Et arkitekttegnet typehus: Derfor skal det være dit næste hus

Oplev de mange fordele ved et arkitekttegnet typehus

Mange forbinder typehuse med kedelig arkitektur, ensformighed og en copy-and-paste tilgang til husbyggeri. Kan du nikke genkendende til denne skepsis? Hvis ja, bør du læse med her. Der er nemlig mange fordele ved at bygge et arkitekttegnet typehus, og du kan blive klogere på tre af dem herunder.

Prisen på et arkitekttegnet typehus er ofte billigere

Ofte vil prisen for et arkitekttegnet typehus være markant lavere end på et arkitekttegnet hus, hvilket f.eks. giver dig mulighed for at få et større hus. Byggeprocessen er også standardiseret til en vis grad, så huset hurtigt kan stå færdigt.

Sæt dit eget præg på huset

Et arkitekttegnet typehus er ikke som normale typehuse. Du har nemlig mulighed for at sætte dit eget præg på huset. Vælger du, at et arkitekttegnet typehus fra Jely Huse skal være dit nye hjem, kan du i samarbejde med deres dygtige arkitekter bestemmer, hvilke materialer, farver og detaljer, dit hjem skal gøres af.

Typehus plantegninger: Vælg mellem mange forskellige plantegninger

Med et arkitekttegnet typehus har du også mulighed for at vælge mellem mange forskellige slags plantegninger. Du har mulighed for selv at vælge hvor mange rum, du gerne vil have, hvor de skal placeres, om huset skal være i 1 eller 2 plan og meget, meget mere.