Bygteam.dk

Bakkegrus pristjek

Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 800 kg 1 m3 500 kg 1000 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1 ton 25 kg

Levering: trailer vognlæs i bigbag i løs vægt afhentning i poser hent selv løst leveret i sække

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af bakkegrus.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige bakkegrus fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har billige priser, hvorimod andre har faglig rådgivning. Du må vurdere hvad du helst vil have.
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse forretningens handelsbetingelser.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare bakkegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af bakkegrus online.
De kendte byggekæder har butikker nær dig, og takket være dette har mange chancen for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt sågar have varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og velkendte butikker, som medvirker til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få en lavere pris.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, som typisk er danske, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler bakkegrus online på deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette bør du forvente mere kyndig service fra ansatte som er eksperter i lige præcis bakkegrus.
De 10 største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kan overveje om du magter at klare det hele selv, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at søge en pris fra forskellige foretagender.
2Planlægning vedbliver at være nøglen til succes med byggeriet. Du bør forfatte en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, samt en tilhørende rækkefølge. Vær skarp når du laver din agenda.
3Du finder endeløse instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder overvældende meget udbytterig oplysning, ikke mindst når du kigger på engelsk.
4Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, især hvis det er væsentlige projekter. Større ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Ydermere må det blive mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Der viser sig som regel uforudsete vanskeligheder når det handler om større projekter, og altså er det vigtigt at der er afsat rimelig plads i køreplanen, som gør at man er overbevist om at nå i mål med projektet.
6Du vil ikke undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig fundamentalt at have udstyret til disposition forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medtage omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
7Det viser sig aktuelt at du har de presserende materialer tilgængelige forud for at du iværksætter din byggeproces. Du kunne udarbejde en simpel indkøbsseddel som samler alt det du skal bruge, og så granske listen, med øje for at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
8I visse tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at projektet er positivt for miljøet. Det beroer altså på at projektet forbedrer naturen.
9Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Derfor skal du ofte se vejrudsigten i perioden for byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i dit vigtige projekt.
10Du bør ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm som skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Ofte vil det vise sig fornuftigt at have et budget for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive behjælpeligt at beskrive hver enkelt udgift, og så kortlægge mulige tilbud på dem én efter én.
12Længe før du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive ultra fundamentalt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er temmelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er enormt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål med hensyn til bakkegrus

 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvilken form for levering er bedst?

  Adskillige online butikker frembyder til alt held et bredt udvalg af billige fragtløsninger til bakkegrus. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtformen er nemlig rigtig ligetil, samt typisk tilmed den mindst kostelige form for fragt.

  Du burde derudover foretrække at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller til når du er på job. Leveringstypen er beklageligvis en kende mere omkostningsfuld, men lige så vel usædvanlig smertefri for bakkegrus online. Den mest betalelige løsning vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som dog står og falder med at du opholder dig lige ved internet shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på bakkegrus er selvfølgelig særdeles central forudsat man har behov for dine nye produkter inden for kort tid, og derfor er det virkelig passende at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt på bakkegrus. De fleste e-firmaer i Danmark – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags levering på en lang række varer online, men som imidlertid er forudsat at ordren laves forinden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varen klar før de pakkeansatte får fri.

  Nogle få e-firmaer sikrer portofri fragt på bakkegrus online, men tit er det under forudsætning af at du bestiller for et præcist beløb. Alternativt skal du foretrække den mindst kostelige form for levering, som mange gange vil blive at få bragt produkterne til et afhentningssted.

  Flere byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du handler billig bakkegrus online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne giver eksempelvis klik-og-hent på bakkegrus i følgende byer:

  Tårnby, Horsens, Køge, Viborg, Hørsholm, Risskov, Brøndby, Brønshøj, Åbyhøj, Thisted, Skive, Taastrup, Vallensbæk, Slagelse, Solrød Strand, Kolding, Struer, Jyllinge, Nyborg, Aalborg, Nakskov, Ishøj, Gentofte, Nykøbing Falster, Skanderborg, Vanløse, Frederiksberg, Rønne, Ølstykke, Frederiksværk, Virum, Ringsted, Lystrup, Albertslund, Aabenraa, Hillerød, Charlottenlund, Brabrand, Hjørring, Lyngby, Svendborg, Højbjerg, Valby, Nørresundby, Holstebro, Glostrup, Dragør, Haslev, Brønderslev, Odder, Sønderborg, Greve, Korsør, Vordingborg, Aarhus, Farum, København, Frederikssund, Roskilde, Herning, Allerød, Herlev, Haderslev, Hobro, Fredericia, Esbjerg, Lillerød, Søborg, Silkeborg, Holbæk, Ikast, Værløse, Rudersdal, Hvidovre, Hedensted, Stenløse, Frederikshavn, Odense, Helsingør, Kokkedal, Middelfart, Kalundborg, Næstved, Rødovre, Randers, Ballerup, Varde, Tilst, Vejle, Hedehusene, Gladsaxe, Grenaa, Nærum, og Birkerød, .

  Klik-og-hent af bakkegrus er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Ses der på statistikkerne er det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter bl.a. bakkegrus tilbud og bakkegrus online. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere søge blandt andet bakkegrus priser, køb bakkegrus samt billig bakkegrus, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

  Få rabat på bakkegrus

  Det er jo temmelig praktisk for alle og enhver at søge information om priser på billige bakkegrus online i blandt flere shops på nettet, og på grund af dette har massevis af shops på nettet fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på bakkegrus betydeligt, og i øvrigt frembyde fri fragt.

  Trods dette kan det trods alt være fordelagtigt at efterprøve nogle enkelte forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på bakkegrus online forinden du gennemfører din handel, så man er garanteret at opnå den bedste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

  Du skal imidlertid være klar over, at såfremt en webshop udbyder billige bakkegrus online for en salgspris der er besynderligt gunstig, så bør det ofte være en indikation på en uærlig shop. Køb med kort er ikke desto mindre omsluttet af et lovbud, hvilket sikrer en imod uærlige internet handler.

  Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil honorere beløbet til bakkegrus i flere bidder. Dette foreslåes ofte hos niche netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

  Når vi kigger i data står det klart, at folk typisk kigger efter blandt andet bakkegrus online og køb bakkegrus. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere kigge efter for eksempel bakkegrus tilbud, bakkegrus priser og billig bakkegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-2 mm 0-4 mm

  Mængder: 1 m3 800 kg 25 kg 15 kg 20 kg 1 ton 25 kg 1000 kg 500 kg

  Levering: afhentning vognlæs i sække trailer i bigbag i poser hent selv løst leveret i løs vægt

  Brands: Weber Skalflex

  Gennemsøg folks erfaringer

  Trustpilot byder på nogenlunde passende genveje til at gennemgå ganske mange nuværende brugeres ratings og derfor stiller vi forslag om, at du beser internet virksomhedens bedømmelser før du shopper billige bakkegrus online.

  Facebook bringer dig ligeledes temmelig gavnlige muligheder for at få et kig ind i internet butikkens troværdighed. Foruden det ser vi nogle netshops hvor folk kan sammensætte en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde må bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen handler billige bakkegrus online på en internet shop behøver de i og for sig gennemlæse webshoppens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

  En anden valgmulighed kan være at efterse om webbutikken er e-mærket, hvilket er et fingerpeg om at e-forhandleren opretholder gældende dansk lovgivning, samt at online butikken regelmæssigt overvåges af specialister som er meget fortrolige retningslinjerne.

  Dette er desuden din genvej til at få assistance, ifald du udsættes for vanskeligheder med din shopping med bakkegrus. Desuden støtter vi at man er opmærksom på de vigtigste betingelser der gælder for bestillingen af bakkegrus online, f.eks. hvilken returret webbutikken har.

  I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin faktura, så man altid kan vidne om sin bestilling af bakkegrus, uagtet om man har bestilt fra Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4 eller XL-Byg.

  Søren R gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Lars A gav 4 stjerner

  Alt ok

  Tina gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Inger Johansen gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  Bakkegrus på e-handler

  Trustpilot byder på relativt fremragende genveje til at bese en stor gruppe andre konsumenters opfattelser med bestilling af bakkegrus og derfor slår vi et slag for, at du eftergår netbutikkens ratings inden du bestiller bakkegrus på nettet.

  Facebook fremskaffer ligeledes visse anstændige metoder til at få en idé om online firmaets kundefokus. I øvrigt ser vi faktisk online webshops som gør det muligt at sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, som desuden kan anvendes til vurdering af kundetilfredsheden når det kommer til køb af bakkegrus.

  Før du bestiller bakkegrus online

  Før nogen køber bakkegrus hos en netshop bør man egentlig læse webshoppens vilkår, dog er det ofte ikke super spændende.

  En anden løsning kan være at finde ud af om online forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at e-firmaet overholder de opstillede regler, tillige med at virksomheden lejlighedsvis besøges af fagfolk der har nøje kendskab til reglerne på området for salg af bakkegrus på nettet.

  Dette er desuden en god anledning til at få hjælp, såfremt du bliver udsat for udfordringer ved dit køb. Dertil er det prisværdigt at køber er sat ind i de vigtigste betingelser der har indvirkning på transaktionen.

  Fragt af bakkegrus

  De fleste netbutikker i Danmark tilbyder efterhånden diverse forskellige fragttyper. Den mest letkøbte løsning til levering er dog at du selv henter bakkegruset, hvilket dog nødvendiggør at du lever tæt på online firmaets lager.

  Leveringshastigheden er selvfølgelig ultra afgørende om vi absolut skal bruge bakkegruset fluks, så i det øjemed er det aldeles essentielt at vi gransker den estimerede leveringstid ved bakkegrus – men vær på vagt da det er afhængig af at du bestiller før et angivent tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få ordren pakket forinden personalet har fri.

  Nogle få online varehuse byder på portofri fragt på bakkegrus, men for det meste forudsætter det at der købes for et bestemt beløb.

  Varerne du ser på denne side er nøje udvalgt af websitets produktrobot. Algoritmen har hurtigt ledt ekstremt mange tilbud med det formål at kunne fremvise de produkter der minder om bakkegrus, og som den af den grund estimerer er mest interessante for dig.

  Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har algoritmen desuden indregnet søgeforespørgsler, som den kan se at mennesker sandsynligvis benytter i relation til det, eksempelvis bakkegrus i 0-8 mm og bakkegrus salg foruden søgeord som bakkegrus i 0-8 mm eller bakkegrus afhentning.

  Den data bruger robotten som ekstra inspiration til at kunne præsentere de mest relaterede tilbud. Vores data viser også at øvrige søgende søger efter bakkegrus i 0-8 mm, bakkegrus i 0-8 mm samt køb bakkegrus. Den her information har søgemotoren også benyttet til, at finde vej forbi tusindvis af tilbud.

  Derudover viser data, at søgefraserne bakkegrus i 0-8 mm, bakkegrus i bigbag og bakkegrus i 0-8 mm er meget almindelige, og som følge heraf er de også indregnet af robotten på samme måde som søgningerne bakkegrus afhentning, bakkegrus i 0-8 mm og bakkegrus leveret. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de listede varer, idet at mindst ét af dem faldt i din smag.

  Bakkegrus afhentes igennem populære byggemarkeder, f.eks. Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles bakkegrus til…

  Hovedstaden: Vallensbæk, Værløse, Espergærde, Høje Taastrup, Fredensborg, Hellebæk, Søborg, Hillerød, Frederiksværk, Allerød, Holte, Brøndby, Nivå, Herlev, Hellerup, Snekkersten, Dragør, Lyngby, Rønne, Roskilde, Valby, Lillerød, Virum, Rudersdal, Gentofte, Tårnby, Stenløse, Vanløse, Ølstykke, Frederiksberg, Albertslund, Helsinge, Ballerup, Charlottenlund, Taastrup, Frederikssund, Brønshøj, Smørumnedre, Farum, Gladsaxe, Kokkedal, Birkerød, Humlebæk, Ishøj, Hørsholm, Måløv, Hundested, Hedehusene, København, Gilleleje, Hvidovre, Rødovre, Helsingør, Dyssegård, Nærum, Glostrup, Slangerup

  Midtjylland: Hornslet, Hadsten, Malling, Viborg, Skanderborg, Odder, Vejle, Lemvig, Hammel, Åbyhøj, Bjerringbro, Egå, Aarhus, Skive, Randers, Horsens, Risskov, Skødstrup, Grenaa, Mårslet, Løsning, Lystrup, Højbjerg, Brande, Ikast, Hedensted, Silkeborg, Brabrand, Ebeltoft, Tilst, Kjellerup, Ringkøbing, Skjern, Holstebro, Hasselager, Galten, Hinnerup, Løgten, Beder, Hørning, Ry, Herning, Struer

  Sjælland: Jyllinge, Herfølge, Korsør, Slagelse, Skælskør, Nykøbing Sjælland, Greve, Nakskov, Fensmark, Nykøbing Falster, Tune, Solrød Strand, Kalundborg, Køge, Næstved, Haslev, Holbæk, Maribo, Ringsted, Sorø, Vordingborg

  Syddanmark: Vejen, Aabenraa, Tønder, Haderslev, Billund, Bramming, Kolding, Munkebo, Grindsted, Ringe, Middelfart, Ribe, Otterup, Sønderborg, Kerteminde, Fredericia, Esbjerg, Odense, Varde, Børkop, Svendborg, Rødekro, Faaborg, Vojens, Assens, Nordborg, Nyborg

  Nordjylland: Hobro, Sæby, Nykøbing Mors, Svenstrup, Brønderslev, Aalborg, Thisted, Skagen, Aabybro, Frederikshavn, Aars, Nibe, Støvring, Nørresundby, Hjørring, Hirtshals, Hadsund

  9 tips til når du køber online
  1En masse online forhandlere frembyder i dag et hav af forskellige billige leveringsmidler til bakkegrus. Den mest populære er p.t. pakkeshops, så du nemt selv kan hente de købte varer når du har tid. Leveringsformen er jo temmelig smertefri, og i mange tilfælde desuden den mest betalelige mulighed for fragt.
  2Antal dages levering kan være ultra betydningsfuld om du har brug for ordren øjeblikkeligt, og derfor er det ganske aktuelt at vi studerer leveringstiden for bakkegrus. Masser af online forretninger giver billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter, men det påkræver at der bestilles forinden et angivent klokkeslæt.
  3Indtil flere netshops tilbyder portofri fragt på bakkegrus, men ofte er det under betingelse af at man shopper for et fastslået beløb. Som alternativ burde du udse dig den mindst kostelige fragtmulighed, som tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem desuden ualmindeligt smart. Den mest betalelige løsning vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  4Generelt anbefaler vi at se om internet shoppen er medlem af e-mærket, som bør være en garanti for at netshoppen opfylder de gældende danske regler, og at internet webshoppen hyppigt overvåges af eksperter der kender vilkårene. Inden nogen handler billige bakkegrus hos en internet handler bør de ideelt set gennemgå virksomhedens forretningsvilkår.
  5Trustpilot præsterer adskillige passelige genveje til at se nøjere på en stor gruppe tidligere køberes anmeldelser og derved anbefaler vi, at du beser internet shoppens bedømmelser inden du køber billige bakkegrus online. Facebook fremskaffer lige så vel en lang række fortræffelige muligheder for at få indtryk af webshoppens pålidelighed.
  6Inden folk shopper billige bakkegrus hos en shop kan man på en vis måde granske webshoppens forretningsbetingelser, men det er normalt en omfattende opgave. Tilmed tilrådes det at køberen er omhyggelig omkring de mest essentielle reglementer der har indflydelse på bestillingen af billige bakkegrus online, til eksempel hvilken returret hjemmesiden benytter.
  7Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under en lov, som garanterer dig som køber overfor uoprigtige shops på nettet. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du higer efter at afdrage beløbet over flere uger.
  8Det er efterhånden ualmindeligt problemfrit for alle og enhver at sammenligne priser online på billige bakkegrus fra flere online webshops, og herved præsterer de fleste online forretninger fri fragt. Det kan dog ikke desto mindre være udbytterigt at besigtige flere online outlets efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at modtage den laveste pris.
  9Den mest betalelige fragtløsning vil altid være at hente produkterne selv, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens adresse. Den metode til levering er rigtig udslagsgivende ifald du står og skal bruge bakkegrus nu og her. Alternativt så lover en hel del online webshops fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du indkøber for et præcist beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk