Bygteam.dk

Fundablokke pristjek

Er du på udkig efter fundablokke? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 500 stk for kun 6.450 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 stk fundablokke inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
6.450 kr.15x20x50 cmKøb
6.587 kr.15x20x50 cmKøb
7.585 kr.15x20x50 cmKøb
8.375 kr.15x20x50 cmKøb
8.662 kr.15x20x50 cmKøb
8.762 kr.15x20x50 cmKøb
8.906 kr.15x20x50 cmKøb
8.978 kr.15x20x50 cmKøb
9.475 kr.15x20x50 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til kældervæg til fundament til sko til støttemur til sokkel til mur til skur til pool til trappe til drivhus

Størrelser: 33 cm 15x20x50 10 cm 19x20x50 15 cm 23x20x50 39 cm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derved kan du bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring fundablokke.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du læse firmaets betingelser.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige fundablokke fra webshop til webshop. Enkelte satser på billige priser, hvorimod nogle har fokus på en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggecentre tilbyder et bredt vareudvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan vide om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover blot fundablokke.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er især muligt hos de velkendte byggecentre.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, som kan give en tryghedsfølelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggecentre finder du i de større byer, og af den grund har folk adgang til at handle online og køre materialerne selv. Som følge af det har du mulighed for at spare fragtgebyret, samt endda hente varerne med det samme.
De store byggecentre køber varer fra diverse nichebutikker, og derigennem kan du købe fra et stort udvalg af fundablokke online.

Nichewebshop

Alverdens niche netbutikker er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille fundablokke online hos dem.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Derfor bør du få en høj grad af kyndig assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis fundablokke.
Alverdens niche webshops producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
fundablokke jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

fundablokke harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

fundablokke silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af cirka 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

fundablokke bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problemer når det gælder store opgaver, og pga. dette vil det være værdifuldt at der er afsat en god portion plads i køreplanen, som gør at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
2Du skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være afgørende at have udstyret til rådighed inden du indleder byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at medregne omkostningerne hertil i budgettet.
3Det bør overvejes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en fagperson til noget af det. Ifald du henter assistance fra en fagmand er det normalt at søge en pris fra en håndfuld firmaer.
4Ofte vil det være vigtigt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være økonomisk at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kan kortlægge udgiften ved dem hver især.
5Det er muligt at hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde af at byggeriet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
6Det er oplagt at spørge om assistance til projektet, hovedsageligt hvis det er store byggeprojekter. Store ting stiller krav om flere personer. Ydermere er det mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Muligvis kan det blive af stor betydning at have de presserende materialer til rådighed i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du bør forfatte en enkel liste med alt hvad der bliver brug for, og dernæst granske hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
8For byggeprojekter udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Derfor kan du jævnligt se prognosen for vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå begynder at regne når du lige er startet på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Du skal aldrig negligere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning inklusiv sko og hjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
10Forud for at du iværksætter byggeriet er det ret centralt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
11Planlægning vil altid være nøglen til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din dagsorden.
12Der findes mange guides og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube yder assistance med en masse gavnlig information, specielt forudsat at man kigger på engelsk.
De bedst vurderede byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk flot. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som jo er hamrende imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål om fundablokke

 • Hvad koster fundablokke?
 • Hvor mange liter beton i fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke pr m2?
 • Hvordan pudser man fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke er der på en palle?
 • Hvordan bruger man fundablokke?
 • Hvor meget cement til fundablokke?
 • Hvordan sætter man fundablokke?
 • Hvordan støber man fundablokke?
 • Hvordan bygger man med fundablokke?
 • Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

  En stor portion e-firmaer tilbyder i vore dage et hav af forskellige billige leveringsudgaver til fundablokke. En favorit iblandt mange er i dag levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når du har tid. Denne er jo vældig let, og tit ligeledes den billigste metode til levering.

  Du kunne også påtænke at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig almindeligvis en lille smule dyrere, men ydermere virkelig ukompliceret med fundablokke online. Den billigste leveringsmanér vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, som jo kræver at du lever nær internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på fundablokke er selvfølgelig usædvanlig essentiel når man har behov for din ordre om få sekunder, så med det formål er det fuldt ud aktuelt at du besigtiger den anslåede leveringsdato på fundablokke. Mange internet butikker – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en lang række af deres varer online, men vær påpasselig da det forudsætter at bestillingen gennemføres før et konkret tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varen klar forinden de lageransatte har fyraften.

  Visse online forretninger præsterer fri fragt på fundablokke online, men i mange tilfælde kun såfremt man indkøber for et konkret beløb. Desuden bør man overveje den mest betalelige leveringsform, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

  Størstedelen af byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig fundablokke online og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på fundablokke i følgende byer:

  Rønne, Hørsholm, Valby, Dragør, Værløse, Birkerød, Thisted, København, Holbæk, Kokkedal, Ikast, Grenaa, Risskov, Allerød, Hedensted, Farum, Fredericia, Lillerød, Vallensbæk, Ølstykke, Hillerød, Hjørring, Kalundborg, Randers, Vordingborg, Charlottenlund, Rødovre, Struer, Nærum, Aabenraa, Tilst, Helsingør, Frederiksværk, Brønderslev, Næstved, Holstebro, Viborg, Slagelse, Odense, Brønshøj, Korsør, Esbjerg, Odder, Ballerup, Taastrup, Højbjerg, Hvidovre, Hobro, Frederikssund, Varde, Skive, Solrød Strand, Brøndby, Rudersdal, Albertslund, Svendborg, Vejle, Gentofte, Gladsaxe, Køge, Silkeborg, Ishøj, Vanløse, Haslev, Greve, Nørresundby, Lystrup, Haderslev, Stenløse, Nyborg, Herlev, Frederiksberg, Aarhus, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Nakskov, Horsens, Jyllinge, Roskilde, Søborg, Skanderborg, Hedehusene, Brabrand, Middelfart, Glostrup, Sønderborg, Kolding, Lyngby, Frederikshavn, Ringsted, Tårnby, Herning, Virum, og Aalborg, .

  Afhentning ift. fundablokke er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland).

  Ved indkig i søgedata er det klart, at online shoppere typisk leder efter blandt andet køb fundablokke og fundablokke online. Derudover ser vi som regel mennesker søge efter blandt andet fundablokke tilbud, billig fundablokke og fundablokke priser, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Den bedste pris på fundablokke

  Det har vist sig at være rigtig simpelt for forbrugerne at finde information om priser på billige fundablokke online hos forskellige webshops, og på grund af dette har en hel del webbutikker fundet det uundgåeligt at presse prisen på fundablokke helt i bund, og endda frembyde levering uden betaling.

  Trods dette kan det trods alt være gavnligt at udforske flere internet shops i Danmark efter billige priser på fundablokke online før du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Du bør bare være obs på, at i tilfælde af at en webbutik afsætter billige fundablokke online for en udsalgspris som anses for helt ekstremt fremragende, så burde det for det meste være et fingerpeg om en bedragerisk butik. Betalinger med kort er imidlertid inkluderet i en foranstaltning, som garanterer dig overfor falske e-butikker.

  Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at betale beløbet til fundablokke ude i fremtiden. Dette fås normalt i specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Silvan.

  Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter blandt andet køb fundablokke og billig fundablokke. Foruden dette oplever vi tit mennesker kigge efter fx fundablokke tilbud, fundablokke online samt fundablokke priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg fundablokke er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sokkel til skur til sko til drivhus til mur til fundament til trappe til kældervæg til støttemur til pool

  Størrelser: 19x20x50 10 cm 23x20x50 15x20x50 33 cm 39 cm 15 cm

  Gennemsøg andre menneskers erfaringer

  Trustpilot tilbyder en del fordelagtige muligheder for at finde ud af forskellige forhenværende forbrugeres oplevelser og herved er det en hjælp, at du betragter e-butikkens omtaler før du lægger din bestilling på billige fundablokke online.

  Facebook resulterer i derudover relativt fortræffelige genveje til at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed. Tilmed møder vi endda e-butikker som tilbyder folk at levere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også bør drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

  Inden folk handler billige fundablokke online hos en netshop behøver de når alt kommer til alt gennemgå forhandlerens regler, det er dog uden tvivl et omfattende projekt, i særdeleshed ved de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

  Et nemt alternativ kunne derfor være at finde ud af om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en angivelse af at webbutikken retter sig efter de danske regler, samt at e-forretningen hyppigt føres tilsyn med af eksperter som mestrer de gældende regler.

  Desuden får du genvej til opbakning, hvis du møder udfordringer ved din ordre på fundablokke. Herudover tilråder vi at kunden er klar over de elementære vilkår i forbindelse med købet af fundablokke online, til eksempel den returpolitik netbutikken har.

  Derfor er det tilmed relevant, at man til enhver tid gemmer ens faktura e-mail, således man senere kan dokumentere bestillingen af fundablokke, uafhængig af om man handler hos Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark eller Davidsen.

  Søren B gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Peter Jørgensen gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Inge Nielsen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Anders V gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  9 gode råd til online shopping
  1Leveringstidspunktet er jo ret bestemmende forudsat man behøver varerne med det samme, så af den grund er det særdeles på sin plads at man checker den forventede leveringstid for fundablokke. Flere internet handler tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men det antager at handlen gemmenføres før et givent tidspunkt.
  2Det er efterhånden usædvanlig ukompliceret for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige fundablokke på forskellige online selskaber, og herved yder flere internet webshops fragtfri levering. Trods dette kan det immervæk blive indbringende at besigtige indtil flere internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud inden du køber, således at du er velinformeret til at modtage den billigste pris.
  3Indtil flere netbutikker byder på fri fragt på fundablokke, men typisk er det så præmissen at man køber for et fastsat beløb. I øvrigt skal du beslutte sig for den mindst kostelige fragtløsning, der oftest vil være at få leveret ordren til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig i mange tilfælde endvidere ret problemfri. Den mest letkøbte løsning vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
  4Temmelig mange internet webshops frembyder i øjeblikket en række forskellige billige muligheder for levering til fundablokke. Det mest populære er efterhånden levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ultra smart, og typisk endda den prisbilligste leveringsmanér.
  5Den mest letkøbte løsning vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men det kræver at du er tæt på online virksomhedens hjemsted. Den leveringstype er særdeles udslagsgivende om du behøver fundablokke inden for få dage. Alternativt så præsterer en hel del shops på nettet gratis fragt, men undertiden kræves det at der bestilles for et fastsat beløb.
  6Før nogen køber billige fundablokke på en online forretning kunne de sådan set skimme webshoppens vilkår, dog er det i reglen ikke super spændende. For øvrigt foreslåes det at man er opmærksom på de mest essentielle betingelser der indvirker på bestillingen af billige fundablokke online, som eksempelvis den ombytningsret e-forhandleren anvender.
  7Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af en foranstaltning, der værner kunden imod svindlende internet forretninger. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere betalingen over flere uger.
  8Trustpilot genererer tilpas værdifulde muligheder for at iagttage ganske mange nuværende kunders observationer og derfor er det klogt, at du verificerer internet forhandlerens anmeldelser inden du bestiller billige fundablokke online. Facebook tilbyder lige så vel rigtig fantastiske metoder til at få indsigt i online virksomhedens popularitet.
  9Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en garanti for at online shoppen efterkommer de gældende danske regler, foruden at webshoppen rutinemæssigt gennemses af sagkyndige som har megen viden om reglerne på området. Forud for at nogen handler billige fundablokke i en forhandler på nettet kunne de til hver en tid gennemgå webbutikkens forretningsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk