning, som hjælper dig som kunde imod uægte internet butikker.

  Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du vælge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du agter at afdrage betalingen af akustikplader i flere bidder. Dette foreslåes ofte ved online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Silvan.

  Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger fx billig akustikplader og akustikplader tilbud. Vi ser derudover jævnligt online shoppere søge efter for eksempel akustikplader online, køb akustikplader og akustikplader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til print til væggen til loft til oplimning

  Varianter: med stof med huller med kunst med print med motiv med lys med tryk

  Læs nuværende kunders bedømmelser

  Trustpilot bringer dig evigt fordelagtige løsninger til at kortlægge en stor gruppe nuværende kunders anmeldelser og herved tilrådes det, at du eftergår e-firmaets kritik før du køber billige akustikplader online.

  Facebook giver dig derudover super fordelagtige metoder til at få indblik i internet firmaets popularitet. I øvrigt ses en række outlets på nettet hvor man kan offentliggøre en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde kan tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk shopper billige akustikplader online hos en e-forretning kunne man for at være sikker tyde butikkens forretningsvilkår, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt, specielt med de kendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan og Stark.

  Et alternativt forslag kan derfor være at se om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det er et tegn på at online firmaet opfylder de gældende danske regler, tillige med at e-shoppen undertiden føres tilsyn med af fagfolk som har megen viden om lovene på området.

  Desuden giver det dig genvej til støtte, såfremt du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din shopping med akustikplader. I øvrigt tilrådes det at man er påpasselig med de mest aktuelle vedtægter der kan have indvirkning på købet af akustikplader online, som eksempelvis hvilken returpolitik e-shoppen benytter.

  I den relation er det virkelig afgørende, at man til enhver tid sikrer ens købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne bevise sin bestilling af akustikplader, hvad end man har bestilt hos Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Bygma.

  Morten gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Henrik gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Christian Mortensen gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Lars gav 4 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  9 gode råd til internetshopping
  1Den billigste leveringsmanér vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, som desværre afhænger af at du bor i kort afstand af internet shoppens hjemsted. Den fragtløsning kan vise sig at være temmelig bestemmende forudsat vi har behov for akustikplader om kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere e-firmaer levering uden omkostninger, men tit er det kun gældende hvis man indkøber for et fastsat beløb.
  2Det er i dag virkelig let for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige akustikplader fra forskellige firmaer på nettet, og derfor tilbyder utallige internet firmaer levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid blive udbytterigt at sammenholde et par forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, sådan at man er sikker på at skaffe sig den bedste pris.
  3Forud for at folk handler billige akustikplader i en internet webshop bør de på en vis måde gennemse deres handelsaftale, men det er oftest ikke særlig spændende. I øvrigt anbefales det at man er hensynstagende til de mest aktuelle vedtægter gældende for handlen med billige akustikplader online, som fx den returpolitik e-shoppen tilsikrer.
  4En stor portion outlets på nettet giver heldigvis diverse forskellige billige leveringsmodeller til akustikplader. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig særdeles bekvem, samt tit tilmed den billigste mulighed for levering.
  5Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være meget essentiel forudsat du absolut skal bruge produktet øjeblikkeligt, og af den grund er det relativt essentielt at du besigtiger den estimerede leveringsdato på akustikplader. Adskillige internet firmaer tilsiger billig 1 dags fragt på de fleste varenumre, men som trods alt afhænger af at transaktionen gennemføres før et givent klokkeslæt.
  6Vi slår generelt et slag for at undersøge om online butikken er tilsluttet e-mærket, som almindeligvis er en erklæring om at e-forhandleren respekterer de danske regler, og at netshoppen fra tid til anden ses til af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Forud for at folk bestiller billige akustikplader på en online forretning kunne de egentlig løbe igennem e-shoppens betingelser.
  7Nogle få e-shops i Danmark tilbyder fragt uden omkostninger på akustikplader, men i reglen forudsætter det at man aftager for en konkret sum. Ellers kan man vælge den prisbilligste leveringsmulighed, som mange gange vil blive at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen er jævnligt til gengæld yderst smart. Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt selv at hente produkterne.
  8Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af et regulativ, der støtter en overfor uægte internet outlets. Som en alternativ mulighed bør du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage omkostningerne senere.
  9Trustpilot genererer altid anstændige løsninger til at dechifrere en længere række forhenværende konsumenters vurderinger og af den grund er det godt, at du tjekker e-firmaets ratings forinden du bestiller billige akustikplader online. Facebook medfører for øvrigt nogenlunde pålidelige løsninger til at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk