Bygteam.dk

Gulvspånplader pristjek

Er du på udkig efter gulvspånplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 6.991 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 gulvspånplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
6.991 kr.22x620x2420 mmKøb
7.738 kr.12x620x2420 mmKøb
7.854 kr.22x620x2420 mmKøb
7.933 kr.22x620x1820 mmKøb
10.962 kr.22x620x1820 mmKøb
11.010 kr.22x620x1820 mmKøb
12.084 kr.22x620x1820 mmKøb
13.803 kr.22x620x2420 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gulvvarme til vådrum

Størrelser: 30 mm 13 mm 5 mm 19 mm 25 mm 15 mm16 mm 40 mm 20 mm 12 mm 10 mm 28 mm 22 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder fremviser et stort produktudvalg, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare gulvspånplader.
Der er ikke lighed i priserne på billige gulvspånplader fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode tilbud, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man undersøge forretningens betingelser.
Det er helt klart super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, som tilbyder rådgivning og sparring omkring gulvspånplader.
Når du skal have varerne med det samme eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Det er i høj grad muligt i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og dermed har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra diverse producenter, og hermed kan du købe fra et stort sortiment af gulvspånplader online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet er små firmaer, der tit har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille gulvspånplader online fra deres webshop.
Mange nicheforretninger på nettet producerer selv de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor bør du forvente endnu mere anvendelig vejledning fra mennesker der er eksperter i netop gulvspånplader.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

gulvspånplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag flere end 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

gulvspånplader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gulvspånplader jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

gulvspånplader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det bør overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du skal få assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Hvis du skal have assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at tage imod en pris fra flere virksomheder.
2Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter handlingsplanen.
3Der kommer stort set altid uforudsete vanskeligheder ved store projekter, og som følge heraf kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i agendaen, som gør at man er overbevist om at nå i mål.
4Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være uundværligt at du har det disponibelt forinden du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at påregne de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
5Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet hvis ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at renoveringen forbedrer klimaet.
6Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko som hjælp mod potentielle skader. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en professionel.
7Det kan vise sig at være fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive sundt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kunne tjekke den billigste pris på dem hver især.
8Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt i tilfælde af omfangsrige arbejdsopgaver. Flere byggerier skal gerne udføres af flere folk. Samtidig må det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Således kan du ofte tjekke vejrforudsigelserne i perioden for projektets start, så du slipper for at det med et brag går i gang med at vælte ned når du netop vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
10Forinden du igangsætter byggeprocessen kan det være ret afgørende med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
11Du finder ekstremt mange artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er formidler af en masse brugbar oplysning, især forudsat at man leder på engelsk.
12Det viser sig aktuelt at du har de presserende byggematerialer tilgængelige inden du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms liste hvoraf der fremgår det der er nødvendige, og dernæst eftergå hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er hamrende imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål med hensyn til gulvspånplader

 • Gulvspånplader hvordan?
 • Hvordan lægger man gulvspånplader?
 • Hvordan lægges gulvspånplader?
 • Hvad vejer gulvspånplader?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  En masse online webshops yder nu til dags diverse billige former for fragt til gulvspånplader. Den mest benyttede er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså ret så nem, og ofte tilmed den billigste metode til levering.

  Du bør tillige planlægge at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er almindeligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men desuden ekstremt problemfri ift. gulvspånplader online. Den mest betalelige fragttype er dog at du selv henter pakken, men det forudsætter at du opholder dig nærved internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på gulvspånplader er vældig central om vi har behov for varerne fluks, så i det øjemed er det temmelig essentielt at man ser det estimerede leveringstidspunkt ved gulvspånplader. En del internet virksomheder – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer online, der dog nødvendiggør at transaktionen gennemføres forud for et bestemt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få produkterne på posthuset forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

  En række internet outlets præsterer levering uden betaling på gulvspånplader online, men typisk kræver det at du aftager for en konkret sum. I øvrigt kunne man vælge den mest prisbevidste leveringsmulighed, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

  De store webshops yder click-and-collect hvor du køber billig gulvspånplader online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og 10-4. Byggemarkederne giver fx afhentning af gulvspånplader i disse områder:

  Hobro, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Ishøj, Roskilde, Varde, Skive, Greve, Rønne, Hedensted, Randers, Lillerød, Virum, Solrød Strand, Lyngby, Hillerød, Viborg, Vejle, Brabrand, Aabenraa, Haderslev, Nakskov, Rødovre, Vanløse, Svendborg, Ølstykke, Holstebro, Dragør, Aalborg, Herning, Brønderslev, Hørsholm, Odense, Frederikssund, Korsør, Værløse, København, Hjørring, Holbæk, Sønderborg, Kolding, Næstved, Valby, Haslev, Højbjerg, Gentofte, Odder, Fredericia, Kokkedal, Risskov, Søborg, Thisted, Frederiksberg, Jyllinge, Køge, Tårnby, Farum, Vordingborg, Gladsaxe, Albertslund, Ballerup, Silkeborg, Birkerød, Brønshøj, Allerød, Hvidovre, Aarhus, Stenløse, Ringsted, Slagelse, Charlottenlund, Struer, Skanderborg, Nyborg, Herlev, Esbjerg, Kalundborg, Rudersdal, Brøndby, Vallensbæk, Hedehusene, Nærum, Glostrup, Ikast, Tilst, Middelfart, Nørresundby, Helsingør, Grenaa, Taastrup, Horsens, Åbyhøj, Frederikshavn, og Lystrup, .

  Afhentning ift. gulvspånplader er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Amager), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

  Ved indkig i søgedata er det markant, at internet shoppere mange gange søger for eksempel gulvspånplader online og billig gulvspånplader. Foruden dette ser man typisk mennesker kigge efter for eksempel gulvspånplader priser, køb gulvspånplader samt gulvspånplader tilbud, plus de store byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

  Find den bedste pris på gulvspånplader

  Det har vist sig at være temmelig problemfrit for alle og enhver at prissammenligne på billige gulvspånplader online i blandt diverse internet outlets, og derved har mange online selskaber fundet det uundgåeligt at presse prisen på gulvspånplader en hel del, og ydermere garantere levering uden gebyr.

  Det kan trods alt blive fordelagtigt at undersøge diverse outlets på nettet efter tilbud på gulvspånplader online før du placerer ordren, så du er skråsikker på at få fat i den bedste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

  Du skal bare ikke glemme, at når en internet forhandler reklamerer billige gulvspånplader online for en pris som kan virke mystisk god, bør det undertiden være et tegn på en uoprigtig webbutik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en foranstaltning, som sikrer dig som køber overfor uægte netshops.

  Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du foretrækker at dække omkostningerne til gulvspånplader senere. Dette foreslåes normalt ved niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som fx Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

  Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter fx gulvspånplader priser og køb gulvspånplader. Vi ser derudover mange gange mennesker kigge efter for eksempel gulvspånplader tilbud, billig gulvspånplader samt gulvspånplader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gulvspånplader er 6378 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til vådrum til gulvvarme

  Størrelser: 12 mm 10 mm 22 mm 13 mm 19 mm 15 mm16 mm 28 mm 40 mm 25 mm 30 mm 20 mm 5 mm

  Analyser eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot byder på fuldstændig fordelagtige løsninger til at studere adskillige forhenværende kunders synspunkter og på grund af dette anbefaler vi, at du evaluerer online firmaets bedømmelser inden du shopper billige gulvspånplader online.

  Facebook frembyder desuden i højeste grad uafhængige genveje til at få kendskab til online virksomhedens troværdighed. Tilmed er der en række e-firmaer som gør det muligt at udforme en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde drages fordel af til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Inden folk handler billige gulvspånplader online i en internet handler burde de sådan set studere e-shoppens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde en tidskrævende opgave, særligt hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

  Et alternativt forslag kan derfor være at undersøge hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, fordi det længe har været et signal om at e-butikken overholder de danske retningslinjer, foruden at internet forhandleren hyppigt gennemses af fagfolk der behersker de gældende regler.

  Desuden får du anledning til at få hjælp, ifald du møder udfordringer i forbindelse med din handel med gulvspånplader. Ligeledes anbefales det at køber er klar over de fundamentale bestemmelser der har indflydelse på købet af gulvspånplader online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-firmaet anvender.

  Derfor er det ydermere relevant, at man til enhver tid opbevarer ens faktura e-mail, således man senere kan bevise bestillingen af gulvspånplader, uagtet om man har handlet hos 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

  Mads Christensen gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Inger gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Anna gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Susanne K gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 gode råd til internetshopping
  1En række internet firmaer garanterer levering uden gebyr på gulvspånplader, men i mange tilfælde afkræver det at man aftager for et bestemt beløb. Ellers kan man gribe den mest billige fragtform, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Muligheden viser sig tit endda i høj grad let gængelig. Den prisbilligste fragttype vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  2En række internet handler foreslår efterhånden et bredt udvalg af billige fragtløsninger til gulvspånplader. Den mest almindelige er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din ordre den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ret så smertefri, og oftest ligeledes den mest prisbevidste fragttype.
  3Trustpilot yder fuldstændig fine muligheder for at efterse en stor portion andre forbrugeres domme og herved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet butikkens kritik før du bestiller billige gulvspånplader online. Facebook forærer dig på samme måde uden sammenligning fordelagtige chancer for at få indtryk af e-handlens popularitet.
  4Antal dages levering er ret så vital om du står og skal bruge produkterne lige om lidt, så med det formål er det fuldkommen afgørende at du finder den estimerede leveringstid på gulvspånplader. En hel del online firmaer yder billig 1 hverdags levering på flere produkter, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at ordren gennemføres før et aftalt tidspunkt.
  5Generelt tilråder vi at efterse om internet shoppen er e-mærket, eftersom det er et tegn på at webbutikken accepterer de officielle danske regler, tillige med at webshoppen jævnligt tilses af fagmænd som er meget fortrolige reglerne. Før folk bestiller billige gulvspånplader hos en shop på nettet bør de på en vis måde se på dens vilkår.
  6Forud for at nogen shopper billige gulvspånplader hos en butik på nettet kunne man for at være sikker løbe igennem webshoppens handelsaftale, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde. Ligeledes foreslår vi at kunden er sat ind i de grundlæggende retningslinjer der kan have indvirkning på handlen med billige gulvspånplader online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet forhandleren garanterer.
  7Den mest prisbevidste fragttype vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du har bopæl lige ved online shoppens bopæl. Den fragtmetode er meget relevant såfremt du har brug for gulvspånplader med det samme. Alternativt så præsterer visse online forretninger gebyrfri levering, men oftest er det betinget af at der bestilles for en fastsat pris.
  8Det er jo efterhånden usædvanlig simpelt for forbrugerne at prissammenligne online på billige gulvspånplader hos flere internet butikker i Danmark, og til gengæld tilbyder flertallet af internet firmaer fragt uden beregning. Det kan dog stadigvæk blive profitabelt at prøve nogle internet firmaer efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at opnå den skarpeste pris.
  9Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af et lovbud, der begunstiger køberen overfor uoprigtige online forretninger. Alternativt bør du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at dække prisen over en længere periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk