Bygteam.dk

Gipsplader pristjek

Er du på udkig efter gipsplader? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er XL-Byg.dk, som sælger 100 m2 for kun 1.864 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 gipsplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.864 kr.13x900x2500 mmKøb
2.067 kr.13x900x2400 mmKøb
2.480 kr.13x900x2400 mmKøb
2.612 kr.13x900x2400 mmKøb
2.702 kr.13x900x2400 mmKøb
3.146 kr.13x900x2500 mmKøb
3.264 kr.13x900x2400 mmKøb
3.505 kr.13x900x2400 mmKøb
4.156 kr.13x900x2400 mmKøb
5.633 kr.13x900x2400 mmKøb
6.831 kr.13x900x2500 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fyrrum til badeværelse til loft til vådrum til brandsikring til lydisolering til gulvvarme til garage til køkken til gulv til indendørs til væg til udendørs

Varianter: lydisolerende med huller lyddæmpende med isolering med flamingo akustik

Størrelser: 9 mm 10 mm 40×60 cm 90×240 cm 120×240 cm 6 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man kende webshoppens regningslinjer.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derved bør du shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde sparring omkring gipsplader.
Nogle byggecentre udbyder et enormt vareudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare gipsplader.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragten, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de store byggekæder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige gipsplader fra webshop til webshop. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte firmaer, som medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og pga. det har de fleste adgang til at handle online og fragte produkterne selv. Derved har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe varerne lige nu.
De gængse byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af gipsplader online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få skarpere priser.
Størstedelen af nicheforhandlere er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber gipsplader online hos dem.
Forskellige nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo vil du opleve ekstra god vejledning fra personale som er eksperter i lige præcis gipsplader.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af cirka 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

gipsplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

gipsplader silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

gipsplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

gipsplader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man bør på ingen måde undvære grej. Typisk vil det være klogt at have værktøjet klar når du tager fat på arbejdet. Det er derudover en fordel at medregne de tilhørende omkostninger i budgettet.
2Der kommer stort set altid ubelejlige hovedpiner når det handler om store opgaver, og ergo vil det være vigtigt at der er afsat en del tid i agendaen, således at man er afslappet omkring at man når det til siden.
3Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de relevante byggematerialer tilgængelige forinden du går i gang med dit arbejde. Du får god gavn af at notere en punktforms indkøbsseddel som samler alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
4Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed ved omfangsrige byggeprojekter. Større opgaver behøver mere end en person. Samtidig vil det blive hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
5For projekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag bør du tit se prognosen for vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med det komplekse byggeprojekt.
6Husk at kalkulere hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en fagperson til områder af det. Såfremt du køber hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at tage imod en pris fra en håndfuld leverandører.
7Forberedelse vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder tidsplanen.
8Der findes endeløse vejledninger og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder ret så meget almennyttig info, særligt når man benytter den engelske version.
9Du bør på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som beskyttelse imod potentielle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke køber professionel assistance.
10Det er betydningsfuldt at udfærdige et budget for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være fordelagtigt at notere hver eneste udgiftspost, og herefter nedfælde mulige tilbud på dem én efter én.
11Du har mulighed for at forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det fås såfremt ombygningen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
12Forinden du starter arbejdet må det være ekstremt afgørende med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er ret så betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål angående gipsplader

 • Hvad koster gipsplader?
 • Hvilke gipsplader?
 • Hvordan sætter man gipsplader op?
 • Hvordan monteres gipsplader?
 • Hvad består gipsplader af?
 • Hvilken vej skal gipsplader vende?
 • Hvordan spartler jeg gipsplader?
 • Hvordan skærer man gipsplader?
 • Hvad vejer gipsplader?
 • Hvor mange gipsplader skal jeg bruge?
 • Hvilken form for fragt er bedst?

  En hel del e-butikker udlover til alt held diverse billige metoder til levering til gipsplader. En af de mest moderne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Metoden er altså yderst simpel, samt desuden ydermere den mest betalelige leveringstype.

  Du burde tillige prøve at få pakken bragt hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig i regelen en tand mere bekostelig, men på den anden side vældig problemfri med gipsplader online. Den mest betalelige fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den mulighed betinges af at du lever i kort afstand af online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på gipsplader er jo ualmindeligt bestemmende såfremt vi skal bruge dine nye produkter fluks, og med det formål er det skam meningsfuldt at man besigtiger leveringstiden ved gipsplader. En lang række internet handler – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter online, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at ordren køres igennem tidligere end et fast klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne pakket forinden logistikpersonalet har fyraften.

  Enkelte e-forhandlere frembyder gratis fragt på gipsplader online, men ofte kræves det at du bestiller for et bestemt beløb. Alternativt skal du udse dig den mest billige leveringsversion, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  Størstedelen af byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig gipsplader derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Silvan. Byggecentrene tildeler eksempelvis klik-og-hent på gipsplader i følgende byer:

  Hvidovre, Valby, Silkeborg, Rønne, Nørresundby, Hedehusene, Albertslund, Lillerød, Nærum, Frederikshavn, Aalborg, Svendborg, Virum, Korsør, Haderslev, Herlev, Vallensbæk, Struer, Vordingborg, Lystrup, Ikast, Åbyhøj, Sønderborg, Charlottenlund, Gladsaxe, Tilst, Ishøj, Nyborg, Grenaa, Randers, Brabrand, Farum, Dragør, Odder, Vanløse, Næstved, Horsens, Odense, Gentofte, Kalundborg, Holbæk, Nakskov, Hedensted, Ølstykke, Rudersdal, København, Nykøbing Falster, Aarhus, Vejle, Glostrup, Allerød, Thisted, Esbjerg, Søborg, Hjørring, Birkerød, Solrød Strand, Risskov, Brønderslev, Slagelse, Frederiksberg, Værløse, Greve, Skanderborg, Jyllinge, Stenløse, Tårnby, Middelfart, Holstebro, Højbjerg, Frederikssund, Taastrup, Rødovre, Fredericia, Hillerød, Varde, Lyngby, Kolding, Ringsted, Brønshøj, Haslev, Skive, Helsingør, Hobro, Brøndby, Hørsholm, Viborg, Køge, Aabenraa, Ballerup, Herning, Frederiksværk, Roskilde, og Kokkedal, .

  Click-and-collect for gipsplader er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland).

  Når vi ser på data er det klart, at online shoppere som regel søger efter for eksempel gipsplader priser og billig gipsplader. Man ser derudover typisk online shoppere efterspørge fx køb gipsplader, gipsplader tilbud samt gipsplader online, foruden de store byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

  Tilbud på gipsplader

  Det har vist sig at være virkelig praktisk for enhver at kigge efter tilbud på billige gipsplader online på diverse e-handler, og følgelig har utallige shops på nettet fundet det nødvendigt at trykke prisen på gipsplader eftertrykkeligt, og ydermere frembyde levering uden beregning.

  Det kan dog ikke desto mindre blive tiden værd at studere visse e-firmaer efter tilbud på gipsplader online forinden du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Silvan.

  Du skal blot huske på, at ifald en e-forhandler markedsfører billige gipsplader online på tilbud til en pris der kan ses som uendeligt billig, så kan det mange gange være et tegn på en fup online forretning. Kortbestillinger er i hvert fald inkluderet i et lovbud, som sikrer folk imod snydagtige netshops.

  Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du gerne vil dække betalingen af gipsplader over en længere periode. Det foreslåes typisk ved nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

  Når vi kigger i data fremstår det klart, at mennesker tit leder efter bl.a. billig gipsplader og gipsplader tilbud. Vi ser derudover typisk folk søge efter eksempelvis gipsplader online, køb gipsplader samt gipsplader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gipsplader er 1864 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulv til væg til vådrum til loft til lydisolering til gulvvarme til indendørs til garage til brandsikring til badeværelse til udendørs til fyrrum til køkken

  Varianter: med isolering med huller med flamingo lyddæmpende akustik lydisolerende

  Størrelser: 120×240 cm 40×60 cm 90×240 cm 6 mm 9 mm 10 mm

  Gennemsøg andre menneskers oplevelser

  Trustpilot medfører regulære relevante muligheder for at dechifrere flere andre konsumenters kritik og på grund af dette er det en hjælp, at du studerer netshoppens anmeldelser forud for at du handler billige gipsplader online.

  Facebook fører til ydermere temmelig passelige genveje til at få en idé om online shoppens pålidelighed. Herinde møder vi en del forretninger på nettet som gør det muligt at udfærdige en omtale af købsoplevelsen, som tilmed må bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige gipsplader online i en e-forretning kunne de i og for sig læse virksomhedens handelsbetingelser, men det er gerne ikke super spændende, særligt på de kendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

  Et alternativt forslag kunne være at granske om online firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en erklæring om at internet forhandleren adlyder de danske love, og at virksomheden tit revurderes af specialister som har megen viden om vedtægterne på området.

  Dette er desuden din genvej til en håndsrækning, ifald du skulle få problemstillinger med din bestilling af gipsplader. Desuden støtter vi at du er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer der kan influere på bestillingen af gipsplader online, som fx den ombytningspolitik e-forretningen har.

  Her er det i øvrigt vigtigt, at man stadig bevarer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne bevidne sin bestilling af gipsplader, uagtet om man shopper fra Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma eller Harald Nyborg.

  Jesper K gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Kim gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Susanne H gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Jørgen gav 4 stjerner

  Quick expedit

  9 gode råd til din online shopping
  1Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i en bestemmelse, hvilket forsvarer os imod bedrageriske internet varehuse. Som alternativ burde du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil klare prisen over tid.
  2Den mest letkøbte fragtmetode vil til enhver tid være at hente pakken selv, men den mulighed kræver at du har bopæl med kort afstand til internet firmaets lager. Den leveringsform kan vise sig at være ualmindeligt udslagsgivende såfremt man mangler gipsplader øjeblikkeligt. Alternativt så lover enkelte internet handler billig fragt, men for det meste er det under betingelse af at du indkøber for et bestemt beløb.
  3Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så vigtig om vi behøver varerne straks, og med det formål er det helt på sin plads at vi undersøger den anslåede leveringstid ved gipsplader. Størstedelen af e-shops reklamerer med billig 1 dags levering på deres favorit produkter, hvilket dog er afhængig af at du når at bestille inden et bestemt klokkeslæt.
  4Inden folk bestiller billige gipsplader i en online virksomhed bør de til hver en tid gennemlæse virksomhedens forretningsvilkår, dog er det bare et omfattende arbejde. Tilsvarende kan det være til hjælp at kunden er klar over de mest essentielle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige gipsplader online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online butikken tilbyder.
  5Enkelte forhandlere på nettet byder på levering uden omkostninger på gipsplader, men i mange tilfælde kun såfremt du handler for et præcist beløb. Desuden bør man overveje den mest letkøbte metode til levering, der typisk vil være at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Denne er uheldigvis endvidere meget problemfri. Den mest betalelige form for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
  6De fleste e-handler giver efterhånden et bredt udvalg af billige metoder til levering til gipsplader. En der er meget anvendt er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente din bestilling når du har mulighed for det. Denne er jo rigtig problemfri, samt tit tilmed den mindst kostelige leveringsmodel.
  7Vi foreslår generelt at se nærmere på om e-butikken er e-mærket, siden det almindeligvis er en antydning af at e-forhandleren anerkender den officielle danske lovgivning, foruden at webshoppen undertiden overværes af fagmænd der har megen viden om de gældende vilkår. Inden nogen shopper billige gipsplader hos en butik på nettet kan man til hver en tid gennemløbe e-shoppens betingelser.
  8Trustpilot leverer aldeles udmærkede løsninger til at kontrollere en længere række øvrige brugeres oplevelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du gransker netshoppens vurderinger forinden du bestiller billige gipsplader online. Facebook resulterer i lignende i højeste grad strålende metoder til at få indsigt i internet webshoppens kundetilfredshed.
  9Det er i dag rigtig enkelt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige gipsplader hos diverse webbutikker, og herved frembyder flere online selskaber portofri fragt. Det kan alligevel være udbytterigt at se nærmere på et par e-forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk