Bygteam.dk

Fugesand pristjek

Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til chaussesten til terrasse til belægningssten til teglklinker til klinker til natursten mod mos mod ukrudt til brede fuger til pigsten mod myrer til herregårdssten til teglsten til tegl mod sokkel til brosten til havefliser til indkørsel til skifer til fliser

Varianter: basisk antracit organisk elastisk lufttørret epoxy ovntørret ukrudtshæmmende hvid fejefast

Mængder: 25 kg 20 kg 1 m3 1 ton 15 kg 500 liter 15 kg 800 kg 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 500 kg 10 kg

Levering: i bigbag afhentning løst leveret vognlæs trailer i poser i sække hent selv i løs vægt

Brands: RNR Danfast Dansand FB Beton RC Beton Skalflex Weber No grow IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få tips og tricks til valg af fugesand.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt udvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot fugesand.
Der kan være forskel på prisen på billige fugesand hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets betingelser.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Hvis du skal have varerne nu og her eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Dette er i høj grad muligt i de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber produkter fra alverdens leverandører, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af fugesand online.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggekæder finder du i hele landet, og på grund af det har mange mulighed for at handle online og hente byggematerialerne selv. Dermed kan du undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet hente varerne straks.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Alverdens nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo kan du forvente en høj grad af nyttig assistance fra folk med ekspertviden i netop fugesand.
En masse nichespecifikke webshops er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller fugesand online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

fugesand silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag over 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggeprocessen, specielt ved væsentlige projekter. Større ombygninger bør udføres af flere personer. Endvidere må det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
2Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at liste en strømlinet plan, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilken dag, og derudover en rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter køreplanen.
3Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning der skåner dig overfor mulige skader. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke har professionel assistance.
4Længe før du indleder arbejdet kan det blive vildt afgørende at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Der kommer næsten altid uforudsete udfordringer når det gælder krævende byggeprojekter, og pga. dette kan det være afgørende at man afsætter god nok tid i handlingsplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
6Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. Støtten betinges altså af at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
7Du kunne overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Ifald du vil benytte hjælp fra en ekspert anbefales det at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
8Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således må du løbende se udsigten ift. vejret i perioden for projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du netop er startet på dit komplicerede projekt.
9Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det bør være forstandigt at nedfærdige alle udgiftsposter, og bagefter indsamle prisen på hver eneste af dem.
10Man bør aldrig fattes værktøj. Typisk vil det være en fordel at du har værktøjet til disposition forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at påregne de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
11Det vil vise sig vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible forud for at du tager fat på din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en punktforms liste som samler hver eneste ting du har brug for, og bagefter tjekke hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at du har det hele.
12Der er en overflod af vejledninger og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er anvendeligt med enorme mængder udbytterig info, ikke mindst hvis man søger på engelsk.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedr. fugesand

 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvilken type af levering skal du vælge?

  Adskillige byggecentre udlover til alt held flere billige løsninger til levering til fugesand. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter dine varer den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig særdeles gnidningsløs, og desuden tillige den billigste leveringstype.

  Du bør derudover udse dig at få ordren leveret til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er som oftest en tak mere pebret, men ligeledes super uproblematisk for fugesand online. Den billigste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, men den løsning kræver at du er i nærheden af e-shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragtperioden på fugesand kan være usædvanlig vital om vi mangler dine nye produkter lige om lidt, så med det formål er det særdeles fornuftigt at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato på fugesand. En række butikker på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags levering på de fleste varenumre online, som er betinget af at orden realiseres forinden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsendt forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

  Indtil flere byggemarkeder garanterer fragtfri levering på fugesand online, men oftest er det så nødvendigt at der erhverves for et fastsat beløb. Som alternativ må man vælge den mindst kostelige leveringsmetode, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  Størstedelen af netbutikker frembyder afhentning hvor du køber billig fugesand online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan og Davidsen. De foreslår eksempelvis afhentning af fugesand i følgende byer:

  Nørresundby, Brøndby, Vejle, Ikast, Ishøj, Jyllinge, Ballerup, Holstebro, Frederikshavn, Søborg, Sønderborg, Esbjerg, Tårnby, Odense, Åbyhøj, Hedehusene, Brabrand, Rødovre, Lillerød, Albertslund, Vordingborg, Grenaa, Aalborg, Aabenraa, Hedensted, Kolding, Kokkedal, Hvidovre, Værløse, Lyngby, Virum, Svendborg, Roskilde, Helsingør, Viborg, Allerød, Dragør, Nyborg, Frederiksværk, Frederiksberg, Fredericia, Vanløse, Charlottenlund, Hørsholm, Højbjerg, Rønne, Risskov, Aarhus, Thisted, Herlev, Kalundborg, Korsør, Køge, Skanderborg, Nakskov, Nærum, Tilst, Haderslev, Skive, Vallensbæk, Randers, Valby, Birkerød, København, Næstved, Struer, Hjørring, Gentofte, Farum, Varde, Horsens, Rudersdal, Frederikssund, Silkeborg, Lystrup, Gladsaxe, Slagelse, Taastrup, Solrød Strand, Brønshøj, Greve, Ølstykke, Hillerød, Hobro, Middelfart, Nykøbing Falster, Ringsted, Stenløse, Odder, Haslev, Herning, Holbæk, Brønderslev, og Glostrup, .

  Afhentning for fugesand er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at mennesker typisk søger efter blandt andet fugesand priser og fugesand online. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter bl.a. billig fugesand, køb fugesand og fugesand tilbud, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og Stark.

  Den bedste pris på fugesand

  Det er jo yderst fleksibelt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige fugesand online hos flere firmaer på nettet, og herved har en hel del online forhandlere set sig nødsaget til at mindske salgspriserne på fugesand eftertrykkeligt, og ydermere love portofri levering.

  Dog kan det ikke desto mindre være gunstigt at kigge forbi nogle forskellige forhandlere på nettet efter tilbud på fugesand online inden du placerer ordren, således at man er tryg ved at opnå den laveste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

  Man skal blot være obs på, at ifald en shop på nettet afhænder billige fugesand online til en tilbudspris som virker mystisk billig, så kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en svindel netbutik. Kortbetalinger er trods alt inkluderet i et regelsæt, der beskytter folk imod fup netshops.

  Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du benytte en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere beløbet til fugesand over tid. Dette fås normalt hos niche netbutikker, men ikke de store byggecentre som fx Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark og 10-4.

  Ses der på statistikkerne står det markant, at netshoppere ofte leder efter fx fugesand priser og fugesand online. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere kigge efter blandt andet køb fugesand, fugesand tilbud samt billig fugesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Super har ikke andet af sige om det.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til herregårdssten til fliser til klinker til havefliser til indkørsel til tegl til chaussesten til terrasse mod ukrudt til brede fuger til belægningssten mod mos til brosten til skifer til teglsten mod myrer til pigsten til natursten mod sokkel til teglklinker

  Varianter: basisk hvid organisk antracit ovntørret elastisk epoxy ukrudtshæmmende lufttørret fejefast

  Mængder: 10 kg 500 liter 1 ton 500 kg 15 kg 1000 kg 1 m3 1 kubikmeter 20 kg 25 kg 800 kg 15 kg 25 kg

  Levering: løst leveret i løs vægt i poser vognlæs i sække i bigbag trailer hent selv afhentning

  Brands: RC Beton Dansand FB Beton RNR Skalflex No grow IBF Danfast Weber

  Læs andre menneskers betragtninger

  Trustpilot yder absolut gunstige muligheder for at efterse mange øvrige konsumenters meninger og herved er det fornuftigt, at du udforsker internet selskabets omtaler inden du placerer din ordre på billige fugesand online.

  Facebook frembringer for øvrigt nogle troværdige muligheder for at få et kig ind i e-butikkens popularitet. Derudover er der en række internet butikker som giver folk mulighed for at aflevere en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel bør anvendes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige fugesand online hos en internet handler burde de de facto tyde shoppens betingelser, men det er tit ikke videre spændende, særligt ved de velkendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  En nem løsning kunne derfor være at kigge om online webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket kan være et tegn på at internet butikken adlyder de officielle danske regler, foruden at e-butikken hyppigt overvåges af fagmænd der forstår vilkårene.

  Dette er en god genvej til at få assistance, ifald du får besvær som følge af din ordre på fugesand. Ydermere slår vi et slag for at man er omhyggelig omkring de mest aktuelle bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af fugesand online, fx hvilken ombytningsrettighed webbutikken kører med.

  I den relation er det samtidig relevant, at man stadig bevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang kan påvise bestillingen af fugesand, uafhængig af om man køber hos Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Jette Rasmussen gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Hans Olsen gav 4 stjerner

  Perfekt køb

  Helle P gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Anders gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Fugesand på internet forhandlere

  Trustpilot byder på fuldt ud fine chancer for at blive klogere på forskellige forhenværende konsumenters observationer med bestilling af fugesand og på grund af dette er det fornuftigt, at du verificerer e-shoppens bedømmelser forinden du bestiller fugesand på nettet.

  Facebook tilbyder dig derudover en del gode muligheder for at få indtryk af webshoppens troværdighed. Her ses faktisk internet outlets hvor man kan nedfælde en kritik af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser ift. bestilling af fugesand.

  Før man køber fugesand via nettet

  Inden folk bestiller fugesand hos en internet butik kunne man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsbetingelser, men det er oftest et omfattende arbejde.

  Et nemt alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det ofte er en forsikring om at internet firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at webshoppen ofte overvåges af jurister der kender vilkårene på området for salg af fugesand via webshops.

  Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, hvis du oplever problemer med din bestilling. Derudover tilrådes det at kunden er vidende om de mest relevante forhold der er gældende for bestillingen.

  Levering af fugesand

  En række internet varehuse tildeler efterhånden en hel del forskellige fragtformer. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente fugesandet, hvilket dog kræver at du befinder dig tæt på e-forretningens lager.

  Leveringstiden er selvfølgelig ekstremt central når man behøver fugesandet inden for få dage, så i det øjemed er det fuldkommen aktuelt at du ser den estimerede leveringstid ved fugesand – som alligevel afhænger af at ordren lægges forinden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen distribueret inden logistikpersonalet drager hjemad.

  Flere forhandlere på nettet tilbyder portofri fragt af fugesand, men ofte kun såfremt du aftager for en konkret pris.

  Tilbudene der er præsenteret i den her samling blev nøje udvalgt af hjemmesidens søgemekaniske. Robotten har faktisk ledt tusindvis af produkter med det formål at kunne fremvise dem der mest muligt relaterer sig til fugesand, og som robotten derfor estimerer vil falde i din smag.

  Foruden de søgeord du har indtastet på Google har den ligeledes inddraget vendinger, som mennesker formentlig bruger i forbindelse med det, eksempelvis fugesand til sokkel eller fugesand i bigbags foruden søgeforespørgsler som fugesand til brede fuger og fugesand i mørk farve.

  Den information bruger algoritmen som yderligere inspiration for at kunne vise de bedste produkter. Det kan også ses at andre mennesker leder efter fugesand i bigbags, fugesand i antracit eller fugesand afhentning. Denne data har robotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem massevis af varer.

  For øvrigt kan det i data ses, at søgningerne fugesand i hvid, fugesand i antracit og fugesand i hvid er meget populære, og af den grund er disse samtidig taget med af søgerobotten ligesom søgeudtrykkene fugesand afhentning, fugesand i hvid og fugesand afhentning. Vi håber at du ikke blev skuffet over de viste produkter, idet at bare et enkelt af disse kan bruges.

  Fugesand fås hos almindelige internet shops, for eksempel DavidsenShop.dk, Stark.dk, Silvan.dk, XL-Byg.dk, 10-4.dk, JemogFix.dk, Bauhaus.dk og Bygma.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles fugesand til…

  Midtjylland: Odder, Hørning, Hammel, Bjerringbro, Kjellerup, Hinnerup, Skødstrup, Skjern, Højbjerg, Struer, Galten, Brande, Beder, Silkeborg, Brabrand, Ry, Hasselager, Herning, Vejle, Hadsten, Horsens, Skanderborg, Viborg, Lystrup, Løsning, Hedensted, Åbyhøj, Ringkøbing, Ebeltoft, Risskov, Hornslet, Ikast, Mårslet, Lemvig, Aarhus, Skive, Egå, Randers, Tilst, Malling, Grenaa, Holstebro, Løgten

  Sjælland: Herfølge, Haslev, Ringsted, Vordingborg, Nakskov, Køge, Kalundborg, Maribo, Nykøbing Falster, Greve, Solrød Strand, Slagelse, Holbæk, Næstved, Tune, Korsør, Jyllinge, Sorø, Skælskør, Fensmark, Nykøbing Sjælland

  Syddanmark: Aabenraa, Ribe, Munkebo, Otterup, Børkop, Sønderborg, Nordborg, Kerteminde, Middelfart, Rødekro, Haderslev, Varde, Vojens, Assens, Esbjerg, Odense, Svendborg, Fredericia, Ringe, Vejen, Bramming, Grindsted, Tønder, Kolding, Nyborg, Billund, Faaborg

  Hovedstaden: Kokkedal, Hedehusene, Nærum, Vanløse, Frederiksværk, Ishøj, Måløv, Humlebæk, Hellebæk, Gilleleje, Vallensbæk, Tårnby, Stenløse, Lyngby, Ballerup, Hvidovre, Frederikssund, Birkerød, Hillerød, Brønshøj, Virum, Smørumnedre, Albertslund, Fredensborg, Dragør, Slangerup, Hellerup, Rødovre, Dyssegård, København, Farum, Lillerød, Frederiksberg, Valby, Rønne, Gladsaxe, Nivå, Helsingør, Søborg, Taastrup, Hundested, Snekkersten, Hørsholm, Værløse, Helsinge, Holte, Høje Taastrup, Gentofte, Espergærde, Roskilde, Glostrup, Allerød, Brøndby, Charlottenlund, Herlev, Ølstykke, Rudersdal

  Nordjylland: Brønderslev, Aars, Nykøbing Mors, Nibe, Sæby, Hadsund, Aabybro, Støvring, Thisted, Hjørring, Hirtshals, Skagen, Frederikshavn, Svenstrup, Aalborg, Hobro, Nørresundby

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Den mindst kostelige mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter varerne, som jo kræver at du lever tæt på netshoppens bopæl. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være særdeles aktuel i tilfælde af at man behøver fugesand om kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere internet forhandlere fragt uden gebyr, men i reglen gælder det kun hvis der erhverves for en konkret pris.
  2Det er efterhånden særligt fleksibelt for alle og enhver at finde information om priser online på billige fugesand hos diverse forhandlere på nettet, og så tilbyder de fleste internet outlets billig levering. Derfor kan det immervæk blive udbytterigt at udforske nogle enkelte online webshops efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris.
  3Nogle få online shops præsterer fragt uden beregning på fugesand, men i reglen stiller det krav om at der indkøbes for en konkret sum. Derudover burde du gribe den mest letkøbte løsning til levering, der oftest vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Denne er en gang i mellem endda ret så let. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
  4Leveringsdygtigheden er virkelig central når vi skal bruge din ordre om få sekunder, så derfor er det selvsagt relevant at vi besigtiger den forventede leveringsdato på fugesand. Flere butikker på nettet udlover billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen placeres inden et konkret tidspunkt.
  5Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en lov, der passer på køber overfor uoprigtige e-shops. Alternativt kunne du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at dække betalingen af flere omgange.
  6Forinden folk bestiller billige fugesand på en e-forhandler kunne man for at være på den sikre side studere forhandlerens betingelser, dog er det oftest ikke særlig interessant. Tillige rekommanderer vi at du er omhyggelig omkring de primære betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige fugesand online, som fx hvilken returneringsret internet selskabet bruger.
  7Trustpilot tilbyder i højeste grad sikre løsninger til at eftersøge mange aktuelle konsumenters betragtninger og på grund af dette anbefaler vi, at du beser webbutikkens kritik forud for at du bestiller billige fugesand online. Facebook tilbyder dig for øvrigt ultra ønskværdige genveje til at få indblik i internet firmaets popularitet.
  8Vi går generelt ind for at granske om netbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det længe har været en antydning af at online firmaet accepterer de officielle regler, og at e-forretningen en gang i mellem revideres af specialister der har indsigt i de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige fugesand i en e-shop behøver man til hver en tid gennemlæse e-butikkens forretningsvilkår.
  9En del internet handler frembyder efterhånden alverdens billige leveringsmidler til fugesand. En sikker vinder er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså usædvanlig hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige leveringstype.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk