Priser på Barkflis » Spar op til 67 % [Pristjek af 29 webshops]

Barkflis

Er du på udkig efter barkflis?
 Vi har fundet 29 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er LHM.dk, som sælger 1000 liter for kun 680 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 liter barkflis inkl. levering

Webshop Link Vurdering Pris
LHM.dk
680 kr.
DavidsenShop.dk
725 kr.
XL-Byg.dk
880 kr.
Byggecenter.dk
884 kr.
Lundhede.com
890 kr.
Plantorama.dk
918 kr.
10-4.dk
926 kr.
Wupti.com
995 kr.
JemogFix.dk
995 kr.
BygMax.dk
1.074 kr.
Super-Grus.dk
1.093 kr.
HaveHandel.dk
1.095 kr.
Sandmanden.com
1.095 kr.
Plantetorvet.dk
1.107 kr.
MaxiBag.dk
1.155 kr.
Linolie123.dk
1.158 kr.
Frishop.dk
1.170 kr.
BygHjemme.dk
1.170 kr.
Silvan.dk
1.198 kr.
MultiKoeb.dk
1.231 kr.
HaveGlad.dk
1.239 kr.
GodJord.dk
1.239 kr.
GrusDirekte.dk
1.262 kr.
Stark.dk
1.297 kr.
Bauhaus.dk
1.299 kr.
GranitButikken.dk
1.340 kr.
DKFliser.dk
1.399 kr.
JohannesFog.dk
1.850 kr.
FC-Beton.dk
2.040 kr.

Barkflis bliver som regel brugt som bunddække i blomsterbede, men det kan også anvendes til at beskytte planterne mod frost. Det ligner til forveksling meget træflis, og ligesom træflis findes det også i en grov variant og en fin variant.

Den grove variant er særligt velegnet til at benytte på store områder, mens den fine variant er mere velegnet til små bede og på ridebaner.

Mange forskellige anvendelsesområder

Barkflis har mange forskellige anvendelsesområder, men det er særligt fordelagtigt at bruge det som bunddække i dit havebed.

Det skyldes blandt andet, at det er meget kønt at kigge på, og derudover hjælper det også med at holde ukrudtet nede. Det skyldes, at solens stråler ikke kan trænge ned igennem laget af barkflis, hvis laget vel og mærke er tykt nok.

Du kan dog også lægge barkflis ud mange andre steder i haven end i hækken eller i blomsterbedet. Du kan for eksempel også lægge det ud i bedet omkring din husmur.

Det er en rigtig stor fordel, fordi barkflis har en særlig egenskab til at holde den underliggende jord varmere end normalt.

Derudover kan det også bruges som faldunderlag på legepladser, og det er særligt populært på naturlegepladser. Det skyldes, at barkflis ser meget naturligt ud, og det formår derfor at gå i ét med naturen.

Samtidig giver det også et blødere fald, da det er blødere at lande på barkflis end på jord.

Fordelene ved at anvende barkflis

Der er rigtig mange fordele ved at anvende barkflis i haven. Som nævnt forhindrer det ukrudt i at vokse under flisen, hvis du altså lægger et tykt nok lag, så der ikke kan komme sollys ned til ukrudtet.

Dermed kan du bruge din tid på at nyde din have i stedet for at bruge tiden på at luge den for ukrudt regelmæssigt.

Hvis du i stedet for håndkraft bruger kemikalier og forskellige former for ukrudtsmidler til at få bugt med ukrudtet, så kan du også skåne både miljøet og din pengepung ved at lægge barkflis ud i stedet for.

Samtidig slipper du også for at bruge så meget vand til at vande haven, som du tidligere har gjort, fordi barkflis er rigtigt effektivt til et holde på jordens fugt.

Sidst men ikke mindst holder barkflis i rigtig mange år, og det er dermed en rigtig god investering. Det kan holde sig i fem til ti år, og derudover formulder barkflis også, hvilket vil sige, at jorden i bedet får yderligere næring, og planterne bliver dermed også sundere.

Ukrudtsbekæmpelse og forebyggelse

Som nævnt er det en ganske betragtelig fordel at anvende barkflis, hvis man ønsker at slippe for at luge ukrudt, og det kan også bruges som forebyggelse mod ukrudt. Har man købt nyt jord, kan man fristes til at tro, at man derfor ikke får ukrudt, men sådan forholder det sig ikke helt.

Der kan nemlig godt være kimen til ukrudt i den nyindkøbte jord. Derfor er det altid en god ide at lægge et tykt lag barkflis ud, uanset om det er ny eller gammel jord.

Forhandlere af barkflis

Der er rigtig mange forskellige forhandlere, som du kan vælge imellem, hvis du skal ud og anskaffe dig barkflis. Det er dog en god ide at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvor stor en mængde du skal bruge, og om det er nødvendigt at få det leveret.

Dette kan nemlig have en afgørende betydning for, hvor du bør købe din barkflis henne.

Skal du kun have dækket et lille bed, og har du en bil, kan du med fordel blot køre forbi den nærmeste forhandler og købe en enkelt pose barkflis.

Skal du købe barkflis til et stort område, så kan det godt betale sig at undersøge, hvor du kan få den billigste pris eller de bedste leveringsvilkår.

Der kan nemlig være store besparelser at finde, når du køber store mængder, men omvendt kræver store mængder som regel også levering.

Mængden du skal bestille

Der er stor forskel på, hvor meget barkflis man skal bruge alt afhængigt af, hvor barkflisen skal lægges ud henne, og hvad formålet er med barkflisen. Skal det forhindre ukrudt i at vokse, så skal det lægges ud i en lagtykkelse på ca. 10 centimeter.

Dermed gør det heller ikke så meget, hvis en smule af det øverste lag med tiden bliver skubbet væk.

Med denne lagtykkelse kan man med lidt simpel matematik komme frem til, at man skal bruge omkring en kubikmeter barkflis for at dække et bed på omkring 10 kvadratmeter. Herefter skal man blot måle bedets størrelse op.

Priser på barkflis

Når man tager højde for, hvor lang tid man kan slippe for at bruge på at luge ukrudt i sine blomsterbede, hvor mange penge man bruger på ukrudtsmidler, eller hvor meget man belaster miljøet ved at bruge kemikalier til ukrudtsbekæmpelse, så kan det typisk godt betale sig at købe barkflis.

Det kan særligt betale sig at undersøge de forskellige forhandler for at finde den bedste pris på barkflis, hvis du skal bruge en stor mængde. Det er nemlig her, der vil være flest penge at spare, og jo mere du køber, desto billigere er det som regel også.

Prisen på barkflis afhænger dog af, om du skal bruge den grove eller den fine variant. Her er den grove variant typisk billigere end den fine, og det er også derfor, du bør vælge denne variant ved større områder.

Vælg mellem forskellige leveringsmetoder

Når du skal købe barkflis, er det desuden også en god ide at overveje, om du har brug for at få barkflisen leveret, eller om du kan transportere den selv. Dette afhænger naturligvis også til en vis grad af, hvor meget barkflis du skal bruge, men også om du ønsker at betale for leveringen.

Hvis du skal bruge en stor mængde barkflis, er der typisk tale om kubikmeter, og det er langt fra noget, som de fleste kan eller vil transportere selv. Derfor tilbyder de fleste forhandlere flere forskellige leveringsmetoder, som du kan vælge imellem:

Forskellen på barkflis og træflis

Barkflis og træflis minder på mange måder meget om hinanden, og de kan også bruges til mange af de samme formål. Derudover har de også nogenlunde de samme fordele og ulemper, og det kan derfor være svært at forstå forskellen på de to typer flis.

Faktisk er der ikke den store forskel på de to forskellige typer flis, men den forskel der nu engang er, den er til at få øje på. Det handler nemlig om udseendet.

Barkflis har et mere naturligt og skovagtigt look end træflis, og de fleste haveejere foretrækker derfor barkflis, hvis laget af flis skal være kønt at kigge på. Det er dog en smagssag, om man finder træflis eller barkflis kønnest.

Derudover er der også den lille forskel, at barkflis har en tendens til at lægge sig hurtigere fast på jorden, når det bliver lagt ud, end træflis har.

Andre flistyper som alternativ til barkflis og træflis

Træflis og barkflis er de mest populære flistyper blandt danske haveejere, men der findes også andre typer flis, som har de samme fordele og anvendelsesområder som både barkflis og træflis.

Der findes blandt andet også skovflis, som er en grovere flis end træflis. Skovflis produceres af træstammer fra træer, der er blevet fældet i de danske skove som følge af udtynding.

Barkflis produceres af grantræer og nåletræer, mens træflis fremstilles af løvtræer. Det er dog ikke de eneste slags træer, som man kan bruge til at fremstille flis. Man kan også anvende nogle mere eksotiske træsorter.

Derudover kan man også anvende kakaoflis i stedet for træ- eller barkflis. Kakaoflis består af overskudsmaterialer fra chokoladeproduktionen, og det har præcis de samme fordele og anvendelsesområder, som de andre flistyper har.

Men er barkflis overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af flis…

 • Barkflis
 • Dækbark
 • Flis
 • Kakaoflis
 • Kakaoskaller
 • Pinjebark
 • Pyntebark
 • Træflis
 • Barkflis via e-forhandlere

  Trustpilot bringer dig regulære sikre løsninger til at gennemrode en række forhenværende konsumenters omtaler med bestilling af barkflis og på grund af dette kan det anbefales, at du tolker internet selskabets omtaler inden du handler barkflis online.

  Facebook yder tillige fuldt ud gode løsninger til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed. Herinde er der faktisk online firmaer som tilbyder kunderne at udforme en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ydermere kan udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne ved køb af barkflis.

  Før du shopper barkflis online

  Inden nogen shopper barkflis på en internet handler burde man i virkeligheden gennemlæse butikkens betingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt.

  En nemmere løsning kunne derfor være at tjekke om internet shoppen er e-mærket, hvilket typisk er en tilkendegivelse af at internet webshoppen lever op til dansk lovgivning, tillige med at online shoppen lejlighedsvis revurderes af jurister som behersker reglementet på området for salg af barkflis online.

  Dette er en god genvej til opbakning, hvis du udsættes for dilemmaer i forbindelse med dit køb. For øvrigt rekommanderer vi at du er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer der kan spille ind i forbindelse med handlen.

  Forsendelse af barkflis

  Mange butikker på nettet frembyder i dag mange forskellige former for fragt. Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl selv at hente barkflisen, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl tæt på internet shoppens arbejdslager.

  Leveringsdygtigheden kan vise sig at være temmelig relevant om vi står og skal bruge barkflisen lige om lidt, så med det formål er det sandelig essentielt at du finder det estimerede leveringstidspunkt på barkflis – men det er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ordnet inden logistikpersonalet tager hjem.

  Nogle få online forretninger byder på levering uden betaling på barkflis, men ofte er det kun gældende hvis der aftages for et bestemt beløb.

  Gængse spørgsmål vedr. barkflis:

 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvor meget barkflis?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Barkflis hvordan?
 • Barkflis hvor meget?
 • Hvad er bedst træflis eller barkflis?
 • Hvad koster barkflis?
 • Hvad er barkflis?
 • Hvor længe holder barkflis?
 • Varerne der er fremvist i den her oversigt blev genereret af hjemmesidens shopping-robot. Algoritmen har nemlig gennemsøgt flere millioner af varer med det formål at kunne præsentere de produkter der minder mest om søgeordet barkflis, og som robotten af den grund føler interessere dig.

  Udover den Google-søgning du lavede har robotten desuden medregnet søgninger, som den estimerer at folk typisk skriver i relation til det, eksempelvis barkflis til rygning eller barkflis til fyring foruden søgeord som barkflis som bunddække og barkflis salg.

  Den viden bruger algoritmen som yderligere information for at vise de mest relevante produkter. Vi kan også se at andre søger efter eksempelvis barkflis til surbundsbed, barkflis salg og barkflis til hønsegård. Den her data har robotten yderligere taget i brug for, at navigere forbi mange hundredvis af tilbud.

  For øvrigt viser data, at søgningerne barkflis salg, barkflis til dyr og barkflis til surbundsbed er virkelig populære, og derfor er de også taget med af robot-søgeren ligesom søgningerne barkflis til surbundsbed, barkflis pris og barkflis til dyr. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at ét eller flere af dem kunne bruges.

  Barkflis erhverves igennem fremherskende netshops, eksempelvis Silvan.dk, Stark.dk, DavidsenShop.dk, JemogFix.dk, 10-4.dk, Bauhaus.dk, Bygma.dk og XL-Byg.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles barkflis til…

  Nordjylland: Aars, Skagen, Thisted, Sæby, Aalborg, Nibe, Hobro, Frederikshavn, Hadsund, Hjørring, Aabybro, Brønderslev, Nykøbing Mors, Svenstrup, Støvring, Nørresundby, Hirtshals

  Sjælland: Jyllinge, Herfølge, Tune, Slagelse, Korsør, Næstved, Køge, Solrød Strand, Maribo, Skælskør, Holbæk, Greve, Nakskov, Ringsted, Nykøbing Sjælland, Haslev, Vordingborg, Sorø, Kalundborg, Nykøbing Falster, Fensmark

  Midtjylland: Malling, Hedensted, Ry, Tilst, Egå, Hinnerup, Ringkøbing, Skjern, Galten, Vejle, Åbyhøj, Skødstrup, Kjellerup, Mårslet, Ebeltoft, Struer, Horsens, Holstebro, Lemvig, Hadsten, Skive, Randers, Aarhus, Hørning, Hornslet, Ikast, Hammel, Viborg, Herning, Skanderborg, Hasselager, Lystrup, Højbjerg, Brabrand, Risskov, Grenaa, Brande, Løgten, Beder, Odder, Bjerringbro, Løsning, Silkeborg

  Syddanmark: Munkebo, Fredericia, Kerteminde, Middelfart, Esbjerg, Tønder, Nordborg, Varde, Haderslev, Ribe, Grindsted, Sønderborg, Billund, Nyborg, Odense, Rødekro, Ringe, Bramming, Kolding, Otterup, Faaborg, Aabenraa, Vojens, Børkop, Svendborg, Assens, Vejen

  Hovedstaden: Måløv, Nivå, Allerød, Espergærde, Gladsaxe, Slangerup, Humlebæk, Brøndby, Rudersdal, Smørumnedre, Ishøj, Frederikssund, Hørsholm, Stenløse, Ølstykke, København, Fredensborg, Hundested, Frederiksberg, Birkerød, Værløse, Charlottenlund, Hellerup, Ballerup, Rødovre, Helsingør, Hillerød, Holte, Farum, Tårnby, Høje Taastrup, Vallensbæk, Albertslund, Vanløse, Helsinge, Snekkersten, Kokkedal, Gilleleje, Gentofte, Dyssegård, Glostrup, Hvidovre, Nærum, Lillerød, Herlev, Virum, Frederiksværk, Søborg, Rønne, Hellebæk, Roskilde, Dragør, Brønshøj, Hedehusene, Lyngby, Valby, Taastrup

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg barkflis er 680 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Websitet er finansieret af annonceindtægter. Vi samarbejder med en stribe outlets på nettet i Danmark når vi introducerer butikkernes varer, og indhenter kommission hvis en af vores besøgende realiserer et indkøb.

  Viden omkring varer og internet firmaer værnes om rutinemæssigt, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for forandringer der måtte være udarbejdet siden vi sidst opdaterede websitets oplysninger.