Bygteam.dk

Gødning pristjek

Er du på udkig efter gødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: chiliplanter bananpalme potteplanter blommetræer æbletræer alger buksbom haven jordbær bøgehæk blomster citrustræer blomsterbede akvarieplanter buske afskårne blomster akvarie agurker haveplanter krydderurter rabarber grøntsager citrontræ blomsterkrukker artiskokker altankasser vinplanter bambus tomater roserstueplanter hortensia frugttræer blåbær autoflower drivhuse køkkenhaven hæk græsplænen ligusterhæk kartofler

Mængder: 400 liter 3000 liter 200 liter 500 liter 1 m3 300 liter 2000 liter 80 liter 50 liter 1000 liter

Levering: trailer i sække i poser i bigbag afhentning vognlæs løst leveret hent selv i løs vægt

Brands: Champost GreenBio Pindstrup Park Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af gødning.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør vide om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare gødning.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige gødning hos de forskellige online byggekæder. En del har billige priser, hvorimod nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og i kraft af det har man adgang til at bestille online og transportere materialerne selv. Dermed har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder samler varer fra adskillige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af gødning online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved bør du modtage mere kompetent service fra nogle der er eksperter i lige præcis gødning.
Størsteparten af nicheforhandlere producerer selv de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få billigere priser.
Alverdens specialiserede webshops er små virksomheder, som tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du når du køber gødning online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

gødning bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

gødning silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

gødning jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

gødning harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I god tid inden at du opstarter byggeprojektet må det være ekstremt betydningsfuldt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag bør du med jævne mellemrum se vejrforudsigelserne i dagene før byggeprojektet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned når du netop arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte projekt.
3Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør udarbejde en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke opgaver der løses på hvilken dag, samt en tilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du laver din plan.
4Husk at overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at anskaffe hjælp fra en fagperson til dele af byggeriet. Såfremt du skal have assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at notere tilbud fra flere virksomheder.
5Der kommer som regel uventede hovedpiner i forbindelse med omfangsrige opgaver, og af den grund vurderes det afgørende at der er afsat nok plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
6Du må nødig fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være afgørende at du har det klar til brug når du går løs med byggeprocessen. Desuden er det afgørende at tage højde for udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
7Du kan indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeriet har betydning for klimaet.
8Det er af stor betydning at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det er behjælpeligt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man bør tjekke billige priser på dem enkeltvis.
9Der er en hel del artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er kilde til store mængder anvendelig viden, især forudsat at man benytter den engelske version.
10Det kan være til god gavn at søge assistance til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Flere byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Ydermere er det bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
11Det kan blive at have noget at sige at have samtlige materialer til disposition forud for at du begynder byggeprocessen. Du har god gavn af at sammenfatte en hurtig liste indeholdende hver eneste ting du har brug for, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, hvormed du føler dig sikker på at du har husket det hele.
12Du skal aldrig glemme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm som sikrer dig imod potentielle ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål til gødning

 • Hvordan laver man npk gødning?
 • Hvad består npk gødning af?
 • Hvad er gødning?
 • Hvilken gødning?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Hvad er npk gødning?
 • Hvad er organisk gødning?
 • Hvad består gødning af?
 • Hvor meget gødning til græsplænen?
 • Gødning af roser hvornår?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvad er der i gødning?
 • Gødning af græsmark hvornår?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvordan laver man gødning?
 • Chili gødning hvornår?
 • Hvad indeholder gødning?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Gødning ligusterhæk hvornår?
 • Hvordan optager planter gødning?
 • Hvilke typer gødning findes der?
 • Gødning af bøgehæk hvornår?
 • Npk gødning hvornår?
 • Hvilken form for fragt skal du vælge?

  Temmelig mange e-forretninger foreslår på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragttyper til gødning. Førstevalget hos mange er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter pakken lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig meget fleksibel, samt ofte ligeledes den billigste leveringsløsning.

  Du kan lige så vel udse dig at få pakken leveret til din privatbolig eller til når du er på job. Løsningen bliver i mange tilfælde en tak mere omkostningsfuld, men ydermere temmelig problemfri ift. gødning online. Den billigste form for fragt vil dog altid være at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du bor i kort afstand af internet shoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstiden på gødning er naturligvis særdeles vigtig såfremt du har behov for dine nye varer med det samme, og i det øjemed er det tydeligvis meningsfuldt at man kigger nærmere på leveringstiden på gødning. De fleste byggemarkeder – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en række produkter online, men vær obs på at det beroer på at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet betjent forinden lagerpersonalet drager hjemad.

  En række internet webshops præsterer fragt uden omkostninger på gødning online, men i reglen er det forudsat at der indkøbes for en konkret pris. Desuden skal du udse dig den billigste leveringsmetode, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

  En masse byggecentre frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig gødning online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark og 10-4. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på gødning i disse områder:

  Randers, Lystrup, Frederiksværk, Rudersdal, Charlottenlund, Lillerød, Dragør, Brøndby, Grenaa, Hvidovre, Åbyhøj, Odense, Frederiksberg, Greve, Gentofte, Nykøbing Falster, Thisted, Vejle, Nakskov, Gladsaxe, Stenløse, Hobro, Frederikssund, Vallensbæk, Solrød Strand, Glostrup, Kolding, Brønderslev, Hørsholm, Viborg, Køge, Ikast, Haderslev, Holstebro, Hjørring, Lyngby, Vanløse, Herning, Rødovre, Middelfart, Risskov, Ishøj, Tårnby, Ballerup, Hedensted, Jyllinge, Struer, København, Fredericia, Varde, Allerød, Rønne, Silkeborg, Birkerød, Horsens, Nørresundby, Brabrand, Korsør, Frederikshavn, Albertslund, Aabenraa, Sønderborg, Ringsted, Skanderborg, Brønshøj, Holbæk, Virum, Aarhus, Helsingør, Hedehusene, Nyborg, Kalundborg, Kokkedal, Næstved, Aalborg, Tilst, Ølstykke, Vordingborg, Roskilde, Skive, Nærum, Søborg, Haslev, Farum, Svendborg, Hillerød, Herlev, Taastrup, Højbjerg, Esbjerg, Odder, Værløse, Slagelse, og Valby, .

  Click-and-collect for gødning er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm).

  Ses der på data fremstår det tydeligt, at mennesker ofte leder efter fx gødning online og gødning priser. Foruden dette oplever man tit netshoppere søge efter eksempelvis køb gødning, billig gødning samt gødning tilbud, plus de store byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

  Gode tilbud på gødning

  Det er jo efterhånden yderst smertefrit for folk at finde information om priser på billige gødning online på tværs af butikker på nettet, og på grund af dette har de fleste online butikker ikke kunne slippe for at tvinge udsalgspriserne på gødning betydeligt, og derudover byde på gratis levering.

  Men det kan til hver en tid blive gunstigt at undersøge nogle forskellige internet foretagender efter udsalg og tilbud på gødning online inden du bestiller, således at man er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

  Du må ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en shop på nettet tilbyder billige gødning online på tilbud til en tilbudspris der kan virke umådelig billig, kan det mange gange være et tegn på en falsk internet handler. Kortbetalinger er ikke desto mindre inkluderet i en bestemmelse, som begunstiger dig som køber overfor svindlende internet butikker.

  Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du tilstræber at godtgøre betalingen af gødning over flere uger. Dette foreslåes typisk i online nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter for eksempel gødning priser og gødning online. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge efter bl.a. køb gødning, billig gødning og gødning tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg gødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: bøgehæk haveplanter blåbær haven tomater vinplanter potteplanter grøntsager buske køkkenhaven krydderurter roserstueplanter autoflower hæk artiskokker græsplænen akvarieplanter afskårne blomster bananpalme blomster blommetræer buksbom kartofler agurker ligusterhæk blomsterkrukker chiliplanter akvarie frugttræer alger blomsterbede æbletræer citrontræ drivhuse rabarber jordbær citrustræer hortensia bambus altankasser

  Mængder: 200 liter 400 liter 300 liter 500 liter 1 m3 50 liter 1000 liter 2000 liter 80 liter 3000 liter

  Levering: trailer i bigbag i sække løst leveret vognlæs i poser afhentning i løs vægt hent selv

  Brands: Champost Pindstrup Danmuld Park GreenBio

  Kig på nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot forærer dig fuldstændig passelige genveje til at gennemsøge diverse forhenværende forbrugeres ratings og herved kan det anbefales, at du eftersøger internet firmaets ratings forud for at du shopper billige gødning online.

  Facebook præsterer tillige altid fremragende chancer for at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed. Foruden det er der mange netbutikker hvor man kan nedfælde en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden bør drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen køber billige gødning online på en e-forhandler burde de helt sikkert gennemlæse e-shoppens handelsaftale, dog er det oftest ikke videre interessant, særligt ved de store byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan og 10-4.

  Alternativet er at granske hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, grundet at det skulle være en sikring om at internet shoppen opfylder de danske regler, foruden at e-firmaet undertiden føres tilsyn med af fagfolk som har den nødvendige knowhow om vilkårene.

  Desuden giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, hvis du skulle få udfordringer ved din ordre på gødning. Foruden dette støtter vi at du er påpasselig med de mest centrale regler gældende for købet af gødning online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet forretningen tilbyder.

  I den relation er det desuden vigtigt, at man stadig sikrer ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af gødning, uagtet om man køber hos Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix eller Davidsen.

  Lene A gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Christian gav 4 stjerner

  Udmærket

  Jens J gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Helle gav 5 stjerner

  Hurtig

  Gødning på internet butikker

  Trustpilot fremskaffer aldeles gode chancer for at iagttage en stor portion andre brugeres opfattelser med bestilling af gødning og derfor er det godt, at du tjekker internet butikkens ratings inden du handler gødning på nettet.

  Facebook præsterer ligeledes altid belejlige metoder til at få indtryk af e-forretningens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en del e-shops hvor man kan frembringe en kritik af købsoplevelsen, som tilmed må anvendes til at bedømme kundernes tilfredshed ved køb af gødning.

  Inden du køber gødning via internettet

  Forinden nogen køber gødning på en internet webshop kan de faktisk kigge på forhandlerens vilkår, det er dog normalt ikke super interessant.

  En nem løsning kunne måske være at efterse hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, siden det skulle være en forsikring om at internet butikken forstår dansk lovgivning, udover at online forhandleren fra tid til anden ses til af fagfolk der har indsigt i lovene på området for salg af gødning på internettet.

  Derudover giver det dig lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du får dilemmaer ved dit køb. Foruden dette stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde reglementer der har indflydelse på transaktionen.

  Levering af gødning

  Størstedelen af e-handler yder i øjeblikket flere fragtmuligheder. Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente gødningen, men det står og falder med at du har bopæl nær internet shoppens arbejdslager.

  Leveringstidspunktet er jo ret så betydningsfuld når vi står og skal bruge gødningen inden for få dage, så med det formål er det ret så essentielt at du besigtiger leveringstiden på gødning – men som ikke desto mindre er forudsat at ordren lægges tidligere end et fastslået klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne ekspederet før de pakkeansatte tager hjem.

  En række webbutikker frembyder fragtfri levering på gødning, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der aftages for et bestemt beløb.

  Tilbudene der findes her på siden er søgt frem af hjemmesidens produktrobot. Søgemotoren har faktisk scannet tusindvis af tilbud for at finde frem til de produkter der minder mest om søgeordet gødning, og som algoritmen af den grund forestiller sig interessere dig.

  Foruden de søgeord du har indtastet på Google har den ligeledes inddraget søgeudtryk, som andre brugere med stor sandsynlighed bruger i den sammenhæng, eksempelvis gødning til roser eller gødning til ligusterhæk foruden ord som køb gødning og gødning til roser.

  Den data kan algoritmen bruge som yderligere information for at præsentere de mest aktuelle varer. Data viser også at andre brugere eksempelvis leder efter gødning til ligusterhæk, gødning til ligusterhæk eller gødning organisk. Den her viden har søgerobotten også benyttet for, at søge sig igennem tusindvis af produkter.

  For øvrigt viser data, at søgeordene gødning til ligusterhæk, gødning til roser og gødning til roser er utrolig populære, og som følge heraf er disse også medregnet af robotten foruden søgeordene gødning til ligusterhæk, gødning hent selv og gødning til ligusterhæk. Vores håb er at du er tilfreds med de listede produkter, idet at bare et enkelt af disse vækkede din interesse.

  Gødning købes hos fremstående netbutikker, f.eks. JemogFix.dk, Bauhaus.dk, 10-4.dk, Bygma.dk, XL-Byg.dk, Stark.dk, Silvan.dk og DavidsenShop.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles gødning til…

  Midtjylland: Højbjerg, Randers, Holstebro, Horsens, Lystrup, Galten, Egå, Hasselager, Lemvig, Hadsten, Odder, Skjern, Kjellerup, Ikast, Ry, Ringkøbing, Skødstrup, Løsning, Skive, Hammel, Hornslet, Bjerringbro, Aarhus, Viborg, Grenaa, Ebeltoft, Løgten, Malling, Hinnerup, Hedensted, Åbyhøj, Struer, Tilst, Brande, Risskov, Beder, Skanderborg, Hørning, Mårslet, Herning, Vejle, Brabrand, Silkeborg

  Sjælland: Kalundborg, Fensmark, Nakskov, Maribo, Næstved, Tune, Nykøbing Falster, Ringsted, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Korsør, Køge, Holbæk, Solrød Strand, Greve, Slagelse, Vordingborg, Haslev, Sorø, Jyllinge, Skælskør

  Hovedstaden: Vallensbæk, Smørumnedre, Albertslund, Holte, Nærum, Taastrup, Søborg, Farum, Ishøj, Helsingør, Lyngby, Virum, Dragør, Charlottenlund, Gilleleje, Tårnby, Humlebæk, Allerød, Stenløse, Valby, København, Frederikssund, Hørsholm, Hvidovre, Hellebæk, Hellerup, Roskilde, Snekkersten, Ballerup, Dyssegård, Lillerød, Værløse, Frederiksberg, Brøndby, Frederiksværk, Rudersdal, Hedehusene, Ølstykke, Brønshøj, Rønne, Kokkedal, Slangerup, Espergærde, Vanløse, Birkerød, Herlev, Høje Taastrup, Glostrup, Gladsaxe, Fredensborg, Hundested, Helsinge, Hillerød, Gentofte, Rødovre, Måløv, Nivå

  Syddanmark: Ringe, Bramming, Otterup, Aabenraa, Rødekro, Odense, Vojens, Ribe, Kerteminde, Tønder, Nordborg, Munkebo, Svendborg, Faaborg, Nyborg, Grindsted, Kolding, Assens, Fredericia, Vejen, Sønderborg, Varde, Middelfart, Børkop, Esbjerg, Haderslev, Billund

  Nordjylland: Aabybro, Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev, Nykøbing Mors, Skagen, Støvring, Hjørring, Sæby, Hadsund, Nibe, Aars, Hirtshals, Hobro, Thisted, Nørresundby, Svenstrup

  9 tips til indkøb via nettet
  1Leveringstiden er jo ekstremt essentiel såfremt du behøver ordren fluks, og derfor er det selvfølgelig på sin plads at man gransker den estimerede leveringstid på gødning. En række online outlets stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter, som tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes inden et aftalt klokkeslæt.
  2Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af en forordning, hvilket beskytter dig som kunde overfor uærlige e-shops. Som alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare regningen i flere bidder.
  3Det er efterhånden yderst problemfrit for enhver at tjekke tilbud online på billige gødning på flere internet butikker i Danmark, og følgelig garanterer massevis af online varehuse fragt uden beregning. Men det kan trods alt blive udbytterigt at efterprøve nogle få firmaer på nettet efter rabat og tilbud inden du bestiller, således at man er skudsikker på at få den mest betalelige pris.
  4En lang række online selskaber udlover i dag et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til gødning. En af de mest almindelige er nu om dage afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo rigtig ligetil, og oftest ydermere den mest betalelige leveringsversion.
  5Inden nogen bestiller billige gødning på en online virksomhed burde man i og for sig bese dens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig sjovt. Udover dette er det prisværdigt at du er påpasselig med de mest aktuelle retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige gødning online, fx den ombytningsrettighed webbutikken har.
  6Nogle få e-forhandlere yder portofri fragt på gødning, men oftest er det så nødvendigt at man shopper for en fastsat sum. Derudover skulle du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket tit er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Løsningen er i regelen omvendt ualmindeligt let. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne.
  7Generelt går vi ind for at granske hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, hvilket almindeligvis er et billede på at internet butikken opretholder de officielle danske regler, foruden at e-butikken regelmæssigt kigges til af jurister der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Før folk handler billige gødning på en forhandler på nettet behøver de ideelt set studere netbutikkens handelsbetingelser.
  8Trustpilot forærer dig ret så relevante muligheder for at dechifrere diverse øvrige kunders observationer og derfor er det klogt, at du tager et kig på internet forretningens omtaler forinden du bestiller billige gødning online. Facebook bringer dig endvidere visse værdifulde chancer for at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed.
  9Den mest betalelige løsning vil altid være selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du har bopæl i kort afstand af webbutikkens hjemsted. Den løsning er usædvanlig central om vi absolut skal bruge gødning med det samme. Alternativt så frembyder nogle internet foretagender fragt uden beregning, men typisk påkræves det at der købes for en konkret sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk