Bygteam.dk

Græsplænegødning pristjek

Er du på udkig efter græsplænegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter græsplænegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 liter 3000 liter 80 liter 300 liter 1 m3 50 liter 2000 liter 1000 liter 200 liter 400 liter

Levering: løst leveret trailer i løs vægt i bigbag i sække afhentning hent selv vognlæs i poser

Brands: Gardol Danmuld Champost Turfline

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne selv. Det er specielt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
For en del er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring græsplænegødning.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du kende butikkens regningslinjer.
Der findes forskelle i priserne på billige græsplænegødning alt efter hvor du handler online. Nogle vil have de bedste priser, imens nogle fokuserer på kompetent sparring. Du skal vurdere hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre har et enormt sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge fra, foruden bare græsplænegødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger varer fra flere nicheshops, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af græsplænegødning online.
De udbredte byggemarkeder findes overalt i landet, og herigennem har folk chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Takket være dette kan du vælge at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og landskendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du få bedre priser.
Mange nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det forventes det at du får ekstra nyttig vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis græsplænegødning.
Forskellige niche netbutikker er små firmaer, der oftest er dansk ejede, måske endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at bestille græsplænegødning online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

græsplænegødning silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

græsplænegødning jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

græsplænegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

græsplænegødning bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du finder endeløse instruktioner og videoer på internettet som kan inspirere dig. Især YouTube er formidler af vældig meget udbytterig viden, ikke mindst ifald man leder på engelsk.
2Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du hyppigt se vejrforudsigelserne i dagene op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at stå ned i stænger når du lige er startet på dit svære byggeprojekt.
3Længe før du igangsætter byggeprojektet er det ekstremt meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der gælde gældende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
4Du skal ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke påklædning bl.a. sko og hjelm der hjælper dig imod eventuelle risici. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
5Der præsenterer sig stort set altid overraskende hovedpiner i tilfælde med omfangsrige projekter, og pga. dette vil det være betydningsfuldt at man afsætter nok plads i planen, med formålet om at man kan være tryg ved at nå det inden ens deadline.
6Du skal ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig af stor betydning at have grejet ved hånden før du går løs med byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at inkludere disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige arbejdsopgaver. Enkelte opgaver behøver flere end en enkelt person. Desuden bliver det mere effektivt og sjovere at være flere om det.
8Forberedelse bliver metoden til succes med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret plan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær realistisk idet du sammensætter tidsplanen.
9Du kan hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud forudsætter altså at renoveringen forbedrer naturen.
10Det kan vise sig væsentligt at du har de relevante materialer klar til brug forinden du kaster dig over byggeriet. Du kunne nedskrive en simpel oversigt indeholdende alt det du får brug for, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
11Måske det ville være relevant at overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan anskaffe eksperthjælp til afslutningen af det. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod tilbud fra flere foretagender.
12Det er meningsfuldt at have et budget for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det bør være fornuftigt at tage noter til alle poster, hvorefter man kan undersøge eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er utrolig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ret så betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål vedr. græsplænegødning

 • Hvornår skal man gøde sin græsplæne?
 • Gødning græsplæne hvornår?
 • Græsplæne gødning hvornår?
 • Kalk græsplæne hvornår?
 • Hvornår gøde græsplæne?
 • Gøde græsplæne hvornår?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Hvornår gøder man græsplæne?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  En stor portion e-firmaer frembyder i dag alverdens billige leveringsmodeller til græsplænegødning. En af dem der er mest anvendt er i vore dage udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din bestilling når det passer dig. Fragtløsningen er altså ret så praktisk, og desuden tillige den billigste leveringsmåde.

  Du burde derudover vælge at få pakken sendt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Muligheden viser sig godt nok et hak mindre billig, men også ret så overkommelig for græsplænegødning online. Den mindst kostelige fragtmulighed er dog selv at hente ordren, hvilket nødvendiggør at du lever i kort afstand af online webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på græsplænegødning kan vise sig at være vældig vigtig i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye produkter fluks, så i det øjemed er det uden tvivl på sin plads at du tjekker den estimerede leveringsdato på græsplænegødning. Masser af internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at bestillingen placeres inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få bestillingen ud af døren forud for at lagerpersonalet har fyraften.

  Nogle enkelte e-forretninger i Danmark yder portofri levering på græsplænegødning online, men typisk er det så nødvendigt at der handles for en bestemt pris. Som alternativ skal du gribe den mindst kostelige leveringsform, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted.

  En del byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor du køber billig græsplænegødning online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark. De udlover bl.a. afhentning af græsplænegødning i disse områder:

  Ølstykke, Rudersdal, Frederikshavn, Dragør, Rødovre, Struer, Brabrand, Gladsaxe, Esbjerg, Højbjerg, Stenløse, Aalborg, Middelfart, Værløse, Risskov, Nykøbing Falster, Nyborg, Helsingør, Hedehusene, Holstebro, Nørresundby, Ishøj, Ballerup, Solrød Strand, Brønshøj, Lillerød, Aarhus, Åbyhøj, Taastrup, Randers, Tilst, Grenaa, Hillerød, Lyngby, Allerød, Tårnby, Nærum, Charlottenlund, Odder, Haslev, Roskilde, Ringsted, Lystrup, Aabenraa, Thisted, Viborg, Korsør, Ikast, Silkeborg, Skive, Skanderborg, Frederiksberg, Virum, Hedensted, Varde, Hvidovre, Rønne, Herlev, Horsens, Frederikssund, Vanløse, Albertslund, Svendborg, Haderslev, Valby, Vordingborg, Hobro, Brønderslev, Fredericia, Hørsholm, Herning, Kalundborg, Vejle, Slagelse, Kolding, Kokkedal, Holbæk, Søborg, Køge, Frederiksværk, Hjørring, Farum, Jyllinge, Gentofte, Brøndby, Nakskov, Vallensbæk, Greve, Birkerød, København, Glostrup, Odense, Næstved, og Sønderborg, .

  Klik-og-hent ift. græsplænegødning er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Lolland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere jævnligt leder efter fx græsplænegødning online og køb græsplænegødning. Foruden dette oplever vi mange gange folk søge blandt andet græsplænegødning priser, græsplænegødning tilbud samt billig græsplænegødning, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

  Bedste tilbud på græsplænegødning

  Det er vældig let gængeligt for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige græsplænegødning online fra diverse forretninger på nettet, og for det har massevis af online forhandlere været nødt til at nedskære priserne på græsplænegødning voldsomt, og i øvrigt love levering uden gebyr.

  Til gengæld kan det alligevel være lønnende at kontrollere flere internet forhandlere efter rabatter og tilbud på græsplænegødning online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

  Du må bare huske på, at såfremt en netbutik sælger billige græsplænegødning online for en tilbudspris som virker besynderligt lav, så kunne det mange gange være et signal om en bedragerisk online butik. Kortbetalinger er heldigvis omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket værner os overfor uærlige internet firmaer.

  Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil honorere omkostningerne til græsplænegødning i flere bidder. Det fås som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

  Ses der på statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel køb græsplænegødning og græsplænegødning tilbud. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge efter fx græsplænegødning priser, græsplænegødning online samt billig græsplænegødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg græsplænegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Quick expedit” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 400 liter 200 liter 1 m3 2000 liter 3000 liter 80 liter 50 liter 500 liter 300 liter 1000 liter

  Levering: i sække i bigbag trailer i poser i løs vægt hent selv løst leveret vognlæs afhentning

  Brands: Turfline Gardol Danmuld Champost

  Kig på nuværende kunders vurderinger

  Trustpilot frembringer nogenlunde værdifulde genveje til at gennemgå en stor gruppe øvrige konsumenters tanker og derved er det prisværdigt, at du besigtiger e-firmaets ratings forud for at du lægger din bestilling på billige græsplænegødning online.

  Facebook bringer dig for øvrigt temmelig sikre løsninger til at få indsigt i internet forretningens popularitet. Herinde ses nogle online firmaer som gør det muligt at skrive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også bør drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen shopper billige græsplænegødning online på en e-shop kan man for at være sikker kigge på e-butikkens forretningsvilkår, det er dog undertiden en omfattende opgave, især ved de gængse byggekæder som 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

  Et nemt alternativ kan derfor være at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærket, grundet at det generelt er en angivelse af at webbutikken adlyder de danske regler, tillige med at e-shoppen lejlighedsvis besigtiges af eksperter som har nøje kendskab til reglementet på området.

  Dette er en god chance for support, for så vidt du udsættes for dilemmaer i processen med din ordre på græsplænegødning. Endvidere rekommanderer vi at man er obs på de mest basale regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af græsplænegødning online, f.eks. hvilken returrettighed online forretningen bruger.

  I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid kan bevidne bestillingen af græsplænegødning, uafhængig af om man har handlet ved Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Lars Hansen gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Michael Møller gav 4 stjerner

  SUPER

  Poul G gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Marianne Larsen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Græsplænegødning via internet shops

  Trustpilot frembyder immervæk nyttige løsninger til at fortolke en længere række tidligere kunders anmeldelser med køb af græsplænegødning og herved støtter vi, at du bliver klogere på e-forretningens bedømmelser forinden du bestiller græsplænegødning online.

  Facebook frembringer også nogenlunde stabile chancer for at få kendskab til webshoppens pålidelighed. Desuden møder vi en del shops på nettet hvor kunder kan ytre en kritik af ordreforløbet, hvilket desuden må tages i brug til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne for køb af græsplænegødning.

  Forinden du bestiller græsplænegødning på nettet

  Forud for at folk handler græsplænegødning på en butik på nettet kan de helt sikkert løbe igennem netshoppens forretningsaftale, men det er i reglen ikke videre interessant.

  En nemmere løsning kan være at bemærke om netbutikken er medlem af e-mærket, fordi det er en garanti for at internet firmaet understøtter de danske regler, udover at netshoppen hyppigt monitoreres af fagfolk som forstår de gældende regler for salg af græsplænegødning online.

  Dette er desuden en god genvej til hjælpende service, ifald du får besvær i forbindelse med dit indkøb. Dertil er det smart at man er på vagt for de mest vitale forhold der er gældende for bestillingen.

  Fragt af græsplænegødning

  De fleste online shops yder heldigvis mange forskellige muligheder for fragt. Den mest prisbevidste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente græsplænegødningen, hvilket dog stiller krav om at du er i kort afstand af internet selskabets arbejdslager.

  Fragttiden er yderst udslagsgivende ifald vi har brug for græsplænegødningen straks, så derfor er det relativt vigtigt at du checker den estimerede leveringstid for græsplænegødning – der dog er regnet ud fra at bestillingen realiseres tidligere end et konkret klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produktet afsendt forinden pakkepersonalet har fyraften.

  Visse firmaer på nettet sikrer fragtfri levering på græsplænegødning, men for det meste kun når der shoppes for et fastslået beløb.

  Varerne der præsenteres på den her oversigt blev nøje udvalgt af hjemmesidens algoritme. Den har faktisk scannet massevis af varer for at finde de tilbud der har den tætteste relation til græsplænegødning, og som søgemotoren derfor forestiller sig at du vil kunne lide.

  Foruden de søgeord du tastede ind på Google har robotten i øvrigt medregnet søgeforespørgsler, som historisk set er nogle som folk normalt indtaster i den sammenhæng, eksempelvis billig græsplænegødning og græsplænegødning fra Subtral foruden søgninger som græsplænegødning afhentning og køb græsplænegødning.

  Den information benytter den som ekstra information for at præsentere de mest aktuelle varer. Det er også tydeligt at andre mennesker leder efter græsplænegødning i løs vægt, græsplænegødning fra Ecostyle og græsplænegødning fra Subtral. Denne information har søgerobotten ligeledes brugt for, at søge sig igennem flere millioner af tilbud.

  I øvrigt viser vores data, at søgeordene græsplænegødning købes, græsplænegødning fra Trim og græsplænegødning i poser er utrolig populære, og som følge heraf er disse samtidig medregnet af robot-søgeren foruden søgeordene græsplænegødning i sække, græsplænegødning fra Subtral og græsplænegødning i sække. Forhåbentlig viser det sig at du ikke blev skuffet over de viste varer, ved at minimum ét af dem kunne bruges.

  Græsplænegødning fås hos landsdækkende byggekæder, for eksempel Silvan.dk, DavidsenShop.dk, Bygma.dk, 10-4.dk, JemogFix.dk, Bauhaus.dk, XL-Byg.dk og Stark.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles græsplænegødning til…

  Syddanmark: Vejen, Ringe, Tønder, Varde, Sønderborg, Kolding, Fredericia, Nordborg, Haderslev, Vojens, Rødekro, Middelfart, Munkebo, Bramming, Otterup, Aabenraa, Faaborg, Kerteminde, Billund, Nyborg, Odense, Svendborg, Esbjerg, Børkop, Grindsted, Ribe, Assens

  Sjælland: Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Kalundborg, Nykøbing Falster, Maribo, Skælskør, Holbæk, Herfølge, Nakskov, Ringsted, Haslev, Korsør, Slagelse, Køge, Tune, Næstved, Vordingborg, Sorø, Jyllinge, Fensmark, Greve

  Nordjylland: Brønderslev, Skagen, Hirtshals, Svenstrup, Nørresundby, Hobro, Aars, Hadsund, Thisted, Sæby, Nibe, Aalborg, Frederikshavn, Støvring, Aabybro, Nykøbing Mors, Hjørring

  Midtjylland: Ebeltoft, Aarhus, Kjellerup, Risskov, Egå, Bjerringbro, Lemvig, Odder, Ringkøbing, Hammel, Højbjerg, Vejle, Hinnerup, Skjern, Silkeborg, Løgten, Skive, Hadsten, Åbyhøj, Lystrup, Hedensted, Ikast, Løsning, Galten, Brabrand, Skanderborg, Struer, Malling, Ry, Beder, Skødstrup, Grenaa, Viborg, Randers, Hørning, Herning, Tilst, Horsens, Hasselager, Mårslet, Brande, Hornslet, Holstebro

  Hovedstaden: Holte, Helsinge, Nærum, Hillerød, Ballerup, Lyngby, Hundested, Herlev, København, Farum, Rønne, Fredensborg, Hvidovre, Søborg, Hørsholm, Rudersdal, Gentofte, Birkerød, Gilleleje, Valby, Stenløse, Dragør, Rødovre, Gladsaxe, Hellerup, Måløv, Espergærde, Virum, Frederikssund, Høje Taastrup, Frederiksberg, Ølstykke, Ishøj, Dyssegård, Hedehusene, Smørumnedre, Lillerød, Humlebæk, Vallensbæk, Vanløse, Hellebæk, Slangerup, Taastrup, Glostrup, Helsingør, Brønshøj, Allerød, Brøndby, Charlottenlund, Kokkedal, Albertslund, Snekkersten, Nivå, Tårnby, Frederiksværk, Værløse, Roskilde

  9 tips til online indkøb
  1Det er usædvanlig fleksibelt for alle at finde de bedste priser online på billige græsplænegødning hos forskellige internet foretagender, og af den grund garanterer masser af internet shops portofri levering. Til gengæld kan det alligevel vise sig lønnende at analysere indtil flere shops på nettet efter rabat og tilbud før du shopper, så du er skråsikker på at antage den laveste pris.
  2Vi anbefaler at bemærke om online firmaet er godkendt af e-mærket, som kan være et sympol på at e-forretningen opfylder de opstillede regler, samt at e-forretningen hyppigt vurderes af sagkyndige der mestrer vilkårene på området. Før folk handler billige græsplænegødning hos en e-forhandler kunne de helt sikkert kigge på webshoppens handelsvilkår.
  3Forinden folk handler billige græsplænegødning hos en online webshop kan man helt sikkert bese dens betingelser, det er dog oftest ikke super interessant. I øvrigt er det en hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende bestemmelser der kan have indflydelse på købet af billige græsplænegødning online, f.eks. hvilken byttepolitik internet webshoppen kører med.
  4De fleste netshops udlover heldigvis alverdens billige fragttyper til græsplænegødning. En af de mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når der er tid til det. Metoden er altså yderst simpel, og tit tillige den billigste leveringsmetode.
  5Den prisbilligste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket kræver at du har bopæl tæt på webshoppens lager. Den mulighed for levering er jo meget relevant i tilfælde af at man står og skal bruge græsplænegødning inden for kort tid. Alternativt så garanterer en hel del e-firmaer fragtfri levering, men tit kræver det at der handles for en bestemt pris.
  6Flere webshops sikrer levering uden omkostninger på græsplænegødning, men i mange tilfælde under forudsætning af at du indkøber for et bestemt beløb. Alternativt burde man overveje den mindst kostelige fragtmetode, der i mange tilfælde er at få leveret ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen er beklageligvis også meget smertefri. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
  7Leveringsdygtigheden kan være yderst udslagsgivende når du behøver din ordre nu og her, og i det øjemed er det sandelig fornuftigt at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved græsplænegødning. Adskillige online firmaer præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer, men det er påkrævet at handlen gemmenføres tidligere end et fastslået tidspunkt.
  8Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af en regel, der beskytter køberen imod uoprigtige internet selskaber. Alternativt burde du bruge et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du vil afbetale beløbet af flere omgange.
  9Trustpilot medfører faktisk gode løsninger til at se nærmere på en række aktuelle forbrugeres opfattelser og derfor er det en hjælp, at du tolker internet butikkens ratings inden du handler billige græsplænegødning online. Facebook frembyder også en række relevante løsninger til at få indsigt i e-shoppens troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk