Bygteam.dk

Brænde pristjek

Er du på udkig efter brænde? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 900 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 900 kg for kun 2.309 kr. Det er 40 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 900 kg brænde inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.309 kr.Poser med 16 kgKøb
2.340 kr.Poser med 16 kgKøb
2.371 kr.Poser med 15 kgKøb
2.399 kr.Poser med 15 kgKøb
2.399 kr.Poser med 15 kgKøb
2.418 kr.Poser med 16 kgKøb
2.418 kr.Poser med 16 kgKøb
2.418 kr.Poser med 16 kgKøb
2.418 kr.Poser med 16 kgKøb
2.476 kr.Poser med 16 kgKøb
2.481 kr.Poser med 16 kgKøb
2.483 kr.Poser med 16 kgKøb
2.510 kr.Poser med 16 kgKøb
2.620 kr.Poser med 16 kgKøb
2.853 kr.Poser med 16 kgKøb
3.101 kr.Poser med 16 kgKøb
3.568 kr.Poser med 16 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 900 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til masseovn til brændeovn til pejsen til grill til pizzaovn til brændefyr til bål til rygning til bålfad til åben pejs

Varianter: lufttørret ask egetræ eg ahorn lærketræ lindetræ økologisk avnbøg bøg birketræ birk ovntørret blandet løv

Størrelser: 50 cm 20 cm 45 cm 30 cm 40 cm 25 cm 35 cm

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 1 rummeter 1 palle

Levering: til døren afhentning i netsække i stammer hent selv med kran med truck løst leveret på palle trailer i poser vognlæs i sække i løs vægt i bigbag

Brands: Dalmose Østjysk AndersenAggersvold Alstrup Norjysk Nysø DK brænde Jopa Junkers HC brænde JB brænde A1 Ørsted

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af brænde.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at køre varerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt ved de velkendte byggecentre.
Du kan finde forskelle i prisen på billige brænde fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder lave priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad du helst vil have.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare brænde.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig relevant at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger varer fra mange forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af brænde online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derigennem har mange valget om at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Takket være dette har man valget om at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online bør du få en lavere pris.
Størsteparten af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, måske endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe brænde online på deres side.
De fleste nichebutikker på nettet er eksperter i deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved vil du modtage endnu mere konstruktiv sparring fra personale som er eksperter i netop brænde.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

brænde bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

brænde harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

brænde jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

brænde silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det vil vise sig meningsfuldt at du har samtlige materialer indkøbt inden du iværksætter byggeprocessen. Du har fordel af at notere en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting som er nødvendige, og derefter eftergå listen, så du sikrer dig at du har husket det hele.
2Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til arbejdet, navnlig hvis det er større projekter. Større opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere bør det være bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
3Der findes alverdens artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med store mængder brugbar information, især såfremt du kigger på engelsk.
4Ofte vil det være essentielt at have en budgetoversigt for ombygningen, så du har et overblik over økonomien. Det bør være forstandigt at nedskrive hver enkelt omkostning, og efterfølgende dokumentere ens omkostning ved dem én efter én.
5Husk at gennemtænke hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde skaffe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du indhenter hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at få prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
6Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det være erstatteligt at have det tilgængeligt når du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at medregne de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Forberedelse vil altid være vejen til succes med arbejdet. Du er nødt til at liste en velovervejet agenda, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
8Der viser sig typisk uforudsigelige udfordringer i forbindelse med store byggeprojekter, og pga. dette er det værdifuldt at der afsættes betragtelig tid i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
9Længe før du indleder arbejdet kan det vise sig temmelig fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der være diverse regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Nogle gange kan man spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald projektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte kræver dermed at projektet har betydning for naturen.
11Du skal på ingen måde se bort fra sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som fx arbejdssko der skåner dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
12Ved udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag kan du jævnligt se vejrberetningerne i perioden for byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at piske ned nøjagtig som du står midt i dit vigtige byggeprojekt.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende flot. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål hvad angår brænde

 • Hvor meget brænde til en vinter?
 • Hvor tørt skal brænde være?
 • Hvad koster en rummeter brænde?
 • Hvilket brænde er bedst?
 • Hvor meget vejer brænde?
 • Hvor meget brænde er der i et brændetårn?
 • Hvor meget brænde pr sæson?
 • Hvad er prisen på brænde?
 • Hvor køber man brænde?
 • Hvilken type brænde er bedst?
 • Hvordan ovntørres brænde?
 • Hvad vejer en rummeter brænde?
 • Hvor meget brænde om dagen?
 • Hvor meget koster brænde?
 • Hvordan stabler man brænde?
 • Hvad koster kløvet brænde?
 • Hvornår er brænde tørt nok?
 • Hvor meget er 1 rummeter brænde?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  Masser af e-shops tildeler i vore dage et hav af forskellige billige leveringstyper til brænde. En af de mest almindelige er for øjeblikket udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke når der er tid til det. Den er altså vældig fleksibel, og tit også den billigste mulighed for fragt.

  Du burde ligeledes prøve at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig gerne et hak mindre billig, men derudover særligt hensigtsmæssig for brænde online. Den mindst kostelige leveringsløsning er unægtelig selv at hente pakken, men det står og falder med at du befinder dig tæt på e-shoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragtperioden på brænde er naturligvis ualmindeligt bestemmende når du står og skal bruge pakken om kort tid, og herved er det sandelig essentielt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for brænde. Flere online selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre online, men vær opmærksom på at det er forudsat at ordren laves før et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne sendt afsted inden pakkepersonalet drager hjemad.

  Indtil flere online selskaber lover fragt uden beregning på brænde online, men undertiden kun når man indkøber for en præcis sum. Desuden skal man udvælge den billigste fragtløsning, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted.

  De store webbutikker foreslår afhentning hvor man bestiller billig brænde hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4 og Bauhaus. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på brænde i disse byer:

  Helsingør, Ringsted, Holstebro, Tårnby, Glostrup, Aabenraa, Højbjerg, Brabrand, Esbjerg, Virum, Hillerød, Odense, Værløse, Korsør, Birkerød, Haderslev, Vanløse, Svendborg, Rødovre, Kolding, Brønshøj, Nakskov, Viborg, Varde, Nyborg, Vordingborg, København, Ballerup, Lillerød, Søborg, Sønderborg, Slagelse, Randers, Vallensbæk, Farum, Rudersdal, Hørsholm, Skive, Fredericia, Gentofte, Dragør, Hjørring, Nykøbing Falster, Greve, Jyllinge, Haslev, Allerød, Valby, Brøndby, Horsens, Hobro, Frederiksberg, Frederikssund, Silkeborg, Stenløse, Frederikshavn, Struer, Ølstykke, Risskov, Solrød Strand, Thisted, Lyngby, Albertslund, Grenaa, Skanderborg, Brønderslev, Odder, Tilst, Vejle, Hedensted, Hedehusene, Lystrup, Åbyhøj, Køge, Frederiksværk, Middelfart, Hvidovre, Roskilde, Kalundborg, Rønne, Aarhus, Aalborg, Herlev, Nørresundby, Ishøj, Kokkedal, Nærum, Herning, Næstved, Ikast, Charlottenlund, Gladsaxe, Taastrup, og Holbæk, .

  Afhentning ift. brænde er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

  Når vi ser på tallene bliver det klart, at internet shoppere typisk søger for eksempel billig brænde og brænde priser. Vi ser desuden jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis køb brænde, brænde tilbud samt brænde online, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

  Priser på brænde

  Det er ekstremt bekvemt for almindelige dødelige at finde tilbud på billige brænde online fra diverse internet foretagender, og herved har flere shops på nettet ikke kunne lade være med at tvinge prisen på brænde en hel del, og endda sikre fragt uden beregning.

  Dog kan det alligevel blive lukrativt at undersøge nogle internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på brænde online forinden du shopper, sådan at du er sikret at opnå den bedste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

  Du skal ikke desto mindre ikke glemme, at ifald en internet webshop afsætter billige brænde online til salg for en pris der virker utrolig tiltalende, så burde det ofte være et symbol på en svindel shop. Køb med betalingskort er på den anden side omfattet af et lovbud, der assisterer kunden overfor uærlige online butikker.

  Generelt anbefaler vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage betalingen af brænde senere. Dette foreslåes typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

  Ved indkig i data er det markant, at internetbrugere jævnligt søger fx brænde tilbud og brænde priser. Vi ser desuden tit internet shoppere lede efter bl.a. brænde online, køb brænde samt billig brænde.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 900 kg kg brænde er 2141 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til grill til åben pejs til pizzaovn til brændefyr til bål til pejsen til bålfad til rygning til brændeovn til masseovn

  Varianter: birk økologisk blandet løv lufttørret egetræ ahorn lindetræ ovntørret birketræ lærketræ avnbøg eg bøg ask

  Størrelser: 30 cm 45 cm 40 cm 25 cm 35 cm 50 cm 20 cm

  Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1 palle 1 rummeter

  Levering: til døren i poser afhentning i sække i stammer i netsække på palle med kran løst leveret trailer i bigbag med truck hent selv i løs vægt vognlæs

  Brands: HC brænde DK brænde AndersenAggersvold Ørsted Jopa Nysø Norjysk JB brænde A1 Alstrup Dalmose Østjysk Junkers

  Kig på tidligere køberes ratings

  Trustpilot forærer dig relativt fornemme chancer for at gennemsøge en stor portion aktuelle kunders vurderinger og derfor anbefaler vi, at du læser online firmaets vurderinger forud for at du bestiller billige brænde online.

  Facebook præsterer tillige en række uafhængige muligheder for at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi nogle butikker på nettet som giver folk mulighed for at levere en omtale af deres købsoplevelse, som lige så vel kan tages i brug til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Inden nogen køber billige brænde online på en webshop kan de sådan set tyde webshoppens handelsaftale, det er dog gerne et tidskrævende arbejde, specielt på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

  En anden valgmulighed kunne være at se nærmere på om webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det skulle være en angivelse af at internet forhandleren accepterer gældende dansk lovgivning, tillige med at den en gang i mellem revurderes af jurister der er inde i vilkårene på området.

  Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, såfremt du møder problemstillinger i processen med din ordre på brænde. Tillige er det prisværdigt at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde betingelser i forbindelse med købet af brænde online, som eksempelvis hvilken returneringsret e-butikken lover.

  Her er det også vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens ordrekvittering, således man i fremtiden kan eftervise bestillingen af brænde, hvad end man har handlet hos 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bauhaus.

  Inge gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Helle K gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Kirsten V gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  Morten Møller gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  9 gode råd til når du køber online
  1Inden nogen bestiller billige brænde i en shop bør de for at være sikker bese netshoppens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke videre interessant. Tilmed foreslåes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende regler der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige brænde online, eksempelvis den returneringsret internet firmaet lover.
  2Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, siden det ofte er et tegn på at e-butikken efterlever de danske regler, samt at virksomheden lejlighedsvis revideres af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før folk handler billige brænde i en online webshop kan man uden tvivl læse deres forretningsaftale.
  3Det har vist sig at være ekstremt let for almindelige mennesker at analysere priser online på billige brænde på tværs af e-butikker, og herved yder en lang række online forhandlere fragt uden gebyr. Dog kan det stadigvæk vise sig nyttigt at besigtige enkelte e-butikker efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, så du er velinformeret til at få fat i den laveste pris.
  4Den mindst kostelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af internet virksomhedens adresse. Den fragtmulighed er naturligvis ekstremt relevant i tilfælde af at man skal bruge brænde lige om lidt. Alternativt så tilbyder visse e-firmaer billig levering, men typisk er det under forudsætning af at der aftages for et konkret beløb.
  5Nogle internet varehuse tilbyder gratis levering på brænde, men for det meste stiller det krav om at du indkøber for en fastsat sum. Desuden skal du udvælge den billigste leveringstype, hvilket oftest er at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Fragtformen viser sig som oftest endda temmelig nem. Den mest letkøbte leveringsmodel er uden tvivl selv at hente varerne.
  6En lang række internet butikker frembyder til alt held et bredt udvalg af billige metoder til levering til brænde. En sikker vinder er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter når du har tid. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt problemfri, og endda derudover den billigste fragttype.
  7Trustpilot medfører en række uafhængige muligheder for at blive klogere på en hel del aktuelle konsumenters erfaringer og derfor er det smart, at du verificerer online forhandlerens omtaler inden du køber billige brænde online. Facebook byder på ydermere en række uafhængige genveje til at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed.
  8Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en ordning, som garanterer køber overfor uærlige online forretninger. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at afdrage prisen over et længere tidsrum.
  9Fragttiden kan vise sig at være ualmindeligt relevant om du står og skal bruge pakken inden for få dage, og med det formål er det forholdsvis meningsfuldt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato på brænde. En hel del e-firmaer i Danmark frembyder billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, hvilket kræver at ordren laves tidligere end et konkret klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk