Bygteam.dk

Armeringsnet pristjek

Er du på udkig efter armeringsnet? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 armeringsnet inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.821 kr.4x2150x2500 mmKøb
3.739 kr.6x2150x2500 mmKøb
4.154 kr.6x2150x2500 mmKøb
4.224 kr.4x2150x2500 mmKøb
5.509 kr.6x2150x2500 mmKøb
7.619 kr.6x1500x2500 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græs til planter til puds til facadepuds til vægge til betongulv til hegn til pudsning til sokkel

Varianter: rustfri galvaniseret

Størrelser: 8 mm 10 mm 6 mm 5 mm 9 mm 7 mm 4 mm

Brands: Skalflex Weber Sanistål

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i priserne på billige armeringsnet fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har lave priser, imens øvrige vil have en høj grad af service. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder har et bredt produktudvalg, imens nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du skal vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot armeringsnet.
Ifald du vil have produkterne med det samme eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ hos de udbredte byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor bør du købe fra en netbutik, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af armeringsnet.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du tjekke byggeshoppens betingelser.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, som bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder udbyder produkter fra talrige specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af armeringsnet online.
De kendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har man chancen for at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Dermed kan du undgå fragten, og tilmed få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få en lavere pris.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det forventes det at du får super erfaren hjælp fra nogle med ekspertviden i netop armeringsnet.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at købe armeringsnet online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

armeringsnet silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

armeringsnet harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

armeringsnet bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

armeringsnet jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Forberedelse er kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du skal sammensætte en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke opgaver der løses på hvilken dag, og derudover en rækkefølge. Vær konkret når du nedskriver din arbejdsplan.
2Man må på ingen måde gå ned på grej. I mange tilfælde vil det være smart at have det klar inden du indleder byggeriet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til arbejdet, navnlig hvis det er større byggeprocesser. Flere ombygninger behøver flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
4Man kan søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når ombygningen hjælper miljøet. At få tilskud er altså betinget af at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
5Der kommer uden tvivl uventede problematikker ved større projekter, og altså vurderes det vigtigt at man afsætter en del plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
6Det er betydningsfuldt at lave et regnskab for byggeprojektet, så man har et overblik over økonomien. Det bør være rationelt at tage noter til samtlige poster, hvorefter man bør undersøge ens omkostning ved dem enkeltvis.
7Du har adgang til utallige artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube tilbyder store mængder brugbar oplysning, ikke mindst ifald man benytter engelske ord i din søgning.
8Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på mulige skader. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, specielt når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
9Forud for at du indleder byggeriet kan det være ubeskriveligt centralt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Måske det viser sig meningsgivende at du har alle bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du starter arbejdet. Du kunne sammenfatte en overskuelig huskeliste som samler alt hvad som er nødvendige, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, så du sikrer dig at du har det hele.
11Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund må du regelmæssigt lægge mærke til vejrudsigten lige før arbejdets start, så du undgår at det pludselig starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med dit omfattende byggeprojekt.
12Husk at gennemtænke hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan købe eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Hvis du tager imod hjælp fra en fagmand anbefales det at notere uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er yderst overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er rigtig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut flot. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering er smartest?

De fleste internet butikker yder nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsformer til armeringsnet. En der er meget almindelig er i vore dage udleveringssteder, hvor du selv henter din ordre når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo meget hensigtsmæssig, og typisk desuden den billigste type af levering.

Du kunne derudover foretrække at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden viser sig typisk lidt mindre billig, men endda super gnidningsløs for armeringsnet online. Den mindst kostelige løsning er unægtelig at hente varerne selv, som dog forudsætter at du befinder dig i kort afstand af internet selskabets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på armeringsnet kan være yderst central når man behøver produkterne nu og her, og derfor er det bestemt på sin plads at du kontrollerer leveringstidspunktet for armeringsnet. Adskillige internet virksomheder – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter online, som er betinget af at bestillingen køres igennem forud for et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få varen afsendt inden de lageransatte har fyraften.

Nogle webshops byder på gratis fragt på armeringsnet online, men tit er det under forudsætning af at du aftager for en bestemt pris. Derudover skulle du gribe den mindst kostelige fragtform, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted.

En række kæder udlover klik-og-hent hvor du handler billig armeringsnet derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder for eksempel click-and-collect på armeringsnet i disse byer:

Hvidovre, København, Frederikssund, Aarhus, Randers, Frederikshavn, Stenløse, Frederiksværk, Gentofte, Korsør, Holstebro, Kolding, Brøndby, Nyborg, Valby, Nørresundby, Odense, Hillerød, Birkerød, Middelfart, Holbæk, Fredericia, Lystrup, Horsens, Albertslund, Ballerup, Varde, Virum, Taastrup, Kokkedal, Lyngby, Dragør, Vanløse, Højbjerg, Tilst, Herlev, Gladsaxe, Silkeborg, Rødovre, Herning, Vordingborg, Tårnby, Nykøbing Falster, Ishøj, Haslev, Hedensted, Allerød, Brabrand, Hørsholm, Glostrup, Haderslev, Farum, Åbyhøj, Værløse, Kalundborg, Hobro, Aabenraa, Grenaa, Helsingør, Rønne, Rudersdal, Ringsted, Aalborg, Vejle, Solrød Strand, Søborg, Brønshøj, Svendborg, Frederiksberg, Viborg, Jyllinge, Charlottenlund, Skanderborg, Lillerød, Køge, Brønderslev, Roskilde, Nakskov, Sønderborg, Ølstykke, Greve, Hjørring, Vallensbæk, Esbjerg, Nærum, Hedehusene, Odder, Skive, Risskov, Ikast, Thisted, Struer, Næstved, og Slagelse, .

Afhentning ift. armeringsnet er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland).

Når man ser på tendenserne står det markant, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel armeringsnet priser og køb armeringsnet. Vi ser derudover tit netshoppere lede efter for eksempel armeringsnet tilbud, armeringsnet online og billig armeringsnet, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Priser på armeringsnet

Det er efterhånden ret så hensigtsmæssigt for enhver at lave prissammenligning på billige armeringsnet online på diverse e-handler, og ergo har langt de fleste online varehuse været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på armeringsnet voldsomt, og ydermere love fragt uden gebyr.

Det kan dog alligevel vise sig nyttigt at besigtige forskellige internet handler efter tilbud på armeringsnet online inden du shopper, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Man må bare være årvågen med, at ifald en internet handler udbyder billige armeringsnet online til salg for en pris som anses for urealistisk billig, så er det i nogle tilfælde være et signal om en snydagtig webshop. Kortbetalinger er trods alt en del af en bestemmelse, som skærmer dig som køber overfor svindlende internet outlets.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil betale omkostningerne til armeringsnet over et længere tidsrum. Dette fås typisk ved online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at netshoppere mange gange søger for eksempel armeringsnet tilbud og køb armeringsnet. Man ser derudover typisk netshoppere lede efter blandt andet armeringsnet priser, billig armeringsnet og armeringsnet online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg armeringsnet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til pudsning til vægge til betongulv til græs til planter til facadepuds til puds til hegn til sokkel

Varianter: galvaniseret rustfri

Størrelser: 5 mm 4 mm 10 mm 8 mm 7 mm 6 mm 9 mm

Brands: Skalflex Sanistål Weber

Gennemsøg tidligere køberes ratings

Trustpilot frembyder egentlig tiltalende genveje til at studere en række tidligere kunders iagttagelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du efterforsker internet forhandlerens ratings forud for at du bestiller billige armeringsnet online.

Facebook præsterer desuden fuldt ud fine løsninger til at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed. Herinde ses mange webbutikker hvor man kan offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, som ydermere må bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige armeringsnet online hos en e-shop kan man til hver en tid studere dens handelsvilkår, det er dog ofte et omfattende projekt, specielt på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Et andet alternativ er at efterse om online butikken er e-mærket, fordi det generelt er en påvisning af at internet shoppen opfylder de officielle regler, samt at shoppen lejlighedsvis føres tilsyn med af jurister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du chance for at blive assisteret, når du forvoldes vanskeligheder som følge af din shopping med armeringsnet. Foruden dette tilrådes det at man er vaks omkring de mest vedkommende retningslinjer der kan influere på købet af armeringsnet online, fx hvilken returret online webshoppen tilbyder.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man stadig sikrer ens faktura, således man senere kan eftervise bestillingen af armeringsnet, ligegyldig om man har handlet ved Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix eller Silvan.

Kirsten L gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Niels gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jens gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Mette Jørgensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Masser af online butikker tilbyder heldigvis alverdens billige løsninger til levering til armeringsnet. Den mest populære er for nærværende pakkeshoppen, hvor du kan afhente din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er altså ret så fremkommelig, og mange gange også den mest betalelige leveringsform.
2Forinden nogen køber billige armeringsnet på en shop kunne man reelt gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens regler, det er dog tit ikke super interessant. For øvrigt tilrådes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der kan have indflydelse på handlen med billige armeringsnet online, som for eksempel hvilken byttepolitik online butikken tilsikrer.
3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende ifald vi har behov for produkterne fluks, og af den grund er det sandelig aktuelt at du finder den anslåede leveringstid for armeringsnet. Størstedelen af netbutikker giver billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter, som trods alt er afhængig af at handlen laves inden et fastsat tidspunkt.
4Enkelte firmaer på nettet lover portofri fragt på armeringsnet, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der aftages for en bestemt pris. Som alternativ må du gribe den prisbilligste leveringsmulighed, som gerne er at få bragt varerne til et afhentningssted. Leveringstypen bliver desværre på den anden side yderst ligetil. Den mest letkøbte fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
5Generelt tilråder vi at kigge om webshoppen er støttet af e-mærket, siden det ofte er et billede på at netshoppen opfylder den officielle danske lovgivning, tillige med at online firmaet fra tid til anden vurderes af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende regler. Inden nogen køber billige armeringsnet hos en butik på nettet kan de de facto gennemlæse webbutikkens handelsaftale.
6Det er jo efterhånden ekstremt let for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige armeringsnet i blandt diverse internet outlets, og derved garanterer mange forhandlere på nettet portofri fragt. Dog kan det trods alt være lukrativt at se nærmere på nogle online outlets efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
7Trustpilot byder på helt udmærkede løsninger til at blive klogere på forskellige øvrige kunders evalueringer og herved foreslåes det, at du læser internet forhandlerens kritik forud for at du køber billige armeringsnet online. Facebook leverer tillige super værdifulde løsninger til at få indblik i e-forhandlerens popularitet.
8Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en ordning, hvilket redder dig som køber imod uoprigtige online butikker. Alternativt kunne du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du vil godtgøre prisen senere.
9Den mest betalelige leveringsform kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som desværre kræver at du har bopæl tæt på internet shoppens tilholdssted. Den leveringsform kan vise sig at være yderst vital hvis du mangler armeringsnet inden for få dage. Alternativt så garanterer en hel del e-forhandlere fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kun såfremt man indkøber for et konkret beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk