Derfor bør din virksomhed overveje en AGV

Automatisering af den interne logistik vil altid være et tilbagevendende emne for både større og mindre virksomheder. For hvorfor bruge ressourcerne fra medarbejderne på at fragte ting rundt, når de kan bruge deres ressourcer på mere værdifulde aktiviteter. Derudover kunne man overveje at prøve at optimere produktiviteten og reducere flaskehalse i produktionen.

Hvad kan en AGV?

Alle førerløse AGV-løsninger bygger på gennemprøvede teknologier og standardtruck med en lang række sikkerhedsfunktioner såsom scannere, nødstopknapper og sensorer. AGV teknologien løfter sikkerhedsniveauet med digitale features, som forhindrer skader og bidrager til et glidende logistikflow. AGV’erne kan gennem digitale applikationer, navigere i forskellige ruter, stable paller i det frie rum, finde paller og undgå forhindringer.

AGV’er er forbundet med rigtig mange fordele. Hvis din virksomhed overvejer en AGV, kan I med fordel finde en AGV hos Jysk Automationsteknik. AGV’er indeholder mange innovative løsninger til små lastbærere såsom kasser og store lastbærere såsom paller. Med en AGV er man garanteret et pålideligt materialeflow døgnet rundt. Der er muligheder for at anvende en AGV i rigtig mange områder såsom i produktionen og på lageret. Der er samtidig mulighed for, at AGV’erne kan bevæge sig mellem forskellige områder, så man ikke behøver at have en i hvert område.

Fordele ved en AGV i virksomheden

En AGV rummer flere fordele for en virksomhed. Den giver for eksempel øget effektivitet, færre skader, mindre lønsomkostninger, optimeret energiforbrug og værdiskabende medarbejdere. Rutineopgaverne og de opgaver, som i bund og grund er “spild” kan overtages af en selvkørende løsning, der arbejder i døgndrift under krævende forhold. På den måde kan medarbejderne bruges til mere værdiskabende aktiviteter, fremfor spild opgaver såsom transport af råvarer, materialer og færdigvarer. Derved kan virksomheden opnå en maksimal konkurrenceevne med minimale omkostninger.