Bygteam.dk

Bakkemørtel pristjek

Er du på udkig efter bakkemørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter bakkemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fugning til udvendig puds til pudsning

Varianter: 5.1 % 6.6 %

Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 15 kg 10 kg 800 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 500 liter 1000 kg 15 kg 1 ton 20 kg 25 kg 500 kg

Levering: i bigbag i poser løst leveret i sække hent selv trailer i løs vægt afhentning vognlæs

Brands: Skalflex Lip Scan Weber Igelsø Raw

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, som kan give gode råd til valg af bakkemørtel.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige bakkemørtel hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder billige priser, imens andre tilbyder faglig sparring. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder præsterer et stort sortiment af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot bakkemørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det kan du se som en fordel.
De store byggemarkeder finder du overalt i landet, og på grund af det har man chancen for at handle online og fragte varerne personligt. I kraft af det har man mulighed for at spare leveringsgebyret, samt samtidig hente varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige leverandører, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af bakkemørtel online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig vil du modtage super kyndig sparring fra ansatte som er eksperter i netop bakkemørtel.
De fleste nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller bakkemørtel online på deres hjemmeside.
Diverse online nichebutikker producerer selv produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
bakkemørtel silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

bakkemørtel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

bakkemørtel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

bakkemørtel harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag omkring 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer som regel pludselige udfordringer i tilfælde med større byggeprojekter, og ergo kan det vise sig væsentligt at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, således at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
2Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det vil blive behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kan kortlægge den billigste pris på dem hver især.
3Forinden du opstarter byggeprojektet kan det være vildt fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der være diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
4Det viser sig fundamentalt at have de presserende byggematerialer klar til brug forud for at du begynder byggeriet. Du kan med fordel udfærdige en punktforms indkøbsliste indeholdende alt der er nødvendige, og derefter tjekke hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
5Du har adgang til et stort udvalg af guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med vældig meget brugbar information, ikke mindst når du benytter den engelske version.
6Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det er større arbejdsopgaver. Store ombygninger bør udføres af mere end en person. Derudover må det være bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du er nødt til at liste en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din køreplan.
8Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko der sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke har professionel hjælp.
9Du burde måske tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig eksperthjælp til delelementer af arbejdet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at modtage forslag fra forskellige håndværkere.
10Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives hvis projektet gør en forskel for klimaet. Det betinges altså af at projektet har en positiv betydning for naturen.
11Du bør for alt i verden ikke fattes grej. Ofte vil det være smart at have det til rådighed akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere disse omkostninger i dit budget.
12For projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Derfor kan du tit undersøge vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det med et brag begynder at regne når du lige er startet på det omfattende byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål vedrørende bakkemørtel

 • Hvad er bakkemørtel?
 • Hvordan blander man bakkemørtel?
 • Bakkemørtel hvor meget cement?
 • Hvilken bakkemørtel?
 • Hvor meget bakkemørtel?
 • Hvordan blandes bakkemørtel?
 • Hvad bruges bakkemørtel til?
 • Hvad består bakkemørtel af?
 • Hvor meget cement til bakkemørtel?
 • Hvilken type af levering skal du vælge?

  En lang række internet butikker foreslår i dag et hav af forskellige billige leveringsmetoder til bakkemørtel. En af de mest anvendte er for øjeblikket afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig ultra uproblematisk, samt typisk tillige den mest prisbevidste leveringsmåde.

  Du kunne omvendt overveje at få ordren sendt til din bopæl eller til dit arbejde. Leveringstypen bliver ofte en smule dyrere, men ydermere yderst let gængelig ved køb af bakkemørtel online. Den billigste slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den mulighed nødvendiggør at du befinder dig nærved internet forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på bakkemørtel er selvfølgelig meget vigtig i tilfælde af at du absolut skal bruge produktet inden for få dage, og herved er det virkelig relevant at du studerer det estimerede leveringstidspunkt for bakkemørtel. En masse netshops i Danmark – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på næste hverdag på mange produkter online, men som ikke desto mindre stiller krav om at du når at bestille tidligere end et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produktet ordnet forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

  En hel del internet foretagender garanterer fragt uden betaling på bakkemørtel online, men tit afkræver det at man bestiller for en konkret sum. Desuden bør man overveje den billigste mulighed for levering, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted.

  Adskillige webshops giver afhentning hvor man køber billig bakkemørtel hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder bl.a. afhentning af bakkemørtel i følgende byer:

  Solrød Strand, Sønderborg, Vejle, Glostrup, Rudersdal, Virum, Brabrand, Frederikssund, Brøndby, Taastrup, Haslev, København, Randers, Køge, Fredericia, Nykøbing Falster, Aarhus, Jyllinge, Esbjerg, Roskilde, Næstved, Ringsted, Søborg, Vordingborg, Kalundborg, Vanløse, Valby, Horsens, Albertslund, Haderslev, Vallensbæk, Lystrup, Hørsholm, Hvidovre, Højbjerg, Lillerød, Brønderslev, Holbæk, Aabenraa, Ballerup, Odense, Hedensted, Svendborg, Risskov, Hjørring, Struer, Tilst, Lyngby, Nyborg, Gentofte, Stenløse, Hillerød, Gladsaxe, Holstebro, Nærum, Grenaa, Frederikshavn, Åbyhøj, Rødovre, Nakskov, Silkeborg, Allerød, Brønshøj, Nørresundby, Hedehusene, Rønne, Ølstykke, Hobro, Værløse, Herlev, Middelfart, Thisted, Helsingør, Frederiksberg, Dragør, Kokkedal, Slagelse, Tårnby, Viborg, Charlottenlund, Skive, Varde, Frederiksværk, Herning, Ikast, Birkerød, Farum, Skanderborg, Odder, Ishøj, Korsør, Kolding, Greve, og Aalborg, .

  Click-and-collect ift. bakkemørtel er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland).

  Når man kigger i søgedata bliver det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter for eksempel bakkemørtel priser og køb bakkemørtel. Derudover oplever man ofte online shoppere søge for eksempel billig bakkemørtel, bakkemørtel online samt bakkemørtel tilbud, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

  Gode tilbud på bakkemørtel

  Det har vist sig at være virkelig smertefrit for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige bakkemørtel online hos diverse internet outlets, og så har adskillige internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på bakkemørtel voldsomt, og ovenikøbet yde gratis fragt.

  Det kan dog alligevel vise sig fordelagtigt at kigge forbi indtil flere firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på bakkemørtel online forud for at du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Man må bare være obs på, at hvis en online virksomhed udbyder billige bakkemørtel online på tilbud til en tilbudspris der er ekstraordinært lav, burde det tit være et faresignal om en uoprigtig webbutik. Kortkøb er i hvert fald omfattet af en vedtægt, hvilket redder køber imod uoprigtige online shops.

  Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale pengene til bakkemørtel over tid. Det tilbydes som regel hos online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

  Når man kigger i tallene fremstår det markant, at mennesker ofte efterspørger blandt andet køb bakkemørtel og bakkemørtel online. Derudover ser vi jævnligt folk kigge efter bl.a. bakkemørtel tilbud, bakkemørtel priser og billig bakkemørtel.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg bakkemørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Vi er meget tilfredse med hele…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til udvendig puds til pudsning til fugning

  Varianter: 6.6 % 5.1 %

  Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

  Mængder: 25 kg 20 kg 500 kg 500 liter 1 ton 15 kg 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 800 kg 1 m3 15 kg 10 kg

  Levering: i poser afhentning i bigbag i løs vægt hent selv i sække vognlæs trailer løst leveret

  Brands: Lip Scan Skalflex Raw Igelsø Weber

  Udforsk tidligere køberes ratings

  Trustpilot indebærer visse fremragende chancer for at tolke en stor gruppe eksisterende forbrugeres meninger og derved rekommanderer vi, at du gennemgår webbutikkens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige bakkemørtel online.

  Facebook fremskaffer også forholdsvis pålidelige muligheder for at få en idé om online firmaets pålidelighed. Herinde ser vi endda internet foretagender hvor det er muligt at registrere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket også bør udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk bestiller billige bakkemørtel online hos en webshop kunne de på en vis måde betragte webshoppens forretningsvilkår, dog er det ofte ikke super spændende, særligt med de gængse byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

  En anden løsning kan derfor være at undersøge om online forhandleren er verificeret af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en forsikring om at internet shoppen lever op til de opstillede regler, samt at internet forretningen regelmæssigt overvåges af specialister som har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

  Dette er en god chance for bistand, ifald du forvoldes dilemmaer i processen med din handel med bakkemørtel. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er hensynstagende til de mest essentielle retningslinjer der kan have betydning for købet af bakkemørtel online, for eksempel den ombytningsret internet butikken kører med.

  Derfor er det ligeledes essesentielt, at man permanent sikrer ens ordremail, således man fremadrettet kan eftervise købet af bakkemørtel, ligegyldig om man har handlet ved Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg eller Davidsen.

  Camilla P gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Pia Olsen gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Marianne gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Anders Kristensen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  Bakkemørtel via internet forretninger

  Trustpilot fremskaffer en lang række ærlige løsninger til at efterforske adskillige nuværende forbrugeres oplevelser med bestilling af bakkemørtel og af den grund foreslåes det, at du eftergår online shoppens kritik inden du bestiller bakkemørtel online.

  Facebook frembyder ligeledes i højeste grad passelige genveje til at få kendskab til e-forretningens popularitet. Her ses mange e-butikker som giver kunderne mulighed for at sammensætte en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er for køb af bakkemørtel.

  Inden du bestiller bakkemørtel online

  Før nogen bestiller bakkemørtel hos en e-shop bør man i og for sig se på dens betingelser, dog er det almindeligvis en omfattende opgave.

  En anden løsning kunne måske være at efterse om online forretningen er e-mærke godkendt, fordi det længe har været en erklæring om at online webshoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, foruden at den ofte gennemses af specialister som forstår reglerne på området for salg af bakkemørtel på nettet.

  Desuden får du anledning til hjælpende service, såfremt du møder vanskeligheder som følge af dit køb. Ydermere er det fornuftigt at køber er klar over de vigtigste vilkår der kan influere på ordren.

  Levering af bakkemørtel

  De fleste forhandlere på nettet frembyder nu et hav af forskellige leveringsudgaver. Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente bakkemørtel, men dette beroer på at du opholder dig nærved e-butikkens tilholdssted.

  Fragttiden kan vise sig at være super central forudsat du absolut skal bruge bakkemørtel nu og her, så herved er det selvsagt meningsfuldt at man kigger nærmere på leveringstiden ved bakkemørtel – men vær på vagt da det antager at bestillingen fuldbyrdes forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produktet klargjort inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Nogle få webbutikker sikrer fri fragt på bakkemørtel, men i reglen er det så præmissen at der erhverves for en fastsat pris.

  Tilbudene der ses her blev frembragt af websitets produktrobot. Algoritmen har hurtigt ledt tusindvis af produkter for at kunne præsentere de produkter der mest muligt relaterer sig til bakkemørtel, og som den af den grund skønner vil falde i din smag.

  Udover søgningen du skrev på Google har algoritmen i øvrigt inddraget søgeforespørgsler, som den vurderer at andre mennesker normalt skriver i den forbindelse, eksempelvis bedste bakkemørtel og bakkemørtel til pudsning foruden søgefraser som bakkemørtel tilbud og bakkemørtel tilbud.

  Den data bruger den som yderligere information til at kunne vise de bedste tilbud. Det kan også ses at øvrige brugere søger efter bakkemørtel købes, bakkemørtel til pudsning samt bakkemørtel i løs vægt. Den her information har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at finde vej forbi en stor mængde tilbud.

  For øvrigt kan det ses i data, at søgningerne bakkemørtel i sække, bakkemørtel købes og bedste bakkemørtel er ekstremt anvendte, og derfor er disse ligeledes taget med af robot-søgeren ligesom søgeordene bakkemørtel købes, køb bakkemørtel og bakkemørtel til pudsning. Vores ønske er at du ikke blev skuffet over de listede tilbud, ved at ét eller flere af disse vækkede din interesse.

  Bakkemørtel skaffes hos førende online butikker, f.eks. Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

  Her ses de byer der oftest bestilles bakkemørtel til…

  Midtjylland: Løsning, Malling, Galten, Brande, Randers, Hammel, Beder, Silkeborg, Højbjerg, Odder, Ringkøbing, Vejle, Bjerringbro, Kjellerup, Ry, Løgten, Skødstrup, Lemvig, Hinnerup, Struer, Skjern, Hasselager, Grenaa, Lystrup, Ikast, Hornslet, Tilst, Egå, Hørning, Viborg, Mårslet, Åbyhøj, Brabrand, Herning, Skive, Horsens, Ebeltoft, Aarhus, Skanderborg, Holstebro, Risskov, Hadsten, Hedensted

  Syddanmark: Svendborg, Nyborg, Grindsted, Munkebo, Assens, Børkop, Ribe, Varde, Kolding, Otterup, Tønder, Sønderborg, Fredericia, Vejen, Nordborg, Odense, Haderslev, Rødekro, Middelfart, Aabenraa, Esbjerg, Vojens, Faaborg, Ringe, Bramming, Kerteminde, Billund

  Nordjylland: Nørresundby, Aars, Nibe, Thisted, Sæby, Aabybro, Hjørring, Hirtshals, Brønderslev, Svenstrup, Nykøbing Mors, Skagen, Hobro, Frederikshavn, Aalborg, Støvring, Hadsund

  Hovedstaden: Hillerød, Nivå, Værløse, Ballerup, Fredensborg, Gladsaxe, Roskilde, Lillerød, Allerød, Vallensbæk, Brøndby, Virum, Frederiksberg, Humlebæk, Hundested, Frederikssund, Lyngby, Nærum, Hørsholm, Hellerup, Ishøj, Herlev, Taastrup, Dragør, Rønne, Hellebæk, Helsinge, Brønshøj, Ølstykke, Høje Taastrup, Dyssegård, Stenløse, Rudersdal, Hvidovre, Charlottenlund, Hedehusene, Vanløse, Slangerup, København, Helsingør, Smørumnedre, Snekkersten, Måløv, Holte, Rødovre, Tårnby, Farum, Albertslund, Glostrup, Espergærde, Gilleleje, Søborg, Kokkedal, Frederiksværk, Birkerød, Gentofte, Valby

  Sjælland: Ringsted, Slagelse, Vordingborg, Maribo, Skælskør, Næstved, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Kalundborg, Jyllinge, Nakskov, Køge, Fensmark, Sorø, Nykøbing Falster, Korsør, Solrød Strand, Greve, Haslev, Herfølge, Tune

  9 tips til når du køber online
  1Trustpilot præsterer forholdsvis fortræffelige chancer for at kortlægge en stor gruppe nuværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du vurderer e-forhandlerens ratings inden du handler billige bakkemørtel online. Facebook fremskaffer på samme måde ganske fantastiske løsninger til at få en idé om e-handlens kundefokus.
  2Fragtperioden er naturligvis ualmindeligt bestemmende ifald du har behov for din pakke lige om lidt, og herved er det utvivlsomt klogt at man ser den anslåede leveringsdato ved bakkemørtel. Mange firmaer på nettet tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, som regnes ud fra at ordren køres igennem forinden et nøjagtigt tidspunkt.
  3Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for os alle at finde tilbud online på billige bakkemørtel hos forskellige internet handler, og derfor tilbyder mange online forretninger fragt uden beregning. Trods dette kan det trods alt blive tiden værd at kontrollere nogle enkelte webbutikker efter tilbud forinden du bestiller, så du er velinformeret til at få den laveste pris.
  4Nogle online varehuse sikrer fragt uden gebyr på bakkemørtel, men typisk er det under forudsætning af at man bestiller for en præcis sum. Derudover må du foretrække den mest billige leveringsløsning, som mange gange er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden er beklageligvis derudover ultra fremkommelig. Den billigste fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
  5Den mest letkøbte leveringsudgave er unægtelig at hente varerne selv, som dog stiller krav om at du lever tæt på online forretningens arbejdslager. Den fragtmulighed kan vise sig at være ekstremt betydningsfuld når du har behov for bakkemørtel straks. Alternativt så præsterer enkelte internet handler gratis levering, men undertiden er det forudsat at man aftager for en konkret pris.
  6Før nogen handler billige bakkemørtel på en forhandler på nettet behøver man helt sikkert betragte deres forretningsbetingelser, men det er normalt et omfattende arbejde. Derudover anbefales det at kunden er omhyggelig omkring de mest relevante retningslinjer der har betydning for handlen med billige bakkemørtel online, for eksempel den byttepolitik online forretningen anvender.
  7Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være et sympol på at webbutikken retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at online forhandleren regelmæssigt monitoreres af specialister der har ekspertise inden for lovgivningen. Før nogen handler billige bakkemørtel i en online webshop bør man i og for sig gennemse webshoppens vilkår.
  8Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af en orden, hvilket beskytter køber overfor uærlige online outlets. Som et alternativ kunne du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at betale regningen over tid.
  9Størstedelen af firmaer på nettet tilbyder nu en lang række forskellige billige metoder til levering til bakkemørtel. Det mest populære er p.t. at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når du har tid. Leveringsmetoden er jo rigtig let gængelig, samt i mange tilfælde tillige den mest letkøbte fragttype.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk