Bygteam.dk

Hardieplank pristjek

Er du på udkig efter hardieplank? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Stark.dk, som sælger 100 m2 for kun 10.010 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 hardieplank inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
10.010 kr.8x180x3600 mmKøb
12.100 kr.8x180x3600 mmKøb
13.349 kr.8x180x3600 mmKøb
21.728 kr.8x180x3600 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hegn til gavl til rækværk til sideinddækning til inddækning til terrasse til underbeklædning til plankeværk til vægge til carport til garage til facade

Varianter: lysegrå cedertræ koksgrå hvid grå fibercement sort rød rødbrun grøn hvid antracitgrå

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en netbutik, som giver sparring og vejledning omkring hardieplank.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at hente produkterne selv. Det er især en mulighed ved de store byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige hardieplank hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på billige priser, imens øvrige satser på faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot hardieplank.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du undersøge firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler produkter fra forskellige nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af hardieplank online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggecentre findes i hele landet, og som følge af det har flertallet mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få lavere priser.
Størsteparten af specialiserede netshops er specialister i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Derfor formår de at yde super kyndig assistance fra folk der er eksperter i lige præcis hardieplank.
Størsteparten af niche netbutikker er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler hardieplank online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

hardieplank silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

hardieplank harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

hardieplank bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

hardieplank jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du bør forfatte en klar køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær skarp i sammensætningen af planen.
2Forud for at du starter byggeriet må det være meget meningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der være fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Man skal nødig undvære grej. Ofte kan det vise sig af stor betydning at have grejet tilgængeligt akkurat som du starter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere disse omkostninger i dit budget.
4Der findes vældig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder konstruktiv oplysning, specielt forudsat at man leder på engelsk.
5Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst hvis det er vigtige byggeopgaver. Større byggerier bør udføres af flere personer. Desuden må det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
6Der kommer som regel utidige problematikker ved krævende opgaver, og følgelig vil det være vigtigt at man afsætter en del tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
7Du må for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på potentielle skader. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
8Nogle gange kan man spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. Af få støtte forudsætter altså at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
9Ofte vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være sundt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man kan indsamle den billigste pris på dem én og én.
10Du bør gennemtænke om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe eksperthjælp til noget af det. Såfremt du skal have assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at notere tilbud fra flere leverandører.
11For projekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag kan du hyppigt undersøge vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
12Det bliver værdifuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du tager fat på din byggeproces. Du får god gavn af at lave en punktforms indkøbsseddel som indeholder alt som er nødvendige, og som det næste efterse listen, således at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er fantastisk betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål rundt om hardieplank

 • Hvad vejer en hardieplank?
 • Hvad koster hardieplank?
 • Hvad er hardieplank lavet af?
 • Hvad skærer man hardieplank med?
 • Hvordan sætter man hardieplank op?
 • Hvordan monteres hardieplank?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  Størstedelen af online webshops yder i vore dage en række forskellige billige leveringsformer til hardieplank. En der er meget anvendt er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter din bestilling når du har mulighed for det. Fragtformen er altså temmelig ligetil, og oftest ligeledes den billigste mulighed for levering.

  Du bør endvidere planlægge at få varerne sendt hjem til dig selv eller til når du er på job. Muligheden bliver undertiden lidt mere omkostningsfuld, men derudover ret hensigtsmæssig ved køb af hardieplank online. Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den mulighed nødvendiggør at du bor lige ved internet forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på hardieplank kan vise sig at være ualmindeligt aktuel ifald man behøver ordren inden for kort tid, så herved er det særdeles på sin plads at man undersøger leveringstiden for hardieplank. En hel del e-forretninger – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre online, som trods alt afhænger af at du når at bestille forinden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet forinden medarbejderne har fri.

  Visse internet varehuse garanterer portofri fragt på hardieplank online, men for det meste er det så nødvendigt at der bestilles for et konkret beløb. Ellers kunne man udvælge den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

  En del byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du køber billig hardieplank hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen og 10-4. De frembyder bl.a. click-and-collect på hardieplank i følgende byer:

  Hjørring, Allerød, Birkerød, Haderslev, Middelfart, Herlev, Åbyhøj, Ishøj, Skive, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Højbjerg, Lillerød, Aalborg, Frederikssund, Stenløse, Vejle, Holbæk, Hillerød, Thisted, Greve, Søborg, Aabenraa, Vallensbæk, Hobro, Nærum, Skanderborg, Ølstykke, Viborg, Brønderslev, Roskilde, Jyllinge, Holstebro, Virum, Valby, Dragør, Slagelse, Nørresundby, Rønne, Lystrup, Frederikshavn, Rudersdal, Glostrup, Brønshøj, Svendborg, Hedehusene, Silkeborg, Risskov, Frederiksberg, Kalundborg, Aarhus, Brøndby, Gentofte, Nyborg, Gladsaxe, Vordingborg, Næstved, Fredericia, Hedensted, Odder, Solrød Strand, Haslev, Nakskov, Rødovre, Charlottenlund, Tårnby, Korsør, Ikast, Helsingør, Horsens, Grenaa, Struer, Taastrup, Tilst, Sønderborg, Albertslund, København, Ringsted, Varde, Odense, Ballerup, Farum, Hørsholm, Kolding, Herning, Lyngby, Værløse, Randers, Hvidovre, Køge, Esbjerg, Kokkedal, Brabrand, og Vanløse, .

  Afhentning af hardieplank er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland).

  Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere som regel søger bl.a. køb hardieplank og hardieplank tilbud. Foruden dette oplever man ofte mennesker søge eksempelvis billig hardieplank, hardieplank online samt hardieplank priser, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

  Find den bedste pris på hardieplank

  Det er jo efterhånden rigtig enkelt for forbrugerne at finde tilbud på billige hardieplank online i blandt flere outlets på nettet, og ergo har de fleste internet varehuse været presset til at at tvinge priserne på hardieplank en hel del, og ovenikøbet love fri fragt.

  Dog kan det trods alt vise sig lønnende at prøve nogle enkelte internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på hardieplank online inden du shopper, således at man er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

  Du skal bare huske på, at i tilfælde af at en online forretning afsætter billige hardieplank online til en pris som kan virke urealistisk lav, burde det mange gange være en indikator for en svindel online virksomhed. Kortbestillinger er på den anden side en del af et regulativ, der passer på dig som kunde overfor uægte internet outlets.

  Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du vælge en løsning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale prisen på hardieplank i flere bidder. Det fås som regel i specialiserede netshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

  Når man kigger i tallene er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet billig hardieplank og hardieplank priser. Foruden dette ser vi som regel online shoppere søge fx hardieplank tilbud, køb hardieplank samt hardieplank online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg hardieplank er 10010 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til underbeklædning til terrasse til rækværk til plankeværk til facade til hegn til vægge til gavl til carport til garage til sideinddækning til inddækning

  Varianter: rød rødbrun hvid koksgrå lysegrå antracitgrå grøn hvid fibercement grå cedertræ sort

  Analyser andre menneskers synspunkter

  Trustpilot medfører egentlig fine muligheder for at gennemstøve en hel del eksisterende konsumenters evalueringer og derfor er det at foretrække, at du verificerer webshoppens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige hardieplank online.

  Facebook giver dig derudover en del fine muligheder for at få kendskab til webbutikkens popularitet. Derudover ser vi en del e-forhandlere hvor kunder kan registrere en kritik af virksomhedens service, som ydermere bør tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk køber billige hardieplank online hos en netbutik behøver man i og for sig studere dens vilkår, dog er det gerne et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

  En nemmere løsning kunne måske være at bemærke om online forretningen er e-mærket, fordi det generelt er en antydning af at e-shoppen følger den officielle danske lovgivning, udover at online forretningen nu og da overværes af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

  Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, når du møder problemstillinger i processen med dit indkøb af hardieplank. Tillige anbefales det at kunden er opmærksom på de mest essentielle reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af hardieplank online, som for eksempel den returret webbutikken lover.

  I relation til det er det tilmed essesentielt, at man stadigvæk beholder sin faktura, så man altid vil kunne vidne om købet af hardieplank, uagtet om man har købt hos 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen eller Bygma.

  Søren O gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Peter T gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Camilla P gav 5 stjerner

  god service

  Jette Poulsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  9 gode råd til din online shopping
  1Flere netshops garanterer portofri levering på hardieplank, men undertiden er det betinget af at der handles for en fastsat sum. Som alternativ bør man udvælge den mest billige metode til levering, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Muligheden bliver beklageligvis til gengæld yderst gnidningsløs. Den mest letkøbte form for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
  2Det er efterhånden usædvanlig hensigtsmæssigt for købere at vurdere prisniveauet online på billige hardieplank i blandt forskellige internet selskaber, og for det lover flere internet outlets levering uden beregning. Det kan dog immervæk være nyttigt at se nærmere på nogle forskellige internet selskaber efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  3Flere internet handler giver nu et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til hardieplank. En af de mest anvendte er lige nu udleveringssteder, og så kan du blot hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo usædvanlig ukompliceret, og tit desuden den mindst kostelige fragtmetode.
  4Den billigste fragtform er unægtelig at hente produkterne selv, men den løsning kræver at du er lige ved netbutikkens lager. Den type af levering kan i nogle tilfælde være temmelig afgørende i tilfælde af at man har brug for hardieplank straks. Alternativt så sikrer nogle enkelte online butikker portofri levering, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man indkøber for en præcis sum.
  5Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en sikring om at e-shoppen adlyder de danske regler, og at online virksomheden af og til overvåges af fagmænd der mestrer reglerne. Før folk shopper billige hardieplank på en e-forretning burde man i virkeligheden gennemgå netbutikkens regler.
  6Trustpilot forærer dig ganske passende løsninger til at gennemgå mange øvrige brugeres iagttagelser og derfor kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet shoppens anmeldelser før du bestiller billige hardieplank online. Facebook indebærer på samme måde faktisk gavnlige muligheder for at få et kig ind i e-forretningens popularitet.
  7Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket forsvarer os overfor bedrageriske webshops. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil finansiere pengene over en periode.
  8Før nogen bestiller billige hardieplank i en webbutik behøver de på en vis måde bese virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det tit ikke videre interessant. Yderligere foreslår vi at køber er påpasselig med de mest centrale retningslinjer i forbindelse med købet af billige hardieplank online, som for eksempel den byttepolitik internet forhandleren tilbyder.
  9Leveringstidspunktet er usædvanlig væsentlig hvis vi har brug for varerne med det samme, og herved er det komplet passende at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for hardieplank. De fleste internet webshops giver billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre, men det betinges af at ordren køres igennem inden et fast klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk