Derfor er tidsregistrering vigtigt at bruge i byggebranchen

Der bør ikke herske tvivl om, at tidsregistrering er vigtigt i byggebranchen. Her er det nemlig meget udbredt, at man arbejder ud fra enten timepris eller -estimat. Derfor skal man sikre, at man holder styr på det antal timer, der er brugt på et stykke arbejde.

På trods af, at det er vigtigt at gøre dette, er der faktisk mange, der ikke får det gjort. Det er en skam, at det forholder sig på denne måde. Det betyder nemlig, at der er mange, der ender med at sende regninger ud, hvor de ikke har fået angivet nok timer.

Uden tidsregistrering går man glip af indtjening

Der er flere grunde til, at det er vigtigt at benytte sig af tidsregistrering i byggebranchen. Den primære årsag er dog, at man risikerer at gå glip af indtjening, hvis man ikke har styr på sit timeforbrug. Derfor bør man ikke tøve med at implementere en form for tidsregistrering i sin forretning.

Er det noget, du har overvejet, men endnu ikke gjort alvor af, er det vigtigt, at du ikke tøver. Faktisk er det noget, der kan gøre underværker for din forretning. Det er især gældende, hvis du har en del ansatte, da det dermed kan blive til et stort antal timer, der ikke bliver faktureret korrekt.

Hold styr på dine ansatte

Hvis du har ansatte, er det især vigtigt at bruge en form for tidsregistrering. Ikke nok med, at det sikrer, at du får faktureret for alle brugte timer, så kan du også bedre holde styr på dine ansatte. Du kan nemlig sikre, at de får udrettet, hvad de skal i de timer, de angiver.

Kan du se, at nogle af dine ansatte kun har nået det halve af, hvad de burde have nået på de registrerede timer, bør du tage en snak med dem. I denne forbindelse kan tidsregistrering derfor også vise sig som en klar fordel.

Nemt at bruge

Du har ikke nogen grund til at tro, at det er svært at implementere tidsregistrering i din forretning. I dag foregår det som regel blot via en app på en smartphone. Derfor er det naturligvis noget, som alle kan finde ud af.

Har du et ønske om at vide mere om det, så se på websitet for Kala, som er et kendt system til netop dette formål. Her kan du læse mere om, hvad et sådant system kan tilbyde dig. Desuden kan du også bede om en demo af systemet.