Bygteam.dk

Fiberdug pristjek

Er du på udkig efter fiberdug? Vi har fundet 18 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 421 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 fiberdug inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
421 kr.1x15 meterKøb
440 kr.1x15 meterKøb
440 kr.1x15 meterKøb
531 kr.1x15 meterKøb
611 kr.1x12 meterKøb
799 kr.1x20 meterKøb
871 kr.1x25 meterKøb
940 kr.1x25 meterKøb
968 kr.1x20 meterKøb
977 kr.1x25 meterKøb
977 kr.1x25 meterKøb
978 kr.1x25 meterKøb
1.000 kr.1x1 meterKøb
1.134 kr.1x25 meterKøb
1.259 kr.1x25 meterKøb
3.009 kr.1x10 meterKøb
3.389 kr.1x10 meterKøb
3.498 kr.1x25 meterKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dræn til indkørsel til bede til fortelt til terrændæk til kål til kartofler til terrasse til nedsivning til planter til hæk til roer til ukrudt til loft til sandkasse til fliser til køkkenhave til hegn til plantekasser til blomster til højbede til overdækning til faskine til grøntsager til granitskærver til palleramme til haven til squash til vinterdækning

Varianter: tyk nedbrydelig hvid økologisk grøn kraftig fibertex kraftig UV beskyttet organisk

Størrelser: 4 meter 3 meter 1 meter 2 meter 5 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de store byggemarkeder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige fiberdug fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på lave priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Flere byggecentre tilbyder et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare fiberdug.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse netbutikkens handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af fiberdug.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og derigennem har du adgang til at købe online og transportere materialerne selv. Af den grund er der mulighed for at spare leveringsgebyret, og samtidig få fat i produkterne lige nu.
De gængse byggecentre sælger produkter fra diverse producenter, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af fiberdug online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du billigere priser.
Forskellige webshops i små nicher er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller fiberdug online hos dem.
Alverdens webshops som sælger få produkter har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund kan du opleve endnu mere informativ hjælp fra ansatte der er specialister i lige præcis fiberdug.
Danmarks største byggecentre
fiberdug jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

fiberdug harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fiberdug bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

fiberdug silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af flere end 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af omkring 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man må ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have det til rådighed akkurat som du starter byggeriet. Det er desuden godt at påregne de her udgiftsposter i økonomien.
2Du må på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beskyttelse som fx arbejdssko der hjælper dig mod hændelige skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel hjælp.
3Der kommer uden tvivl uforudsete problematikker når det kommer til svære byggeprojekter, og herved viser det sig væsentligt at der afsættes god tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
4Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have de fornødne byggematerialer indkøbt på forhånd inden du går i gang med byggeriet. Du kunne udfærdige en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og bagefter efterse hvert eneste punkt, således at du er tryg ved at du har husket det hele.
5Ofte vil det være fornuftigt at have lavet et regnskab for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil blive en god idé at tage noter til samtlige poster, og dernæst finde frem til mulige tilbud på dem en ad gangen.
6Før du indleder dit byggeprojekt er det aldeles vigtigt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der være gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
7Måske det burdes overvejes om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Når du får assistance fra en professionel anbefales det at søge en pris fra flere håndværkere.
8Du har adgang til et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er kilde til rigelig konstruktiv oplysning, navnligt når du bruger engelske søgeord.
9For projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum kigge på prognosen for vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned netop som du vil påbegynde det avancerede projekt.
10Forberedelse vil være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt en tilhørende nummerorden. Husk at være realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
11Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er omfattende projekter. Nogle ting kræver flere mennesker. Samtidig vil det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
12Man kan søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet er positivt for miljøet. Bidraget betinges altså af at byggeriet influerer positivt på miljøet.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er kolossalt flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er temmelig flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål hvad angår fiberdug

 • Hvordan virker fiberdug?
 • Hvordan bruges fiberdug?
 • Hvilken fiberdug skal jeg vælge?
 • Hvilken leveringsversion er bedst?

  Størstedelen af forhandlere på nettet giver nu til dags en række forskellige billige leveringsformer til fiberdug. Den mest anvendte er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså virkelig smertefri, samt endda tillige den billigste leveringsversion.

  Du bør omvendt prøve at bestille varerne til levering hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver mange gange en kende mere omkostningsfuld, men lige så vel ret fleksibel ift. fiberdug online. Den mindst kostelige form for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du lever med kort afstand til online shoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på fiberdug kan være virkelig central hvis vi behøver din pakke inden for kort tid, så af den grund er det ret så relevant at du gransker den forventede leveringsdato for fiberdug. De fleste internet varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres favorit varenumre online, som imidlertid er forudsat at ordren placeres forinden et fast klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet pakket før pakkemedarbejderne har fri.

  Nogle få shops på nettet byder på fragt uden betaling på fiberdug online, men undertiden er det under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris. Desuden kan du vælge den prisbilligste fragtmetode, som mange gange vil blive at få leveret bestillingen til et udleveringssted.

  En masse byggecentre udlover click-and-collect hvor du handler billig fiberdug online og selv henter i butikken. Fx Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Silvan. De frembyder for eksempel klik-og-hent på fiberdug i følgende byer:

  Brønderslev, Esbjerg, Tilst, Haderslev, Sønderborg, Korsør, Ringsted, Varde, Charlottenlund, Værløse, Slagelse, Frederiksværk, Helsingør, Køge, Roskilde, Tårnby, Haslev, Taastrup, Næstved, Ishøj, Fredericia, Rudersdal, Svendborg, Brøndby, Nyborg, Hedehusene, Randers, Silkeborg, Lillerød, Allerød, Odder, Hørsholm, Rønne, Herning, Horsens, Lystrup, Herlev, Vanløse, Frederikssund, Glostrup, Vordingborg, Brønshøj, Kalundborg, Solrød Strand, Middelfart, Valby, Holstebro, Ølstykke, Viborg, Nykøbing Falster, Nakskov, Ikast, Stenløse, Vallensbæk, Kolding, Søborg, Aarhus, Brabrand, Hvidovre, Albertslund, Vejle, København, Hillerød, Odense, Struer, Birkerød, Frederiksberg, Gentofte, Kokkedal, Hjørring, Højbjerg, Aabenraa, Holbæk, Dragør, Virum, Hobro, Farum, Aalborg, Skanderborg, Hedensted, Åbyhøj, Nærum, Risskov, Greve, Skive, Lyngby, Ballerup, Thisted, Gladsaxe, Nørresundby, Rødovre, Grenaa, Jyllinge, og Frederikshavn, .

  Click-and-collect af fiberdug er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

  Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at folk som regel søger efter bl.a. fiberdug tilbud og køb fiberdug. Derudover ser vi typisk online shoppere lede efter eksempelvis fiberdug priser, fiberdug online samt billig fiberdug, plus de velkendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

  Spar penge på fiberdug

  Det er i dag super praktisk for købere at finde de bedste priser på billige fiberdug online i blandt forskellige butikker på nettet, og derfor har en hel del online virksomheder set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på fiberdug en hel del, og i øvrigt frembyde portofri levering.

  Trods dette kan det til hver en tid være lønsomt at kontrollere et par internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på fiberdug online inden du bestiller, sådan at man er garanteret at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma og Silvan.

  Man må blot være årvågen med, at ifald en internet handler afhænder billige fiberdug online på tilbud til en pris der kan virke overordentlig billig, bør det undertiden være et signal om en fup internet shop. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfattet af et reglement, der skærmer dig som kunde imod uægte online webshops.

  Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale pengene til fiberdug over tid. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

  Når vi kigger i tendenserne er det markant, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis køb fiberdug og fiberdug tilbud. Foruden dette oplever man tit online shoppere lede efter for eksempel billig fiberdug, fiberdug online samt fiberdug priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg fiberdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til plantekasser til haven til faskine til squash til roer til fortelt til vinterdækning til fliser til bede til kål til grøntsager til ukrudt til palleramme til planter til kartofler til terrasse til loft til blomster til indkørsel til hæk til terrændæk til højbede til nedsivning til granitskærver til dræn til overdækning til hegn til sandkasse til køkkenhave

  Varianter: kraftig kraftig fibertex tyk UV beskyttet hvid organisk økologisk nedbrydelig grøn

  Størrelser: 3 meter 1 meter 5 meter 2 meter 4 meter

  Se nærmere på folks oplevelser

  Trustpilot præsterer de facto pålidelige chancer for at eftergå flere eksisterende brugeres reflektioner og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer online firmaets omtaler forinden du køber billige fiberdug online.

  Facebook giver dig på samme måde ultra belejlige chancer for at få en idé om e-butikkens kundetilfredshed. Foruden det møder vi mange forhandlere på nettet hvor man kan notere en omtale af deres køb, hvilket ligeledes burde tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk handler billige fiberdug online i en netshop kunne man de facto studere forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis et omfattende projekt, specielt med de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

  Et nemt alternativ kan være at granske hvorvidt online virksomheden er e-mærket, siden det almindeligvis er et sympol på at online virksomheden forstår de danske love, foruden at shoppen hyppigt overværes af eksperter der forstår lovgivningen.

  Det giver dig lejlighed til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for problemer ved din bestilling af fiberdug. Ligeså er det smart at man er påpasselig med de mest essentielle bestemmelser der har betydning for bestillingen af fiberdug online, fx den byttepolitik online butikken tilsikrer.

  I den relation er det desuden relevant, at man stadig gemmer ens kvittering, således man i fremtiden vil kunne påvise sit køb af fiberdug, uagtet om man handler hos XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4 eller Stark.

  Helle gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Mads Larsen gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Hanne Sørensen gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Lars Madsen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  9 tips til din online shopping
  1Vi anbefaler generelt at kigge om online butikken er e-mærket medlem, da det bør være et bevis på at netshoppen overholder de danske retningslinjer, udover at internet firmaet ofte gennemses af fagfolk som har indsigt i de gældende regler. Før nogen shopper billige fiberdug på en netbutik kan man principielt gennemse deres handelsaftale.
  2Den mest letkøbte løsning vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog stiller krav om at du lever med kort afstand til netbutikkens bopæl. Den mulighed for fragt er jo ekstremt vital hvis du har behov for fiberdug fluks. Alternativt så frembyder nogle webshops fragt uden omkostninger, men undertiden kun såfremt man aftager for en fastsat pris.
  3Fragtperioden er selvfølgelig ekstremt væsentlig når du skal bruge varerne om et øjeblik, så med det formål er det rigtig afgørende at man gransker den estimerede leveringsdato for fiberdug. Masser af shops på nettet præsterer billig 1 dags levering på en række varer, men vær på vagt da det forudsætter at ordren aflægges inden et fastsat klokkeslæt.
  4Før nogen handler billige fiberdug på en butik på nettet burde man principielt sætte sig ind i deres handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant. Ligeledes kan det anbefales at du er vidende om de fundamentale bestemmelser der kan have indvirkning på købet af billige fiberdug online, f.eks. den bytteret butikken garanterer.
  5Nogle enkelte forretninger på nettet lover levering uden omkostninger på fiberdug, men ofte er det under betingelse af at der shoppes for en fastsat pris. Alternativt kan du udvælge den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Fragtformen viser sig i mange tilfælde ligeledes super problemfri. Den mest billige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
  6Masser af internet shops udlover i øjeblikket mange forskellige billige fragttyper til fiberdug. Den mest anvendte er p.t. pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt ukompliceret, samt endda endda den mindst kostelige fragtløsning.
  7Det er efterhånden usædvanlig praktisk for købere at finde information om priser online på billige fiberdug fra flere internet shops, og på grund af dette garanterer utallige internet shops fragt uden betaling. Det kan ikke desto mindre være indbringende at efterse nogle få butikker på nettet efter udsalg og tilbud inden du køber, således at man er sikret at modtage den skarpeste pris.
  8Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en orden, der støtter en overfor uoprigtige online selskaber. Alternativt kunne du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du efterspørger at honorere regningen senere.
  9Trustpilot genererer nogenlunde habile muligheder for at gøre dig bekendt med mange forhenværende køberes erfaringer og derved er det godt, at du studerer e-firmaets vurderinger før du shopper billige fiberdug online. Facebook frembyder endvidere evigt stabile chancer for at få indsigt i internet forhandlerens popularitet.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk