Bygteam.dk

Drængrus pristjek

Er du på udkig efter drængrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 500 kg 25 kg 800 kg 15 kg 20 kg 1 ton 1 m3 1000 kg

Levering: løst leveret vognlæs afhentning i sække i bigbag i løs vægt hent selv i poser trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige drængrus fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste tilbud, imens andre tilbyder kompetent rådgivning. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan du med fordel shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af drængrus.
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare drængrus.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og som følge af det har mange chancen for at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Hermed kan man spare fragten, og ovenikøbet have varerne med det samme.
De kendte byggekæder samler varer fra talrige nicheshops, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af drængrus online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
En masse nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber drængrus online på deres webshop.
Forskellige niche webshops er eksperter i deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Derigennem bør du få mere erfaren service fra medarbejdere der er specialister i netop drængrus.
De største byggekæder i Danmark
drængrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

drængrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig utvivlsomt pludselige hovedpiner når det gælder krævende byggeprojekter, og på grund af det er det afgørende at der afsættes passende plads i handlingsplanen, med formålet om at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
2I god tid inden at du starter dit byggeprojekt kan det vise sig rimeligt centralt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din bopæl kan der gælde mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
3I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan blive økonomisk at kortlægge alle udgiftsposter, og efterfølgende indsamle ens omkostning ved hver eneste af dem.
4Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, især ift. krævende byggeprocesser. Krævende ting bør udføres af mere end en person. I øvrigt bliver det mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
5Husk at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan sikre dig professionel assistance til områder af projektet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagmand er det lukrativt at tage imod tilbud fra en håndfuld firmaer.
6Man skal aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit vil det vise sig essentielt at du har værktøjet tilgængeligt når du tager fat på byggeriet. Husk også at påregne de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
7Muligvis kan det blive aktuelt at have de relevante materialer parat forinden du påbegynder byggeriet. Du har god gavn af at lave en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og dernæst eftergå punkterne, således at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
8Du har adgang til stribevis af hjælpeartikler og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder konstruktiv viden, specielt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
9Du må aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj bl.a. sko og hjelm som hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
10Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du skal lave en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær konkret når du laver oversigten.
11Nogle gange kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
12Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den grund kan du tit holde øje med vejrberetningerne lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at regne nøjagtig som du vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er kolossalt godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er yderst overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål hvad angår drængrus

 • Hvad er drængrus?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvilken løsning til levering er bedst?

  Flere internet varehuse giver på nuværende tidspunkt diverse billige muligheder for levering til drængrus. Det mest populære er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig ekstremt let, og tit derudover den mest prisbevidste fragtmetode.

  Du kan ydermere tænke over at få ordren leveret til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Løsningen er desværre en lille smule mere bekostelig, men endvidere super fleksibel ift. drængrus online. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog altid være at hente ordren selv, men det kræver at du er nærved internet virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på drængrus er jo yderst bestemmende når vi mangler pakken inden for få dage, og derfor er det særdeles centralt at man efterser den estimerede leveringstid ved drængrus. Størstedelen af online firmaer – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags fragt på flere varer online, men vær obs på at det påkræver at bestillingen indsendes forinden et nøjagtigt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ordnet forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

  En hel del byggeforretninger tilbyder fragt uden omkostninger på drængrus online, men typisk under forudsætning af at du køber for en konkret sum. I øvrigt skulle man vælge den mest betalelige leveringsudgave, der ofte vil blive at få leveret dine varer til et udleveringssted.

  De store byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor du køber billig drængrus hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene tildeler bl.a. klik-og-hent på drængrus i disse byer:

  Vejle, Frederiksberg, Åbyhøj, Hvidovre, Lystrup, Haderslev, Herning, Randers, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Korsør, Herlev, Albertslund, Odense, Frederikshavn, Thisted, Stenløse, Aarhus, Fredericia, Hjørring, Holbæk, Højbjerg, Lyngby, Rønne, Silkeborg, Struer, Slagelse, Allerød, Virum, Brønderslev, Taastrup, Hedehusene, København, Brøndby, Farum, Lillerød, Frederikssund, Grenaa, Haslev, Hobro, Gladsaxe, Charlottenlund, Middelfart, Ølstykke, Tårnby, Brabrand, Nærum, Vallensbæk, Esbjerg, Greve, Odder, Holstebro, Varde, Tilst, Skive, Kalundborg, Kokkedal, Skanderborg, Nørresundby, Valby, Rudersdal, Kolding, Ishøj, Nyborg, Aabenraa, Ringsted, Viborg, Værløse, Brønshøj, Hillerød, Rødovre, Svendborg, Vanløse, Jyllinge, Glostrup, Ikast, Hedensted, Gentofte, Køge, Aalborg, Birkerød, Ballerup, Næstved, Frederiksværk, Roskilde, Vordingborg, Sønderborg, Helsingør, Søborg, Dragør, Hørsholm, Horsens, Risskov, og Nakskov, .

  Klik-og-hent af drængrus er muligt i alle dele af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

  Ved indkig i søgedata står det klart, at internetbrugere som regel efterspørger fx drængrus online og køb drængrus. Derudover ser vi mange gange netshoppere kigge efter bl.a. billig drængrus, drængrus tilbud samt drængrus priser, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

  Bedste tilbud på drængrus

  Det har vist sig at være i høj grad ligetil for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige drængrus online i blandt diverse internet forretninger, og med det motiv har langt de fleste shops på nettet fundet det nødvendigt at trykke prisen på drængrus voldsomt, og endda yde fri fragt.

  Til gengæld kan det stadigvæk blive rentabelt at sammenholde nogle enkelte firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på drængrus online forud for at du køber, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

  Du bør dog være opmærksom på, at hvis en internet butik udbyder billige drængrus online til en pris som anses for hamrende billig, kunne det mange gange være et symbol på en uærlig internet webshop. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af en ordning, hvilket dækker en overfor falske internet webshops.

  Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du agter at dække betalingen af drængrus senere. Det tilbydes ofte ved niche netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bygma.

  Når der ses på data er det klart, at mennesker mange gange kigger efter eksempelvis drængrus priser og billig drængrus. Derudover oplever man jævnligt online shoppere kigge efter for eksempel køb drængrus, drængrus online samt drængrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 15 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 500 kg 800 kg 25 kg 20 kg

  Levering: i sække i poser i bigbag hent selv i løs vægt afhentning vognlæs trailer løst leveret

  Gennemsøg folks synspunkter

  Trustpilot fører til faktisk pæne genveje til at undersøge en række forhenværende konsumenters observationer og på grund af dette er det prisværdigt, at du kigger nærmere på e-forretningens vurderinger før du shopper billige drængrus online.

  Facebook indebærer tilsvarende super fordelagtige muligheder for at få en idé om online forhandlerens pålidelighed. Tilmed møder vi endda internet selskaber hvor det er muligt at tilkendegive en evaluering af deres køb, hvilket også burde tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk shopper billige drængrus online hos en internet shop burde man sådan set løbe igennem e-butikkens regler, men det er naturligvis ikke super interessant, særligt på de store byggecentre som Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

  Et andet forslag kunne være at kontrollere hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, da det generelt er en sikkerhed for at online virksomheden lever op til de officielle regler, og at den tit overvåges af specialister som behersker de gældende love.

  Det er en rigtig god anledning til at blive assisteret, såfremt du oplever besvær ved dit indkøb af drængrus. Ligeså anbefales det at du er obs på de grundlæggende reglementer der influerer på købet af drængrus online, til eksempel den returpolitik butikken lover.

  På grund af dette er det tillige vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens ordremail, således man når som helst kan dokumentere sin bestilling af drængrus, ligegyldig om man har handlet ved Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4 eller Bygma.

  Jørgen Mortensen gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Maria Møller gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Inge K gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Christian Olsen gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Drængrus fra forhandlere på nettet

  Trustpilot fører til evigt fremragende muligheder for at iagttage en lang række øvrige brugeres bedømmelser med bestilling af drængrus og på grund af dette foreslår vi, at du tjekker netbutikkens bedømmelser forud for at du bestiller drængrus på nettet.

  Facebook fremskaffer ligeledes temmelig relevante metoder til at få indtryk af e-forretningens troværdighed. Tilmed møder vi en del firmaer på nettet hvor folk kan nedfælde en kritik af deres købsoplevelse, som lige så vel burde drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne når det kommer til køb af drængrus.

  Forinden du handler drængrus via nettet

  Forinden folk bestiller drængrus på en internet webshop kunne man til hver en tid gennemse webshoppens forretningsaftale, dog er det typisk ikke særlig spændende.

  En anden mulighed kan være at granske hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, hvilket burde være en angivelse af at e-forhandleren forsvarer dansk lovgivning, foruden at e-butikken nu og da evalueres af fagmænd som er indført i de gældende bestemmelser for salg af drængrus på internettet.

  Desuden får du genvej til support, når du skulle få udfordringer ved din shopping. Herudover kan det være til hjælp at kunden er klar over de elementære reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen.

  Levering af drængrus

  En del internet virksomheder foreslår nu et stort udvalg af fragtformer. Den mest letkøbte form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter drængruset, men dette betinges af at du opholder dig nærved e-butikkens arbejdslager.

  Fragttiden er jo ultra væsentlig når du skal bruge drængruset om kort tid, så derfor er det rigtig afgørende at man undersøger det forventede leveringstidspunkt ved drængrus – hvilket dog er betinget af at ordren indsendes tidligere end et konkret tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få produkterne klargjort før lagerpersonalet holder fyraften.

  En række internet butikker yder levering uden betaling på drængrus, men i mange tilfælde kræver det at der erhverves for en konkret sum.

  Varerne der er fremvist i den her oversigt blev frembragt af hjemmesidens robot. Denne har nemlig kigget ekstremt mange varer med det formål at kunne præsentere de produkter der ligger tæt op ad drængrus, og som den af den grund beregner vil vække din interesse.

  Udover din søgeforespørgsel har robotten i øvrigt medregnet vendinger, som den kan se at mennesker normalt skriver i sammenhæng med det, eksempelvis bedste drængrus eller bedste drængrus foruden formuleringer som drængrus hent selv og bedste drængrus.

  Den viden kan robotten bruge som yderligere information for at kunne præsentere de mest relaterede produkter. Det kan også ses at andre brugere søger efter drængrus hent selv, drængrus hent selv eller billig drængrus. Den viden har algoritmen ligeledes brugt for, at finde vej forbi ekstremt mange tilbud.

  Desuden viser data, at søgeudtrykkene drængrus afhentning, drængrus hent selv og bedste drængrus er ekstremt anvendte, og af den grund er de også medregnet af søgerobotten nøjagtig som søgningerne bedste drængrus, bedste drængrus og drængrus online. Forhåbentlig viser det sig at du er tilfreds med de præsenterede produkter, ved at mindst ét af disse kan bruges.

  Drængrus findes igennem populære byggecentre, som fx 10-4.dk, DavidsenShop.dk, JemogFix.dk, Bygma.dk, XL-Byg.dk, Silvan.dk, Bauhaus.dk og Stark.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles drængrus til…

  Sjælland: Sorø, Nykøbing Falster, Køge, Holbæk, Nakskov, Korsør, Skælskør, Fensmark, Vordingborg, Nykøbing Sjælland, Greve, Maribo, Kalundborg, Ringsted, Jyllinge, Herfølge, Tune, Solrød Strand, Haslev, Næstved, Slagelse

  Nordjylland: Nørresundby, Hadsund, Hobro, Nibe, Aalborg, Skagen, Frederikshavn, Nykøbing Mors, Thisted, Brønderslev, Aars, Støvring, Hjørring, Hirtshals, Sæby, Svenstrup, Aabybro

  Hovedstaden: Smørumnedre, Frederiksværk, Ballerup, Hørsholm, Høje Taastrup, Gentofte, Tårnby, Virum, Vallensbæk, Fredensborg, Værløse, Helsinge, Stenløse, Søborg, Ølstykke, Albertslund, Slangerup, Rønne, Lyngby, Rudersdal, Hedehusene, Roskilde, København, Charlottenlund, Holte, Frederikssund, Brønshøj, Taastrup, Vanløse, Kokkedal, Dyssegård, Gilleleje, Gladsaxe, Lillerød, Hundested, Snekkersten, Hellebæk, Birkerød, Glostrup, Valby, Helsingør, Måløv, Hillerød, Nærum, Dragør, Herlev, Frederiksberg, Allerød, Humlebæk, Hvidovre, Ishøj, Espergærde, Hellerup, Rødovre, Nivå, Brøndby, Farum

  Midtjylland: Lystrup, Hornslet, Beder, Åbyhøj, Løgten, Hasselager, Skanderborg, Aarhus, Viborg, Risskov, Ry, Skødstrup, Herning, Grenaa, Skive, Galten, Skjern, Egå, Vejle, Holstebro, Hinnerup, Ebeltoft, Hedensted, Bjerringbro, Hadsten, Hørning, Brabrand, Kjellerup, Lemvig, Horsens, Hammel, Silkeborg, Løsning, Brande, Malling, Højbjerg, Randers, Struer, Tilst, Ikast, Ringkøbing, Odder, Mårslet

  Syddanmark: Munkebo, Billund, Børkop, Nordborg, Kolding, Vejen, Rødekro, Haderslev, Svendborg, Odense, Grindsted, Otterup, Esbjerg, Vojens, Varde, Kerteminde, Aabenraa, Faaborg, Middelfart, Bramming, Sønderborg, Ringe, Nyborg, Tønder, Ribe, Fredericia, Assens

  9 gode råd til når du køber online
  1En del internet forhandlere giver på nuværende tidspunkt en række forskellige billige løsninger til levering til drængrus. Det mest populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig yderst smertefri, samt mange gange tilmed den billigste leveringsmodel.
  2Trustpilot tilbyder dig aldeles ærlige muligheder for at gennemstøve forskellige nuværende brugeres evalueringer og på grund af dette tilrådes det, at du gransker e-forretningens ratings forinden du shopper billige drængrus online. Facebook tilbyder lige så vel aldeles hensigtsmæssige chancer for at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus.
  3Den mest betalelige løsning vil altid vise sig at være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du er nær online webshoppens tilholdssted. Den leveringsløsning er ret så central i tilfælde af at du absolut skal bruge drængrus med det samme. Alternativt så yder nogle internet butikker billig levering, men undertiden forudsætter det at man bestiller for en konkret sum.
  4Forinden folk handler billige drængrus hos en butik burde de egentlig løbe igennem e-butikkens regler, dog er det gerne ikke særlig sjovt. Herudover er det en hjælp at kunden er påpasselig med de mest relevante forhold gældende for handlen med billige drængrus online, som fx den bytteret internet butikken garanterer.
  5Leveringstiden kan være super central når du har behov for pakken lige om lidt, og med det formål er det selvfølgelig væsentligt at du checker tidshorisonten for levering ved drængrus. En del online virksomheder lover billig 1 dags levering på deres primære varenumre, hvilket tager udgangspunkt i at ordren gennemføres forinden et konkret klokkeslæt.
  6Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, eftersom det kan være en erklæring om at e-butikken anerkender de opstillede regler, tillige med at virksomheden løbende efterses af fagmænd der er meget bekendte med vedtægterne på området. Inden folk bestiller billige drængrus hos en internet virksomhed kan de egentlig studere webshoppens handelsvilkår.
  7Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af en ordning, der sikrer køberen imod svindlende internet handler. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du hellere vil betale betalingen over en længere periode.
  8Det er i dag virkelig ukompliceret for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige drængrus på forskellige online firmaer, og af den grund lover flere internet shops levering uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønnende at eftergå et par forskellige firmaer på nettet efter billige priser inden du køber, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.
  9Nogle få internet virksomheder byder på fragtfri levering på drængrus, men undertiden kun ifald du køber for en fastsat pris. Som alternativ kunne man gribe den mest letkøbte form for levering, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted. Leveringsformen er af og til omvendt temmelig enkel. Den mest billige mulighed for fragt er unægtelig at hente ordren selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk