Bygteam.dk

Havegødning pristjek

Er du på udkig efter havegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter havegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 liter 300 liter 80 liter 400 liter 200 liter 3000 liter 500 liter 2000 liter 1 m3 50 liter

Levering: trailer i bigbag hent selv i sække løst leveret afhentning vognlæs i poser i løs vægt

Brands: Universal Animix Trim Ecostyle

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke netbutikkens betingelser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige havegødning hos de forskellige online byggekæder. Nogle har de bedste priser, og andre har faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart utrolig vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Når du har brug for varerne hurtigt eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund kan du vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af havegødning.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktudvalg, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot havegødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggecentre findes nær dig, og af den grund har du chancen for at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan du vælge at undgå fragten, samt samtidig få varerne nu og her.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra mange forskellige nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af havegødning online.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor bør du forvente endnu mere brugbar service fra nogle der er eksperter i netop havegødning.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, som tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler havegødning online på deres side.
Størstedelen af nichespecifikke webshops producerer selv varerne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
havegødning jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

havegødning silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

havegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

havegødning bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få meget at sige. Derfor må du ofte kigge på vejrforudsigelserne i de dage der er op til projektets start, så det ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger netop som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Der præsenterer sig ofte overraskende udfordringer i tilfælde med større byggeprojekter, og følgelig viser det sig af stor betydning at der afsættes rigeligt med plads i kalenderen, som vil medvirke til at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du må nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som fx hjelm og sko som sikrer dig overfor mulige skader. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke har eksperthjælp.
4Der findes utallige hjælpeartikler og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube tilbyder dig rigelig udbytterig oplysning, i særlig grad forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
5Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du skal fremskaffe professionel assistance til dele af arbejdet. Ifald du ønsker hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at notere prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
6Godt forarbejde bliver metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du er nødt til at lave en struktureret agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være realistisk idet du nedskriver køreplanen.
7Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til byggeprocessen, især ved krævende byggeprocesser. Store projekter stiller krav om mere end en person. Dertil må det være bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
8Ofte vil det være vigtigt at have et regnskab for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det er fornuftigt at dokumentere hver eneste udgiftspost, og herefter undersøge ens omkostning ved dem enkeltvis.
9Potentielt kan det blive væsentligt at du har de presserende bygningsmaterialer disponible i god tid før du indleder dit arbejde. Du bør sammensætte en enkel oversigt som samler hver eneste ting du får brug for, og efterfølgende granske materialerne, hvormed du er tryg ved at der ikke mangler noget.
10Du skal ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være klogt at have udstyret til disposition når du starter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indregne de her udgiftsposter i dit budget.
11Før du opstarter arbejdet kan det vise sig højst meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
12I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor projektet er godt for miljøet. Det forudsætter altså at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er meget godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering er bedst?

Masser af e-firmaer udlover nu diverse forskellige billige løsninger til levering til havegødning. En favorit er for øjeblikket udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig ret så bekvem, og mange gange tillige den mest prisbevidste fragtløsning.

Du burde på samme måde vælge at få produkterne bragt til din bolig eller til når du er på job. Leveringstypen viser sig som regel en kende dyrere, men ydermere ultra problemfri ift. havegødning online. Den billigste form for levering er unægtelig at du selv henter varerne, som dog betinges af at du befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på havegødning kan i nogle tilfælde være særligt essentiel ifald vi har brug for dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det faktisk klogt at du gransker den anslåede leveringstid ved havegødning. En del internet butikker – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter online, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne klargjort forud for at logistikpersonalet får fri.

Nogle enkelte e-forhandlere sikrer gebyrfri levering på havegødning online, men i mange tilfælde kun ifald du bestiller for en præcis sum. Alternativt kan du udvælge den billigste leveringsmulighed, der oftest vil være at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

Størstedelen af byggemarkeder giver afhentning hvor du handler billig havegødning derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. De tilbyder blandt andet klik-og-hent på havegødning i disse områder:

Frederikshavn, Ikast, Frederikssund, Vanløse, Næstved, Aalborg, Hobro, Vordingborg, Fredericia, Kolding, Åbyhøj, Glostrup, Hvidovre, Køge, Skive, Højbjerg, Aarhus, Lystrup, Albertslund, Vejle, Hedehusene, Skanderborg, Hedensted, Grenaa, Randers, Virum, Viborg, Haslev, Tilst, Slagelse, Gentofte, Dragør, Middelfart, Korsør, Risskov, Brønshøj, Birkerød, Aabenraa, Brønderslev, Solrød Strand, Charlottenlund, Brøndby, Hillerød, Horsens, Odense, Farum, Ølstykke, Allerød, Frederiksværk, Rudersdal, Værløse, København, Esbjerg, Roskilde, Nyborg, Holbæk, Silkeborg, Rønne, Ishøj, Svendborg, Tårnby, Ballerup, Vallensbæk, Kokkedal, Sønderborg, Nærum, Frederiksberg, Varde, Hørsholm, Stenløse, Rødovre, Greve, Søborg, Helsingør, Nørresundby, Thisted, Struer, Haderslev, Brabrand, Nykøbing Falster, Valby, Ringsted, Herlev, Kalundborg, Herning, Lyngby, Gladsaxe, Holstebro, Lillerød, Nakskov, Hjørring, Taastrup, Odder, og Jyllinge, .

Afhentning af havegødning er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm).

Ses der på søgedata fremstår det klart, at netshoppere ofte leder efter fx havegødning priser og billig havegødning. Derudover ser vi ofte mennesker kigge efter eksempelvis havegødning tilbud, køb havegødning samt havegødning online, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Bedste tilbud på havegødning

Det har vist sig at være vældig enkelt for købere at kigge efter tilbud på billige havegødning online fra forskellige e-shops, og derved har masser af e-forretninger været presset til at at trykke salgspriserne på havegødning kolossalt, og derudover byde på gratis fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive smart at kontrollere nogle få butikker på nettet efter tilbud på havegødning online forud for at du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at opnå den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

Du må bare ikke undervurdere, at ifald en netbutik markedsfører billige havegødning online for en pris der kan virke grænseløst billig, så burde det mange gange være et tegn på en uægte e-forhandler. Handler med kort er heldigvis omfattet af en ordning, som støtter os overfor fup online virksomheder.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere regningen på havegødning i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos niche netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som fx Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Når vi ser på tallene står det markant, at internetbrugere som regel søger efter fx havegødning tilbud og køb havegødning. Derudover oplever vi jævnligt mennesker søge for eksempel billig havegødning, havegødning priser samt havegødning online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg havegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

God til prisen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 50 liter 2000 liter 80 liter 300 liter 400 liter 3000 liter 500 liter 1000 liter 1 m3 200 liter

Levering: hent selv i poser i løs vægt i bigbag afhentning vognlæs løst leveret i sække trailer

Brands: Trim Animix Universal Ecostyle

Kig på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot yder regulære nyttige muligheder for at eftergå en række aktuelle forbrugeres oplevelser og derved slår vi et slag for, at du ser nærmere på webshoppens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige havegødning online.

Facebook bringer dig lige så vel flere hensigtsmæssige løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed. Tilmed er der mange e-butikker hvor folk kan frembringe en vurdering af købsoplevelsen, som også burde udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige havegødning online hos en netbutik bør de på en vis måde have øje for virksomhedens regler, det er dog uden tvivl en omfattende opgave, især med de velkendte byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Et andet forslag kan derfor være at finde ud af hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er en tryghed om at internet selskabet overholder de danske retningslinjer, foruden at internet firmaet regelmæssigt overværes af sagkyndige som forstår reglerne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, når du forvoldes problemer som følge af dit indkøb af havegødning. Yderligere tilråder vi at køberen er sat ind i de mest vedkommende vilkår der har indvirkning på bestillingen af havegødning online, som eksempelvis hvilken bytteret internet firmaet bruger.

På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man altid sikrer sin købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af havegødning, ligegyldig om man shopper fra Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller 10-4.

Susanne Petersen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Niels Hansen gav 4 stjerner

God webshop

Kim gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Per I gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Havegødning fra internet shops

Trustpilot giver dig egentlig fortræffelige chancer for at gennemrode en længere række andre konsumenters meninger med bestilling af havegødning og på grund af dette kan det anbefales, at du ser nærmere på internet selskabets kritik forinden du bestiller havegødning på nettet.

Facebook forærer dig på samme måde forholdsvis troværdige muligheder for at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed. Foruden det ser vi nogle internet forhandlere hvor folk kan nedfælde en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed burde tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne når det kommer til køb af havegødning.

Forinden man handler havegødning online

Inden nogen handler havegødning hos en e-forretning burde de for at være på den sikre side få overblik over e-shoppens betingelser, det er dog naturligvis ikke særlig interessant.

En anden valgmulighed kan derfor være at kigge om online webshoppen er støttet af e-mærket, da det skulle være et tegn på at e-handlen lever op til gældende dansk lovgivning, foruden at den ofte ses til af jurister som har megen viden om retningslinjerne for salg af havegødning via internettet.

Derudover giver det dig chance for support, hvis du oplever udfordringer med dit indkøb. Tilmed er det prisværdigt at man er hensynstagende til de mest vitale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med handlen.

Levering af havegødning

Masser af internet forhandlere giver efterhånden en række forskellige metoder til levering. Den billigste metode til levering er dog at du selv står for afhentning af havegødning, som dog kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af e-firmaets bopæl.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret aktuel såfremt man har behov for havegødning straks, og derfor er det forholdsvis væsentligt at du gransker den forventede leveringstid ved havegødning – der dog er betinget af at bestillingen placeres før et besluttet klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne sendt afsted forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Enkelte online shops garanterer gebyrfri levering på havegødning, men for det meste stiller det krav om at du bestiller for et bestemt beløb.

Produkterne der findes i den her kategori blev genereret af websitets søgemekaniske. Denne har effektivt ledt millioner af tilbud for at finde frem til de produkter der relaterer sig bedst til havegødning, og som den af den grund forestiller sig vil vække din interesse.

Udover de søgeord du har indtastet på Google har robotten samtidig indregnet formuleringer, som den estimerer at andre folk normalt skriver i relation til det, eksempelvis havegødning pris og havegødning i bigbag foruden søgeord som havegødning i sække eller havegødning leveret.

Den data har den benyttet som yderligere inspiration til at vise de bedste produkter. Vi kan også se at andre brugere eksempelvis søger efter havegødning i sække, havegødning pris samt havegødning i sække. Den data har robotten yderligere taget i brug for, at finde vej forbi tusindvis af produkter.

I øvrigt kan det ses i data, at søgefraserne havegødning i sække, havegødning i sække og bedste havegødning er særdeles anvendte, og derfor er disse også taget med af robotten på samme måde som søgefraserne havegødning hent selv, havegødning i bigbag og havegødning salg. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de listede tilbud, idet at bare et enkelt af dem fangede din interesse.

Havegødning aftages fra gængse online butikker, for eksempel Silvan.dk, Bauhaus.dk, XL-Byg.dk, DavidsenShop.dk, JemogFix.dk, Bygma.dk, Stark.dk og 10-4.dk.

Her ses de byer der oftest bestilles havegødning til…

Syddanmark: Munkebo, Odense, Aabenraa, Haderslev, Vejen, Grindsted, Billund, Nyborg, Kerteminde, Fredericia, Vojens, Børkop, Nordborg, Faaborg, Assens, Sønderborg, Ribe, Ringe, Bramming, Esbjerg, Kolding, Middelfart, Otterup, Svendborg, Tønder, Rødekro, Varde

Nordjylland: Hadsund, Aabybro, Nørresundby, Skagen, Nibe, Hjørring, Brønderslev, Svenstrup, Hirtshals, Frederikshavn, Nykøbing Mors, Aalborg, Støvring, Aars, Sæby, Thisted, Hobro

Hovedstaden: Nærum, Frederikssund, København, Ishøj, Værløse, Stenløse, Helsingør, Gentofte, Slangerup, Rudersdal, Hørsholm, Allerød, Hvidovre, Høje Taastrup, Glostrup, Charlottenlund, Dyssegård, Birkerød, Fredensborg, Espergærde, Farum, Smørumnedre, Vanløse, Hillerød, Hedehusene, Roskilde, Hellerup, Tårnby, Nivå, Albertslund, Gladsaxe, Rødovre, Virum, Valby, Vallensbæk, Snekkersten, Kokkedal, Dragør, Humlebæk, Frederiksberg, Herlev, Ballerup, Rønne, Måløv, Taastrup, Hundested, Holte, Lillerød, Ølstykke, Søborg, Gilleleje, Helsinge, Hellebæk, Brøndby, Frederiksværk, Lyngby, Brønshøj

Midtjylland: Horsens, Hinnerup, Hornslet, Randers, Ry, Beder, Løsning, Silkeborg, Hørning, Vejle, Aarhus, Egå, Holstebro, Løgten, Skjern, Åbyhøj, Risskov, Lemvig, Skødstrup, Højbjerg, Bjerringbro, Viborg, Galten, Ringkøbing, Ikast, Struer, Skanderborg, Mårslet, Skive, Grenaa, Herning, Odder, Brabrand, Lystrup, Hedensted, Kjellerup, Ebeltoft, Hadsten, Tilst, Brande, Hammel, Hasselager, Malling

Sjælland: Nykøbing Falster, Jyllinge, Ringsted, Greve, Nakskov, Næstved, Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Vordingborg, Skælskør, Fensmark, Slagelse, Maribo, Sorø, Køge, Haslev, Herfølge, Korsør, Kalundborg, Holbæk, Tune

9 tips til når du køber online
1Trustpilot indebærer absolut gunstige genveje til at besigtige flere øvrige brugeres domme og herved tilrådes det, at du eftergår internet butikkens vurderinger inden du handler billige havegødning online. Facebook byder på for øvrigt relativt relevante metoder til at få indsigt i online forhandlerens troværdighed.
2Vi anbefaler shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regelsæt, der sikrer dig overfor snydagtige internet varehuse. Alternativt bør du benytte en løsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre betalingen over flere uger.
3Det er temmelig fremkommeligt for alle at vurdere tilbud online på billige havegødning hos flere online selskaber, og på grund af dette frembyder massevis af internet butikker portofri fragt. Derfor kan det trods alt vise sig gunstigt at efterse forskellige internet forhandlere efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, således at du er garanteret at indhente den mest betalelige pris.
4Generelt går vi ind for at granske om webbutikken er tilsluttet e-mærket, da det burde være et fingerpeg om at online firmaet imødekommer dansk lovgivning, udover at online virksomheden nu og da monitoreres af jurister som er inde i bestemmelserne på området. Før folk handler billige havegødning i en butik kunne de i princippet granske dens handelsaftale.
5Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særligt essentiel i tilfælde af at man står og skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og derfor er det sandelig essentielt at vi finder den forventede leveringsdato for havegødning. En række online forhandlere giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre, der dog betinges af at ordren indsendes før et bestemt tidspunkt.
6Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket stiller krav om at du har bopæl nær online forretningens arbejdslager. Den type af levering er selvfølgelig ekstremt vigtig hvis vi skal bruge havegødning lige om lidt. Alternativt så frembyder en række online selskaber fragtfri levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man aftager for en konkret pris.
7Nogle internet shops tilbyder gebyrfri levering på havegødning, men for det meste forudsætter det at man indkøber for en fastsat pris. Alternativt skal man foretrække den mest betalelige leveringsmåde, hvilket gerne vil være at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragttypen bliver desværre samtidig meget fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
8Adskillige e-butikker tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige muligheder for fragt til havegødning. En der er meget anvendt er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter når du har lyst. Muligheden er jo særligt ukompliceret, samt endda ligeledes den billigste form for fragt.
9Før nogen handler billige havegødning hos en e-forhandler kan man sådan set se på e-shoppens regler, men det er typisk ikke særlig spændende. Tilsvarende anbefales det at du er hensynstagende til de mest vedkommende regler der har indflydelse på handlen med billige havegødning online, fx den bytteret virksomheden kører med.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk