Bygteam.dk

Brændetårne pristjek

Er du på udkig efter brændetårne? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1,8 m3 brændetårne inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.045 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.065 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.065 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.249 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.250 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.295 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.325 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.349 kr.Ovntørret birkKøb
2.449 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.648 kr.Ovntørret egKøb
2.728 kr.Ovntørret bøgKøb
2.749 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: birk lufttørret eg avnbøg ovntørret ask

Mængder: 1 kubikmeter 1 rummeter 1 palle 1 m3

Levering: i netsække i løs vægt i poser på palle i sække i bigbag til døren

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du finde et andet.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige brændetårne fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende virksomhedens regningslinjer.
Såfremt du skal have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri lig med talrige spørgsmål. På grund af det er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring brændetårne.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment af varer, og andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot brændetårne.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre køber varer fra flere nichebutikker, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af brændetårne online.
De store byggemarkeder finder du i store dele af landet, og pga. det har de fleste mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Som følge af det har man valget om at undgå leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille brændetårne online hos dem.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Følgelig bør du modtage ekstra god rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis brændetårne.
Alverdens nichebutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online får du bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

brændetårne jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

brændetårne bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

brændetårne harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

brændetårne silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive fordelagtigt at tage noter til alle udgifter, og så finde frem til prisen på dem én efter én.
2Godt forarbejde viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du må forfatte en strømlinet arbejdsplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du laver din handlingsplan.
3Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor hændelige risici. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig såfremt du ikke skaffer professionel hjælp.
4I god tid inden at du påbegynder arbejdet kan det være meget fundamentalt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, især når det kommer til store byggeopgaver. Krævende ting stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
6Det kan blive aktuelt at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind forud for at du iværksætter eksekveringen. Du bør udfærdige en overskuelig huskeliste indeholdende alle de ting der skal bruges, og så tjekke oversigten, så du sikrer dig at du har styr på det.
7Man kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det ydes i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
8Der kommer ofte uventede hovedpiner ved omfattende projekter, og altså vil det være meningsfuldt at der er afsat god nok tid i agendaen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
9Du har adgang til mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube bringer dig temmelig meget konstruktiv viden, navnligt forudsat at du benytter den engelske version.
10For projekter udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Derfor kan du ofte holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig starten på projektet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit krævende byggeprojekt.
11Du bør aldrig nogensinde fattes grej. Ofte vil det være yderst relevant at du har det klar når du går løs med arbejdet. Desuden er det afgørende at medregne disse udgifter i budgettet.
12Du bør vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal hente assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du søger hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at modtage en pris fra en håndfuld entreprenører.
De bedst vurderede byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om brændetårne

 • Hvad vejer et brændetårn?
 • Hvor meget vejer et brændetårn?
 • Hvor mange rummeter er der i et brændetårn?
 • Hvor meget brænde er der i et brændetårn?
 • Hvilken leveringsversion skal du vælge?

  En hel del e-handler foreslår i dag alverdens billige fragtformer til brændetårne. En der er meget almindelig er for øjeblikket levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså ret så fleksibel, samt i mange tilfælde endvidere den mest betalelige leveringsmodel.

  Du kan tillige udse dig at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Denne bliver af og til et hak mindre billig, men desuden virkelig smertefri med brændetårne online. Den billigste leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket kræver at du befinder dig nærved internet forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på brændetårne kan vise sig at være usædvanlig relevant såfremt man har behov for varen med det samme, og derfor er det relativt på sin plads at du efterser den anslåede leveringstid ved brændetårne. Masser af e-firmaer i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter online, der dog påkræver at handlen gemmenføres tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få varerne ekspederet før personalet drager hjemad.

  Flere e-forretninger i Danmark byder på fragt uden omkostninger på brændetårne online, men for det meste er det kun gældende hvis du indkøber for en præcis sum. I øvrigt bør du gribe den mest billige fragtform, der oftest vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

  En række netshops tilbyder afhentning hvor du bestiller billig brændetårne på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne tildeler blandt andet click-and-collect på brændetårne i disse områder:

  Silkeborg, Horsens, Albertslund, Virum, Slagelse, Greve, Randers, Aalborg, Lystrup, Charlottenlund, Birkerød, Hobro, Næstved, Vallensbæk, Ringsted, Nærum, Viborg, Roskilde, Værløse, Esbjerg, Farum, Herlev, Rødovre, Køge, Tårnby, Rudersdal, Valby, Ikast, Svendborg, Ishøj, Vordingborg, Brønshøj, Ølstykke, Allerød, Grenaa, Frederikshavn, Odense, Vanløse, Åbyhøj, Tilst, Lyngby, Nykøbing Falster, Kolding, Skive, Dragør, Brøndby, Frederiksværk, Vejle, Thisted, Stenløse, Kokkedal, Rønne, Haderslev, København, Aarhus, Frederiksberg, Højbjerg, Glostrup, Gladsaxe, Herning, Nørresundby, Haslev, Aabenraa, Hørsholm, Holbæk, Hvidovre, Taastrup, Helsingør, Risskov, Gentofte, Hillerød, Solrød Strand, Lillerød, Holstebro, Ballerup, Søborg, Jyllinge, Fredericia, Hedensted, Skanderborg, Hjørring, Kalundborg, Varde, Brabrand, Sønderborg, Korsør, Struer, Brønderslev, Frederikssund, Nyborg, Hedehusene, Odder, Nakskov, og Middelfart, .

  Click-and-collect ift. brændetårne er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på data fremstår det markant, at folk mange gange efterspørger fx brændetårne tilbud og køb brændetårne. Vi ser derudover som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis billig brændetårne, brændetårne online og brændetårne priser, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

  Priser på brændetårne

  Det er jo i høj grad enkelt for os alle at lave prissammenligning på billige brændetårne online på diverse internet foretagender, og så har mange shops på nettet fundet det uundgåeligt at trykke salgspriserne på brændetårne betragteligt, og endda yde fragt uden gebyr.

  Trods dette kan det ikke desto mindre blive gunstigt at kontrollere nogle enkelte internet firmaer efter rabatter og tilbud på brændetårne online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at antage den skarpeste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

  Man må dog være så påvagt, at hvis en internet virksomhed reklamerer billige brændetårne online for en tilbudspris der anses for hamrende letkøbt, så kunne det tit være et kendetegn på en falsk internet shop. Køb med kort er i hvert fald omfattet af en lovbestemmelse, der garanterer dig overfor fup firmaer på nettet.

  Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage pengene til brændetårne over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

  Når man ser på tendenserne er det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter fx billig brændetårne og brændetårne priser. Derudover oplever man ofte netshoppere søge blandt andet køb brændetårne, brændetårne tilbud og brændetårne online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg brændetårne er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ask avnbøg lufttørret eg ovntørret birk

  Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1 palle 1 rummeter

  Levering: i bigbag i netsække i poser til døren i løs vægt i sække på palle

  Analyser folks anbefalinger

  Trustpilot fører til regulære relevante muligheder for at studere en lang række andre køberes iagttagelser og herved er det godt, at du tager et kig på online virksomhedens kritik før du handler billige brændetårne online.

  Facebook leverer derudover ret så anstændige chancer for at få en idé om internet firmaets troværdighed. Desuden er der mange internet forhandlere som tilbyder folk at notere en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere bør benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

  Før folk køber billige brændetårne online hos en webshop behøver man for at være sikker have øje for virksomhedens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Stark.

  En anden mulighed kan være at finde ud af om netbutikken er verificeret af e-mærket, hvilket bør være en garanti for at internet butikken føjer de danske love, udover at online firmaet jævnligt overvåges af eksperter der er indført i de gældende bestemmelser.

  Desuden får du chance for assistance, hvis du udsættes for problemstillinger med dit køb af brændetårne. Desuden tilrådes det at man er obs på de mest betydningsfulde reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af brændetårne online, eksempelvis den returret shoppen anvender.

  Her er det også vigtigt, at man permanent gemmer ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan vidne om købet af brændetårne, uafhængig af om man har handlet hos 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan eller Harald Nyborg.

  Maria gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Anne gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Susanne T gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Lene V gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot frembyder fuldstændig hensigtsmæssige chancer for at verificere en længere række tidligere brugeres anmeldelser og på grund af dette støtter vi, at du kigger nærmere på internet forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige brændetårne online. Facebook resulterer i endvidere absolut nyttige muligheder for at få indblik i webbutikkens popularitet.
  2En masse e-butikker tilbyder nu om stunder alverdens billige leveringsmidler til brændetårne. Den mest anvendte er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer når det passer ind i din kalender. Denne er jo meget fremkommelig, samt ofte ydermere den mest betalelige mulighed for fragt.
  3Vi går generelt ind for at granske hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, som generelt er et tegn på at internet shoppen lever op til de officielle regler, samt at internet firmaet nu og da revideres af specialister som er inde i bestemmelserne på området. Før nogen handler billige brændetårne på en e-forhandler behøver man for at være på den sikre side skimme deres forretningsbetingelser.
  4Forinden nogen shopper billige brændetårne i en e-shop kunne man for at være sikker løbe igennem e-butikkens regler, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde. For øvrigt anbefales det at man er klar over de fundamentale retningslinjer der er gældende for bestillingen af billige brændetårne online, til eksempel den byttepolitik butikken har.
  5Den billigste løsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, men det beroer på at du opholder dig i nærheden af e-firmaets adresse. Den form for levering er naturligvis rigtig relevant når vi skal bruge brændetårne om et øjeblik. Alternativt så yder enkelte internet outlets fragt uden gebyr, men ofte er det så præmissen at der shoppes for en bestemt pris.
  6Nogle enkelte forretninger på nettet yder gebyrfri levering på brændetårne, men i reglen kun når du indkøber for en bestemt sum. Derudover kunne du overveje den mest billige slags levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig i mange tilfælde samtidig ret hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
  7Det er efterhånden ultra hensigtsmæssigt for os alle at finde tilbud online på billige brændetårne fra diverse internet outlets, og til tak tilbyder en hel del online firmaer billig fragt. Det kan imidlertid vise sig smart at checke nogle enkelte internet selskaber efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at modtage den laveste pris.
  8Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være virkelig bestemmende når du har behov for dine nye varer lige om lidt, og med det formål er det temmelig centralt at du ser den anslåede leveringstid ved brændetårne. En lang række e-butikker i Danmark præsterer billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre, men det stiller krav om at du bestiller tidligere end et besluttet klokkeslæt.
  9Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er inkluderet i en ordning, som værner dig som køber imod snydagtige internet shops. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække omkostningerne i flere bidder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk