Bygteam.dk

Herregårdssten pristjek

Er du på udkig efter herregårdssten? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.013 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 herregårdssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
9.013 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
9.741 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
9.741 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
9.905 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
9.932 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
10.307 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
10.501 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
10.700 kr.14x21x5 cm stenKøb
10.816 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
11.202 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
11.795 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
15.503 kr.14x21x5,5 cm stenKøb
23.702 kr.14x21x7 cm stenKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til cirkel til indkørsel til bålsted til mur til trappe til terrasse til bede til buer til støttemur

Varianter: halve med lys gråmix sorte gulmix rød gyldenmix rødmix med slået kant gule koks halve grå slået med skarp kant

Størrelser: 21x14x5 28×28 30×30 14x21x7 14x14x14 14x14x21

Brands: RC Beton RBR IBF FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund bør du handle hos en webshop, hvor du kan modtage gode råd til valg af herregårdssten.
Der er variationer i priserne på billige herregårdssten fra byggekæde til byggekæde. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod nogle giver faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad du vil prioritere.
Det er absolut meget vigtigt at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder har et bredt sortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot herregårdssten.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes mange steder i landet, og pga. det har mange adgang til at bestille online og køre varerne personligt. I kraft af det har du chancen for at blive fri for fragten, samt tilmed få fat i produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte virksomheder, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra mange forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af herregårdssten online.

Nichewebshop

Alverdens små butikker er specialister i deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Således bør du forvente mere erfaren rådgivning fra folk som er eksperter i lige præcis herregårdssten.
Hovedparten af online nichebutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at købe herregårdssten online på deres hjemmeside.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder
herregårdssten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

herregårdssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

herregårdssten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

herregårdssten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som eksempelvis arbejdssko som beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke har hjælp fra en fagmand.
2Det kan være nyttigt at søge hjælp til arbejdet, især når det er større byggeprojekter. Enkelte projekter kræver flere mennesker. Samtidig må det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
3Der kommer typisk ubelejlige bump på vejen når det kommer til krævende byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
4Glem ikke at du kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Bidraget beroer altså på at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
5Man må aldrig nogensinde fattes grej. Ofte vil det vise sig af stor betydning at du har det tilgængeligt når du går løs med byggeprocessen. Du bør huske at inkludere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
6Forberedelse vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet handlingsplan, som viser hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter strategien.
7Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du bør have assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du henter assistance fra en fagperson kan det være en god idé at notere en pris fra flere håndværkere.
8Der ligger rigelige mængder af vejledninger og videoer på nettet som kan vejlede dig. Især YouTube er kilde til store mængder udbytterig info, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
9For projekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du ofte tage notits af vejrudsigten i den tid der er op til starten på projektet, så det ikke uden varsel starter med at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
10Det vil vise sig aktuelt at du har de presserende byggematerialer tilgængelige forud for at du begynder eksekveringen. Du har god gavn af at forfatte en simpel note indeholdende alt det der skal bruges, og så granske oversigten, med øje for at du er sikker på at alt er klar.
11Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så du har styr på penge-delen af det. Det er en fordel at beskrive hver eneste udgift, og så notere den billigste pris på dem hver især.
12Inden du starter byggeriet kan det blive ufatteligt fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er yderst imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål angående herregårdssten

 • Hvad vejer en herregårdssten?
 • Hvordan lægges herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten til 1 m2?
 • Hvor meget vejer 1 m2 herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten er der på en palle?
 • Hvor mange herregårdssten på en kvadratmeter?
 • Hvad koster herregårdssten?
 • Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

  Adskillige online forhandlere giver nu til dags en lang række forskellige billige metoder til levering til herregårdssten. Det mest populære er p.t. pakkeshoppen, og så kan du blot hente pakken når der er tid til det. Fragtmetoden er altså vældig gnidningsløs, samt mange gange ligeledes den prisbilligste fragtløsning.

  Du kunne tillige beslutte dig for at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Løsningen viser sig jævnligt en smule mere omkostningsfuld, men tillige virkelig gnidningsløs med herregårdssten online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog altid være at hente produkterne selv, men dette beroer på at du har bopæl med kort afstand til internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på herregårdssten er jo yderst væsentlig såfremt vi har behov for din pakke straks, og derfor er det komplet centralt at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved herregårdssten. Adskillige internet forretninger – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter online, som alligevel stiller krav om at bestillingen laves forud for et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet sendt afsted forud for at de pakkeansatte har fyraften.

  Enkelte e-forretninger i Danmark sikrer fragt uden beregning på herregårdssten online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du aftager for en bestemt pris. Desuden kunne du overveje den mest prisbevidste form for levering, hvilket typisk er at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

  Mange byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor man bestiller billig herregårdssten derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på herregårdssten i følgende områder:

  Korsør, Viborg, Solrød Strand, Odder, Brønshøj, Vordingborg, Holstebro, Nykøbing Falster, Svendborg, Allerød, Søborg, Risskov, Ishøj, Randers, Vanløse, Tilst, Brabrand, Lyngby, Frederiksberg, Virum, Hobro, Frederikshavn, Ølstykke, Ringsted, Nærum, Køge, Kokkedal, Greve, Rudersdal, Frederiksværk, Vejle, Tårnby, Kolding, Hedehusene, Sønderborg, Roskilde, Holbæk, Valby, Vallensbæk, Albertslund, Hvidovre, Aalborg, Slagelse, Skive, Nakskov, Herlev, Middelfart, Grenaa, Silkeborg, Hjørring, Helsingør, Haslev, Værløse, Hedensted, Højbjerg, Gladsaxe, Brøndby, København, Fredericia, Taastrup, Ballerup, Herning, Lystrup, Charlottenlund, Næstved, Esbjerg, Jyllinge, Rødovre, Nørresundby, Hørsholm, Thisted, Varde, Dragør, Lillerød, Odense, Stenløse, Brønderslev, Birkerød, Gentofte, Struer, Åbyhøj, Hillerød, Glostrup, Aarhus, Ikast, Horsens, Aabenraa, Frederikssund, Kalundborg, Farum, Nyborg, Haderslev, Rønne, og Skanderborg, .

  Klik-og-hent af herregårdssten er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland).

  Når vi kigger i søgedata er det klart, at internetbrugere som regel søger for eksempel herregårdssten online og herregårdssten tilbud. Man ser desuden tit mennesker lede efter bl.a. billig herregårdssten, herregårdssten priser og køb herregårdssten, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

  Få rabat på herregårdssten

  Det er efterhånden ultra ligetil for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige herregårdssten online på tværs af internet firmaer i Danmark, og herved har massevis af online shops set sig tvunget til at sænke priserne på herregårdssten eftertrykkeligt, og derudover garantere portofri fragt.

  Trods dette kan det imidlertid vise sig smart at eftergå en række netshops efter tilbud og udsalg på herregårdssten online inden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

  Man bør dog være omhyggelig med, at ifald en forhandler på nettet tilbyder billige herregårdssten online for en pris som virker helt fantastisk lav, kunne det undertiden være et karakteristika der viser en uægte netshop. Køb med gængse betalingskort er dog omfavnet af et lovbud, der garanterer dig som kunde imod uærlige forhandlere på nettet.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at dække omkostningerne til herregårdssten over en periode. Dette tilbydes normalt i niche webshops, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

  Når der ses på tallene står det markant, at online shoppere mange gange efterspørger eksempelvis herregårdssten online og herregårdssten priser. Foruden dette oplever man mange gange folk søge efter for eksempel køb herregårdssten, herregårdssten tilbud og billig herregårdssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg herregårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til bålsted til buer til trappe til støttemur til mur til bede til cirkel til terrasse

  Varianter: slået med skarp kant rød sorte gyldenmix halve gule koks med lys gulmix rødmix grå halve gråmix med slået kant

  Størrelser: 30×30 14x14x14 14x14x21 21x14x5 28×28 14x21x7

  Brands: IBF FC Beton RC Beton RBR

  Se nærmere på eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot genererer visse fordelagtige løsninger til at tyde en stor gruppe eksisterende køberes erfaringer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du læser netbutikkens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige herregårdssten online.

  Facebook præsterer ydermere nogle ærlige chancer for at få et kig ind i internet forretningens kundetilfredshed. Desuden ses en række internet forretninger som giver kunderne mulighed for at aflevere en kritik af købsoplevelsen, som tilmed må benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før folk handler billige herregårdssten online på en internet webshop kan de sådan set sætte sig ind i webshoppens handelsvilkår, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde, særligt ved de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bygma.

  Et andet forslag kan være at bemærke hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en angivelse af at internet firmaet forstår de gældende danske regler, tillige med at shoppen løbende undersøges af sagkyndige der kender til de gældende vilkår.

  Desuden får du mulighed for at få hjælp, ifald du får udfordringer i forbindelse med din bestilling af herregårdssten. Ligeså rekommanderer vi at kunden er klar over de mest basale bestemmelser der kan influere på købet af herregårdssten online, som eksempelvis hvilken bytteret netshoppen garanterer.

  Derfor er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin faktura, så man altid kan dokumentere bestillingen af herregårdssten, uagtet om man handler ved Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

  Anne Christensen gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Birthe gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Henrik Christiansen gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Christian N gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  9 gode råd til køb på nettet
  1Mange shops på nettet giver efterhånden et bredt udvalg af billige leveringstyper til herregårdssten. En af dem der er mest anvendt er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente varerne når det passer dig bedst. Fragttypen er jo ret fleksibel, og typisk også den mest betalelige mulighed for fragt.
  2Vi anbefaler at se hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet firmaet retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at webbutikken en gang i mellem overvåges af specialister som behersker lovene på området. Inden folk køber billige herregårdssten hos en internet handler behøver de helt sikkert studere butikkens handelsaftale.
  3Det er temmelig smertefrit for folk at sammenligne tilbud online på billige herregårdssten på flere outlets på nettet, og derfor lover flere online shops fri fragt. Det kan immervæk vise sig lønsomt at studere nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
  4Leveringsdygtigheden kan være vældig væsentlig i tilfælde af at man absolut skal bruge din pakke om et øjeblik, så i det øjemed er det rigtig essentielt at du studerer det estimerede leveringstidspunkt ved herregårdssten. En lang række webshops yder billig 1 dags fragt på deres favorit varenumre, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen laves før et nøjagtigt tidspunkt.
  5Inden folk køber billige herregårdssten hos en butik på nettet burde de for at være på den sikre side overveje forhandlerens vilkår, dog er det oftest ikke super spændende. Tillige er det smart at du er hensynstagende til de mest vitale vilkår der kan influere på handlen med billige herregårdssten online, eksempelvis den byttepolitik internet butikken anvender.
  6Indtil flere internet varehuse byder på fragt uden betaling på herregårdssten, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du køber for en fastsat pris. Alternativt kunne man foretrække den prisbilligste løsning til levering, der ofte vil være at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted. Metoden er af og til desuden ret så let gængelig. Den mest billige form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
  7Trustpilot indebærer ret så gunstige genveje til at finde ud af en hel del forhenværende køberes ratings og derved er det fornuftigt, at du evaluerer internet virksomhedens anmeldelser forud for at du handler billige herregårdssten online. Facebook giver dig derudover egentlig uafhængige metoder til at få indsigt i netbutikkens troværdighed.
  8Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under en orden, der dækker folk imod falske online webshops. Som en anden løsning kan du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil betale betalingen over en længere periode.
  9Den mest letkøbte leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det betinges af at du befinder dig nær internet firmaets arbejdslager. Den leveringstype er selvfølgelig ekstremt afgørende i tilfælde af at vi skal bruge herregårdssten inden for få dage. Alternativt så yder en række internet webshops gratis levering, men for det meste gælder det kun hvis man bestiller for en fastsat pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk