Bygteam.dk

Højbedsmuld pristjek

Er du på udkig efter højbedsmuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter højbedsmuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.373 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.399 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.582 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 300 liter 80 liter 400 liter 1 m3 2000 liter 1000 liter 200 liter 3000 liter 50 liter 500 liter

Levering: i bigbag løst leveret afhentning i poser i løs vægt vognlæs trailer i sække hent selv

Brands: Champost Danmuld GreenBio Pindstrup Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot højbedsmuld.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, som giver gode råd til valg af højbedsmuld.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige højbedsmuld fra netbutik til netbutik. Nogle satser på billige priser, og øvrige giver kompetent sparring. Du skal bestemme hvad der betyder mest for dig.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggekæder.
Det er naturligvis super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra alverdens nicheshops, og takket være dette kan du shoppe fra et stort sortiment af højbedsmuld online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Hermed har man valget om at undgå fragtomkostningen, og endda have varerne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du modtage ekstra erfaren vejledning fra nogle der er eksperter i lige præcis højbedsmuld.
Mange nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du køber højbedsmuld online hos dem.
Flertallet af nichebutikker på nettet står selv for produktion af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online vil du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
højbedsmuld silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

højbedsmuld harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

højbedsmuld jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

højbedsmuld bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er værdifuldt at du har de fornødne byggematerialer til rådighed forud for at du starter eksekveringen. Du kunne med fordel sammensætte en simpel indkøbsseddel med hver eneste ting du får brug for, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
2Man skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig erstatteligt at have udstyret klar inden du indleder arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne disse omkostninger i det økonomiske overblik.
3Godt forarbejde bliver metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at have en struktureret strategi, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du laver din arbejdsplan.
4Længe før du igangsætter byggeprojektet må det være rimeligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
5Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til byggeprojektet, ikke mindst i tilfælde af vigtige arbejdsopgaver. Større ombygninger bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
7Der viser sig næsten altid uforudsigelige udfordringer i tilfælde med større byggeprojekter, og herved vurderes det afgørende at der er afsat god nok plads i planen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette må du løbende tage notits af vejrmeldingerne i dagene før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at regne nøjagtig som du er i fuld gang med dit komplekse projekt.
9Du må unden ingen omstændigheder glemme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som skåner dig imod eventuelle risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især når du ikke har hjælp fra en fagperson.
10Det er afgørende at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det bør være sundt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og så notere eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
11Der er utrolig mange vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube bringer dig temmelig meget gavnlig oplysning, især når man bruger den engelske version.
12Måske det burdes overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Forudsat at du benytter professionel assistance kan det være optimalt at indhente forslag fra en håndfuld leverandører.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ultra overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål til højbedsmuld

 • Hvad koster højbedsmuld?
 • Hvor er højbedsmuld på tilbud?
 • Hvor meget vejer højbedsmuld?
 • Hvor købes højbedsmuld online?
 • Hvad er højbedsmuld?
 • Hvor købes højbedsmuld billigt?
 • Hvilken løsning til levering er bedst?

  Adskillige online shops frembyder nu om stunder diverse billige metoder til levering til højbedsmuld. En der er meget anvendt er i øjeblikket levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså virkelig simpel, samt ofte ligeledes den billigste løsning til levering.

  Du kunne endvidere planlægge at få pakken sendt til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen bliver almindeligvis en tak mere omkostningsfuld, men også yderst hensigtsmæssig ift. højbedsmuld online. Den billigste leveringsmodel er unægtelig at hente pakken selv, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig nærved internet firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på højbedsmuld er vældig essentiel hvis du har behov for produkterne inden for kort tid, så med det formål er det faktisk væsentligt at vi efterser den forventede leveringsdato for højbedsmuld. Størstedelen af byggecentre – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 hverdags levering på mange produkter online, men vær på vagt da det er forudsat at ordren aflægges tidligere end et fastslået tidspunkt, med det formål at de kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forinden de lageransatte holder fyraften.

  Indtil flere online varehuse frembyder fragt uden gebyr på højbedsmuld online, men oftest er det så præmissen at der aftages for en konkret sum. I øvrigt burde man overveje den prisbilligste leveringsløsning, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

  En række kæder tildeler afhentning hvor du handler billig højbedsmuld online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder eksempelvis klik-og-hent på højbedsmuld i disse områder:

  Virum, Esbjerg, Hørsholm, Brønshøj, Gladsaxe, Hillerød, Helsingør, Ringsted, Hedensted, Svendborg, Herning, Greve, Frederiksværk, Ølstykke, Kokkedal, Vallensbæk, Aabenraa, Frederikshavn, Slagelse, Aarhus, Søborg, Odder, Tårnby, Aalborg, Gentofte, Brabrand, Odense, København, Holbæk, Rudersdal, Silkeborg, Lyngby, Farum, Ballerup, Sønderborg, Middelfart, Køge, Varde, Nørresundby, Skive, Stenløse, Nykøbing Falster, Jyllinge, Vordingborg, Hobro, Struer, Vejle, Valby, Albertslund, Højbjerg, Brøndby, Frederikssund, Randers, Holstebro, Lillerød, Thisted, Herlev, Ishøj, Glostrup, Risskov, Hedehusene, Horsens, Værløse, Haslev, Viborg, Skanderborg, Grenaa, Nærum, Kalundborg, Nakskov, Vanløse, Allerød, Dragør, Hjørring, Haderslev, Kolding, Korsør, Frederiksberg, Birkerød, Taastrup, Rødovre, Tilst, Åbyhøj, Solrød Strand, Roskilde, Fredericia, Charlottenlund, Rønne, Brønderslev, Lystrup, Næstved, Ikast, Hvidovre, og Nyborg, .

  Afhentning af højbedsmuld er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland).

  Ses der på statistikkerne står det markant, at online shoppere mange gange søger efter blandt andet højbedsmuld priser og køb højbedsmuld. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis billig højbedsmuld, højbedsmuld tilbud samt højbedsmuld online, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  Find den bedste pris på højbedsmuld

  Det har vist sig at være vældig let gængeligt for enhver at sammenholde priser på billige højbedsmuld online på flere e-forhandlere, og så har adskillige online varehuse været presset til at at presse udsalgspriserne på højbedsmuld eftertrykkeligt, og ovenikøbet love levering uden omkostninger.

  Det kan immervæk være lønsomt at se nærmere på nogle få e-shops efter tilbud og udsalg på højbedsmuld online før du shopper, sådan at du er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

  Du skal ikke desto mindre være opmærksom på, at hvis en internet shop annoncerer billige højbedsmuld online for en salgspris som kan ses som enormt god, bør det undertiden være et karakteristika der viser en uægte online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald dækket ind under en forordning, hvilket dækker dig som køber imod snydagtige forretninger på nettet.

  Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du vælge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du vil dække omkostningerne til højbedsmuld over en længere periode. Dette tilbydes ofte i niche webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter eksempelvis højbedsmuld priser og højbedsmuld online. Foruden dette ser man tit folk lede efter eksempelvis køb højbedsmuld, højbedsmuld tilbud og billig højbedsmuld.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg højbedsmuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Intet at klage over” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 liter 1000 liter 80 liter 200 liter 1 m3 300 liter 2000 liter 50 liter 400 liter 3000 liter

  Levering: i poser i løs vægt i bigbag afhentning i sække hent selv løst leveret trailer vognlæs

  Brands: Danmuld Park Pindstrup GreenBio Champost

  Undersøg tidligere kunders meninger

  Trustpilot bringer dig flere pæne genveje til at dechifrere en lang række forhenværende brugeres domme og derved er det smart, at du iagttager online firmaets vurderinger inden du shopper billige højbedsmuld online.

  Facebook fremskaffer for øvrigt visse gode genveje til at få indtryk af e-firmaets troværdighed. Desuden møder vi faktisk butikker på nettet hvor kunder kan ytre en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ligeledes må bruges til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Inden nogen køber billige højbedsmuld online hos en internet handler behøver de i og for sig kigge på e-shoppens betingelser, men det er bare ikke videre interessant, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

  En anden løsning kan være at granske hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være en påvisning af at online firmaet understøtter den officielle danske lovgivning, samt at hjemmesiden rutinemæssigt ses til af jurister der forstår lovene på området.

  Desuden får du mulighed for hjælpende service, hvis du møder vanskeligheder i processen med din bestilling af højbedsmuld. Ligeså er det fornuftigt at du er sat ind i de mest betydningsfulde vilkår i forbindelse med købet af højbedsmuld online, som eksempelvis den returret forretningen benytter.

  I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk bevarer ens ordremail, således man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af højbedsmuld, uafhængig af om man shopper fra Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen eller XL-Byg.

  Birthe B gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Else V gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Poul N gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Peter R gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Højbedsmuld fra online forhandlere

  Trustpilot fører til en række pålidelige muligheder for at beskue en hel del tidligere kunders omtaler med køb af højbedsmuld og herved støtter vi, at du efterforsker internet forretningens vurderinger før du bestiller højbedsmuld online.

  Facebook leverer desuden nogle habile muligheder for at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. Derudover møder vi nogle butikker på nettet som tilbyder kunderne at udforme en kritik af virksomhedens service, som ligeledes burde udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne ift. bestilling af højbedsmuld.

  Inden man køber højbedsmuld via nettet

  Forud for at folk køber højbedsmuld hos en butik på nettet behøver de ideelt set tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde et omfattende projekt.

  En anden løsning kunne måske være at undersøge om netshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er en antydning af at e-forretningen opretholder de danske love, foruden at internet webshoppen af og til ses til af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår for salg af højbedsmuld via webshops.

  Det er en rigtig god lejlighed til at få assistance, når du får problemstillinger i processen med dit indkøb. Yderligere er det smart at kunden er obs på de mest vitale bestemmelser der gælder for handlen.

  Forsendelse af højbedsmuld

  Flere internet outlets frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige leveringsmetoder. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at du selv står for afhentning af højbedsmulden, som dog beroer på at du bor i nærheden af online forretningens tilholdssted.

  Leveringshastigheden er jo vældig central i tilfælde af at du står og skal bruge højbedsmulden med det samme, og med det formål er det virkelig væsentligt at vi checker den forventede leveringsdato ved højbedsmuld – hvilket dog står og falder med at transaktionen gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få bestillingen distribueret forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Nogle online forhandlere yder portofri levering af højbedsmuld, men tit kun hvis man køber for en konkret sum.

  Produkterne der er præsenteret i den her kategori er automatisk udvalgt af hjemmesidens produktrobot. Algoritmen har faktisk kigget et utal af varer for at finde frem til de varer der har mest mulig relation til højbedsmuld, og som den af den grund beregner vil falde i din smag.

  Foruden teksten fra din Google-søgning har søgemotoren samtidig indregnet vendinger, som den estimerer at folk med stor sandsynlighed skriver i forbindelse med det, eksempelvis køb højbedsmuld og højbedsmuld pris foruden søgninger som billig højbedsmuld og højbedsmuld i løs vægt.

  Den viden bruger den som ekstra information til at fremvise de mest relevante varer. Det kan også ses at andre mennesker er på udkig efter højbedsmuld i bigbags, bedste højbedsmuld samt billig højbedsmuld. Den viden har søgerobotten også brugt for, at søge sig igennem et utal af varer.

  Desuden viser vores data, at søgeudtrykkene højbedsmuld i poser, højbedsmuld i bigbags og bedste højbedsmuld er meget populære, og som følge heraf er disse samtidig medregnet af robotten ligesom søgefraserne bedste højbedsmuld, højbedsmuld pris og køb højbedsmuld. Vi håber at du ikke blev skuffet over de præsenterede tilbud, idet at nogle af disse kunne bruges.

  Højbedsmuld anskaffes fra prominente e-shops, for eksempel Bauhaus.dk, Stark.dk, XL-Byg.dk, 10-4.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, Silvan.dk og JemogFix.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles højbedsmuld til…

  Midtjylland: Herning, Åbyhøj, Risskov, Kjellerup, Ry, Tilst, Brande, Bjerringbro, Odder, Randers, Ebeltoft, Grenaa, Højbjerg, Egå, Løgten, Malling, Skanderborg, Lystrup, Hedensted, Hammel, Galten, Mårslet, Ikast, Horsens, Viborg, Skive, Hasselager, Silkeborg, Hinnerup, Beder, Lemvig, Brabrand, Holstebro, Vejle, Ringkøbing, Hørning, Skjern, Aarhus, Skødstrup, Hadsten, Hornslet, Løsning, Struer

  Nordjylland: Støvring, Thisted, Aalborg, Hjørring, Hadsund, Frederikshavn, Nykøbing Mors, Aars, Hirtshals, Hobro, Skagen, Sæby, Svenstrup, Aabybro, Brønderslev, Nørresundby, Nibe

  Syddanmark: Assens, Kerteminde, Vojens, Grindsted, Odense, Nyborg, Otterup, Haderslev, Ribe, Fredericia, Kolding, Sønderborg, Vejen, Billund, Bramming, Børkop, Aabenraa, Tønder, Esbjerg, Varde, Ringe, Munkebo, Rødekro, Svendborg, Nordborg, Faaborg, Middelfart

  Sjælland: Slagelse, Korsør, Tune, Solrød Strand, Fensmark, Greve, Køge, Maribo, Vordingborg, Kalundborg, Jyllinge, Nakskov, Nykøbing Sjælland, Skælskør, Sorø, Ringsted, Næstved, Nykøbing Falster, Haslev, Herfølge, Holbæk

  Hovedstaden: Stenløse, Charlottenlund, Hellerup, Nivå, Valby, Albertslund, Hørsholm, Måløv, Ølstykke, Søborg, Brøndby, Frederiksberg, Brønshøj, Fredensborg, Lyngby, Gilleleje, Ballerup, Herlev, Lillerød, Rønne, Hedehusene, Roskilde, Farum, Rudersdal, Tårnby, Frederikssund, Vanløse, Taastrup, Høje Taastrup, Hvidovre, Dragør, København, Snekkersten, Glostrup, Kokkedal, Birkerød, Rødovre, Frederiksværk, Helsinge, Hundested, Gladsaxe, Allerød, Ishøj, Vallensbæk, Espergærde, Dyssegård, Værløse, Smørumnedre, Hellebæk, Hillerød, Humlebæk, Nærum, Virum, Slangerup, Helsingør, Gentofte, Holte

  9 tips til indkøb via nettet
  1Det er efterhånden ret så ligetil for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige højbedsmuld i blandt forskellige online webshops, og af den grund præsterer langt de fleste online virksomheder portofri levering. Det kan dog stadigvæk være nyttigt at tjekke forskellige internet outlets efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at få den mest betalelige pris.
  2Trustpilot fremskaffer nogle belejlige løsninger til at kortlægge flere tidligere forbrugeres reflektioner og derved er det at foretrække, at du analyserer online virksomhedens ratings forinden du shopper billige højbedsmuld online. Facebook yder lignende nogle gode metoder til at få et kig ind i online forhandlerens pålidelighed.
  3En række internet firmaer foreslår til alt held en række forskellige billige leveringsmuligheder til højbedsmuld. En favorit er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde ligeledes den billigste fragtmulighed.
  4Nogle online firmaer byder på portofri levering på højbedsmuld, men i mange tilfælde stiller det krav om at du handler for et præcist beløb. Alternativt kan man overveje den prisbilligste fragtmulighed, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted. Denne er undertiden lige så vel super gnidningsløs. Den mest billige mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
  5Inden folk køber billige højbedsmuld i en webshop bør man for at være sikker sætte sig ind i dens forretningsvilkår, dog er det ofte ikke videre spændende. Derudover foreslåes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle reglementer der influerer på handlen med billige højbedsmuld online, fx hvilken ombytningsret forretningen bruger.
  6Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været en indikator for at e-butikken forsvarer de gældende danske regler, og at online forhandleren rutinemæssigt besigtiges af jurister der er inde i de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige højbedsmuld i en butik burde de de facto overveje netshoppens handelsaftale.
  7Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af et lovbud, hvilket hjælper folk overfor svindlende internet shops. Som en anden løsning kan du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække beløbet ude i fremtiden.
  8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ekstremt aktuel ifald du har behov for din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det helt relevant at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved højbedsmuld. En stor portion online outlets yder billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer, der dog forudsætter at du bestiller tidligere end et besluttet tidspunkt.
  9Den mindst kostelige leveringsform vil altid vise sig at være at hente varerne selv, som desværre kræver at du har bopæl nær online virksomhedens tilholdssted. Den leveringsudgave kan være yderst betydningsfuld forudsat man behøver højbedsmuld omgående. Alternativt så præsterer enkelte outlets på nettet gratis levering, men oftest afkræver det at der bestilles for en fastsat sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk