Bygteam.dk

Kampesten pristjek

Er du på udkig efter kampesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg kampesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til sokkel til haven til væg

Mængder: 1 kubikmeter 1 ton 20 kg 15 kg 10 kg 1 m3 25 kg 800 kg 15 kg 500 liter 500 kg 25 kg 1000 kg

Levering: i løs vægt i sække afhentning i poser trailer hent selv vognlæs i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot kampesten.
Du vil finde forskelle i prisen på billige kampesten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på gode priser, og andre har fokus på en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Hvis du skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt i de udbredte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke netbutikkens betingelser.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, som giver sparring og vejledning omkring kampesten.
Det er helt klart meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er tilgængelige nær dig, og derfor har mange valget om at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Dermed har man mulighed for at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne nu og her.
De store byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af kampesten online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du køber kampesten online på deres hjemmeside.
En masse nichebutikker på nettet er specialister i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså vil du opleve endnu mere gavnlig hjælp fra personale med ekspertviden i netop kampesten.
Forskellige nichebutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Danmarks største byggekæder
kampesten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kampesten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du indleder byggeriet kan det blive ganske fundamentalt med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du bør gennemtænke hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du søger assistance fra en professionel er det fordelagtigt at søge en pris fra en håndfuld foretagender.
3Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du anbefales at nedskrive en velovervejet plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver tidsplanen.
4Der kan findes alverdens hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube bringer dig ret så meget konstruktiv information, især såfremt man bruger den engelske version.
5I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det får man ifald byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
6Du skal aldrig gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig en fordel at du har det parat inden du påbegynder byggeriet. Husk også at påregne udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7For byggeprojekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Af den årsag kan du ofte kigge på femdøgnsprognosen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet starter med at regne når du lige er i fuld gang med det krævende projekt.
8Der præsenterer sig ofte uforudsigelige problemer i forbindelse med omfangsrige opgaver, og som følge heraf kan det være værdifuldt at man afsætter nok plads i handlingsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
9Det bliver betydningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer parat inden du går i gang med eksekveringen. Du har fordel af at udarbejde en simpel oversigt som samler de materialer der bliver brug for, og dernæst granske hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at du har det hele.
10Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt såfremt det er større byggeprojekter. Store ting stiller krav om flere folk. Desuden må det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
11Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx sikkerhedssko som hjælp med henblik på potentielle skader. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, især ifald du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
12Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive et regnskab for dit projekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en god idé at beskrive samtlige poster, hvorefter man kan nedskrive online tilbud på dem én efter én.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er enormt godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål angående kampesten

 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvad er kampesten?
 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

  Størstedelen af byggecentre frembyder efterhånden en hel del forskellige billige muligheder for levering til kampesten. En af de mest benyttede er i vore dage pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når du har tid. Denne er altså særdeles ligetil, og desuden endda den billigste leveringsmodel.

  Du kan tillige beslutte dig for at bestille pakken til levering til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver af og til en anelse mindre billig, men desuden super enkel ved køb af kampesten online. Den billigste løsning til levering vil dog altid være selv at hente pakken, men den mulighed kræver at du har bopæl nær internet selskabets byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på kampesten er naturligvis ret så essentiel forudsat man har behov for dine nye varer inden for kort tid, og af den grund er det selvfølgelig væsentligt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved kampesten. Masser af e-shops – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, men vær obs på at det nødvendiggør at ordren indsendes før et konkret tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få pakken betjent forinden medarbejderne drager hjemad.

  Enkelte internet shops garanterer gebyrfri levering på kampesten online, men i de fleste tilfælde kræves det at man indkøber for et præcist beløb. Ellers kunne man tage den mest billige mulighed for fragt, der mange gange er at få bragt din bestilling til et afhentningssted.

  Temmelig mange webshops yder klik-og-hent hvor du køber billig kampesten online men selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark og Bauhaus. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på kampesten i disse byer:

  Skive, Aabenraa, Nærum, Brabrand, Holstebro, Nakskov, Albertslund, Virum, Viborg, Stenløse, Hørsholm, Brønderslev, Lyngby, Middelfart, Aalborg, Varde, Sønderborg, Holbæk, Horsens, Hobro, Nykøbing Falster, Højbjerg, Vejle, Skanderborg, Ringsted, Frederikssund, Esbjerg, Randers, Kolding, Haderslev, Ikast, Ballerup, Hvidovre, Rudersdal, Vanløse, Brønshøj, Tilst, Herning, Odense, Frederiksberg, Grenaa, Struer, Hillerød, Valby, Slagelse, Gladsaxe, Herlev, Nørresundby, Tårnby, Lystrup, Brøndby, Rønne, Dragør, Lillerød, Hjørring, Thisted, Rødovre, Kalundborg, Odder, Ølstykke, Silkeborg, Åbyhøj, Værløse, Solrød Strand, Vordingborg, Roskilde, Farum, Næstved, Haslev, Birkerød, Greve, Søborg, Glostrup, Helsingør, Jyllinge, Ishøj, Gentofte, Charlottenlund, Taastrup, Risskov, Frederikshavn, Aarhus, Korsør, Svendborg, Nyborg, Kokkedal, Hedensted, Hedehusene, Allerød, Frederiksværk, Vallensbæk, København, Fredericia, og Køge, .

  Klik-og-hent af kampesten er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland).

  Når man kigger i søgedata står det klart, at online shoppere ofte søger fx køb kampesten og kampesten priser. Foruden dette ser man mange gange netshoppere efterspørge blandt andet billig kampesten, kampesten online samt kampesten tilbud, plus de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

  Priser på kampesten

  Det har vist sig at være ualmindeligt fleksibelt for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige kampesten online på tværs af forhandlere på nettet, og ergo har utallige e-handler fundet det uundgåeligt at trykke prisen på kampesten en hel del, og derudover garantere levering uden beregning.

  Til gengæld kan det imidlertid vise sig profitabelt at sammenligne indtil flere internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på kampesten online forinden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

  Du må imidlertid være klar over, at hvis en netshop udbyder billige kampesten online til salg for en tilbudspris der anses for utopisk attraktiv, så kan det ofte være et kendetegn på en bedragerisk internet virksomhed. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under et regelsæt, som støtter folk overfor svindlende e-forretninger.

  Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil dække betalingen af kampesten over en periode. Det foreslåes typisk hos niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

  Ses der på tendenserne står det klart, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis billig kampesten og kampesten tilbud. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge efter eksempelvis kampesten online, kampesten priser samt køb kampesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til sokkel til væg til støttemur

  Mængder: 500 liter 1 ton 25 kg 15 kg 800 kg 1 m3 1000 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 500 kg 20 kg

  Levering: afhentning vognlæs i sække trailer i løs vægt løst leveret hent selv i bigbag i poser

  Undersøg tidligere kunders ratings

  Trustpilot medfører de facto gode muligheder for at finde ud af en lang række andre kunders reflektioner og derfor er det prisværdigt, at du tjekker online webshoppens ratings inden du lægger din bestilling på billige kampesten online.

  Facebook tilbyder dig lignende evigt fremragende chancer for at få kendskab til internet virksomhedens popularitet. Tilmed ser vi en række butikker på nettet hvor det er muligt at ytre en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel bør anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen bestiller billige kampesten online hos en webbutik burde man når alt kommer til alt få overblik over deres handelsbetingelser, det er dog normalt ikke super interessant, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

  En anden mulighed er at undersøge hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været en sikkerhed for at webshoppen forstår de opstillede regler, foruden at butikken hyppigt vurderes af fagmænd som er meget bekendte med vilkårene.

  Dette er desuden din chance for at få hjælp, ifald du forvoldes dilemmaer som følge af dit indkøb af kampesten. Ligeså er det godt at man er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende regler der influerer på købet af kampesten online, som fx hvilken byttepolitik online virksomheden anvender.

  I relation til det er det ydermere relevant, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne vidne om købet af kampesten, uagtet om man har købt ved Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg eller Silvan.

  Rasmus Jensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Karen Knudsen gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Poul Jensen gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Thomas H gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Kampesten via online butikker

  Trustpilot præsterer sådan set gode muligheder for at se nøjere på ret mange forhenværende brugeres opfattelser med køb af kampesten og derved er det godt, at du kigger på internet forretningens bedømmelser inden du shopper kampesten online.

  Facebook præsterer tillige ultra pæne løsninger til at få indtryk af internet butikkens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi nogle butikker på nettet som giver kunderne mulighed for at formulere en kritik af virksomhedens service, som også burde bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er ift. bestilling af kampesten.

  Inden du køber kampesten online

  Før folk handler kampesten på en shop bør de helt sikkert tyde forhandlerens betingelser, dog er det mange gange ikke videre spændende.

  Alternativet er at tjekke hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, som burde være en erklæring om at online butikken opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, foruden at internet butikken jævnligt monitoreres af sagkyndige som er indført i retningslinjerne for salg af kampesten via webshops.

  Dette er en god anledning til at få bistand, når du bliver udsat for dilemmaer i processen med din shopping. Desuden anbefales det at kunden er omhyggelig omkring de mest centrale regler der har betydning for købet.

  Fragt af kampesten

  Størstedelen af forhandlere på nettet yder heldigvis diverse fragtmetoder. Den billigste fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter kampestenene, men dette er betinget af at du opholder dig i kort afstand af online firmaets arbejdslager.

  Leveringstiden er naturligvis ret så aktuel forudsat man står og skal bruge kampestenene inden for få dage, så derfor er det virkelig aktuelt at vi efterser tidshorisonten for levering for kampesten – som imidlertid beroer på at handlen laves forud for et fastsat klokkeslæt, så de kan nå at få produkterne ekspederet forinden pakkemedarbejderne har fri.

  Visse shops på nettet sikrer portofri fragt af kampesten, men for det meste er det kun gældende hvis der shoppes for et fastslået beløb.

  Varerne du finder på den her liste blev udvalgt af vores shopping-robot. Algoritmen har faktisk gennemsøgt mange hundredvis af produkter for at finde de af de varer der relaterer sig bedst til kampesten, og som søgemotoren derfor beregner er mest interessante for dig.

  Foruden søgningen du skrev på Google har robotten ligeledes indregnet søgeudtryk, som den ser at andre folk formentlig skriver i relation til det, eksempelvis bedste kampesten og kampesten online foruden formuleringer som kampesten hent selv og kampesten til kirke.

  Den information benytter den som yderligere inspiration for at kunne præsentere de mest relaterede produkter. Data viser også at andre eksempelvis søger efter bedste kampesten, kampesten tilbud og bedste kampesten. Denne information har robotten yderligere taget i brug for, at søge sig igennem flere millioner af tilbud.

  Derudover kan det ses i data, at søgefraserne bedste kampesten, bedste kampesten og kampesten pris er meget almindelige, og derfor er disse samtidig medregnet af robotten på samme måde som søgefraserne bedste kampesten, kampesten til kirke og kampesten hent selv. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de viste tilbud, idet at ét eller flere af disse kan bruges.

  Kampesten skaffes ved almindelige byggemarkeder, som fx XL-Byg.dk, 10-4.dk, Silvan.dk, DavidsenShop.dk, Stark.dk, Bauhaus.dk, JemogFix.dk og Bygma.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles kampesten til…

  Hovedstaden: Hvidovre, Dragør, Nivå, Taastrup, Ølstykke, Farum, Gilleleje, Virum, Slangerup, Birkerød, Lillerød, Espergærde, Hundested, Hørsholm, Hellerup, Vallensbæk, Rudersdal, Lyngby, Hedehusene, Stenløse, Kokkedal, Nærum, Gentofte, Brøndby, Gladsaxe, Holte, Frederikssund, Måløv, Humlebæk, Helsinge, Høje Taastrup, Rødovre, Albertslund, Dyssegård, Hellebæk, Smørumnedre, Rønne, Ishøj, Tårnby, København, Ballerup, Brønshøj, Charlottenlund, Vanløse, Roskilde, Hillerød, Allerød, Fredensborg, Frederiksværk, Søborg, Valby, Herlev, Frederiksberg, Glostrup, Snekkersten, Helsingør, Værløse

  Sjælland: Kalundborg, Ringsted, Korsør, Fensmark, Greve, Solrød Strand, Herfølge, Tune, Næstved, Vordingborg, Haslev, Skælskør, Nykøbing Falster, Holbæk, Jyllinge, Nakskov, Maribo, Slagelse, Nykøbing Sjælland, Sorø, Køge

  Syddanmark: Otterup, Grindsted, Svendborg, Vojens, Børkop, Varde, Bramming, Nyborg, Fredericia, Kolding, Vejen, Sønderborg, Aabenraa, Tønder, Nordborg, Odense, Esbjerg, Faaborg, Assens, Haderslev, Billund, Rødekro, Kerteminde, Middelfart, Ribe, Ringe, Munkebo

  Midtjylland: Holstebro, Randers, Kjellerup, Ebeltoft, Risskov, Brabrand, Højbjerg, Bjerringbro, Silkeborg, Skive, Ikast, Hørning, Viborg, Åbyhøj, Lystrup, Hammel, Hedensted, Hadsten, Aarhus, Hornslet, Malling, Horsens, Vejle, Beder, Herning, Odder, Skjern, Løgten, Mårslet, Løsning, Egå, Hinnerup, Hasselager, Galten, Grenaa, Skanderborg, Skødstrup, Struer, Lemvig, Brande, Ringkøbing, Ry, Tilst

  Nordjylland: Frederikshavn, Støvring, Nørresundby, Hobro, Hirtshals, Aars, Sæby, Hadsund, Aalborg, Nibe, Aabybro, Thisted, Brønderslev, Svenstrup, Nykøbing Mors, Hjørring, Skagen

  9 tips til din online shopping
  1Det er ualmindeligt enkelt for købere at vurdere tilbud online på billige kampesten hos diverse online varehuse, og herved yder mange e-forretninger levering uden betaling. Det kan stadigvæk være indbringende at checke diverse internet forretninger efter tilbud og rabat forud for at du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.
  2Inden folk bestiller billige kampesten i en butik på nettet kunne de egentlig gennemlæse netshoppens betingelser, dog er det i reglen et omfattende projekt. Tilmed slår vi et slag for at du er vaks omkring de grundlæggende reglementer der influerer på handlen med billige kampesten online, eksempelvis den byttepolitik e-forretningen har.
  3Trustpilot giver dig rigtig værdifulde chancer for at besigtige en lang række andre kunders vurderinger og af den grund rekommanderer vi, at du ser nærmere på internet forretningens bedømmelser forud for at du handler billige kampesten online. Facebook yder tilsvarende immervæk habile genveje til at få en idé om internet forhandlerens popularitet.
  4Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper køber imod uærlige internet forretninger. Alternativt bør du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at betale beløbet over flere uger.
  5Flere e-shops giver i vore dage et bredt udvalg af billige fragttyper til kampesten. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Den er altså yderst enkel, samt tit derudover den mindst kostelige metode til levering.
  6Leveringstiden er ekstremt vital hvis man mangler produkterne inden for kort tid, så derfor er det uden tvivl relevant at du studerer leveringstiden for kampesten. De fleste internet handler giver billig levering på næste hverdag på adskillige varenumre, men husk at det er regnet ud fra at du når at bestille tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  7Generelt anbefaler vi at undersøge om online virksomheden er e-mærket, grundet at det generelt er en tilkendegivelse af at online virksomheden imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at internet shoppen jævnligt kigges til af eksperter som er inde i de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige kampesten i en forhandler på nettet bør de helt sikkert bese webshoppens forretningsvilkår.
  8Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-butikkens tilholdssted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være super relevant om du mangler kampesten inden for kort tid. Alternativt så garanterer en hel del internet foretagender levering uden gebyr, men oftest er det forudsat at man indkøber for et fastsat beløb.
  9En hel del online butikker byder på levering uden gebyr på kampesten, men i reglen kun hvis du aftager for en fastsat pris. Derudover bør du udse dig den prisbilligste slags levering, som oftest vil blive at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig til tider ligeledes virkelig ukompliceret. Den billigste leveringsform vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk