Bygteam.dk

Græsarmeringssten pristjek

Er du på udkig efter græsarmeringssten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 50 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 50 m2 for kun 6.840 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 50 m2 græsarmeringssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
6.840 kr.30x30x9 cmKøb
10.896 kr.21x21x7 cmKøb
10.896 kr.21x21x7 cmKøb
10.950 kr.20x20x10 cmKøb
11.163 kr.21x21x7,5 cmKøb
11.794 kr.21x21x7 cmKøb
13.117 kr.21x21x7,5 cmKøb
15.510 kr.21x21x7 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 50 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved et online byggemarked, som kan give rådgivning til valg af græsarmeringssten.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige græsarmeringssten hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have lave priser, og andre giver et højt serviceniveau. Du skal vide hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder har et bredt udvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare græsarmeringssten.
Det er absolut meget vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge hos de andre.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra talrige nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af græsarmeringssten online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre er tilgængelige i hele landet, og dermed har folk valget om at handle online og fragte produkterne selv. Herigennem kan du vælge at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du forvente super nyttig assistance fra folk med specialistviden i netop græsarmeringssten.
Mange niche netbutikker er små virksomheder, der oftest er danske, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du køber græsarmeringssten online på deres webshop.
Alverdens små butikker producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag over 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

græsarmeringssten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

græsarmeringssten silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

græsarmeringssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Således bør du tit lægge mærke til vejrberetningerne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du undgår at det pludselig begynder at piske ned netop som du er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
2Det bør overvejes at sikre sig hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når der er tale om vigtige ombygninger. Enkelte opgaver behøver flere personer. Desuden er det hurtigere og mere socialt at være flere om det.
3Planlægning bliver vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at udarbejde en strømlinet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af planen.
4I god tid inden at du indleder byggeriet kan det vise sig rimeligt vigtigt at man sikrer sig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der være gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Potentielt kan det blive essentielt at du har de nødvendige materialer klar til brug forud for at du starter dit byggeprojekt. Du har fordel af at notere en simpel indkøbsliste indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og dernæst eftergå punkterne, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
6Man vil for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være fordelagtigt at have værktøjet til rådighed før du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden en fordel at indkalkulere omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
7Det kan vise sig at være afgørende at lave en budgetoversigt for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter undersøge den billigste pris på dem en ad gangen.
8Du kan finde vældig mange guides og videoer på nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig store mængder nyttig viden, specielt når man benytter engelske ord i din søgning.
9Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør købe assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Ifald du anskaffer professionel hjælp er det normalt at notere tilbud fra diverse entreprenører.
10Du kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeprojektet forbedrer planeten.
11Der viser sig altid ubelejlige bump på vejen i tilfælde med svære opgaver, og ergo vil det vise sig vigtigt at man har afsat god nok tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
12Du skal for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så husk beskyttelse inklusiv sko og hjelm som hjælp mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er enormt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er temmelig flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Temmelig mange byggeforretninger frembyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsløsninger til græsarmeringssten. En sikker vinder er nu om stunder udleveringssteder, som gør det muligt at hente de bestilte varer når du har tid. Muligheden er jo temmelig let, og desuden derudover den mest prisbevidste form for levering.

Du kunne derudover påtænke at få ordren sendt til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragtformen er af og til en kende mere pebret, men ydermere ret fleksibel ved køb af græsarmeringssten online. Den mest letkøbte leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du opholder dig i nærheden af e-forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på græsarmeringssten er super udslagsgivende ifald man behøver produktet fluks, så med det formål er det skam vigtigt at man tjekker den anslåede leveringsdato for græsarmeringssten. Temmelig mange e-forhandlere – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag levering på mange produkter online, som imidlertid antager at ordren indsendes forinden et angivent tidspunkt, således at de kan nå at få pakken på posthuset forud for at de pakkeansatte har fyraften.

En hel del internet outlets yder fri fragt på græsarmeringssten online, men i mange tilfælde afkræver det at man bestiller for en fastsat sum. Derudover kan du overveje den mest prisbevidste type af levering, som ofte vil være at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

Mange webbutikker tilbyder afhentning hvor man bestiller billig græsarmeringssten online og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder bl.a. klik-og-hent på græsarmeringssten i følgende byer:

Nyborg, Holbæk, Haslev, Brønshøj, Herning, Skanderborg, Frederiksberg, Kalundborg, Ølstykke, Hedehusene, Nakskov, Solrød Strand, Åbyhøj, Svendborg, Vallensbæk, Esbjerg, Varde, Ishøj, Ringsted, Thisted, Charlottenlund, Hedensted, Skive, Viborg, Virum, Vanløse, Middelfart, Helsingør, Næstved, Gladsaxe, Stenløse, Hillerød, Dragør, Brabrand, Lillerød, Grenaa, Vejle, Odense, Hørsholm, Højbjerg, Tårnby, Hobro, Kolding, Nykøbing Falster, Aarhus, Haderslev, Herlev, Aalborg, Hjørring, Brøndby, Lystrup, Taastrup, Odder, Ikast, Kokkedal, Albertslund, Greve, Ballerup, Horsens, Randers, Frederikshavn, Struer, Aabenraa, Lyngby, Holstebro, Brønderslev, Fredericia, Sønderborg, København, Frederiksværk, Vordingborg, Birkerød, Hvidovre, Risskov, Rønne, Slagelse, Silkeborg, Nørresundby, Jyllinge, Gentofte, Værløse, Glostrup, Korsør, Tilst, Køge, Rudersdal, Allerød, Roskilde, Farum, Valby, Nærum, Rødovre, Søborg, og Frederikssund, .

Afhentning af græsarmeringssten er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland).

Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at mennesker mange gange søger fx køb græsarmeringssten og græsarmeringssten priser. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis græsarmeringssten online, billig græsarmeringssten og græsarmeringssten tilbud, plus de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Gode tilbud på græsarmeringssten

Det er jo efterhånden ekstremt hensigtsmæssigt for købere at vurdere tilbud på billige græsarmeringssten online fra flere e-forretninger, og af den grund har en hel del butikker på nettet været presset til at at tvinge prisniveauet på græsarmeringssten enormt, og ovenikøbet love levering uden beregning.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive lønnende at se nærmere på enkelte butikker på nettet efter rabatter og tilbud på græsarmeringssten online før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma.

Du må dog være så påvagt, at i tilfælde af at en forretning på nettet afhænder billige græsarmeringssten online for en pris som er overordentlig god, burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en snydagtig online shop. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af en foranstaltning, som redder folk imod svindlende e-firmaer.

Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du udnytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere beløbet til græsarmeringssten af flere omgange. Det fås ofte ved nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet græsarmeringssten priser og græsarmeringssten online. Foruden dette ser vi ofte online shoppere efterspørge blandt andet køb græsarmeringssten, billig græsarmeringssten og græsarmeringssten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 50 m2 kg græsarmeringssten er 6840 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot bringer dig evigt tiltalende løsninger til at finde ud af adskillige andre kunders anmeldelser og af den grund går vi ind for, at du efterforsker webbutikkens kritik forud for at du placerer din ordre på billige græsarmeringssten online.

Facebook frembyder for øvrigt rigtig fine genveje til at få indsigt i internet virksomhedens kundefokus. I øvrigt ses en del e-handler hvor folk kan formulere en vurdering af købsoplevelsen, som på samme måde bør benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige græsarmeringssten online på en internet forhandler behøver de helt sikkert have øje for butikkens forretningsaftale, men det er tit ikke specielt ophidsende, særligt med de gængse byggekæder som Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et alternativt forslag kan derfor være at kigge hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er en angivelse af at e-forhandleren forsvarer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-shoppen tit efterses af sagkyndige som forstår bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig lejlighed til assistance, såfremt du oplever dilemmaer med dit køb af græsarmeringssten. Ydermere anbefaler vi at man er obs på de mest betydningsfulde betingelser der kan influere på købet af græsarmeringssten online, som fx hvilken byttepolitik online shoppen kører med.

I den relation er det tilmed relevant, at man stadig beholder ens ordremail, så man i fremtiden vil kunne påvise sit køb af græsarmeringssten, hvad end man shopper hos Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller XL-Byg.

Camilla gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Marianne Møller gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Kim Sørensen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Karen L gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forud for at folk shopper billige græsarmeringssten hos en internet forhandler behøver man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens vilkår, det er dog i reglen ikke særlig spændende. Endvidere er det en hjælp at køber er på vagt for de mest relevante reglementer der indvirker på købet af billige græsarmeringssten online, som for eksempel hvilken returrettighed internet virksomheden tilsikrer.
2Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en retningslinje, der bistår køberen imod uærlige online selskaber. Alternativt kan du drage fordel af en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at honorere prisen over en periode.
3Temmelig mange netbutikker i Danmark tilbyder til alt held et hav af forskellige billige metoder til levering til græsarmeringssten. Den mest populære er i øjeblikket udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når du har lyst. Den er jo yderst nem, og desuden også den mindst kostelige leveringsversion.
4Den prisbilligste fragtform vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til internet shoppens bopæl. Den leveringsmodel er selvfølgelig usædvanlig essentiel i tilfælde af at du behøver græsarmeringssten inden for få dage. Alternativt så lover en række forretninger på nettet fragt uden gebyr, men typisk er det under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris.
5Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være et bevis på at online shoppen forstår de officielle danske regler, tillige med at webshoppen nu og da undersøges af fagfolk som kender til lovgivningen. Før nogen shopper billige græsarmeringssten hos en internet shop burde de de facto have øje for dens vilkår.
6Flere online forretninger sikrer portofri levering på græsarmeringssten, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du shopper for et præcist beløb. Som alternativ må man tage den mest billige leveringstype, som typisk er at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop. Den viser sig ofte omvendt usædvanlig hensigtsmæssig. Den billigste fragtløsning er utvivlsomt selv at hente produkterne.
7Trustpilot fører til ret passelige chancer for at efterforske en hel del aktuelle kunders bedømmelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du gransker internet shoppens vurderinger før du bestiller billige græsarmeringssten online. Facebook genererer tillige absolut relevante løsninger til at få indsigt i online butikkens pålidelighed.
8Det er i dag rigtig nemt for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige græsarmeringssten hos forskellige online shops, og derved frembyder flere forretninger på nettet fragt uden betaling. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive gunstigt at inspicere flere e-forretninger efter tilbud og udsalg forinden du køber, sådan at man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris.
9Leveringstidspunktet er jo rigtig aktuel hvis du behøver varerne fluks, og derfor er det særdeles væsentligt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved græsarmeringssten. De fleste e-forhandlere præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, der dog forudsætter at handlen gemmenføres forinden et bestemt klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk