Bygteam.dk

Brosten pristjek

Er du på udkig efter brosten? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1000 kg for kun 1.950 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 kg brosten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.950 kr.1000 kg brostenKøb
1.995 kr.1000 kg brostenKøb
2.089 kr.1000 kg brostenKøb
2.262 kr.1000 kg brostenKøb
2.266 kr.1000 kg brostenKøb
2.990 kr.1000 kg brostenKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel til bede til trappe til bedkant til gårdsplads

Varianter: små beton slidte store sorte grå

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare brosten.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx returret. Af den grund bør man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige brosten hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på lave priser, og andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør vide hvad du vil prioritere.
For nogle er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring brosten.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og dermed har flertallet tilbuddet om at handle online og hente materialerne personligt. Dermed har du mulighed for at spare fragten, og endda få varerne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og kendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra forskellige leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et bredt sortiment af brosten online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der oftest er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du når du handler brosten online hos dem.
Alverdens nichebutikker på nettet har en stor passion for deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså bør du modtage ekstra god vejledning fra folk med specialistviden i netop brosten.
Flertallet af specialiserede webshops er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få bedre priser.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

brosten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

brosten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag omtrent 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

brosten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

brosten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du finder mange artikler og videoer online som kan inspirere dig. Navnligt YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv oplysning, særligt hvis du benytter den engelske version.
2For opgaver udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Derfor må du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at vælte ned bedst som du er midt i det store byggeprojekt.
3Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et regnskab for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det kan være sundt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan nedfælde billige priser på dem hver især.
4Du bør ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beskyttelse som fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod hændelige ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke køber professionel hjælp.
5Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du må købe professionel hjælp til dele af byggeprocessen. Forudsat at du anskaffer assistance fra en professionel er der penge at spare ved at få priser fra forskellige virksomheder.
6Muligvis kan det blive væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer parat før du påbegynder dit byggeprojekt. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig note hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og bagefter gennemløbe oversigten, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Det kan overvejes at søge assistance til arbejdet, hovedsageligt når det er krævende byggeprocesser. Krævende byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Desuden bør det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
8Længe før du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ret essentielt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Man kan få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver altså at renoveringen influerer positivt på klimaet.
10Forberedelse er vejen til succes med arbejdet. Du må have en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter din plan.
11Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige problemer når det handler om store projekter, og på grund af det er det væsentligt at man har afsat tilstrækkelig plads i planen, med formålet om at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
12Du må under ingen omstændigheder undvære værktøj. Tit vil det vise sig strategisk at have værktøjet ved hånden inden du indleder byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her omkostninger i økonomien.
De mest folkekære byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er utrolig imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er hamrende imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ultra godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål inden for brosten

 • Hvad vejer en brosten?
 • Hvordan lægges brosten?
 • Hvor meget vejer en brosten?
 • Hvordan laver man brosten?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  Størstedelen af online forretninger foreslår i øjeblikket diverse forskellige billige fragttyper til brosten. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig usædvanlig ukompliceret, samt endda derudover den mest betalelige metode til levering.

  Du kunne endvidere planlægge at vælge at få leveret hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Leveringsformen er gennemsnitligt en tak mere bekostelig, men til gengæld meget let med brosten online. Den billigste leveringstype er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du opholder dig med kort afstand til internet webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på brosten er naturligvis ultra central når du absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og i det øjemed er det virkelig essentielt at man tjekker den anslåede leveringstid på brosten. En del firmaer på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig 1 dags fragt på de fleste varenumre online, som imidlertid er forudsat at transaktionen realiseres forinden et angivent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet forinden lagerpersonalet har fri.

  Nogle online forretninger sikrer levering uden betaling på brosten online, men undertiden kun når man aftager for en konkret sum. Som alternativ skulle man udvælge den mindst kostelige leveringsmetode, som mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

  Mange byggecentre yder click-and-collect hvor du køber billig brosten derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne tildeler for eksempel klik-og-hent på brosten i følgende områder:

  Herning, Vallensbæk, Gladsaxe, Roskilde, Hedehusene, Lyngby, Ringsted, Hedensted, Hobro, Gentofte, Albertslund, Glostrup, Fredericia, Taastrup, Åbyhøj, Rønne, Dragør, Ishøj, Svendborg, Frederikshavn, Herlev, Korsør, Horsens, Hjørring, Højbjerg, Allerød, Middelfart, Vordingborg, Skive, Birkerød, Værløse, Risskov, Sønderborg, Søborg, Greve, Odder, Aalborg, Ikast, Thisted, Nykøbing Falster, Silkeborg, Brabrand, Nørresundby, Grenaa, Nyborg, Hørsholm, Viborg, Aarhus, Haderslev, Køge, Valby, Aabenraa, Solrød Strand, Varde, Rudersdal, Esbjerg, Kokkedal, Brønshøj, Helsingør, Frederikssund, Holstebro, Virum, Skanderborg, Hvidovre, Odense, Kalundborg, Randers, Brønderslev, Nærum, Vejle, Rødovre, Brøndby, Haslev, København, Næstved, Frederiksværk, Slagelse, Vanløse, Holbæk, Lystrup, Stenløse, Kolding, Hillerød, Ballerup, Charlottenlund, Farum, Ølstykke, Frederiksberg, Lillerød, Tårnby, Jyllinge, Tilst, Struer, og Nakskov, .

  Afhentning for brosten er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland).

  Når man ser på statistikkerne er det klart, at folk mange gange efterspørger bl.a. billig brosten og køb brosten. Derudover ser vi mange gange internet shoppere søge fx brosten online, brosten tilbud samt brosten priser, plus de store byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

  Tilbud på brosten

  Det er i høj grad nemt for os alle at vurdere prisniveauet på billige brosten online i blandt diverse e-butikker, og derved har adskillige webbutikker været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på brosten markant, og derudover frembyde gratis levering.

  Dog kan det alligevel vise sig gavnligt at kigge forbi enkelte e-forhandlere efter tilbud på brosten online inden du handler, sådan at du er sikker på at få fat i den bedste pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Man bør bare være så påvagt, at når en internet butik afsætter billige brosten online til en udsalgspris som er overordentlig billig, bør det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en fup webshop. Kortbestillinger er dog omfattet af en lovbestemmelse, som støtter os imod snydagtige online outlets.

  Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at afbetale pengene til brosten over tid. Det tilbydes som regel i nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark og 10-4.

  Når man kigger i søgedata bliver det klart, at mennesker tit kigger efter blandt andet brosten priser og brosten tilbud. Man ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel brosten online, billig brosten og køb brosten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg brosten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til trappe til bede til bedkant til haven til gårdsplads til indkørsel

  Varianter: sorte grå slidte små beton store

  Undersøg andre menneskers anmeldelser

  Trustpilot fører til fuldkommen anstændige genveje til at betragte ret mange andre køberes erfaringer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer internet webshoppens anmeldelser forud for at du handler billige brosten online.

  Facebook forærer dig på samme måde en del hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i e-firmaets popularitet. Her ser vi nogle internet forhandlere som giver folk mulighed for at nedfælde en omtale af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Før folk handler billige brosten online hos en webbutik kunne de i virkeligheden kigge på forhandlerens regler, det er dog mange gange ikke super spændende, især på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

  Et nemmere alternativ kan være at kontrollere om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er en indikator for at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, tillige med at e-firmaet en gang i mellem kigges til af specialister som er meget bekendte med de gældende love.

  Det er en rigtig god chance for support, når du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med din shopping med brosten. Dertil anbefales det at køber er sat ind i de mest essentielle reglementer der har betydning for købet af brosten online, som eksempelvis den returneringsret shoppen kører med.

  I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man permanent bibeholder ens faktura, således man altid kan vidne om sin bestilling af brosten, uafhængig af om man handler hos Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan eller XL-Byg.

  Jens gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Maria Rasmussen gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Christian F gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Bente Kristensen gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  9 gode råd til internetshopping
  1Leveringstidspunktet er naturligvis meget aktuel hvis du mangler ordren med det samme, og i det øjemed er det virkelig vigtigt at man finder det anslåede leveringstidspunkt ved brosten. Flere e-firmaer i Danmark tilbyder billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer, men vær obs på at det er regnet ud fra at du når at bestille tidligere end et fastsat tidspunkt.
  2Vi anbefaler at se nærmere på om e-forretningen er e-mærket, grundet at det generelt er et bevis på at online forretningen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, tillige med at online butikken rutinemæssigt besøges af sagkyndige som har megen viden om retningslinjerne. Inden folk bestiller billige brosten hos en online butik behøver de faktisk granske dens forretningsvilkår.
  3Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter pakken, hvilket dog er betinget af at du befinder dig i kort afstand af internet shoppens arbejdslager. Den mulighed for levering kan være rigtig vigtig forudsat vi har behov for brosten med det samme. Alternativt så præsterer nogle forretninger på nettet gratis fragt, men i reglen kun såfremt der erhverves for et konkret beløb.
  4Det er jo ekstremt simpelt for enhver at prissammenligne online på billige brosten fra forskellige e-handler, og til tak frembyder flere internet foretagender fragt uden beregning. Men det kan ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at granske indtil flere webbutikker efter udsalg og tilbud forinden du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
  5En hel del webshops i Danmark udlover til alt held flere billige leveringsmidler til brosten. En af de mest almindelige er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig rigtig smertefri, samt endda endvidere den billigste fragttype.
  6Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af et reglement, hvilket dækker dig overfor falske internet virksomheder. Alternativt burde du bruge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at godtgøre beløbet over en periode.
  7Trustpilot fører til super sikre genveje til at gennemgå en stor gruppe nuværende konsumenters meninger og herved går vi ind for, at du sonderer internet shoppens bedømmelser forud for at du shopper billige brosten online. Facebook frembringer derudover ret stabile chancer for at få indtryk af online butikkens popularitet.
  8Forud for at nogen bestiller billige brosten på en butik på nettet bør de til hver en tid overveje shoppens betingelser, det er dog bare et omfattende arbejde. Herudover anbefales det at man er opmærksom på de mest relevante vedtægter der kan influere på bestillingen af billige brosten online, f.eks. hvilken returret hjemmesiden lover.
  9Visse forhandlere på nettet byder på billig levering på brosten, men tit kun hvis der erhverves for en præcis sum. Som alternativ bør man beslutte sig for den mest billige metode til levering, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Løsningen viser sig oftest endvidere ekstremt ligetil. Den mest letkøbte form for levering er dog at du selv henter ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk