Bruseniche: Fordele og ulemper!

Det kan være vanskeligt at bestemme sig for hvordan man skal lave sin bruseniche. I det følgende vil vi komme ind på, hvilke fordele og ulemper der er, ved den ene, eller anden form for bruseniche.

www.flottebade.dk, har vi et stort program af brusevægge, hvor du kan finde en bruseafskærmning, som passer lige præcis til dit badeværelse. Se mulighederne for bruseniche her!

Muret- eller glas bruseniche?

En brusevæg kan, som udgangspunkt laves ved at være muret op, eller være fremstillet i glas.

Fordelene ved en muret niche, er at den giver en effektiv afskærmning, hvor man ikke ser personen under bruseren. Det giver dig også mulighed for, at montere håndklædekroge, sæbehylder, brusesæt osv. i væggen.

Fordelene ved en glas niche, er at den syner meget lettere, end en muret niche. Lige som den lukker lys ind i nichen og bevarer rumfornemmelsen i badeværelset, mens det giver dig mulighed for at se de flotte klinker og dit lækre brusesæt. Det er også muligt at lave glas-brusenicher i mange forskellige former, som firkantede, femkantede, eller afrundede. En glas afskærmning, kræver ofte heller ikke så meget plads, som en muret bruseniche.

Glasset findes i flere forskellige tykkelser og typer, som almindeligt klart glas, satineret- frostet glas og diverse forskellige toner. I dag er det også muligt af få mange typer af glas, fremstillet efter en metode, hvor snavs og kalk, har vanskeligt ved at sætte sig fast på glasset.

De fleste standard brusenicher i glas, kan monteres af en gør det selv person, mens en muret væg er et mere omfattende arbejde, især, hvis væggen skal fjernes igen. En glasafskærmning vil også oftere, være en billigere løsning, end at mure væggen op.

Hos FlotteBade.dk, anbefaler vi, at du konstruere din bruseniche på en måde, så indgangen ikke er mindre end 45-50 cm i bredden. Har du ikke selv mod på, at monter din bruseafskærmning, tilbyder vi også opmåling, samt montering af bruseglas.