Bygteam.dk

Kalkmørtel pristjek

Er du på udkig efter kalkmørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter kalkmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fuger til opmuring til pudsning til sokkel

Varianter: bland selv færdigblandet hjemmelavet hydraulisk farvet

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 10 kg 15 kg 500 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 800 kg 25 kg 1 ton 20 kg 500 liter

Levering: trailer vognlæs hent selv i løs vægt i sække i bigbag løst leveret i poser afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man undersøge firmaets betingelser.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed i de velkendte byggekæder.
Det er naturligvis super afgørende at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
For en del er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring kalkmørtel.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot kalkmørtel.
Du vil finde forskelle i prisen på billige kalkmørtel hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder service. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og takket være dette har folk valget om at bestille online og fragte produkterne personligt. Herigennem har man chancen for at undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet have varerne hurtigere.
De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra diverse producenter, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af kalkmørtel online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, der tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du når du bestiller kalkmørtel online på deres hjemmeside.
Mange nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
En masse nicheforretninger på nettet ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved kan du opleve mere erfaren assistance fra medarbejdere med ekspertviden i netop kalkmørtel.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kalkmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

kalkmørtel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kalkmørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kalkmørtel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forud for at du starter arbejdet kan det være vildt centralt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige byggerier. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig vil det være mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
3Godt forarbejde viser sig som metoden til at lykkes med din byggeproces. Du må have en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Husk at være skarp i udarbejdelsen af strategien.
4Du kunne overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du burde fremskaffe assistance fra en professionel til delelementer af byggeriet. Forudsat at du søger professionel assistance vil det normalt anbefales at indhente tilbud fra flere leverandører.
5Ofte vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et budget for byggeriet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive økonomisk at gennemgå alle udgifter, og bagefter indsamle ens omkostning ved dem slavisk.
6Du bør nødig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod eventuelle skader. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeprojektet, især såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
7Ved opgaver udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrudsigten i dagene før byggeprocessen, så det ikke ud af det blå begynder at regne bedst som du vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
8Der kommer ofte ubelejlige vanskeligheder ved omfangsrige projekter, og på grund af det kan det vise sig vigtigt at man har afsat tilstrækkelig plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
9Man skal under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Det kan vise sig at være klogt at have det klar akkurat som du igangsætter arbejdet. Desuden er det afgørende at tage højde for de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
10Nogle gange kan man indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives forudsat at projektet er CO2-besparende. Støtten kræver dermed at projektet har positiv betydning for klimaet.
11Der findes utallige artikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube bringer dig ret så meget gavnlig information, især forudsat at du leder på engelsk.
12Det bliver væsentligt at du har de presserende byggematerialer klar før du går i krig med din byggeproces. Du kunne med fordel forfatte en hurtig huskeliste som indeholder alt der bliver brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Mange online selskaber giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for fragt til kalkmørtel. En sikker vinder er i dag pakkeshops, hvor det er muligt at hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså ret praktisk, og tit desuden den mest prisbevidste fragtform.

Du kunne også beslutte dig for at få produkterne leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig tit en kende dyrere, men samtidig ultra gnidningsløs for kalkmørtel online. Den billigste fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, som dog betinges af at du har bopæl lige ved e-handlens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på kalkmørtel kan være temmelig væsentlig når du står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så med det formål er det tydeligvis centralt at du kigger nærmere på leveringstiden for kalkmørtel. En række online webshops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, som imidlertid antager at ordren køres igennem før et besluttet klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få varen betjent før logistikpersonalet har fri.

Flere webshops lover portofri levering på kalkmørtel online, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du shopper for et konkret beløb. Som alternativ skulle du snuppe den mest billige leveringsmulighed, som oftest er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

En del kæder giver click-and-collect hvor man bestiller billig kalkmørtel hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bygma. De yder bl.a. click-and-collect på kalkmørtel i disse områder:

Rødovre, Valby, Kolding, Albertslund, Haslev, Fredericia, Hillerød, Lillerød, Ølstykke, Holbæk, Frederikssund, Hjørring, Aalborg, Vallensbæk, Rudersdal, Lystrup, Holstebro, Middelfart, Værløse, Herlev, Slagelse, Thisted, Brønshøj, Randers, Hvidovre, Dragør, Hedehusene, Struer, Ringsted, Taastrup, Vejle, Grenaa, Allerød, Frederiksværk, Farum, Esbjerg, Næstved, Svendborg, Herning, Odder, Gladsaxe, Brøndby, Hedensted, Birkerød, Kokkedal, Haderslev, Odense, Risskov, Hørsholm, Nærum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Viborg, Køge, Virum, Gentofte, Aabenraa, Ikast, Højbjerg, Søborg, Skanderborg, Glostrup, Varde, Nørresundby, Tårnby, Nakskov, Ballerup, Skive, Roskilde, Vanløse, Frederiksberg, Åbyhøj, Ishøj, Solrød Strand, Kalundborg, Brabrand, Greve, Stenløse, Helsingør, Lyngby, Vordingborg, Jyllinge, Tilst, Aarhus, Horsens, Silkeborg, Hobro, Nyborg, Charlottenlund, Rønne, Frederikshavn, Korsør, København, og Brønderslev, .

Klik-og-hent af kalkmørtel er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager).

Når der ses på tallene er det tydeligt, at netshoppere som regel søger bl.a. billig kalkmørtel og kalkmørtel tilbud. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge efter fx kalkmørtel priser, køb kalkmørtel og kalkmørtel online, plus de velkendte byggekæder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Gode priser på kalkmørtel

Det har vist sig at være yderst overkommeligt for købere at finde frem til de bedste priser på billige kalkmørtel online på flere firmaer på nettet, og derfor har en hel del online firmaer fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på kalkmørtel helt i bund, og endda garantere levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det stadigvæk blive lukrativt at analysere indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud på kalkmørtel online før du shopper, således at man er sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man skal dog være omhyggelig med, at hvis en netshop udlover billige kalkmørtel online til en salgspris som kan ses som uendeligt fordelagtig, er det mange gange være en indikator for en uoprigtig butik. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af en retningslinje, hvilket forsvarer os imod fup internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere beløbet til kalkmørtel over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte hos niche webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Ses der på tallene er det markant, at internetbrugere jævnligt søger fx køb kalkmørtel og kalkmørtel priser. Derudover ser vi mange gange mennesker søge eksempelvis kalkmørtel tilbud, kalkmørtel online og billig kalkmørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg kalkmørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fuger til pudsning til opmuring til sokkel

Varianter: bland selv færdigblandet farvet hjemmelavet hydraulisk

Mængder: 500 liter 500 kg 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 800 kg 1 m3 1 ton 15 kg 25 kg 1000 kg 20 kg 25 kg

Levering: i løs vægt i poser i bigbag vognlæs hent selv i sække afhentning løst leveret trailer

Se nærmere på folks erfaringer

Trustpilot medfører nogenlunde fantastiske løsninger til at inspicere flere aktuelle konsumenters tanker og derved går vi ind for, at du efterforsker e-forhandlerens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige kalkmørtel online.

Facebook medfører tillige sådan set gunstige chancer for at få et kig ind i e-forretningens kundefokus. Herinde ses en række internet forretninger hvor man kan frembringe en vurdering af deres køb, som på samme måde kan anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige kalkmørtel online på en internet shop kunne man reelt sætte sig ind i netbutikkens forretningsaftale, dog er det for det meste ikke super interessant, særligt på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være et tegn på at internet forretningen opfylder de danske regler, tillige med at netshoppen rutinemæssigt revideres af fagmænd som mestrer vedtægterne på området.

Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du skulle få problemer i processen med din ordre på kalkmørtel. Udover dette foreslår vi at man er på vagt for de mest essentielle betingelser der har indvirkning på bestillingen af kalkmørtel online, for eksempel den returrettighed internet butikken tilbyder.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man stadig sikrer ens kvittering, så man til enhver tid kan vidne om sit køb af kalkmørtel, ligegyldig om man handler fra 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

Birthe R gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Søren gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Jan Jensen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Jette D gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Kalkmørtel på online selskaber

Trustpilot giver dig rigtig passelige genveje til at finde ud af diverse tidligere konsumenters vurderinger med køb af kalkmørtel og på grund af dette foreslår vi, at du gennemgår e-shoppens omtaler før du køber kalkmørtel online.

Facebook fører til tillige ganske uafhængige genveje til at få indsigt i webbutikkens popularitet. Her ser vi endda online shops i Danmark som tilbyder folk at meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, som lige så vel bør anvendes til at få et indblik i kundetilfredsheden ift. køb af kalkmørtel.

Inden du køber kalkmørtel via internettet

Forinden nogen shopper kalkmørtel hos en shop på nettet kunne man reelt sætte sig ind i e-shoppens forretningsaftale, men det er gerne ikke super spændende.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket almindeligvis er en sikring om at e-forretningen føjer dansk lovgivning, samt at e-forretningen lejlighedsvis vurderes af sagkyndige som er inde i reglerne på området for salg af kalkmørtel via webshops.

Dette er en god chance for en hjælpende hånd, ifald du bliver udsat for udfordringer med din bestilling. Tillige anbefaler vi at køberen er sat ind i de væsentligste bestemmelser der har indflydelse på ordren.

Forsendelse af kalkmørtel

Mange internet forhandlere udlover på nuværende tidspunkt en lang række forskellige leveringsmodeller. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente kalkmørtel, men den løsning stiller krav om at du lever i nærheden af e-shoppens adresse.

Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særligt central når vi har behov for kalkmørtel fluks, så med det formål er det aldeles aktuelt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved kalkmørtel – men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen køres igennem inden et konkret tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få ordren klargjort forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Nogle få internet virksomheder frembyder portofri levering af kalkmørtel, men oftest kun når du shopper for et konkret beløb.

Produkterne der er vist i den her oversigt er frembragt af websitets algoritme. Robotten har effektivt kigget massevis af produkter med det formål at finde dem der minder mest om søgeordet kalkmørtel, og som søgemotoren af den grund beregner er mest interessante for dig.

Foruden din søgeforespørgsel har den samtidig inddraget vendinger, som den vurderer at andre typisk indtaster i forbindelse med det, eksempelvis kalkmørtel til opmuring eller kalkmørtel til opmuring foruden søgeforespørgsler som kalkmørtel i løs vægt eller kalkmørtel afhentning.

Den information benytter den som yderligere inspiration for at liste de tættest beslægtede varer. Vi ser også at andre søgende leder efter eksempelvis kalkmørtel hent selv, kalkmørtel hent selv eller kalkmørtel tilbud. Den her information har algoritmen ligeledes benyttet til, at finde vej forbi et utal af varer.

I øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene kalkmørtel i løs vægt, kalkmørtel pris og kalkmørtel afhentning er ekstremt populære, og som følge heraf er disse også taget med af robot-søgeren på samme måde som søgeordene kalkmørtel i løs vægt, kalkmørtel i løs vægt og kalkmørtel i poser. Vores ønske er at vi ikke skuffede dig med de præsenterede tilbud, ved at nogle af disse kan bruges.

Kalkmørtel anskaffes fra kendte online butikker, for eksempel Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Stark.

Her ses de byer der oftest bestilles kalkmørtel til…

Sjælland: Skælskør, Greve, Kalundborg, Næstved, Haslev, Fensmark, Korsør, Herfølge, Slagelse, Vordingborg, Ringsted, Holbæk, Jyllinge, Sorø, Nakskov, Nykøbing Sjælland, Køge, Maribo, Tune, Nykøbing Falster, Solrød Strand

Midtjylland: Vejle, Hadsten, Galten, Åbyhøj, Ringkøbing, Ebeltoft, Skjern, Risskov, Grenaa, Hørning, Silkeborg, Odder, Beder, Viborg, Skanderborg, Lystrup, Bjerringbro, Hedensted, Mårslet, Kjellerup, Struer, Hasselager, Egå, Ikast, Holstebro, Tilst, Ry, Aarhus, Lemvig, Malling, Hornslet, Herning, Hammel, Horsens, Løgten, Hinnerup, Skødstrup, Randers, Skive, Løsning, Brande, Højbjerg, Brabrand

Hovedstaden: Birkerød, Tårnby, Søborg, Herlev, Vallensbæk, Høje Taastrup, Allerød, Nærum, Værløse, København, Nivå, Brøndby, Hundested, Vanløse, Ishøj, Hvidovre, Frederiksværk, Rødovre, Hørsholm, Hellebæk, Kokkedal, Dyssegård, Slangerup, Virum, Ballerup, Snekkersten, Charlottenlund, Brønshøj, Lyngby, Taastrup, Hillerød, Gilleleje, Humlebæk, Gentofte, Hellerup, Fredensborg, Gladsaxe, Dragør, Glostrup, Roskilde, Lillerød, Ølstykke, Frederiksberg, Stenløse, Smørumnedre, Rudersdal, Holte, Rønne, Frederikssund, Farum, Valby, Helsingør, Albertslund, Helsinge, Espergærde, Hedehusene, Måløv

Nordjylland: Hadsund, Hobro, Brønderslev, Nørresundby, Nibe, Sæby, Aalborg, Frederikshavn, Aars, Svenstrup, Aabybro, Nykøbing Mors, Hjørring, Støvring, Hirtshals, Skagen, Thisted

Syddanmark: Ribe, Middelfart, Esbjerg, Otterup, Assens, Kerteminde, Grindsted, Bramming, Faaborg, Nordborg, Rødekro, Kolding, Børkop, Svendborg, Munkebo, Aabenraa, Ringe, Sønderborg, Billund, Vejen, Fredericia, Haderslev, Tønder, Nyborg, Odense, Varde, Vojens

9 tips til når du køber online
1Det er efterhånden særligt gnidningsløst for forbrugerne at sammenligne priser online på billige kalkmørtel fra forskellige online selskaber, og med det motiv lover mange online firmaer billig levering. Dog kan det trods alt være tiden værd at se nærmere på nogle forskellige forhandlere på nettet efter rabat og tilbud forud for at du shopper, sådan at du er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
2Den billigste form for fragt vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til online webshoppens adresse. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld i tilfælde af at vi har behov for kalkmørtel med det samme. Alternativt så frembyder en hel del online virksomheder gratis fragt, men for det meste kun ifald man handler for en bestemt pris.
3Trustpilot frembyder relativt belejlige genveje til at efterforske en hel del nuværende konsumenters opfattelser og derved foreslår vi, at du analyserer netshoppens bedømmelser forinden du køber billige kalkmørtel online. Facebook frembyder for øvrigt i højeste grad passelige muligheder for at få en idé om internet virksomhedens pålidelighed.
4Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af et regulativ, der redder folk overfor bedrageriske e-handler. Alternativt kan du bruge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at betale regningen over en periode.
5Før folk handler billige kalkmørtel hos en internet butik kan de på en vis måde tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke særlig spændende. Tilsvarende støtter vi at man er klar over de væsentligste retningslinjer der har betydning for købet af billige kalkmørtel online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet butikken benytter.
6En masse e-forhandlere tildeler nu om stunder et stort udvalg af billige løsninger til levering til kalkmørtel. En der er meget populær er p.t. pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo meget gnidningsløs, og oftest ligeledes den mest letkøbte leveringsmåde.
7Antal dages levering kan i nogle tilfælde være super aktuel hvis man skal bruge dine nye varer inden for få dage, så af den grund er det utvivlsomt centralt at man tjekker den forventede leveringsdato for kalkmørtel. En del netshops i Danmark udlover billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre, hvilket regnes ud fra at bestillingen realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
8Generelt går vi ind for at kigge om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være et fingerpeg om at internet forretningen understøtter de gældende danske regler, samt at e-butikken nu og da kigges til af jurister som har ekspertise inden for reglementet på området. Forinden nogen shopper billige kalkmørtel i en forretning på nettet behøver man i princippet gennemse virksomhedens handelsaftale.
9Nogle få internet virksomheder præsterer fragt uden omkostninger på kalkmørtel, men ofte kræver det at der indkøbes for en bestemt sum. Desuden må man snuppe den billigste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig jævnligt omvendt ultra let gængelig. Den mest billige mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk