Bygteam.dk

Betonfliser pristjek

Er du på udkig efter betonfliser? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 stk betonfliser inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
7.590 kr.40x40x5 cmKøb
8.300 kr.40x40x5 cmKøb
8.462 kr.40x40x5 cmKøb
9.002 kr.40x40x5 cmKøb
9.618 kr.40x40x5 cmKøb
10.500 kr.40x40x5 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til udendørs til indkørsel til badeværelse til indendørs

Størrelser: 25×50 70×70 40×40 30×30 60×60 30×60 90×90 20×20 50×50 20×40 80×80

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du vælge en webshop, som tilbyder rådgivning til valg af betonfliser.
Du kan finde forskelle i prisen på billige betonfliser hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste tilbud, imens øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment af produkter, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare betonfliser.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende virksomhedens betingelser.
Det er helt klart utrolig vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og herigennem har kunderne valget om at handle online og transportere materialerne selv. Hermed kan du vælge at undgå fragten, og endda hente produkterne hurtigere.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra diverse leverandører, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af betonfliser online.
De store byggekæder er populære og bekendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Mange specialiserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du modtage ekstra begavet sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis betonfliser.
Alverdens niche webshops er opstartsvirksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du handler betonfliser online på deres webshop.
Forskellige webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
betonfliser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

betonfliser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

betonfliser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

betonfliser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af over 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig temmelig værdifuldt at være sikker på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
2Du finder rigelige mængder af guides og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube bringer dig store mængder brugbar information, navnligt forudsat at du kigger på engelsk.
3Ofte vil det vise sig fornuftigt at have et budget for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det kan være fornuftigt at dokumentere alle udgifter, og efterfølgende undersøge den billigste pris på dem en ad gangen.
4Glem ikke at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet hvis ombygningen hjælper miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
5Det kan vurderes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal tilkøbe professionel hjælp til noget af det. Ifald du ønsker assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at notere tilbud fra diverse virksomheder.
6Der præsenterer sig stort set altid uforudsete problematikker ved store projekter, og altså vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes god plads i tidsplanen, som gør at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
7Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du kunne overveje at lave en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Vær skarp når du sammensætter arbejdsplanen.
8Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den grund bør du jævnligt lægge mærke til vejrberetningerne i perioden for starten på projektet, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne netop som du arbejder hårdt på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Du skal aldrig forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sikkerhedssko som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
11Du bør aldrig undvære værktøj. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have udstyret parat når du indleder byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at tillægge disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
12Det kan blive vigtigt at du har samtlige bygningsmaterialer disponible inden du tager fat på byggeriet. Du har god gavn af at udfærdige en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alt som er nødvendige, og bagefter eftergå punkterne, således at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål til betonfliser

 • Hvordan skærer man betonfliser?
 • Hvad koster betonfliser?
 • Hvordan renser man betonfliser?
 • Hvordan borer man i betonfliser?
 • Hvordan lægger man betonfliser?
 • Hvad vejer betonfliser?
 • Hvordan støber man betonfliser?
 • Hvilken slags levering er bedst?

  Mange online butikker udlover på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsløsninger til betonfliser. Den mest almindelige er i dag pakkeshoppen, hvor du kan afhente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig virkelig problemfri, og ofte desuden den billigste løsning til levering.

  Du bør alternativt prøve at bestille produkterne til levering hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig i regelen en smule mere bekostelig, men derudover særligt problemfri ift. betonfliser online. Den billigste metode til levering er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket betinges af at du lever i kort afstand af internet forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på betonfliser kan i nogle tilfælde være vældig udslagsgivende om du har behov for produkterne om et øjeblik, så derfor er det fuldt ud fornuftigt at du ser det forventede leveringstidspunkt ved betonfliser. En lang række internet handler – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter online, som trods alt kræver at ordren lægges forinden et angivent klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren skippet afsted inden pakkepersonalet har fri.

  Nogle enkelte online firmaer præsterer fragt uden gebyr på betonfliser online, men tit er det kun gældende hvis man bestiller for en fastsat sum. Desuden må man udvælge den billigste leveringsudgave, som ofte vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted.

  De fleste netshops tilbyder click-and-collect hvor du køber billig betonfliser på nettet men selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på betonfliser i følgende områder:

  Værløse, Stenløse, Holstebro, Odense, Ølstykke, Aalborg, Nørresundby, Haslev, Kalundborg, Brøndby, Frederiksværk, Taastrup, Farum, Risskov, Brønshøj, Viborg, Hedensted, Holbæk, Søborg, Tårnby, Randers, Hvidovre, Jyllinge, Lillerød, Lyngby, Frederiksberg, Hjørring, Brønderslev, Dragør, Rudersdal, Valby, Silkeborg, Haderslev, Tilst, København, Allerød, Rødovre, Varde, Solrød Strand, Ishøj, Esbjerg, Hillerød, Herning, Nærum, Nyborg, Vanløse, Kolding, Ballerup, Roskilde, Køge, Greve, Aarhus, Virum, Brabrand, Skive, Charlottenlund, Nakskov, Grenaa, Hobro, Herlev, Rønne, Odder, Vallensbæk, Birkerød, Sønderborg, Korsør, Nykøbing Falster, Hørsholm, Kokkedal, Albertslund, Hedehusene, Slagelse, Svendborg, Lystrup, Helsingør, Fredericia, Middelfart, Horsens, Gentofte, Gladsaxe, Vordingborg, Skanderborg, Frederikshavn, Højbjerg, Glostrup, Aabenraa, Vejle, Ringsted, Struer, Åbyhøj, Thisted, Næstved, Ikast, og Frederikssund, .

  Click-and-collect af betonfliser er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

  Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx køb betonfliser og betonfliser priser. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge blandt andet betonfliser online, billig betonfliser samt betonfliser tilbud, plus de kendte byggekæder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  Bedste tilbud på betonfliser

  Det er i dag særligt let for folk at sammenligne priser på billige betonfliser online fra forskellige internet outlets, og så har en lang række e-firmaer været presset til at at nedskære priserne på betonfliser markant, og ydermere yde portofri levering.

  Men det kan imidlertid blive profitabelt at prøve nogle forskellige outlets på nettet efter billige priser på betonfliser online forinden du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Man skal ikke desto mindre være klar over, at såfremt en butik tilbyder billige betonfliser online til en udsalgspris som kan virke uforståeligt favorabel, så bør det tit være en indikator for en falsk internet butik. Kortbetalinger er ikke desto mindre dækket ind under en forordning, som hjælper køberen imod fup internet butikker.

  Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere beløbet til betonfliser over flere uger. Det foreslåes ofte ved nichebutikker, men sjældent de gængse byggecentre som fx XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

  Ved indkig i søgedata står det markant, at internet shoppere typisk søger efter fx billig betonfliser og betonfliser tilbud. Foruden dette ser vi tit netshoppere lede efter for eksempel køb betonfliser, betonfliser priser og betonfliser online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg betonfliser er 7590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til indendørs til indkørsel til udendørs til badeværelse

  Størrelser: 30×30 40×40 20×20 60×60 80×80 70×70 20×40 30×60 50×50 90×90 25×50

  Gennemsøg folks erfaringer

  Trustpilot indebærer evigt fine genveje til at betragte en række nuværende forbrugeres synspunkter og derfor er det godt, at du undersøger e-handlens vurderinger før du handler billige betonfliser online.

  Facebook forærer dig ligeledes nogle gode løsninger til at få indsigt i online firmaets popularitet. Desuden er der nogle internet foretagender hvor man kan ytre en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde må benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen handler billige betonfliser online hos en internet shop kan de helt sikkert studere netshoppens handelsaftale, dog er det bare en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og Jem og Fix.

  En anden løsning er at se hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, grundet at det typisk er en påvisning af at online forretningen lever op til gældende dansk lovgivning, udover at internet butikken af og til monitoreres af fagfolk der har meget erfaring med retningslinjerne.

  Desuden giver det dig genvej til at blive assisteret, såfremt du forvoldes vanskeligheder med din handel med betonfliser. Udover dette er det godt at køber er på vagt for de vigtigste retningslinjer der influerer på bestillingen af betonfliser online, som fx den returpolitik internet virksomheden har.

  På grund af dette er det desuden vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne vidne om købet af betonfliser, hvad end man har handlet ved Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller XL-Byg.

  Charlotte gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Martin P gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Kirsten Jørgensen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Thomas U gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  9 tips til online shopping
  1Inden folk handler billige betonfliser på en butik kunne de de facto granske webbutikkens forretningsaftale, men det er i reglen ikke særlig morsomt. Herudover er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest relevante regler der indvirker på bestillingen af billige betonfliser online, til eksempel hvilken returpolitik online webshoppen garanterer.
  2Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af et regelsæt, hvilket assisterer folk overfor fup netshops. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at honorere betalingen over tid.
  3Den billigste slags levering er unægtelig selv at hente ordren, men dette stiller krav om at du bor lige ved e-forretningens lager. Den løsning er naturligvis usædvanlig væsentlig i tilfælde af at du står og skal bruge betonfliser om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle internet foretagender fragt uden omkostninger, men undertiden påkræves det at man handler for en præcis sum.
  4Generelt anbefaler vi at kigge om e-forhandleren er e-mærke godkendt, siden det generelt er en tilkendegivelse af at internet butikken understøtter de danske retningslinjer, udover at internet virksomheden hyppigt besigtiges af sagkyndige der har indsigt i vilkårene på området. Før nogen bestiller billige betonfliser på en netbutik bør de for at være på den sikre side løbe igennem shoppens regler.
  5Trustpilot frembyder altid passende genveje til at gennemsøge en stor portion forhenværende køberes erfaringer og på grund af dette er det smart, at du gennemsøger webshoppens ratings før du handler billige betonfliser online. Facebook resulterer i endvidere altid tiltalende chancer for at få en idé om online forretningens popularitet.
  6De fleste e-butikker tilbyder i dag diverse billige leveringsmetoder til betonfliser. En af de mest benyttede er nu om stunder levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente varerne lige når det passer dig. Muligheden er altså i høj grad nem, og desuden ydermere den billigste leveringsform.
  7Leveringstidspunktet er rigtig væsentlig såfremt man har behov for ordren inden for få dage, og herved er det ret væsentligt at vi ser den anslåede leveringstid for betonfliser. Størstedelen af netbutikker yder billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter, der dog er forudsat at transaktionen gennemføres forinden et fast tidspunkt.
  8Det er ret så bekvemt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige betonfliser på diverse shops på nettet, og med det motiv præsterer adskillige e-forretninger gratis levering. Men det kan immervæk blive lukrativt at checke indtil flere butikker på nettet efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris.
  9En hel del internet virksomheder frembyder billig levering på betonfliser, men oftest kun hvis du bestiller for en fastsat pris. Alternativt bør man udvælge den mindst kostelige leveringsmetode, som mange gange er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Løsningen viser sig oftest omvendt yderst bekvem. Den mest letkøbte metode til levering er uden tvivl selv at hente varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk