Bygteam.dk

Fibergips pristjek

Er du på udkig efter fibergips? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 6.239 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 stk fibergips inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
6.239 kr.12,5x900x1200 mmKøb
7.294 kr.12,5x900x1200 mmKøb
7.550 kr.12,5x900x1200 mmKøb
7.595 kr.12,5x900x1200 mmKøb
8.044 kr.12,5x900x1200 mmKøb
8.572 kr.12,5x900x1200 mmKøb
10.692 kr.12,5x900x1200 mmKøb
10.992 kr.12,5x900x1200 mmKøb
11.010 kr.12,5x900x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vådrum til gulv til loft til lydisolering til badeværelse

Varianter: udendørs indendørs vandtæt med spartelkant farmacell lydisolerende akustisk retkantet

Størrelser: 20 mm 10 mm 18 mm 13 mm 15 mm 12 mm 9 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor bør man tjekke forretningens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan det overvejes at vælge et online byggecenter, hvor du kan få sparring omkring fibergips.
Flere byggecentre har et enormt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover bare fibergips.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige fibergips hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på lave priser, imens andre vil have faglig sparring. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggecentre finder du nær dig, og som følge af det har kunderne valget om at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet have varerne hurtigere.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af fibergips online.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette bør du forvente super erfaren service fra ansatte der er eksperter i lige præcis fibergips.
Mange nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Alverdens niche netbutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler fibergips online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
fibergips silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

fibergips harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag over 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

fibergips jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fibergips bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan blive essentielt at have de påkrævede materialer indkøbt i god tid før du starter håndværket. Du har god gavn af at udfærdige en enkel huskeliste hvorpå der noteres det du får brug for, og derefter eftergå hver enkelt ting, så du sikrer dig at du har det hele.
2Før du opstarter arbejdet kan det være ganske vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
3Ved projekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. Af den grund bør du med jævne mellemrum tjekke udsigten ift. vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
4I visse tilfælde kan man få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver altså at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
5I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være en fordel at notere samtlige udgiftsposter, og så dokumentere mulige tilbud på dem alle sammen.
6Du finder stribevis af artikler og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube giver meget gavnlig info, særligt når du benytter den engelske version.
7Du skal nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke beklædning herunder arbejdssko som hjælp mod eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
8Du bør tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du må købe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Hvis du henter professionel assistance vil det oftest være en god idé at notere prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
9Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når det kommer til krævende byggeprocesser. Krævende ting gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere vil det være hurtigere og sjovere når man er flere om det.
10Man bør nødig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det være yderst relevant at have udstyret parat idet du går løs med dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at tage højde for de tilhørende udgifter i budgettet.
11Der viser sig stort set altid uforudsete hovedpiner når det gælder krævende byggeprojekter, og af den grund vurderes det væsentligt at der er afsat rigeligt med tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
12Godt forarbejde vil være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at forfatte en strømlinet arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål der løses på hvilken dag, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af planen.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst flot. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er rigtig imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En lang række online butikker udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til fibergips. Det mest populære er nu om dage udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig fremkommelig, og mange gange endda den prisbilligste leveringsudgave.

Du bør endvidere overveje at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Leveringstypen er af og til en anelse mindre billig, men desuden ret så gnidningsløs for fibergips online. Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du lever med kort afstand til e-forhandlerens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på fibergips er ret så bestemmende om vi absolut skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det komplet væsentligt at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved fibergips. De fleste internet selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig levering på næste hverdag på en masse varer online, men vær påpasselig da det er betinget af at transaktionen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produkterne betjent inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del webbutikker garanterer gratis fragt på fibergips online, men for det meste kun ifald der købes for en konkret pris. Desuden må du foretrække den mest betalelige leveringsmåde, som gerne er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

Store webbutikker frembyder click-and-collect hvor du køber billig fibergips derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på fibergips i disse områder:

Sønderborg, Næstved, Roskilde, Herning, Hillerød, Stenløse, Holbæk, Glostrup, Vallensbæk, Aalborg, Taastrup, Frederikshavn, Solrød Strand, Lyngby, Haderslev, Herlev, Frederiksberg, Skanderborg, Hvidovre, Risskov, Thisted, Brønderslev, Birkerød, Frederiksværk, Lillerød, Ølstykke, Frederikssund, Middelfart, Nørresundby, Kalundborg, Odder, Korsør, Hørsholm, Hedensted, Vanløse, Viborg, Fredericia, Aarhus, Dragør, Ringsted, Nakskov, Værløse, Allerød, Greve, Tilst, Struer, Virum, Svendborg, Gladsaxe, Valby, Brønshøj, Nyborg, Søborg, Haslev, Skive, Farum, Holstebro, Odense, Højbjerg, Hobro, Grenaa, Brøndby, Køge, Tårnby, Esbjerg, København, Helsingør, Ikast, Kokkedal, Hedehusene, Charlottenlund, Slagelse, Albertslund, Randers, Vordingborg, Horsens, Aabenraa, Brabrand, Silkeborg, Gentofte, Vejle, Jyllinge, Hjørring, Varde, Kolding, Rønne, Ishøj, Åbyhøj, Ballerup, Nykøbing Falster, Rudersdal, Lystrup, Rødovre, og Nærum, .

Afhentning ift. fibergips er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at internet shoppere som regel søger for eksempel fibergips priser og billig fibergips. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere søge blandt andet fibergips online, fibergips tilbud samt køb fibergips, foruden de store byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Priser på fibergips

Det er jo efterhånden super uproblematisk for alle og enhver at analysere tilbud på billige fibergips online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og herved har flertallet af forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at trykke priserne på fibergips drastisk, og endda love billig fragt.

Det kan dog ikke desto mindre blive lønnende at undersøge nogle få netbutikker efter rabatter og tilbud på fibergips online forinden du shopper, således at du er tryg ved at modtage den mest billige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Du skal trods alt være omhyggelig med, at såfremt en internet handler forhandler billige fibergips online til en pris som kan virke ekstraordinært billig, så kan det for det meste være et signal om en snydagtig shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af en lovbestemmelse, som skærmer kunden imod snydagtige netshops.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du vil godtgøre pengene til fibergips over en periode. Dette foreslåes ofte ved online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter for eksempel fibergips priser og fibergips tilbud. Derudover oplever man typisk netshoppere søge efter bl.a. køb fibergips, fibergips online samt billig fibergips.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg fibergips er 5867 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til vådrum til lydisolering til loft til gulv til badeværelse

Varianter: akustisk med spartelkant farmacell indendørs retkantet udendørs vandtæt lydisolerende

Størrelser: 9 mm 20 mm 12 mm 15 mm 10 mm 18 mm 13 mm

Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot forærer dig i højeste grad hensigtsmæssige chancer for at se nærmere på en lang række eksisterende kunders reflektioner og herved rekommanderer vi, at du kigger nærmere på netshoppens anmeldelser før du placerer din ordre på billige fibergips online.

Facebook frembringer desuden immervæk strålende metoder til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det ser vi faktisk outlets på nettet hvor man kan tilkendegive en vurdering af købsoplevelsen, som tillige bør tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige fibergips online på en internet shop burde de for at være på den sikre side skimme netshoppens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, særligt med de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket er et bevis på at internet forhandleren retter sig efter de gældende danske regler, samt at internet virksomheden fra tid til anden ses til af sagkyndige som behersker vilkårene på området.

Derudover tilbydes du anledning til hjælpende service, såfremt du bliver udsat for problemer med din shopping med fibergips. Ligeledes går vi ind for at køberen er omhyggelig omkring de fundamentale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af fibergips online, til eksempel den returret online shoppen tilbyder.

I den relation er det desuden vigtigt, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne bevidne sit køb af fibergips, uanset om man bestiller hos Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg eller Bygma.

Louise gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Pia Christensen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Anders T gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Hans Petersen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til online indkøb
1Vi foreslår generelt at tjekke om online forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet forhandleren følger de officielle danske regler, foruden at netbutikken løbende kontrolleres af fagmænd som har megen viden om de gældende vilkår. Inden nogen bestiller billige fibergips på en online shop kan de i og for sig få overblik over netshoppens forretningsvilkår.
2Inden folk bestiller billige fibergips hos en online butik bør de i og for sig få overblik over webbutikkens vilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant. Ydermere er det prisværdigt at kunden er påpasselig med de fundamentale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige fibergips online, eksempelvis hvilken byttepolitik online virksomheden anvender.
3Fragtperioden er selvfølgelig temmelig relevant forudsat vi absolut skal bruge pakken med det samme, så med det formål er det rigtig vigtigt at vi besigtiger den forventede leveringstid for fibergips. En masse e-firmaer i Danmark giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange produkter, men vær obs på at det står og falder med at bestillingen fuldbyrdes forinden et konkret klokkeslæt.
4Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af et regulativ, der værner køber overfor fup online selskaber. Som et alternativ kan du benytte et tilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere omkostningerne over flere uger.
5Den prisbilligste type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men den løsning står og falder med at du er nær internet firmaets bopæl. Den leveringsform er ualmindeligt vigtig forudsat vi skal bruge fibergips øjeblikkeligt. Alternativt så lover en hel del internet firmaer fragt uden beregning, men i reglen kun ifald du shopper for et konkret beløb.
6Nogle enkelte e-butikker lover fragtfri levering på fibergips, men ofte er det betinget af at du handler for en bestemt pris. Som alternativ bør man snuppe den prisbilligste løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtformen bliver uheldigvis endvidere særligt praktisk. Den prisbilligste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
7Trustpilot fører til en lang række solide chancer for at blive klogere på en hel del tidligere forbrugeres iagttagelser og derved rekommanderer vi, at du eksaminerer netbutikkens ratings forinden du handler billige fibergips online. Facebook fremskaffer ydermere visse belejlige chancer for at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed.
8Det er jo temmelig uproblematisk for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige fibergips hos diverse internet virksomheder, og altså garanterer massevis af e-shops levering uden beregning. Det kan alligevel blive gunstigt at besigtige nogle enkelte internet handler efter rabat og tilbud forinden du køber, således at man er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris.
9En del webshops i Danmark frembyder i øjeblikket alverdens billige muligheder for fragt til fibergips. Et hit er efterhånden pakkeshops, så du selv kan hente din ordre præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså ekstremt overkommelig, samt endda endvidere den prisbilligste leveringsmulighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk