Bygteam.dk

Chaussésten pristjek

Er du på udkig efter chaussésten? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 500 stk for kun 2.174 kr. Det er 46 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 stk chaussésten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.174 kr.9x9x4-6 cmKøb
2.217 kr.9x9x9 cmKøb
2.427 kr.9x9x8 cmKøb
3.264 kr.9x9x4-6 cmKøb
3.264 kr.9x9x4-6 cmKøb
4.012 kr.9x9x6 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til cirkler til trappe til bålplads til bålsted til indkørsel

Varianter: små store granit blå grå cirkel halve røde tørbeton gule sorte beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse virksomhedens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du overveje at vælge et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning til valg af chaussésten.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige chaussésten fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på gode priser, og øvrige har et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne selv. Det er specielt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder sælger et enormt vareudvalg, og andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare chaussésten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder findes i det meste af landet, og dermed har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Dermed er det muligt at spare leveringsomkostningen, samt tilmed skaffe varerne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De store byggecentre køber produkter fra alverdens nicheshops, så du kan vælge fra et stort sortiment af chaussésten online.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du ved at handle chaussésten online på deres side.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. Altså kan du modtage endnu mere begavet assistance fra nogle med ekspertviden i lige præcis chaussésten.
De fleste webshops som sælger få produkter producerer selv varerne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få bedre priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

chaussésten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

chaussésten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

chaussésten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

chaussésten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan finde en hel række vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig store mængder gavnlig info, navnligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
2Der kommer altid pludselige problemer ved avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det være meningsfuldt at der afsættes en god portion plads i køreplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at have tid nok til det.
3For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt lægge mærke til vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at regne netop som du vil påbegynde dit avancerede projekt.
4Man kan hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få når ombygningen er klimavenligt. Af få støtte kræver dermed at projektet har en positiv effekt på naturen.
5Typisk vil det vise sig fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har et økonomisk overblik. Det er forstandigt at kortlægge samtlige udgifter, og bagefter nedfælde ens købspris for hver eneste af dem.
6Før du igangsætter byggeprocessen er det ufatteligt afgørende at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der være gældende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at have udstyret disponibelt inden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden godt at indregne de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
8Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har samtlige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder byggeriet. Du kan med fordel nedskrive en enkel liste hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og så tjekke punkterne, med det formål at du er sikker på at alt er på sin plads.
9Det er oplagt at søge assistance til projektet, specielt ift. væsentlige projekter. Omfattende projekter behøver flere mennesker. Derudover vil det være mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
10Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder arbejdshjelm som sikrer dig med henblik på potentielle skader. Det er klogt at have styr på sikkerheden i byggeriet, især hvis du ikke investerer i professionel assistance.
11Måske du burde regne på hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Ifald du benytter hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at hente tilbud fra diverse leverandører.
12Godt forarbejde vil være metoden til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at forfatte en velovervejet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er yderst betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål angående chaussésten

 • Hvad er chaussesten?
 • Hvor mange chaussesten pr m2?
 • Hvordan lægger man chaussesten?
 • Hvordan deles chaussesten?
 • Hvordan sætter man chaussesten?
 • Hvordan flækker man chaussesten?
 • Hvor mange chaussesten?
 • Hvad koster chaussesten?
 • Hvad vejer chaussesten?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  Masser af internet webshops frembyder til alt held alverdens billige leveringsformer til chaussésten. En der er meget almindelig er efterhånden afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo vældig hensigtsmæssig, og mange gange endda den billigste fragtmulighed.

  Du burde også påtænke at få det leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig tit en kende mere bekostelig, men omvendt ret så smart ift. chaussésten online. Den billigste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, hvilket nødvendiggør at du har bopæl nær online firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragttiden på chaussésten er yderst central om vi behøver varen inden for kort tid, så med det formål er det tydeligvis essentielt at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt for chaussésten. En masse webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter online, men som ikke desto mindre er underforstået at der bestilles tidligere end et konkret klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få varerne afsendt forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Nogle få firmaer på nettet yder levering uden beregning på chaussésten online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man indkøber for et konkret beløb. Alternativt skulle man snuppe den billigste fragttype, hvilket tit vil være at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

  Flere webshops yder afhentning hvor man bestiller billig chaussésten hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Silvan. Byggekæderne yder eksempelvis klik-og-hent på chaussésten i følgende byer:

  Tilst, Nykøbing Falster, Ringsted, Esbjerg, Nørresundby, Varde, Frederiksberg, Sønderborg, Ikast, Vejle, Hjørring, Holstebro, København, Farum, Allerød, Skive, Valby, Frederikshavn, Søborg, Roskilde, Rødovre, Risskov, Brabrand, Brønderslev, Taastrup, Frederikssund, Ishøj, Tårnby, Thisted, Rønne, Hedensted, Virum, Charlottenlund, Kalundborg, Odder, Holbæk, Rudersdal, Struer, Herlev, Odense, Haslev, Slagelse, Gladsaxe, Glostrup, Vallensbæk, Grenaa, Vordingborg, Lillerød, Middelfart, Højbjerg, Hedehusene, Brøndby, Dragør, Køge, Fredericia, Aalborg, Frederiksværk, Viborg, Herning, Hvidovre, Jyllinge, Hillerød, Hobro, Nyborg, Horsens, Åbyhøj, Korsør, Svendborg, Solrød Strand, Stenløse, Albertslund, Greve, Aarhus, Nakskov, Nærum, Lystrup, Hørsholm, Silkeborg, Vanløse, Ølstykke, Brønshøj, Ballerup, Birkerød, Gentofte, Kokkedal, Helsingør, Haderslev, Randers, Aabenraa, Værløse, Skanderborg, Kolding, Næstved, og Lyngby, .

  Afhentning af chaussésten er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Ses der på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger blandt andet chaussésten priser og køb chaussésten. Man ser derudover ofte mennesker søge blandt andet billig chaussésten, chaussésten tilbud og chaussésten online, plus de store byggekæder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

  Gode priser på chaussésten

  Det er yderst ligetil for internetbrugere at sammenholde priser på billige chaussésten online på tværs af internet varehuse, og herved har en lang række netshops ikke kunne lade være med at presse prisen på chaussésten enormt, og i øvrigt love gratis levering.

  Men det kan immervæk blive lønnende at inspicere nogle forskellige webshops efter udsalg og tilbud på chaussésten online forud for at du bestiller, så du er på den sikre side med at indhente den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

  Man skal trods alt være så påpasselig, at når en netshop udlover billige chaussésten online til en pris der kan virke helt fantastisk favorabel, så kan det mange gange være en varsel om en svindel webbutik. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af en lovbestemmelse, som garanterer en imod fup firmaer på nettet.

  Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale prisen på chaussésten i flere bidder. Det tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

  Ved indkig i data er det tydeligt, at folk ofte søger efter bl.a. chaussésten online og billig chaussésten. Man ser desuden typisk online shoppere efterspørge blandt andet chaussésten priser, chaussésten tilbud samt køb chaussésten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg chaussésten er 2174 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til cirkler til bålplads til bålsted til indkørsel til trappe

  Varianter: beton tørbeton cirkel sorte granit gule grå halve små røde store blå

  Analyser eksisterende kunders betragtninger

  Trustpilot genererer egentlig hensigtsmæssige chancer for at se nøjere på en hel del tidligere konsumenters tanker og på grund af dette anbefales det, at du tolker internet selskabets ratings inden du færdiggør din shopping med billige chaussésten online.

  Facebook fremskaffer derudover ret uafhængige genveje til at få indblik i online butikkens popularitet. Herinde ses nogle internet handler som gør det muligt at meddele en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også burde tages i brug til at fornemme kundernes tilfredshed.

  Inden folk handler billige chaussésten online i en e-handler bør de for at være sikker sætte sig ind i shoppens regler, dog er det gerne et omfattende projekt, særligt ved de kendte byggecentre som Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

  En anden mulighed kan derfor være at tjekke hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en antydning af at netbutikken opfylder de danske love, udover at online butikken en gang i mellem overværes af specialister der er meget bekendte med de gældende regulativer.

  Det giver dig lejlighed til opbakning, for så vidt du møder problemer i processen med dit indkøb af chaussésten. Endvidere er det smart at køberen er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af chaussésten online, f.eks. hvilken returret internet butikken anvender.

  Her er det ydermere essesentielt, at man altid bevarer ens faktura, så man når som helst kan bekræfte købet af chaussésten, uanset om man handler fra 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Camilla Mortensen gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Mette Thomsen gav 4 stjerner

  God webshop

  Jens gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Lene N gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 gode råd til online indkøb
  1Adskillige internet forhandlere tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige muligheder for fragt til chaussésten. En sikker vinder er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din ordre når det passer dig bedst. Denne er nemlig rigtig smertefri, og typisk ydermere den mest letkøbte fragtløsning.
  2Trustpilot præsterer helt gode muligheder for at finde ud af ret mange tidligere kunders ratings og derved anbefaler vi, at du besigtiger online virksomhedens omtaler forud for at du køber billige chaussésten online. Facebook tilbyder også forholdsvis ønskværdige genveje til at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed.
  3Den mest prisbevidste løsning vil til enhver tid være selv at hente pakken, som dog står og falder med at du lever tæt på internet selskabets hjemsted. Den mulighed for fragt kan være vældig essentiel når vi står og skal bruge chaussésten om et øjeblik. Alternativt så yder en hel del internet virksomheder billig fragt, men typisk kun såfremt man indkøber for en konkret pris.
  4Fragttiden kan være meget udslagsgivende om man absolut skal bruge ordren om kort tid, så med det formål er det uden tvivl afgørende at man efterser den anslåede leveringstid på chaussésten. En masse webshops præsterer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter, men vær opmærksom på at det stiller krav om at du når at bestille forud for et aftalt klokkeslæt.
  5Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er en antydning af at e-shoppen retter sig efter de officielle regler, og at e-firmaet undertiden kontrolleres af jurister som er meget fortrolige vilkårene på området. Forinden folk handler billige chaussésten i en e-shop kunne de til hver en tid have øje for e-butikkens handelsbetingelser.
  6Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af et regulativ, som dækker køberen imod uoprigtige online varehuse. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale prisen af flere omgange.
  7Forinden nogen køber billige chaussésten hos en internet handler kunne man i princippet gennemse webshoppens forretningsaftale, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde. Ydermere foreslår vi at man er på vagt for de elementære retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige chaussésten online, som eksempelvis hvilken returneringsret hjemmesiden har.
  8Det er ret smart for enhver at prissammenligne online på billige chaussésten hos flere internet webshops, og af den grund yder en lang række e-forhandlere levering uden gebyr. Trods dette kan det stadigvæk være nyttigt at besigtige diverse internet foretagender efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så du er velinformeret til at opnå den bedste pris.
  9Visse e-forhandlere byder på fragt uden gebyr på chaussésten, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du indkøber for en præcis sum. Derudover kunne man tage den billigste leveringsmodel, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Muligheden bliver som regel ligeledes virkelig smertefri. Den mest betalelige leveringstype vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk