Bygteam.dk

Bondesten pristjek

Er du på udkig efter bondesten? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.013 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 bondesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
9.013 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
9.741 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
9.741 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
9.905 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
9.932 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
10.307 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
10.501 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
10.700 kr.14x21x5 cm stenKøb
10.816 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
11.202 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
11.795 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
15.503 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
23.702 kr.14x21x7 cm stenKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: rødmix grå slået kant gråmix

Størrelser: 10 cm 8 cm 5 cm 6 cm 9 cm 7 cm

Brands: IBF RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge firmaets regningslinjer.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggekæder.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot bondesten.
Du vil finde ulighed i priserne på billige bondesten fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp til valg af bondesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort udvalg af bondesten online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og takket være dette har du mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Som følge af det kan man blive fri for leveringsomkostningen, og endda hente varerne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og kendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Mange nichebutikker producerer selv produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få bedre priser.
Flertallet af specialiserede netbutikker har en stor passion for deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig kan du modtage ekstra informativ rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis bondesten.
Diverse webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne endda fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at bestille bondesten online på deres side.
De største byggekæder i Danmark
bondesten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

bondesten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag flere end 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

bondesten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

bondesten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kan tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du med fordel kan få hjælp fra en professionel til opstarten af det. Forudsat at du henter assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra diverse entreprenører.
2Der kommer utvivlsomt utidige problemstillinger når det gælder omfangsrige projekter, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at man har afsat en god portion tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at komme i mål.
3Forinden du går i gang med arbejdet kan det vise sig ufatteligt fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Muligvis kan det blive vigtigt at du har de nødvendige byggematerialer disponible i god tid før du starter byggeprocessen. Du får god gavn af at notere en hurtig oversigt som samler alt hvad der er nødvendige, og som det næste gennemløbe materialerne, så du sikrer dig at du har styr på det.
5Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du løbende kigge på femdøgnsprognosen i forbindelse med arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det omfattende projekt.
6Du skal nødig nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj såsom arbejdssko som sikrer dig imod potentielle skader. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
7Forberedelse bliver metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af strategien.
8Du bør ikke på noget tidspunkt fattes grej. Jævnligt kan det være yderst relevant at have udstyret ved hånden idet du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
9Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til arbejdet, specielt ift. krævende byggerier. Store byggerier behøver flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
10Det er fundamentalt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det kan være behjælpeligt at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man kan undersøge online tilbud på hver eneste af dem.
11Du finder endeløse hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube er kilde til utrolig meget brugbar info, ikke mindst når man bruger engelske søgeord.
12Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Det er altså afhængig af at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
De mest populære byggekæder
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En stor portion shops på nettet tildeler efterhånden en lang række forskellige billige fragtmuligheder til bondesten. En yndling er i dag afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er altså ualmindeligt enkel, samt oftest tillige den mest betalelige metode til levering.

Du burde ligeledes påtænke at bestille varerne til levering til din bolig eller til dit arbejde. Fragtløsningen bliver til tider en tak mere bekostelig, men lige så vel virkelig nem ift. bondesten online. Den billigste leveringsudgave er utvivlsomt at hente produkterne selv, som dog beroer på at du opholder dig i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på bondesten kan i nogle tilfælde være særligt vital forudsat vi mangler produkterne om kort tid, og i det øjemed er det fuldt ud centralt at du checker leveringstiden for bondesten. Flere online selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter online, men som trods alt regnes ud fra at du når at bestille inden et givent klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt fikset forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del internet outlets byder på fragt uden betaling på bondesten online, men undertiden er det kun gældende hvis der handles for en bestemt sum. Desuden kunne man vælge den billigste leveringstype, der tit vil være at få kørt varerne til et afhentningssted.

Mange webbutikker foreslår click-and-collect hvor man handler billig bondesten online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark. De tilbyder blandt andet click-and-collect på bondesten i følgende områder:

Herlev, Vejle, Slagelse, Dragør, Middelfart, Hedensted, Gladsaxe, Frederikshavn, Hjørring, Åbyhøj, Vordingborg, Frederikssund, Brabrand, Allerød, Rønne, Ishøj, København, Køge, Frederiksværk, Nakskov, Greve, Brønderslev, Hedehusene, Ballerup, Risskov, Solrød Strand, Korsør, Fredericia, Nykøbing Falster, Helsingør, Sønderborg, Skive, Varde, Rudersdal, Brønshøj, Herning, Kalundborg, Nyborg, Svendborg, Tilst, Jyllinge, Aabenraa, Ølstykke, Brøndby, Albertslund, Thisted, Farum, Struer, Søborg, Vallensbæk, Lyngby, Birkerød, Skanderborg, Ringsted, Glostrup, Rødovre, Horsens, Valby, Esbjerg, Roskilde, Vanløse, Ikast, Holbæk, Hvidovre, Næstved, Haderslev, Odense, Charlottenlund, Holstebro, Stenløse, Silkeborg, Aarhus, Hørsholm, Tårnby, Frederiksberg, Højbjerg, Værløse, Kokkedal, Haslev, Nærum, Lystrup, Lillerød, Odder, Hobro, Kolding, Grenaa, Virum, Nørresundby, Viborg, Aalborg, Hillerød, Gentofte, Randers, og Taastrup, .

Klik-og-hent af bondesten er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker typisk søger efter eksempelvis bondesten online og bondesten priser. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge for eksempel billig bondesten, køb bondesten samt bondesten tilbud, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på bondesten

Det har vist sig at være meget fremkommeligt for købere at finde information om priser på billige bondesten online fra flere forhandlere på nettet, og derved har utallige e-firmaer fundet det nødvendigt at mindske prisniveauet på bondesten enormt, og endda tilbyde portofri fragt.

Derfor kan det alligevel blive rentabelt at studere indtil flere internet forhandlere efter billige priser på bondesten online forud for at du køber, sådan at du er skudsikker på at få den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en internet handler markedsfører billige bondesten online for en pris der anses for hamrende billig, så bør det i nogle tilfælde være en indikation på en falsk online butik. Køb med betalingskort er på den anden side inkluderet i en vedtægt, som bistår dig som kunde imod snydagtige internet virksomheder.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du overveje en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du vil afdrage beløbet til bondesten i flere bidder. Dette fås ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og 10-4.

Ved indkig i data står det klart, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. bondesten priser og bondesten tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere søge efter eksempelvis bondesten online, billig bondesten samt køb bondesten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg bondesten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: grå slået kant gråmix rødmix

Størrelser: 6 cm 5 cm 9 cm 8 cm 10 cm 7 cm

Brands: RBR IBF

Undersøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot frembyder tilpas hæderlige muligheder for at eftersøge en stor portion forhenværende kunders reflektioner og på grund af dette er det klogt, at du gransker online firmaets bedømmelser inden du shopper billige bondesten online.

Facebook forærer dig tillige aldeles fornemme muligheder for at få en idé om online shoppens popularitet. I øvrigt ses en række internet outlets hvor folk kan publicere en kritik af deres købsoplevelse, som ligeledes kan tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige bondesten online i en internet butik kunne de helt sikkert studere netshoppens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke videre interessant, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Et andet forslag kunne derfor være at undersøge om online forretningen er godkendt af e-mærket, som længe har været et bevis på at internet firmaet imødekommer de officielle danske regler, udover at online virksomheden regelmæssigt vurderes af eksperter der er inde i lovene på området.

Det giver dig mulighed for assistance, ifald du bliver udsat for vanskeligheder ved dit køb af bondesten. Desuden rekommanderer vi at kunden er vaks omkring de mest vitale betingelser der kan influere på bestillingen af bondesten online, eksempelvis hvilken ombytningsret butikken bruger.

På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid beholder sin faktura, således man når som helst vil kunne bevidne sin bestilling af bondesten, ligegyldig om man har købt hos XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix eller Stark.

Poul A gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Niels M gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Camilla gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Jette Kristensen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til online shopping
1En lang række forretninger på nettet foreslår i øjeblikket diverse billige metoder til levering til bondesten. Den mest anvendte er i vore dage pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke lige når det passer dig. Muligheden er nemlig ret så let, samt typisk derudover den mest betalelige leveringsmodel.
2En hel del internet outlets lover fragt uden beregning på bondesten, men ofte er det så nødvendigt at du indkøber for et konkret beløb. Som alternativ skulle du foretrække den billigste metode til levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Muligheden viser sig godt nok endda ultra enkel. Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
3Den billigste leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det beroer på at du opholder dig nærved e-shoppens bopæl. Den slags levering kan være super central om vi mangler bondesten om kort tid. Alternativt så yder nogle få internet forretninger levering uden betaling, men oftest er det under betingelse af at der handles for en bestemt sum.
4Leveringstiden er virkelig betydningsfuld ifald du behøver pakken lige om lidt, og med det formål er det temmelig afgørende at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på bondesten. En del e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens produkter, men husk at det er betinget af at handlen laves forud for et konkret klokkeslæt.
5Det er særligt nemt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige bondesten på tværs af e-forhandlere, og for det lover mange e-forretninger billig levering. Det kan dog alligevel blive lønnende at efterprøve indtil flere online outlets efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.
6Trustpilot genererer de facto udmærkede muligheder for at beskue en række øvrige brugeres ratings og af den grund rekommanderer vi, at du beser internet butikkens anmeldelser forinden du bestiller billige bondesten online. Facebook giver dig ligeledes sådan set tiltalende løsninger til at få indblik i e-firmaets troværdighed.
7Vi foreslår generelt at kontrollere om internet butikken er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en påvisning af at internet virksomheden føjer de danske retningslinjer, foruden at e-firmaet løbende vurderes af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige bondesten i en online butik kunne de altid gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsbetingelser.
8Inden nogen handler billige bondesten hos en netshop burde de på en vis måde betragte deres regler, det er dog tit ikke særlig interessant. Endvidere er det at foretrække at man er klar over de væsentligste vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af billige bondesten online, som fx hvilken returrettighed internet selskabet garanterer.
9Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af et regulativ, som assisterer en imod svindlende e-handler. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere pengene over tid.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk