Bygteam.dk

Granitsten pristjek

Er du på udkig efter granitsten? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1000 kg for kun 1.950 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 kg granitsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.950 kr.1000 kg brostenKøb
1.995 kr.1000 kg brostenKøb
2.089 kr.1000 kg brostenKøb
2.262 kr.1000 kg brostenKøb
2.266 kr.1000 kg brostenKøb
2.990 kr.1000 kg brostenKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til trædesten til haven til bålplads til indkørsel til belægning til væg til gravsted til trappe til bede

Varianter: store sprængte små savede flade runde sorte

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige granitsten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har billige priser, og nogle tilbyder faglig sparring. Du bør tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Det er i høj grad et alternativ hos de gængse byggecentre.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring granitsten.
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt produktudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot granitsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derigennem har du tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Takket være dette kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, og endda have varerne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort sortiment af granitsten online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe granitsten online hos dem.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Størstedelen af online nichebutikker har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo formår de at yde ekstra god service fra personale med ekspertviden i netop granitsten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
granitsten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

granitsten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

granitsten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

granitsten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved opgaver udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum tage et kig på vejrprognosen i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden varsel starter med at piske ned når du netop er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
2Der kan findes en overflod af vejledninger og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig temmelig meget brugbar info, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
3Inden du indleder arbejdet kan det være temmelig afgørende at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
4Du kunne overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en ekspert til noget af byggeriet. Ifald du henter hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
5Det kan vise sig fundamentalt at du har de presserende byggematerialer tilgængelige inden du indleder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig note hvorpå der noteres det der bliver brug for, og som det næste gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
6Godt forarbejde vil være vejen til succes med byggeriet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet plan, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du laver planen.
7Det er en god idé at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, især når der er tale om vigtige byggeprocesser. Enkelte ting stiller krav om flere mennesker. Derudover bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
8Man bør aldrig undvære værktøj. Ofte vil det vise sig essentielt at have det klar før du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at inkludere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
9Der viser sig stort set altid pludselige hovedpiner når det handler om omfattende opgaver, og herved viser det sig af stor betydning at der er afsat en del plads i tidsplanen, så man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
10Du må ikke se bort fra din sikkerhed, så husk beklædning som fx sikkerhedshjelm der skåner dig overfor hændelige uheld. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, især hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
11Typisk vil det være fornuftigt at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være økonomisk at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne gennemgå beløbet for dem slavisk.
12Glem ikke at du kan hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes hvis projektet er klimavenligt. Det forudsætter altså at ombygningen påvirker planeten.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En del online outlets foreslår efterhånden flere billige leveringsmodeller til granitsten. En sikker vinder er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente produkterne præcis når det passer dig. Fragttypen er jo super hensigtsmæssig, samt mange gange også den billigste slags levering.

Du burde endvidere planlægge at få ordren leveret til din bopæl eller til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt en lille smule mere bekostelig, men omvendt særdeles overkommelig med granitsten online. Den billigste løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som dog er betinget af at du befinder dig nærved online forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på granitsten er jo super essentiel ifald man står og skal bruge produkterne straks, så i det øjemed er det komplet fornuftigt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt på granitsten. En række online selskaber – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men vær opmærksom på at det forudsætter at ordren laves forinden et aftalt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne sendt afsted før medarbejderne har fri.

Visse shops på nettet præsterer fragt uden beregning på granitsten online, men tit kræves det at man indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt kunne du beslutte sig for den mest billige mulighed for levering, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

De største netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig granitsten på nettet og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår eksempelvis klik-og-hent på granitsten i følgende byer:

Odense, Nakskov, Slagelse, Vejle, Thisted, Ølstykke, Rudersdal, Haslev, Kalundborg, Holstebro, Hillerød, Roskilde, Stenløse, Albertslund, Frederikssund, Ballerup, Tårnby, Odder, Esbjerg, Herlev, Grenaa, Højbjerg, Struer, Værløse, Brønshøj, Hobro, Hjørring, Randers, Hørsholm, Rønne, Nærum, Solrød Strand, Nørresundby, Horsens, Virum, Ikast, Aarhus, Frederiksberg, Viborg, Korsør, Aabenraa, Hedensted, Jyllinge, Brønderslev, Søborg, Køge, Lystrup, Hedehusene, Greve, Tilst, Frederikshavn, Vordingborg, Rødovre, Risskov, Ishøj, Glostrup, Gladsaxe, Vallensbæk, Taastrup, Kolding, København, Svendborg, Skanderborg, Middelfart, Åbyhøj, Næstved, Fredericia, Aalborg, Farum, Dragør, Vanløse, Hvidovre, Birkerød, Holbæk, Kokkedal, Valby, Lyngby, Lillerød, Nyborg, Herning, Nykøbing Falster, Varde, Frederiksværk, Brøndby, Sønderborg, Brabrand, Helsingør, Ringsted, Haderslev, Allerød, Charlottenlund, Silkeborg, Gentofte, og Skive, .

Click-and-collect af granitsten er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm).

Når der ses på søgedata bliver det markant, at folk jævnligt efterspørger fx billig granitsten og granitsten priser. Vi ser derudover som regel online shoppere lede efter blandt andet granitsten online, køb granitsten og granitsten tilbud, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Bedste tilbud på granitsten

Det er i dag temmelig let gængeligt for folk at finde frem til tilbud på billige granitsten online i blandt flere internet varehuse, og til tak har en hel del internet shops set sig nødsaget til at presse prisniveauet på granitsten kolossalt, og i øvrigt frembyde fragtfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid være rentabelt at tjekke enkelte internet webshops efter billige priser på granitsten online før du placerer ordren, således at du er velinformeret til at antage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en butik på nettet markedsfører billige granitsten online for en tilbudspris der er uforståeligt fremragende, så er det for det meste være en indikation på en falsk internet butik. Kortbestillinger er trods alt omfavnet af et regulativ, der sikrer kunden imod falske internet varehuse.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil betale prisen på granitsten over flere uger. Det fås som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ved kig i tallene er det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger eksempelvis granitsten priser og køb granitsten. Man ser desuden tit mennesker lede efter eksempelvis billig granitsten, granitsten online og granitsten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg granitsten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til bålplads til væg til bede til indkørsel til gravsted til haven til trappe til belægning til trædesten

Varianter: store sprængte flade savede runde sorte små

Kig på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot leverer forholdsvis troværdige løsninger til at undersøge en længere række aktuelle forbrugeres betragtninger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på internet firmaets omtaler forinden du køber billige granitsten online.

Facebook frembyder lige så vel absolut pålidelige muligheder for at få et kig ind i online forretningens troværdighed. I øvrigt er der en række e-butikker som tilbyder kunderne at afgive en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige granitsten online hos en internet shop bør de til hver en tid tage stilling til butikkens betingelser, men det er oftest et omfattende arbejde, især ved de store byggemarkeder som Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et alternativ kunne måske være at efterse om e-forretningen er medlem af e-mærket, som generelt er en tilkendegivelse af at e-shoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, samt at internet webshoppen af og til gennemses af sagkyndige der er meget bekendte med lovgivningen.

Det er en rigtig god chance for assistance, hvis du får dilemmaer med din bestilling af granitsten. Ligeså rekommanderer vi at køberen er sat ind i de mest centrale vedtægter der kan have betydning for købet af granitsten online, for eksempel den returpolitik e-butikken har.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man stadig bibeholder sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne bevise købet af granitsten, uafhængig af om man bestiller ved Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Christian J gav 5 stjerner

SUPER

Jan Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Kirsten gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Søren gav 5 stjerner

god service

9 tips til når du køber online
1Leveringshastigheden er særdeles bestemmende i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye varer omgående, og derfor er det altså meningsfuldt at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for granitsten. De fleste e-forretninger stiller garanti om billig 1 dags levering på en række produkter, hvilket er betinget af at transaktionen realiseres forinden et besluttet klokkeslæt.
2Det er i dag temmelig problemfrit for folk at sammenholde priser online på billige granitsten fra diverse internet outlets, og på grund af dette yder langt de fleste online virksomheder fri fragt. Men det kan alligevel blive tiden værd at se nærmere på nogle forskellige e-forhandlere efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris.
3Flere online firmaer giver i øjeblikket et stort udvalg af billige former for levering til granitsten. En favorit iblandt mange er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er jo usædvanlig gnidningsløs, samt tit endvidere den billigste leveringstype.
4Trustpilot leverer ret så gode muligheder for at finde ud af en hel del eksisterende kunders meninger og af den grund er det at foretrække, at du gransker online butikkens anmeldelser før du bestiller billige granitsten online. Facebook yder derudover ret så pæne chancer for at få kendskab til online forretningens troværdighed.
5Den mest letkøbte fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som dog kræver at du har bopæl tæt på internet firmaets lager. Den metode til levering er selvfølgelig meget vital forudsat man mangler granitsten med det samme. Alternativt så lover visse internet forretninger gebyrfri levering, men ofte er det så nødvendigt at der indkøbes for et bestemt beløb.
6Generelt foreslår vi at efterse om online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det er en indikator for at webshoppen efterkommer de danske love, udover at butikken regelmæssigt efterses af fagfolk der er meget fortrolige reglementet på området. Forud for at folk handler billige granitsten i en butik kunne de for at være sikker løbe igennem e-shoppens handelsbetingelser.
7Indtil flere shops på nettet lover fri fragt på granitsten, men oftest er det så nødvendigt at du køber for en bestemt sum. Derudover kunne man tage den mest billige leveringsform, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop. Denne viser sig almindeligvis på den anden side meget enkel. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
8Forud for at folk bestiller billige granitsten hos en internet webshop kan de i og for sig tage stilling til deres handelsvilkår, dog er det oftest ikke særlig morsomt. Foruden dette slår vi et slag for at man er på vagt for de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af billige granitsten online, fx den ombytningsrettighed online shoppen garanterer.
9Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, som skærmer køber imod snydagtige e-butikker. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afbetale regningen senere.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk