Bygteam.dk

Barkflis pristjek

Er du på udkig efter barkflis? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter barkflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.248 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Barkflis bliver som regel brugt som bunddække i blomsterbede, men det kan også anvendes til at beskytte planterne mod frost. Det ligner til forveksling meget træflis, og ligesom træflis findes det også i en grov variant og en fin variant.

Den grove variant er særligt velegnet til at benytte på store områder, mens den fine variant er mere velegnet til små bede og på ridebaner.

Mange forskellige anvendelsesområder

Barkflis har mange forskellige anvendelsesområder, men det er særligt fordelagtigt at bruge det som bunddække i dit havebed.

Det skyldes blandt andet, at det er meget kønt at kigge på, og derudover hjælper det også med at holde ukrudtet nede. Det skyldes, at solens stråler ikke kan trænge ned igennem laget af barkflis, hvis laget vel og mærke er tykt nok.

Du kan dog også lægge barkflis ud mange andre steder i haven end i hækken eller i blomsterbedet. Du kan for eksempel også lægge det ud i bedet omkring din husmur.

Det er en rigtig stor fordel, fordi barkflis har en særlig egenskab til at holde den underliggende jord varmere end normalt.

Derudover kan det også bruges som faldunderlag på legepladser, og det er særligt populært på naturlegepladser. Det skyldes, at barkflis ser meget naturligt ud, og det formår derfor at gå i ét med naturen.

Samtidig giver det også et blødere fald, da det er blødere at lande på barkflis end på jord.

Fordelene ved at anvende barkflis

Der er rigtig mange fordele ved at anvende barkflis i haven. Som nævnt forhindrer det ukrudt i at vokse under flisen, hvis du altså lægger et tykt nok lag, så der ikke kan komme sollys ned til ukrudtet.

Dermed kan du bruge din tid på at nyde din have i stedet for at bruge tiden på at luge den for ukrudt regelmæssigt.

Hvis du i stedet for håndkraft bruger kemikalier og forskellige former for ukrudtsmidler til at få bugt med ukrudtet, så kan du også skåne både miljøet og din pengepung ved at lægge barkflis ud i stedet for.

Samtidig slipper du også for at bruge så meget vand til at vande haven, som du tidligere har gjort, fordi barkflis er rigtigt effektivt til et holde på jordens fugt.

Sidst men ikke mindst holder barkflis i rigtig mange år, og det er dermed en rigtig god investering. Det kan holde sig i fem til ti år, og derudover formulder barkflis også, hvilket vil sige, at jorden i bedet får yderligere næring, og planterne bliver dermed også sundere.

Ukrudtsbekæmpelse og forebyggelse

Som nævnt er det en ganske betragtelig fordel at anvende barkflis, hvis man ønsker at slippe for at luge ukrudt, og det kan også bruges som forebyggelse mod ukrudt. Har man købt nyt jord, kan man fristes til at tro, at man derfor ikke får ukrudt, men sådan forholder det sig ikke helt.

Der kan nemlig godt være kimen til ukrudt i den nyindkøbte jord. Derfor er det altid en god ide at lægge et tykt lag barkflis ud, uanset om det er ny eller gammel jord.

Forhandlere af barkflis

Der er rigtig mange forskellige forhandlere, som du kan vælge imellem, hvis du skal ud og anskaffe dig barkflis. Det er dog en god ide at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvor stor en mængde du skal bruge, og om det er nødvendigt at få det leveret.

Dette kan nemlig have en afgørende betydning for, hvor du bør købe din barkflis henne.

Skal du kun have dækket et lille bed, og har du en bil, kan du med fordel blot køre forbi den nærmeste forhandler og købe en enkelt pose barkflis.

Skal du købe barkflis til et stort område, så kan det godt betale sig at undersøge, hvor du kan få den billigste pris eller de bedste leveringsvilkår.

Der kan nemlig være store besparelser at finde, når du køber store mængder, men omvendt kræver store mængder som regel også levering.

Mængden du skal bestille

Der er stor forskel på, hvor meget barkflis man skal bruge alt afhængigt af, hvor barkflisen skal lægges ud henne, og hvad formålet er med barkflisen. Skal det forhindre ukrudt i at vokse, så skal det lægges ud i en lagtykkelse på ca. 10 centimeter.

Dermed gør det heller ikke så meget, hvis en smule af det øverste lag med tiden bliver skubbet væk.

Med denne lagtykkelse kan man med lidt simpel matematik komme frem til, at man skal bruge omkring en kubikmeter barkflis for at dække et bed på omkring 10 kvadratmeter. Herefter skal man blot måle bedets størrelse op.

Priser på barkflis

Når man tager højde for, hvor lang tid man kan slippe for at bruge på at luge ukrudt i sine blomsterbede, hvor mange penge man bruger på ukrudtsmidler, eller hvor meget man belaster miljøet ved at bruge kemikalier til ukrudtsbekæmpelse, så kan det typisk godt betale sig at købe barkflis.

Det kan særligt betale sig at undersøge de forskellige forhandler for at finde den bedste pris på barkflis, hvis du skal bruge en stor mængde. Det er nemlig her, der vil være flest penge at spare, og jo mere du køber, desto billigere er det som regel også.

Prisen på barkflis afhænger dog af, om du skal bruge den grove eller den fine variant. Her er den grove variant typisk billigere end den fine, og det er også derfor, du bør vælge denne variant ved større områder.

Vælg mellem forskellige leveringsmetoder

Når du skal købe barkflis, er det desuden også en god ide at overveje, om du har brug for at få barkflisen leveret, eller om du kan transportere den selv. Dette afhænger naturligvis også til en vis grad af, hvor meget barkflis du skal bruge, men også om du ønsker at betale for leveringen.

Hvis du skal bruge en stor mængde barkflis, er der typisk tale om kubikmeter, og det er langt fra noget, som de fleste kan eller vil transportere selv. Derfor tilbyder de fleste forhandlere flere forskellige leveringsmetoder, som du kan vælge imellem:

Forskellen på barkflis og træflis

Barkflis og træflis minder på mange måder meget om hinanden, og de kan også bruges til mange af de samme formål. Derudover har de også nogenlunde de samme fordele og ulemper, og det kan derfor være svært at forstå forskellen på de to typer flis.

Faktisk er der ikke den store forskel på de to forskellige typer flis, men den forskel der nu engang er, den er til at få øje på. Det handler nemlig om udseendet.

Barkflis har et mere naturligt og skovagtigt look end træflis, og de fleste haveejere foretrækker derfor barkflis, hvis laget af flis skal være kønt at kigge på. Det er dog en smagssag, om man finder træflis eller barkflis kønnest.

Derudover er der også den lille forskel, at barkflis har en tendens til at lægge sig hurtigere fast på jorden, når det bliver lagt ud, end træflis har.

Andre flistyper som alternativ til barkflis og træflis

Træflis og barkflis er de mest populære flistyper blandt danske haveejere, men der findes også andre typer flis, som har de samme fordele og anvendelsesområder som både barkflis og træflis.

Der findes blandt andet også skovflis, som er en grovere flis end træflis. Skovflis produceres af træstammer fra træer, der er blevet fældet i de danske skove som følge af udtynding.

Barkflis produceres af grantræer og nåletræer, mens træflis fremstilles af løvtræer. Det er dog ikke de eneste slags træer, som man kan bruge til at fremstille flis. Man kan også anvende nogle mere eksotiske træsorter.

Derudover kan man også anvende kakaoflis i stedet for træ- eller barkflis. Kakaoflis består af overskudsmaterialer fra chokoladeproduktionen, og det har præcis de samme fordele og anvendelsesområder, som de andre flistyper har.

Anvendelse: til fyr som brændsel til dyr til surbundsbed omkring træer under hæk til roser til fjernvarme til indkørsel til planter på skråning til udendørs til bede til stokerfyr imod dræbersnegle til fyring til dyr til hønsegård til ligusterhæk som brændsel til hækken til bede til fugle til legeplads til hestefold til bøgehæk til ridehus til stauder til varmeværker til rygning på frugttræer til grill til ridebane som gødning til rhododendron til indendørs til haven som bunddække som faldunderlag til gasgrill mod ukrudt

Varianter: revet frisk fint natur groft knust lys mørk

Mængder: 3000 liter 80 liter 60 liter 1000 liter 2000 liter 2500 liter 70 liter 50 liter

Levering: i løs vægt trailer i poser afhentning hent selv i bigbag vognlæs i sække

Brands: Manstrup Bilka Douglas Billigblomst Jysk Plantorama Pindstrup Park GreenBio Holmebo Champost Lidl Verdo Prima Junckers Plantetorvet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige barkflis fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og nogle vil have service. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af barkflis.
Nogle byggecentre præsterer et enormt udvalg af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare barkflis.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse firmaets regningslinjer.
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt ved de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra diverse nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af barkflis online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har kunderne mulighed for at handle online og fragte varerne på eget initiativ. Derigennem kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, samt endda få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Mange nichefokuserede webshops er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe barkflis online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på internettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du modtage super begavet sparring fra personale som er specialister i lige præcis barkflis.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

barkflis harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

barkflis jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

barkflis bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

barkflis silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er en god idé at sikre sig hjælp til projektet, specielt når der er tale om omfattende projekter. Større projekter gør krav på mere end en person. Dertil vil det blive bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
2Det kan overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør have hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Ifald du køber hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at få tilbud fra forskellige leverandører.
3Der viser sig næsten altid ubelejlige problematikker i tilfælde med svære opgaver, og pga. dette kan det vise sig vigtigt at der afsættes passende plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
4Det kan vise sig essentielt at du har samtlige materialer tilgængelige på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel note med det der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har styr på det.
5Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på omkostningerne. Det bør være en fordel at beskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende kortlægge ens købspris for hver enkelt.
6Det er muligt at hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på planeten.
7For udendørs byggeprojekter kan vejret få en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du hyppigt kigge på meldingerne om vejret i dagene før projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
8Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at du har udstyret disponibelt idet du tager fat på arbejdet. Husk også at medtage disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
9Planlægning vil være metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
10Der kan findes mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget brugbar viden, særligt ifald man søger på engelsk.
11Inden du påbegynder byggeprocessen kan det blive vildt essentielt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der gælde fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du må aldrig forsømme din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx fod- og hovedbeklædning der beskytter dig med henblik på potentielle skader. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en fagmand.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig betryggende. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål om barkflis

 • Hvor længe holder barkflis?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Barkflis hvordan?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Hvor meget barkflis?
 • Hvad er barkflis?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvad koster barkflis?
 • Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

  En lang række webbutikker i Danmark udlover efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til barkflis. En af de mest anvendte er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig særligt let, og desuden derudover den mest letkøbte leveringsmetode.

  Du kunne derudover forsøge at vælge afsending hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver som oftest en tak mere omkostningsfuld, men ydermere i høj grad fleksibel ved køb af barkflis online. Den billigste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente produkterne, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af online forhandlerens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på barkflis er selvfølgelig vældig udslagsgivende såfremt man skal bruge ordren om kort tid, og derfor er det øjensynligt på sin plads at vi tjekker tidshorisonten for levering ved barkflis. De fleste forretninger på nettet – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre online, men som trods alt stiller krav om at handlen laves før et konkret tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varen betjent før de lageransatte har fyraften.

  Nogle få online selskaber byder på levering uden betaling på barkflis online, men i reglen er det påkrævet at der shoppes for et præcist beløb. Som alternativ skulle du snuppe den prisbilligste fragttype, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

  Størstedelen af netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig barkflis online men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder blandt andet click-and-collect på barkflis i følgende områder:

  Højbjerg, Holstebro, Tilst, Lyngby, Grenaa, Hillerød, Hobro, Gentofte, Hjørring, Søborg, København, Birkerød, Åbyhøj, Ballerup, Nykøbing Falster, Virum, Allerød, Dragør, Ringsted, Middelfart, Svendborg, Brabrand, Solrød Strand, Ikast, Skanderborg, Odense, Jyllinge, Nakskov, Randers, Struer, Ishøj, Glostrup, Risskov, Haslev, Farum, Aalborg, Charlottenlund, Nyborg, Frederiksberg, Lystrup, Rødovre, Hvidovre, Silkeborg, Hørsholm, Tårnby, Ølstykke, Vejle, Roskilde, Korsør, Kalundborg, Stenløse, Fredericia, Næstved, Herlev, Vallensbæk, Skive, Varde, Vanløse, Rønne, Kokkedal, Vordingborg, Slagelse, Greve, Nørresundby, Viborg, Helsingør, Hedensted, Haderslev, Lillerød, Brønshøj, Herning, Hedehusene, Brønderslev, Aabenraa, Frederiksværk, Køge, Odder, Gladsaxe, Værløse, Esbjerg, Thisted, Sønderborg, Kolding, Rudersdal, Valby, Brøndby, Taastrup, Aarhus, Holbæk, Albertslund, Horsens, Nærum, Frederikssund, og Frederikshavn, .

  Afhentning af barkflis er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager).

  Ved kig i data er det klart, at online shoppere som regel efterspørger fx barkflis tilbud og barkflis priser. Man ser derudover som regel netshoppere søge fx køb barkflis, billig barkflis og barkflis online, foruden de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Den bedste pris på barkflis

  Det er i dag ret problemfrit for almindelige dødelige at finde information om priser på billige barkflis online hos diverse outlets på nettet, og til gengæld har massevis af internet forretninger i Danmark været nødt til at tvinge prisniveauet på barkflis betydeligt, og ydermere love billig levering.

  Dog kan det ikke desto mindre være gavnligt at sammenligne flere outlets på nettet efter tilbud og rabatter på barkflis online forinden du placerer ordren, således at du er tryg ved at antage den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Stark.

  Du skal imidlertid være opmærksom på, at hvis en internet webshop afsætter billige barkflis online for en pris som er hamrende fremragende, så er det mange gange være et kendetegn på en uærlig e-forhandler. Kortkøb er imidlertid omsluttet af en lov, hvilket hjælper os imod falske internet shops.

  Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du agter at afbetale beløbet til barkflis over en længere periode. Dette foreslåes typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

  Når vi ser på søgedata er det markant, at online shoppere tit søger blandt andet barkflis online og køb barkflis. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter blandt andet barkflis tilbud, barkflis priser og billig barkflis.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg barkflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til legeplads til stauder under hæk som gødning til indendørs som brændsel på skråning til hestefold til bede til hækken omkring træer på frugttræer til udendørs til bede som brændsel til fyr til rygning imod dræbersnegle mod ukrudt som faldunderlag til indkørsel til haven til grill som bunddække til ridebane til rhododendron til roser til dyr til dyr til ridehus til hønsegård til ligusterhæk til fjernvarme til fyring til stokerfyr til varmeværker til surbundsbed til bøgehæk til planter til fugle til gasgrill

  Varianter: fint natur frisk lys groft mørk knust revet

  Mængder: 70 liter 1000 liter 2500 liter 3000 liter 2000 liter 60 liter 50 liter 80 liter

  Levering: i løs vægt trailer hent selv i sække vognlæs i poser i bigbag afhentning

  Brands: Bilka Pindstrup Prima Lidl Manstrup Douglas Park Verdo Champost Jysk Plantorama Billigblomst Holmebo GreenBio Junckers Plantetorvet

  Analyser folks meninger

  Trustpilot byder på ret sikre genveje til at efterse adskillige øvrige forbrugeres iagttagelser og på grund af dette er det godt, at du besigtiger internet forretningens vurderinger før du lægger din bestilling på billige barkflis online.

  Facebook genererer også fuldstændig strålende chancer for at få indblik i internet butikkens kundefokus. Her møder vi en del webbutikker hvor man kan give en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan tages i brug til at vurdere hvor glade kunderne er.

  Forinden folk handler billige barkflis online i en shop behøver man faktisk gennemse e-shoppens forretningsaftale, dog er det naturligvis en omfattende opgave, særligt på de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

  En anden valgmulighed kunne være at finde ud af om e-shoppen er e-mærket, som bør være en påvisning af at internet shoppen tilslutter sig de danske love, udover at e-shoppen jævnligt føres tilsyn med af eksperter som har meget erfaring med de gældende regler.

  Dette er desuden din anledning til hjælpende service, ifald du bliver udsat for problemstillinger i processen med din ordre på barkflis. Endvidere kan det være til hjælp at kunden er opmærksom på de mest centrale reglementer der indvirker på bestillingen af barkflis online, som fx den bytteret online virksomheden garanterer.

  Derfor er det tillige afgørende, at man når som helst bevarer sin købsbekræftelse, således man når som helst kan vidne om bestillingen af barkflis, uagtet om man handler hos Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4 eller Bygma.

  Tina Poulsen gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Jørgen F gav 4 stjerner

  Udmærket

  Birthe K gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Bente Rasmussen gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Barkflis via e-forhandlere

  Trustpilot bringer dig regulære sikre løsninger til at gennemrode en række forhenværende konsumenters omtaler med bestilling af barkflis og på grund af dette kan det anbefales, at du tolker internet selskabets omtaler inden du handler barkflis online.

  Facebook yder tillige fuldt ud gode løsninger til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed. Herinde er der faktisk online firmaer som tilbyder kunderne at udforme en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ydermere kan udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne ved køb af barkflis.

  Før du shopper barkflis online

  Inden nogen shopper barkflis på en internet handler burde man i virkeligheden gennemlæse butikkens betingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt.

  En nemmere løsning kunne derfor være at tjekke om internet shoppen er e-mærket, hvilket typisk er en tilkendegivelse af at internet webshoppen lever op til dansk lovgivning, tillige med at online shoppen lejlighedsvis revurderes af jurister som behersker reglementet på området for salg af barkflis online.

  Dette er en god genvej til opbakning, hvis du udsættes for dilemmaer i forbindelse med dit køb. For øvrigt rekommanderer vi at du er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer der kan spille ind i forbindelse med handlen.

  Forsendelse af barkflis

  Mange butikker på nettet frembyder i dag mange forskellige former for fragt. Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl selv at hente barkflisen, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl tæt på internet shoppens arbejdslager.

  Leveringsdygtigheden kan vise sig at være temmelig relevant om vi står og skal bruge barkflisen lige om lidt, så med det formål er det sandelig essentielt at du finder det estimerede leveringstidspunkt på barkflis – men det er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ordnet inden logistikpersonalet tager hjem.

  Nogle få online forretninger byder på levering uden betaling på barkflis, men ofte er det kun gældende hvis der aftages for et bestemt beløb.

  Varerne der er fremvist i den her oversigt blev genereret af hjemmesidens shopping-robot. Algoritmen har nemlig gennemsøgt flere millioner af varer med det formål at kunne præsentere de produkter der minder mest om søgeordet barkflis, og som robotten af den grund føler interessere dig.

  Udover den Google-søgning du lavede har robotten desuden medregnet søgninger, som den estimerer at folk typisk skriver i relation til det, eksempelvis barkflis til rygning eller barkflis til fyring foruden søgeord som barkflis som bunddække og barkflis salg.

  Den viden bruger algoritmen som yderligere information for at vise de mest relevante produkter. Vi kan også se at andre søger efter eksempelvis barkflis til surbundsbed, barkflis salg og barkflis til hønsegård. Den her data har robotten yderligere taget i brug for, at navigere forbi mange hundredvis af tilbud.

  For øvrigt viser data, at søgningerne barkflis salg, barkflis til dyr og barkflis til surbundsbed er virkelig populære, og derfor er de også taget med af robot-søgeren ligesom søgningerne barkflis til surbundsbed, barkflis pris og barkflis til dyr. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at ét eller flere af dem kunne bruges.

  Barkflis erhverves igennem fremherskende netshops, eksempelvis Silvan.dk, Stark.dk, DavidsenShop.dk, JemogFix.dk, 10-4.dk, Bauhaus.dk, Bygma.dk og XL-Byg.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles barkflis til…

  Nordjylland: Aars, Skagen, Thisted, Sæby, Aalborg, Nibe, Hobro, Frederikshavn, Hadsund, Hjørring, Aabybro, Brønderslev, Nykøbing Mors, Svenstrup, Støvring, Nørresundby, Hirtshals

  Sjælland: Jyllinge, Herfølge, Tune, Slagelse, Korsør, Næstved, Køge, Solrød Strand, Maribo, Skælskør, Holbæk, Greve, Nakskov, Ringsted, Nykøbing Sjælland, Haslev, Vordingborg, Sorø, Kalundborg, Nykøbing Falster, Fensmark

  Midtjylland: Malling, Hedensted, Ry, Tilst, Egå, Hinnerup, Ringkøbing, Skjern, Galten, Vejle, Åbyhøj, Skødstrup, Kjellerup, Mårslet, Ebeltoft, Struer, Horsens, Holstebro, Lemvig, Hadsten, Skive, Randers, Aarhus, Hørning, Hornslet, Ikast, Hammel, Viborg, Herning, Skanderborg, Hasselager, Lystrup, Højbjerg, Brabrand, Risskov, Grenaa, Brande, Løgten, Beder, Odder, Bjerringbro, Løsning, Silkeborg

  Syddanmark: Munkebo, Fredericia, Kerteminde, Middelfart, Esbjerg, Tønder, Nordborg, Varde, Haderslev, Ribe, Grindsted, Sønderborg, Billund, Nyborg, Odense, Rødekro, Ringe, Bramming, Kolding, Otterup, Faaborg, Aabenraa, Vojens, Børkop, Svendborg, Assens, Vejen

  Hovedstaden: Måløv, Nivå, Allerød, Espergærde, Gladsaxe, Slangerup, Humlebæk, Brøndby, Rudersdal, Smørumnedre, Ishøj, Frederikssund, Hørsholm, Stenløse, Ølstykke, København, Fredensborg, Hundested, Frederiksberg, Birkerød, Værløse, Charlottenlund, Hellerup, Ballerup, Rødovre, Helsingør, Hillerød, Holte, Farum, Tårnby, Høje Taastrup, Vallensbæk, Albertslund, Vanløse, Helsinge, Snekkersten, Kokkedal, Gilleleje, Gentofte, Dyssegård, Glostrup, Hvidovre, Nærum, Lillerød, Herlev, Virum, Frederiksværk, Søborg, Rønne, Hellebæk, Roskilde, Dragør, Brønshøj, Hedehusene, Lyngby, Valby, Taastrup

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af en regel, hvilket forsvarer folk overfor uægte outlets på nettet. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du vil afbetale betalingen over en længere periode.
  2Den billigste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af internet webshoppens bopæl. Den fragtform er selvfølgelig ultra udslagsgivende forudsat du har brug for barkflis med det samme. Alternativt så tilbyder enkelte internet virksomheder portofri levering, men i reglen er det under betingelse af at der aftages for et konkret beløb.
  3Forud for at nogen bestiller billige barkflis i en e-butik kunne man når alt kommer til alt få overblik over butikkens forretningsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig spændende. Tilmed er det klogt at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde forhold der gælder for købet af billige barkflis online, til eksempel den ombytningspolitik webshoppen har.
  4Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, fordi det generelt er en antydning af at e-shoppen adlyder de gældende danske regler, tillige med at internet webshoppen rutinemæssigt revideres af fagfolk som kender til de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige barkflis på en forhandler på nettet burde de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af dens regler.
  5Trustpilot præsterer absolut gavnlige genveje til at kontrollere en stor portion forhenværende brugeres opfattelser og derfor slår vi et slag for, at du besigtiger internet selskabets ratings inden du shopper billige barkflis online. Facebook fører til ydermere fuldt ud relevante muligheder for at få kendskab til online butikkens troværdighed.
  6Leveringstidspunktet kan vise sig at være ultra vital hvis man har brug for din pakke omgående, så af den grund er det forholdsvis relevant at du ser det forventede leveringstidspunkt på barkflis. De fleste netshops i Danmark udlover billig dag-til-dag levering på utallige varer, som dog tager udgangspunkt i at der bestilles forinden et besluttet tidspunkt.
  7En række forhandlere på nettet udlover i vore dage en hel del forskellige billige former for levering til barkflis. En af de mest almindelige er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare de købte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo usædvanlig bekvem, og desuden tilmed den mindst kostelige mulighed for levering.
  8Nogle få internet webshops byder på gebyrfri levering på barkflis, men undertiden kun hvis man køber for et præcist beløb. Desuden må du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmåde, der typisk vil være at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Den viser sig som oftest derudover rigtig let. Den billigste fragtmetode vil dog altid være at hente ordren selv.
  9Det er i dag rigtig fleksibelt for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige barkflis hos flere internet firmaer i Danmark, og til gengæld frembyder masser af e-shops levering uden betaling. Trods dette kan det alligevel vise sig indbringende at sammenligne en række online forretninger efter rabat og tilbud forinden du køber, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk