Bygteam.dk

Gasbeton pristjek

Er du på udkig efter gasbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 stk gasbeton inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.389 kr.10x40x60 cmKøb
3.995 kr.10x40x60 cmKøb
4.269 kr.10x40x60 cmKøb
4.495 kr.10x40x60 cmKøb
4.501 kr.10x40x60 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Derved bør du vælge en webshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af gasbeton.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende virksomhedens betingelser.
Der er variationer i priserne på billige gasbeton hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste priser, og andre har faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad du helst vil have.
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Flere byggekæder fremviser et bredt produktudvalg, og andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan vide om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot gasbeton.
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra talrige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt sortiment af gasbeton online.
De velkendte byggekæder finder du i hele landet, og takket være dette har de fleste adgang til at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det har du mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og samtidig have produkterne med det samme.
De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, som bidrager til øget tryghed til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops har meget ekspertise i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo er det forventeligt at du får ekstremt god rådgivning fra nogle som er eksperter i lige præcis gasbeton.
Størstedelen af niche netbutikker er mindre firmaer, som typisk er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem støtter du idet du bestiller gasbeton online hos dem.
Mange specialiserede webshops producerer selv de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

gasbeton silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

gasbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

gasbeton jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

gasbeton bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske kan det blive aktuelt at have de presserende byggematerialer klar til brug inden du indleder dit byggeprojekt. Du kan nedskrive en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og så gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
2Du skal aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod mulige uheld. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
3Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Derfor må du jævnligt kigge på meldingerne om vejret i forbindelse med byggeriets start, så du slipper for at det uventet går i gang med at regne når du netop er midt i det avancerede projekt.
4Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er kilde til ret så meget almennyttig viden, især når man kigger i hele verden.
5Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til byggearbejdet, i særdeleshed hvis det er væsentlige ombygninger. Større ting kræver flere folk. I øvrigt vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
6Forberedelse vil være kilden til succes med arbejdet. Du bør liste en effektiv dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil løse hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du nedskriver oversigten.
7Der kommer stort set altid uforudsigelige vanskeligheder når det gælder avancerede opgaver, og pga. dette viser det sig af stor betydning at man har afsat rimelig plads i agendaen, som gør at man kan være overbevist om at man får det færdiggjort.
8Typisk vil det være meningsfuldt at have lavet et budget for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være behjælpeligt at tage noter til alle udgiftsposter, og efterfølgende kortlægge beløbet for hver eneste af dem.
9Du må ikke gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har det ved hånden inden du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at tage højde for de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
10Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det blive vanvittigt meningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Glem ikke at du kan få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at projektet er positivt for miljøet. At få tilskud betinges altså af at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
12Du kan tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør få hjælp fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Ifald du vil benytte assistance fra en professionel kunne det være en god idé at modtage en pris fra en håndfuld foretagender.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål rundt om gasbeton

 • Hvor mange gasbeton pr m2?
 • Hvor meget isolerer gasbeton?
 • Hvad vejer en gasbeton blok?
 • Hvor meget vejer gasbeton?
 • Hvorfor bygge i gasbeton?
 • Hvordan sætter man gasbeton op?
 • Hvad koster gasbeton?
 • Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

  Masser af internet selskaber yder nu en række forskellige billige former for fragt til gasbeton. Den mest benyttede er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo yderst hensigtsmæssig, samt endda tillige den mindst kostelige leveringsversion.

  Du kunne lige så vel forsøge at få ordren sendt til dit hus eller til når du er på job. Leveringsformen viser sig ofte lidt mindre billig, men derudover usædvanlig hensigtsmæssig ved køb af gasbeton online. Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed forudsætter at du befinder dig nærved internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Fragttiden på gasbeton kan vise sig at være rigtig afgørende når man mangler pakken inden for kort tid, så derfor er det særdeles relevant at man ser det forventede leveringstidspunkt ved gasbeton. En hel del online selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre online, men glem ikke at det er regnet ud fra at du bestiller før et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer afsted inden personalet tager hjem.

  Enkelte netshops præsterer fragt uden omkostninger på gasbeton online, men for det meste er det kun gældende hvis der aftages for et fastslået beløb. Derudover burde du beslutte sig for den billigste leveringstype, som mange gange er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

  De fleste netshops foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig gasbeton online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen. Byggekæderne frembyder bl.a. click-and-collect på gasbeton i følgende byer:

  Viborg, Søborg, Tårnby, Vallensbæk, Glostrup, Solrød Strand, Hedehusene, Ballerup, Kokkedal, Hobro, Struer, Odder, Vanløse, Korsør, Randers, Helsingør, Silkeborg, Herning, Ishøj, Greve, Gentofte, Charlottenlund, Kalundborg, Fredericia, Holstebro, Aarhus, Frederiksberg, Frederikssund, Ringsted, Allerød, Hørsholm, Middelfart, Højbjerg, Risskov, Holbæk, Virum, Roskilde, Nykøbing Falster, Brabrand, Næstved, Dragør, Haderslev, Nærum, Hjørring, København, Jyllinge, Valby, Lillerød, Nakskov, Hedensted, Lystrup, Frederiksværk, Brønshøj, Haslev, Herlev, Tilst, Værløse, Brøndby, Aabenraa, Vejle, Rønne, Stenløse, Hillerød, Varde, Brønderslev, Hvidovre, Ikast, Skive, Sønderborg, Thisted, Nyborg, Horsens, Frederikshavn, Albertslund, Skanderborg, Birkerød, Aalborg, Vordingborg, Gladsaxe, Farum, Svendborg, Taastrup, Køge, Lyngby, Rødovre, Ølstykke, Slagelse, Grenaa, Odense, Rudersdal, Nørresundby, Åbyhøj, Esbjerg, og Kolding, .

  Afhentning ift. gasbeton er muligt i alle dele af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Amager, Østsjælland).

  Når man kigger i tallene bliver det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis køb gasbeton og gasbeton online. Vi ser derudover tit mennesker efterspørge eksempelvis gasbeton priser, billig gasbeton og gasbeton tilbud, plus de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

  Bedste tilbud på gasbeton

  Det er særligt nemt for enhver at analysere tilbud på billige gasbeton online fra flere firmaer på nettet, og følgelig har flertallet af e-firmaer fundet det uundgåeligt at tvinge salgspriserne på gasbeton helt i bund, og endda sikre gratis fragt.

  Men det kan immervæk vise sig gunstigt at kigge forbi enkelte netbutikker efter udsalg og tilbud på gasbeton online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at få fat i den billigste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Silvan.

  Man bør bare være opmærksom på, at hvis en butik på nettet udlover billige gasbeton online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som mystisk beskeden, kan det for det meste være en indikator for en fup shop. Betalinger med kort er trods alt omfavnet af en anordning, som dækker kunden overfor snydagtige online butikker.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage omkostningerne til gasbeton over flere uger. Dette tilbydes typisk ved nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at folk jævnligt leder efter bl.a. gasbeton priser og billig gasbeton. Foruden dette oplever man ofte mennesker kigge efter eksempelvis gasbeton tilbud, gasbeton online samt køb gasbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg gasbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Undersøg andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot frembyder en lang række stabile løsninger til at evaluere forskellige andre forbrugeres oplevelser og derfor anbefaler vi, at du ser nærmere på internet virksomhedens kritik forud for at du shopper billige gasbeton online.

  Facebook genererer desuden ret fantastiske løsninger til at få indtryk af online shoppens pålidelighed. Desuden møder vi en række netbutikker som giver kunderne mulighed for at skrive en evaluering af ordreforløbet, hvilket lige så vel må benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk handler billige gasbeton online hos en e-shop behøver man når alt kommer til alt bese shoppens forretningsaftale, det er dog gerne ikke særlig spændende, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  En anden løsning kunne være at se hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, som bør være en sikring om at internet forhandleren følger de opstillede regler, og at forretningen af og til revideres af eksperter der mestrer de gældende regler.

  Det giver dig mulighed for at blive assisteret, ifald du oplever dilemmaer som følge af dit indkøb af gasbeton. Foruden dette er det godt at køberen er obs på de elementære reglementer der er gældende for bestillingen af gasbeton online, eksempelvis den ombytningsrettighed butikken benytter.

  I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, således man senere kan eftervise bestillingen af gasbeton, uafhængig af om man shopper hos Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Helle O gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Jette gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Jens Sørensen gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Peter gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  9 gode råd til internetshopping
  1En række forretninger på nettet tilbyder nu til dags en række forskellige billige leveringsudgaver til gasbeton. Den mest moderne er nu om dage udleveringssteder, hvor det er muligt at hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ultra fremkommelig, og ofte tilmed den mest betalelige mulighed for levering.
  2Den mindst kostelige mulighed for levering er unægtelig selv at hente produkterne, men dette betinges af at du bor nærved internet webshoppens tilholdssted. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være super vigtig såfremt du mangler gasbeton fluks. Alternativt så garanterer en række e-forretninger i Danmark portofri levering, men tit forudsætter det at du aftager for en bestemt sum.
  3Det er i dag virkelig problemfrit for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige gasbeton på flere e-handler, og så yder de fleste netbutikker gratis fragt. Derfor kan det trods alt vise sig smart at granske nogle få internet selskaber efter rabat og tilbud inden du shopper, så man er sikker på at modtage den bedste pris.
  4Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en lov, som hjælper dig imod svindlende internet forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at finansiere regningen over en periode.
  5Trustpilot forærer dig faktisk belejlige muligheder for at kigge nærmere på diverse tidligere brugeres reflektioner og derfor kan det anbefales, at du gennemgår internet forretningens ratings forud for at du handler billige gasbeton online. Facebook bringer dig tillige super hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i online forretningens popularitet.
  6Nogle enkelte online varehuse byder på fragt uden omkostninger på gasbeton, men undertiden kræver det at man køber for en fastsat pris. I øvrigt må du overveje den mest billige mulighed for levering, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Denne er af og til tillige ekstremt bekvem. Den billigste leveringsmodel vil dog altid være at hente produkterne selv.
  7Før folk shopper billige gasbeton hos en online webshop behøver de egentlig se på forhandlerens handelsaftale, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Ligeså stiller vi forslag om at man er vidende om de mest aktuelle betingelser der har betydning for bestillingen af billige gasbeton online, for eksempel hvilken ombytningsret internet shoppen benytter.
  8Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket almindeligvis er en angivelse af at online firmaet retter sig efter de gældende danske regler, foruden at e-forretningen tit evalueres af jurister som har meget erfaring med reglerne. Forud for at folk shopper billige gasbeton i en forhandler på nettet kunne man i virkeligheden have øje for butikkens vilkår.
  9Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret så afgørende i tilfælde af at man har behov for pakken fluks, og i det øjemed er det i sandhed meningsfuldt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt for gasbeton. En del e-forretninger giver løfte om billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre, men vær obs på at det antager at handlen laves før et fastslået tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk