Bygteam.dk

Bundsikringsgrus pristjek

Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 kg 25 kg 1 ton 25 kg 500 kg 20 kg 15 kg 1 m3 800 kg

Levering: løst leveret i løs vægt trailer afhentning i poser hent selv vognlæs i bigbag i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisen på billige bundsikringsgrus fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre præsterer et bredt varesortiment, og øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare bundsikringsgrus.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af bundsikringsgrus.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Det er absolut ekstremt relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt i de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder varer fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af bundsikringsgrus online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggecentre er tilgængelige nær dig, og i kraft af det har de fleste valget om at handle online og køre materialerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
De fleste niche webshops er iværksætterfirmaer, som tit er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle bundsikringsgrus online på deres side.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved vil du få mere brugbar service fra folk som er eksperter i lige præcis bundsikringsgrus.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag ca. 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive økonomisk at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man bør kortlægge beløbet for dem slavisk.
2Før du indleder byggeprocessen kan det være ubeskriveligt meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der gælde gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor skal du hyppigt tage et kig på vejrmeldingerne i perioden for starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at vælte ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Det bliver værdifuldt at have de presserende bygningsmaterialer tilgængelige inden du iværksætter byggeriet. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig oversigt som indeholder alt hvad du skal bruge, og efterfølgende efterse oversigten, således at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
5Du har mulighed for at få økonomisk støtte til ombygninger. Det tilbydes når ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
6Du bør på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke får professionel hjælp.
7Du bør for alt i verden ikke undvære grej. I mange tilfælde vil det være strategisk at du har det tilgængeligt akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at tage højde for de her udgifter i din økonomi.
8Der ligger vældig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er anvendeligt med vældig meget anvendelig viden, i særlig grad hvis du søger på engelsk.
9Det anbefales at få assistance til byggearbejdet, især hvis det er krævende arbejdsopgaver. Omfangsrige ombygninger kræver flere personer. Samtidig må det blive hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Du bør vurdere om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at få tilbud fra flere håndværkere.
11Der kommer typisk ubelejlige hovedpiner når det gælder avancerede opgaver, og på grund af det er det betydningsfuldt at man afsætter god plads i køreplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
12Forberedelse vedbliver at være kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at forfatte en klar plan, som beskriver hvilke opgaver der løses hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Vær skarp i sammensætningen af planen.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål vedr. bundsikringsgrus

 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  Adskillige internet webshops giver efterhånden diverse forskellige billige fragttyper til bundsikringsgrus. En favorit er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig meget praktisk, og mange gange endda den billigste leveringsmodel.

  Du bør på samme måde vælge at få varerne sendt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver beklageligvis lidt mindre billig, men omvendt temmelig uproblematisk med bundsikringsgrus online. Den mest letkøbte løsning er dog selv at hente pakken, men dette beroer på at du lever med kort afstand til internet shoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på bundsikringsgrus kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende hvis man står og skal bruge produktet øjeblikkeligt, så i det øjemed er det i sandhed fornuftigt at du studerer den estimerede leveringstid på bundsikringsgrus. En del forhandlere på nettet – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, hvilket står og falder med at handlen laves tidligere end et givent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen ordnet inden personalet drager hjemad.

  Nogle få webbutikker byder på levering uden betaling på bundsikringsgrus online, men typisk er det betinget af at du aftager for en fastsat sum. Derudover kunne du udvælge den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket ofte vil være at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

  Flere byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig bundsikringsgrus online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan og Stark. De tilbyder bl.a. click-and-collect på bundsikringsgrus i følgende byer:

  Åbyhøj, Solrød Strand, Aarhus, Frederikshavn, Grenaa, København, Slagelse, Charlottenlund, Taastrup, Nykøbing Falster, Glostrup, Nakskov, Stenløse, Viborg, Middelfart, Skanderborg, Virum, Nyborg, Kolding, Silkeborg, Sønderborg, Hillerød, Struer, Horsens, Herning, Værløse, Helsingør, Vordingborg, Herlev, Lystrup, Albertslund, Kalundborg, Svendborg, Skive, Kokkedal, Rudersdal, Rødovre, Vanløse, Farum, Aalborg, Lillerød, Søborg, Hjørring, Thisted, Valby, Esbjerg, Hedehusene, Frederiksberg, Gladsaxe, Ballerup, Brønderslev, Hedensted, Brønshøj, Vejle, Brøndby, Ølstykke, Frederiksværk, Ikast, Dragør, Jyllinge, Tårnby, Odder, Hobro, Køge, Vallensbæk, Ringsted, Nærum, Greve, Allerød, Odense, Holbæk, Fredericia, Korsør, Risskov, Holstebro, Hørsholm, Aabenraa, Haslev, Nørresundby, Haderslev, Birkerød, Hvidovre, Næstved, Randers, Rønne, Tilst, Ishøj, Frederikssund, Brabrand, Højbjerg, Gentofte, Roskilde, Lyngby, og Varde, .

  Klik-og-hent af bundsikringsgrus er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at mennesker ofte leder efter for eksempel køb bundsikringsgrus og bundsikringsgrus online. Foruden dette ser vi tit mennesker efterspørge bl.a. billig bundsikringsgrus, bundsikringsgrus priser og bundsikringsgrus tilbud, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Stark.

  Den bedste pris på bundsikringsgrus

  Det er virkelig gnidningsløst for folk at finde information om priser på billige bundsikringsgrus online på tværs af internet webshops, og herved har en lang række online butikker fundet det uundgåeligt at formindske salgspriserne på bundsikringsgrus en hel del, og derudover sikre levering uden gebyr.

  Det kan dog imidlertid blive profitabelt at kigge forbi nogle enkelte internet shops i Danmark efter tilbud på bundsikringsgrus online forinden du shopper, så du er på den sikre side med at opnå den laveste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

  Du må imidlertid være opmærksom på, at hvis en shop annoncerer billige bundsikringsgrus online til salg for en pris som kan virke uhørt billig, kunne det ofte være et fingerpeg om en fup online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omsluttet af et regulativ, hvilket garanterer køber overfor uærlige e-butikker.

  Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ burde du bruge en løsning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne til bundsikringsgrus af flere omgange. Det foreslåes normalt hos online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

  Ved indkig i tendenserne står det klart, at folk ofte leder efter fx køb bundsikringsgrus og bundsikringsgrus online. Derudover oplever vi mange gange mennesker søge bl.a. bundsikringsgrus tilbud, bundsikringsgrus priser samt billig bundsikringsgrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 kg 1 m3 15 kg 20 kg 800 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 25 kg

  Levering: i poser hent selv i løs vægt afhentning i sække vognlæs løst leveret trailer i bigbag

  Se nærmere på tidligere kunders synspunkter

  Trustpilot fremskaffer forholdsvis fortræffelige chancer for at evaluere en række andre kunders betragtninger og derfor kan det anbefales, at du studerer online webshoppens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige bundsikringsgrus online.

  Facebook tilbyder dig desuden de facto fremragende muligheder for at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed møder vi faktisk internet shops som giver kunderne mulighed for at nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også må udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Før folk handler billige bundsikringsgrus online hos en internet virksomhed bør de i reglen kigge på virksomhedens forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke super interessant, særligt på de velkendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

  Et alternativ kunne derfor være at efterse om e-butikken er støttet af e-mærket, siden det kan være et sympol på at internet forretningen tilslutter sig de gældende danske regler, foruden at webshoppen regelmæssigt evalueres af eksperter der er indført i de gældende regler.

  Desuden får du chance for bistand, såfremt du oplever problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af bundsikringsgrus. Derudover er det en hjælp at køberen er sat ind i de mest essentielle bestemmelser der influerer på købet af bundsikringsgrus online, som for eksempel den byttepolitik e-handlen tilsikrer.

  På grund af dette er det virkelig relevant, at man stadigvæk bibeholder ens faktura, således man senere kan dokumentere købet af bundsikringsgrus, uagtet om man køber ved XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Per T gav 5 stjerner

  Udmærket

  Camilla gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Niels U gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Inger J gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Bundsikringsgrus på internet selskaber

  Trustpilot fører til ret så relevante løsninger til at betragte diverse aktuelle konsumenters bedømmelser med bestilling af bundsikringsgrus og herved tilråder vi, at du iagttager internet firmaets vurderinger forud for at du handler bundsikringsgrus på nettet.

  Facebook tilbyder derudover forholdsvis passende chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed. Tilmed ser vi en række shops på nettet hvor du kan formulere en omtale af virksomhedens service, som lige så vel må udnyttes til afvejning af kundernes tilfredshed ift. bestilling af bundsikringsgrus.

  Før man shopper bundsikringsgrus på nettet

  Før folk shopper bundsikringsgrus på en online forretning kan de når alt kommer til alt have øje for dens forretningsaftale, men det er typisk et omfattende arbejde.

  Et nemmere alternativ er at bemærke om e-firmaet er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en angivelse af at online firmaet efterlever de gældende danske regler, tillige med at internet forhandleren nu og da efterses af fagmænd der har indsigt i de gældende regler for salg af bundsikringsgrus via internettet.

  Dette er en god chance for støtte, når du oplever dilemmaer som følge af dit indkøb. For øvrigt er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de elementære forhold i forbindelse med ordren.

  Forsendelse af bundsikringsgrus

  En række online forhandlere giver nu diverse leveringsformer. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente bundsikringsgruset, hvilket dog stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af e-firmaets arbejdslager.

  Antal dages levering kan vise sig at være ret bestemmende hvis du behøver bundsikringsgruset fluks, så med det formål er det i sandhed væsentligt at vi studerer den anslåede leveringstid på bundsikringsgrus – hvilket dog er afhængig af at ordren placeres forinden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produktet ordnet før logistikpersonalet får fri.

  En hel del netbutikker præsterer fragt uden gebyr på bundsikringsgrus, men typisk påkræves det at du bestiller for et fastsat beløb.

  Produkterne der fremvises i denne kategori er genereret af websitets robot. Søgemotoren har nemlig scannet millioner af produkter med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til bundsikringsgrus, og som søgemotoren derfor beregner matcher din søgeintention bedst.

  Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har robotten ligeledes medtaget søgeord, som historisk set er nogle som andre folk typisk bruger i sammenhæng med det, eksempelvis bundsikringsgrus tilbud og billig bundsikringsgrus foruden søgefraser som bundsikringsgrus hent selv eller bedste bundsikringsgrus.

  Den viden kan robotten bruge som yderligere information til at kunne præsentere de bedste tilbud. Data viser også at øvrige brugere søger efter bundsikringsgrus afhentning, bedste bundsikringsgrus samt billig bundsikringsgrus. Den her viden har robot-søgeren ligeledes benyttet til, at navigere forbi millioner af produkter.

  I øvrigt kan det ses i data, at søgeordene bedste bundsikringsgrus, bedste bundsikringsgrus og bundsikringsgrus pris er utrolig almindelige, og derfor er de ligeledes medregnet af søgerobotten foruden søgeudtrykkene bundsikringsgrus afhentning, bundsikringsgrus afhentning og bedste bundsikringsgrus. Forhåbentlig viser det sig at du er tilfreds med de præsenterede produkter, idet at minimum ét af disse kunne bruges.

  Bundsikringsgrus erhverves hos landsdækkende byggemarkeder, for eksempel Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

  Her ses de byer der oftest bestilles bundsikringsgrus til…

  Sjælland: Nykøbing Falster, Solrød Strand, Kalundborg, Vordingborg, Greve, Tune, Skælskør, Næstved, Nykøbing Sjælland, Maribo, Sorø, Korsør, Nakskov, Slagelse, Køge, Haslev, Ringsted, Herfølge, Fensmark, Holbæk, Jyllinge

  Hovedstaden: Nærum, Brøndby, Birkerød, Charlottenlund, Hellebæk, Allerød, Snekkersten, Virum, Albertslund, Espergærde, Glostrup, Vanløse, Valby, Gilleleje, Dyssegård, Hvidovre, Stenløse, Roskilde, Lillerød, Holte, Rønne, Hundested, Brønshøj, Gladsaxe, Humlebæk, Farum, Hellerup, Fredensborg, Helsingør, Hillerød, Slangerup, Ishøj, Søborg, Høje Taastrup, Gentofte, Hedehusene, Vallensbæk, Lyngby, Rudersdal, Taastrup, Tårnby, Rødovre, Frederiksværk, Ølstykke, København, Ballerup, Måløv, Frederikssund, Nivå, Dragør, Frederiksberg, Kokkedal, Smørumnedre, Herlev, Værløse, Helsinge, Hørsholm

  Midtjylland: Horsens, Skanderborg, Randers, Ebeltoft, Skjern, Galten, Hørning, Hornslet, Holstebro, Brabrand, Kjellerup, Mårslet, Ry, Aarhus, Lystrup, Struer, Hinnerup, Egå, Højbjerg, Silkeborg, Viborg, Åbyhøj, Ikast, Brande, Hadsten, Løgten, Løsning, Bjerringbro, Malling, Hammel, Skive, Odder, Tilst, Herning, Lemvig, Ringkøbing, Vejle, Risskov, Hasselager, Beder, Grenaa, Hedensted, Skødstrup

  Nordjylland: Aars, Frederikshavn, Brønderslev, Hadsund, Nibe, Skagen, Nørresundby, Svenstrup, Thisted, Hirtshals, Aalborg, Hobro, Hjørring, Støvring, Sæby, Nykøbing Mors, Aabybro

  Syddanmark: Varde, Sønderborg, Bramming, Kolding, Nyborg, Fredericia, Odense, Rødekro, Ringe, Esbjerg, Ribe, Nordborg, Middelfart, Munkebo, Kerteminde, Aabenraa, Vejen, Faaborg, Haderslev, Tønder, Assens, Svendborg, Vojens, Grindsted, Otterup, Billund, Børkop

  9 tips til når du køber online
  1Generelt foreslår vi at granske om e-handlen er godkendt af e-mærket, som kan være et billede på at webbutikken efterfølger den officielle danske lovgivning, tillige med at virksomheden rutinemæssigt revideres af jurister der er meget bekendte med de gældende regler. Forinden folk bestiller billige bundsikringsgrus hos en e-forhandler burde de i reglen overveje virksomhedens forretningsvilkår.
  2Forinden folk handler billige bundsikringsgrus hos en forhandler på nettet burde de helt sikkert sætte sig ind i webshoppens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende. Endvidere er det fornuftigt at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende regler der gælder for købet af billige bundsikringsgrus online, f.eks. hvilken returneringsret e-butikken anvender.
  3Antal dages levering er meget vital såfremt du absolut skal bruge varerne nu og her, så med det formål er det selvfølgelig på sin plads at du finder tidshorisonten for levering ved bundsikringsgrus. Mange webshops lover billig dag-til-dag levering på en række varenumre, som imidlertid stiller krav om at bestillingen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt.
  4Det er jo i høj grad hensigtsmæssigt for alle at finde frem til de bedste priser online på billige bundsikringsgrus i blandt flere internet firmaer i Danmark, og ergo præsterer masser af webshops gratis fragt. Det kan dog ikke desto mindre være udbytterigt at studere et par online shops efter tilbud før du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  5En masse forretninger på nettet tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmåder til bundsikringsgrus. Det mest populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente varerne når det passer ind i din kalender. Metoden er jo yderst nem, og tit ydermere den mindst kostelige type af levering.
  6Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i en regel, der garanterer dig som køber overfor bedrageriske forhandlere på nettet. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at klare omkostningerne over tid.
  7Den mest letkøbte mulighed for fragt er unægtelig at hente pakken selv, men dette betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til webshoppens tilholdssted. Den leveringsversion kan være ret så bestemmende i tilfælde af at man har behov for bundsikringsgrus om kort tid. Alternativt så yder nogle få internet virksomheder fragt uden omkostninger, men typisk er det betinget af at du aftager for en bestemt sum.
  8Trustpilot byder på ganske pæne genveje til at kontrollere diverse eksisterende køberes synspunkter og derfor er det en hjælp, at du ser nærmere på online shoppens bedømmelser forud for at du køber billige bundsikringsgrus online. Facebook frembyder lige så vel flere strålende muligheder for at få kendskab til e-handlens pålidelighed.
  9Enkelte internet handler lover fragt uden omkostninger på bundsikringsgrus, men i mange tilfælde kræver det at der købes for en præcis sum. Ellers bør du udse dig den mest billige fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop. Løsningen bliver til tider omvendt særdeles uproblematisk. Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk