Bygteam.dk

Havefliser pristjek

Er du på udkig efter havefliser? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 39 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 stk havefliser inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
7.590 kr.40x40x5 cmKøb
7.764 kr.40x40x5 cmKøb
8.156 kr.40x40x5 cmKøb
8.164 kr.40x40x5 cmKøb
8.269 kr.40x40x5 cmKøb
8.300 kr.40x40x5 cmKøb
8.462 kr.40x40x5 cmKøb
9.002 kr.40x40x5 cmKøb
9.542 kr.40x40x5 cmKøb
9.900 kr.40x40x5 cmKøb
10.500 kr.40x40x5 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til cirkel til haven til indkørsel til trappe

Størrelser: 20×20 30×60 50×50 60×60 30×30 25×50 40×40 20×40

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige havefliser alt efter hvor du handler online. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod nogle har kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et stort produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover bare havefliser.
For mange er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du handle hos en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring havefliser.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er særligt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og derved har folk valget om at købe online og fragte produkterne selv. Derigennem kan du undvære leveringsgebyret, samt tilmed få fat i produkterne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra alle mulige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af havefliser online.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få en billigere pris.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, som tit er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du handler havefliser online på deres side.
Majoriteten af små butikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså kan du forvente mere begavet rådgivning fra nogle som er specialister i netop havefliser.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

havefliser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af omkring 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

havefliser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

havefliser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

havefliser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt projektet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver altså at byggeriet har betydning for planeten.
2For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således kan du løbende tage et kig på vejrforudsigelserne lige før byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning begynder at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med dit krævende byggeprojekt.
3Det kan være nyttigt at spørge om assistance til byggeprocessen, især hvis det er krævende byggeprojekter. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere personer. Samtidig er det mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
4Der er en hel del artikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube er kilde til en masse gavnlig oplysning, i særlig grad forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
5Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de relevante byggematerialer handlet ind i god tid før du påbegynder håndværket. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms huskeliste som samler alt hvad der er nødvendige, og dernæst efterse listen, hvormed du er tryg ved at du har det hele.
6Du bør aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som hjelm og sko der sikrer dig med henblik på hændelige skader. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke får assistance fra en professionel.
7Det er fornuftigt at have et budget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fordelagtigt at beskrive hver eneste udgiftspost, og så tjekke beløbet for dem én og én.
8Du kunne overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du henter assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at notere forslag fra en håndfuld leverandører.
9Der præsenterer sig typisk uforudsigelige vanskeligheder når det gælder omfattende byggeprojekter, og på grund af det viser det sig essentielt at der er afsat nok plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig sikker på at man når det til siden.
10Du må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have værktøjet klar til brug når du iværksætter arbejdet. Det er derudover en fordel at inkludere de her udgifter i det økonomiske overblik.
11Før du iværksætter arbejdet kan det være rimeligt centralt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
12Planlægning bliver vejen til at komme i mål med byggeriet. Du kunne overveje at liste en klar arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du laver din arbejdsplan.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som klart er fantastisk overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Almindelige spørgsmål vedr. havefliser

 • Hvordan lægger jeg havefliser?
 • Hvem lægger havefliser?
 • Hvordan knækker man havefliser?
 • Hvordan skærer man havefliser?
 • Hvad koster havefliser?
 • Hvad vejer havefliser?
 • Hvilken form for levering er bedst?

  Flere netshops tilbyder nu et hav af forskellige billige leveringsmetoder til havefliser. En yndling er nu om stunder udleveringssteder, hvor du selv henter produkterne når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo særligt fleksibel, samt mange gange tilmed den mindst kostelige type af levering.

  Du bør endvidere planlægge at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig oftest et hak mere pebret, men omvendt særligt praktisk med havefliser online. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre står og falder med at du er tæt på online webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstiden på havefliser er selvfølgelig temmelig væsentlig om du behøver dine nye produkter omgående, så i det øjemed er det selvsagt fornuftigt at vi finder leveringstiden for havefliser. Masser af internet firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, men det står og falder med at orden realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet betjent inden pakkemedarbejderne har fri.

  En række online varehuse præsterer portofri fragt på havefliser online, men ofte er det under forudsætning af at du handler for et præcist beløb. Alternativt må man tage den mest letkøbte fragtmetode, som typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop.

  Størstedelen af netbutikker udlover click-and-collect hvor man handler billig havefliser hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Stark. De udlover for eksempel afhentning af havefliser i følgende byer:

  Ikast, Struer, Herning, Nyborg, Vejle, Hedensted, Rønne, Albertslund, Odder, København, Gladsaxe, Frederikshavn, Valby, Køge, Nakskov, Tårnby, Fredericia, Helsingør, Hedehusene, Hillerød, Hvidovre, Skanderborg, Farum, Brønderslev, Skive, Allerød, Frederikssund, Kolding, Frederiksværk, Solrød Strand, Risskov, Korsør, Sønderborg, Lillerød, Hobro, Dragør, Brabrand, Holbæk, Haslev, Nørresundby, Frederiksberg, Ringsted, Varde, Ølstykke, Ballerup, Randers, Grenaa, Værløse, Kalundborg, Rudersdal, Hørsholm, Virum, Tilst, Aalborg, Svendborg, Brønshøj, Lyngby, Taastrup, Herlev, Haderslev, Ishøj, Søborg, Vanløse, Horsens, Esbjerg, Aarhus, Vallensbæk, Rødovre, Charlottenlund, Vordingborg, Højbjerg, Silkeborg, Birkerød, Nykøbing Falster, Aabenraa, Gentofte, Kokkedal, Nærum, Stenløse, Jyllinge, Lystrup, Næstved, Glostrup, Åbyhøj, Greve, Brøndby, Middelfart, Holstebro, Roskilde, Odense, Thisted, Hjørring, Viborg, og Slagelse, .

  Click-and-collect ift. havefliser er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Falster) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland).

  Når vi ser på data bliver det klart, at mennesker mange gange søger for eksempel havefliser tilbud og havefliser online. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge efter eksempelvis køb havefliser, billig havefliser og havefliser priser, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Stark.

  Den bedste pris på havefliser

  Det er jo efterhånden ekstremt overkommeligt for enhver at finde tilbud på billige havefliser online på tværs af online outlets, og derfor har langt de fleste internet firmaer ikke kunne slippe for at trykke salgspriserne på havefliser drastisk, og i øvrigt love fragtfri levering.

  Dog kan det trods alt være smart at efterse indtil flere e-shops efter tilbud og udsalg på havefliser online forinden du placerer ordren, således at man er sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Stark.

  Man må bare være klar over, at såfremt en online virksomhed afsætter billige havefliser online til en udsalgspris der virker ufattelig favorabel, så kan det for det meste være en indikator for en bedragerisk internet forhandler. Betalinger med kort er i hvert fald omfattet af et regulativ, der hjælper os imod svindlende online outlets.

  Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at afdrage prisen på havefliser over flere uger. Det fås normalt ved specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

  Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger efter eksempelvis havefliser priser og havefliser online. Man ser desuden mange gange internet shoppere søge blandt andet billig havefliser, havefliser tilbud og køb havefliser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg havefliser er 6395 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til indkørsel til cirkel til haven til trappe

  Størrelser: 30×60 50×50 20×20 30×30 60×60 25×50 20×40 40×40

  Kig på eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot genererer helt ærlige chancer for at se nøjere på forskellige andre kunders kritik og derfor er det fornuftigt, at du læser online webshoppens omtaler forud for at du bestiller billige havefliser online.

  Facebook byder på ligeledes immervæk tiltalende løsninger til at få indblik i online shoppens kundetilfredshed. Herinde møder vi endda e-firmaer som tilbyder kunderne at meddele en evaluering af deres køb, hvilket tillige kan udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forinden folk køber billige havefliser online i en e-forhandler kan de reelt gennemlæse webshoppens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke super interessant, specielt med de store byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma og Davidsen.

  Et andet forslag kunne derfor være at efterse om online webshoppen er e-mærket, da det typisk er en sikkerhed for at internet shoppen opretholder dansk lovgivning, tillige med at internet butikken tit undersøges af specialister der forstår reglerne på området.

  Desuden giver det dig genvej til at blive hjulpet, når du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din bestilling af havefliser. Ligeså anbefaler vi at kunden er obs på de mest centrale vedtægter der har betydning for bestillingen af havefliser online, til eksempel hvilken returrettighed netshoppen benytter.

  Derfor er det samtidig relevant, at man stadigvæk beholder ens kvittering, så man i fremtiden kan påvise bestillingen af havefliser, ligegyldig om man shopper hos Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4 eller Bauhaus.

  Lene Madsen gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Henrik F gav 4 stjerner

  SUPER

  Jan gav 5 stjerner

  SUPER

  Hans Madsen gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  9 gode råd til internetshopping
  1Flere e-shops tildeler i øjeblikket alverdens billige leveringsformer til havefliser. Den mest benyttede er i vore dage pakkeshops, hvor du selv afhenter din pakke lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt fremkommelig, samt endda endda den mest betalelige leveringsform.
  2Enkelte internet selskaber lover billig fragt på havefliser, men typisk er det forudsat at du indkøber for et konkret beløb. I øvrigt må du udse dig den mest betalelige leveringsmodel, som ofte vil blive at få bragt din pakke til et afhentningssted. Metoden er gennemsnitligt tillige ekstremt gnidningsløs. Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
  3Det er jo super let for alle at sammenholde priser online på billige havefliser på forskellige internet forhandlere i Danmark, og til tak lover en hel del internet handler i Danmark portofri fragt. Det kan dog imidlertid blive profitabelt at kigge forbi flere online firmaer efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  4Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været en sikkerhed for at internet forretningen lever op til de gældende danske regler, udover at online virksomheden af og til ses til af sagkyndige som er meget bekendte med retningslinjerne. Forud for at folk handler billige havefliser på en butik på nettet kunne man ideelt set gennemløbe virksomhedens handelsvilkår.
  5Fragttiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig afgørende såfremt du behøver dine nye varer omgående, så af den grund er det relativt centralt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt på havefliser. Flere e-firmaer i Danmark giver løfte om billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at ordren aflægges forinden et fast tidspunkt.
  6Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en forordning, hvilket assisterer kunden overfor fup internet shops. Alternativt bør du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække regningen over en periode.
  7Forud for at folk shopper billige havefliser hos en online shop burde de faktisk gennemse webshoppens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt. Ligeså er det smart at køberen er opmærksom på de mest betydningsfulde forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige havefliser online, for eksempel den bytteret online forhandleren har.
  8Den mest betalelige leveringsmåde vil altid være at du selv henter pakken, men dette forudsætter at du har bopæl med kort afstand til online butikkens lager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være ultra vital hvis vi har brug for havefliser inden for kort tid. Alternativt så præsterer en hel del internet handler fragt uden omkostninger, men typisk under forudsætning af at man køber for et konkret beløb.
  9Trustpilot yder altid udmærkede muligheder for at bese en stor gruppe aktuelle køberes meninger og af den grund kan det anbefales, at du eftersøger internet forretningens vurderinger forud for at du shopper billige havefliser online. Facebook frembringer ydermere rigtig fine chancer for at få kendskab til online firmaets popularitet.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk