Bygteam.dk

Kantblokke pristjek

Er du på udkig efter kantblokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 stk kantblokke inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
6.077 kr.14x21x14 cmKøb
6.775 kr.14x21x14 cmKøb
6.895 kr.14x21x14 cmKøb
6.895 kr.14x21x14 cmKøb
6.900 kr.14x21x14 cmKøb
7.449 kr.14x21x14 cmKøb
9.012 kr.14x21x14 cmKøb
9.103 kr.14x21x14 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til trappe til støttemur

Varianter: beton med slået kant rødmix granit kok sorte gråmix

Størrelser: 14x14x21

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du læse webshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut ekstremt relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
Når du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring kantblokke.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare kantblokke.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige kantblokke hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på lave priser, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og pga. det har folk mulighed for at handle online og køre materialerne personligt. På grund af det kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder køber varer fra alverdens leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af kantblokke online.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops producerer selv varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få billigere priser.
Majoriteten af niche webshops er opstartsvirksomheder, som typisk drives i Danmark, måske endda lokalt i dit område. Disse understøtter du når du handler kantblokke online hos dem.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Således er det forventeligt at du får en høj grad af god rådgivning fra ansatte med specialistviden i lige præcis kantblokke.
De 10 største byggemarkeder
kantblokke harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kantblokke silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

kantblokke bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

kantblokke jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Typisk vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man kan indsamle udgiften ved hver eneste af dem.
2Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette skal du hyppigt undersøge vejrvarslen i forbindelse med projektets start, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på dit vigtige projekt.
3Der kommer som regel pludselige problematikker i forbindelse med avancerede opgaver, og herved vil det vise sig afgørende at man har afsat en god portion tid i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
4I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt må det være usandsynligt værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Man vil under ingen omstændigheder mangle værktøj. Tit kan det vise sig essentielt at have det til rådighed inden du begynder på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
6Husk at tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde få hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Såfremt du køber hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få tilbud fra en håndfuld foretagender.
7Det kan overvejes at spørge om hjælp til projektet, hovedsageligt ved omfattende byggeprojekter. Enkelte byggerier behøver flere end en enkelt person. Desuden bliver det hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
8Du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
9Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så husk arbejdstøj bl.a. arbejdssko som sikring mod potentielle risici. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke har hjælp fra en ekspert.
10Det er at have noget at sige at have de relevante materialer klar på forhånd inden du tager fat på eksekveringen. Du kan med fordel lave en punktforms indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende gennemgå punkterne, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
11Der ligger et bredt udvalg af instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med enorme mængder brugbar oplysning, specielt hvis du leder på engelsk.
12Godt forarbejde vedbliver at være vejen til succes med din byggeproces. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, inklusiv en numerisk orden. Vær skarp idet du laver køreplanen.
De bedst vurderede byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er absolut godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En hel del internet varehuse udlover nu om dage alverdens billige leveringsløsninger til kantblokke. En af de mest almindelige er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså særligt let, samt desuden tillige den prisbilligste fragtmetode.

Du burde på samme måde forsøge at få produkterne leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig oftest en lille smule mere omkostningsfuld, men omvendt temmelig ligetil ved køb af kantblokke online. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette er betinget af at du bor tæt på internet shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på kantblokke kan vise sig at være vældig aktuel om du står og skal bruge din ordre omgående, og herved er det jo afgørende at vi besigtiger den anslåede leveringsdato ved kantblokke. En del online forhandlere – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer online, hvilket dog betinges af at der bestilles tidligere end et aftalt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen ekspederet før logistikmedarbejderne tager hjem.

En hel del byggecentre lover gebyrfri levering på kantblokke online, men ofte kun hvis der bestilles for et konkret beløb. Alternativt må man beslutte sig for den prisbilligste fragttype, der oftest vil blive at få leveret pakken til et afhentningssted.

Adskillige webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man køber billig kantblokke online og afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på kantblokke i følgende byer:

Vanløse, Viborg, Ølstykke, Sønderborg, Roskilde, Dragør, Horsens, Brønderslev, Hillerød, Haderslev, Ringsted, Korsør, Hvidovre, Virum, Birkerød, Hjørring, Helsingør, Frederiksberg, Stenløse, Silkeborg, Frederiksværk, Aabenraa, Køge, Højbjerg, Randers, Fredericia, Grenaa, Ishøj, Næstved, Svendborg, Hobro, Charlottenlund, Hedensted, Nærum, Aalborg, Solrød Strand, Hedehusene, Valby, Rønne, Gladsaxe, Lystrup, Ballerup, Aarhus, Lillerød, Herlev, Tårnby, Jyllinge, Herning, Vordingborg, Greve, Rødovre, Åbyhøj, Struer, Frederikssund, Nakskov, Odense, Varde, Kokkedal, Værløse, Kolding, Skanderborg, Brøndby, Taastrup, Holbæk, Esbjerg, Ikast, Nykøbing Falster, Hørsholm, Risskov, Tilst, Glostrup, Søborg, Kalundborg, Brønshøj, Albertslund, Farum, Holstebro, Skive, Odder, Rudersdal, Thisted, Vejle, Middelfart, Frederikshavn, Gentofte, Vallensbæk, Lyngby, Slagelse, Allerød, Brabrand, Haslev, Nørresundby, Nyborg, og København, .

Click-and-collect for kantblokke er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Amager, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at mennesker jævnligt efterspørger fx køb kantblokke og kantblokke online. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere søge blandt andet kantblokke tilbud, kantblokke priser og billig kantblokke, plus de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Gode tilbud på kantblokke

Det er efterhånden super ukompliceret for folk at tjekke tilbud på billige kantblokke online på tværs af e-handler, og til tak har en lang række internet webshops set sig nødsaget til at tvinge prisniveauet på kantblokke kolossalt, og derudover sikre levering uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lønnende at efterse nogle butikker på nettet efter tilbud og udsalg på kantblokke online forinden du gennemfører dit køb, således at man er tryg ved at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Du må alligevel være årvågen med, at ifald en online forretning tilbyder billige kantblokke online på tilbud til en salgspris som er utopisk billig, så kan det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en snydagtig online forretning. Betalinger med kort er trods alt inkluderet i et regelsæt, som sikrer folk imod fup firmaer på nettet.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du vælge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage omkostningerne til kantblokke over et længere tidsrum. Det fås som regel hos niche netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter fx billig kantblokke og kantblokke tilbud. Vi ser desuden som regel netshoppere kigge efter eksempelvis køb kantblokke, kantblokke priser og kantblokke online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg kantblokke er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til trappe til støttemur til højbede

Varianter: gråmix granit rødmix sorte beton kok med slået kant

Størrelser: 14x14x21

Analyser tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot forærer dig en del fremragende muligheder for at eksaminere en stor gruppe aktuelle kunders meninger og herved kan det være til hjælp, at du vurderer netbutikkens kritik inden du lægger din bestilling på billige kantblokke online.

Facebook indebærer på samme måde visse værdifulde metoder til at få et kig ind i internet firmaets troværdighed. Tilmed er der faktisk online outlets som giver kunderne mulighed for at levere en kritik af deres køb, hvilket tillige må bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige kantblokke online hos en shop kunne de egentlig gennemlæse butikkens forretningsvilkår, dog er det bare en tidskrævende opgave, særligt hos de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Et nemmere alternativ er at tjekke hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været en antydning af at e-firmaet efterlever de danske love, udover at e-handlen rutinemæssigt kontrolleres af fagmænd der forstår de gældende vilkår.

Dette er desuden din lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du skulle få vanskeligheder med din ordre på kantblokke. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køber er vaks omkring de mest centrale bestemmelser der influerer på bestillingen af kantblokke online, eksempelvis den returneringsret internet forhandleren tilbyder.

I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens kvittering på e-mail, således man altid kan påvise bestillingen af kantblokke, ligegyldig om man handler hos XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan eller Harald Nyborg.

Morten T gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Anne gav 4 stjerner

Bestilte online

Marianne Poulsen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Louise gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et kendetegn for at webshoppen understøtter de officielle regler, udover at forretningen tit efterses af specialister som er indført i vilkårene på området. Forinden folk bestiller billige kantblokke på en e-forhandler burde de i virkeligheden gennemgå dens forretningsbetingelser.
2De fleste e-butikker foreslår i vore dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til kantblokke. En af de populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente produkterne præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig temmelig ligetil, samt endda desuden den billigste leveringsløsning.
3Det har vist sig at være ret let gængeligt for os alle at søge information om priser online på billige kantblokke på flere internet varehuse, og med det motiv garanterer utallige internet forretninger i Danmark fragt uden omkostninger. Derfor kan det stadigvæk vise sig tiden værd at studere et par forskellige webshops efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.
4Trustpilot byder på uden sammenligning fremragende chancer for at kontrollere ganske mange andre brugeres anmeldelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du læser e-butikkens kritik forinden du bestiller billige kantblokke online. Facebook frembyder desuden flere fordelagtige genveje til at få kendskab til e-firmaets pålidelighed.
5Nogle enkelte internet outlets byder på gratis fragt på kantblokke, men for det meste er det påkrævet at du shopper for en præcis sum. Alternativt kunne man tage den mest letkøbte fragtform, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden er mange gange ligeledes ret så problemfri. Den mindst kostelige slags levering er dog at du selv henter varerne.
6Forinden folk shopper billige kantblokke på en internet virksomhed burde man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig morsomt. Udover dette kan det anbefales at man er vidende om de mest relevante vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af billige kantblokke online, for eksempel den returpolitik webshoppen bruger.
7Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i en vedtægt, der værner en overfor falske online selskaber. Som alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere pengene i flere bidder.
8Leveringshastigheden er temmelig relevant ifald man absolut skal bruge varen omgående, og af den grund er det fuldkommen vigtigt at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for kantblokke. En hel del internet webshops yder billig dag-til-dag levering på en række varenumre, men vær vagtsom da det er forudsat at bestillingen indsendes forud for et aftalt tidspunkt.
9Den billigste leveringsversion vil utvivlsomt være selv at hente varerne, som dog betinges af at du bor nærved online forretningens hjemsted. Den mulighed for levering er jo virkelig væsentlig såfremt man absolut skal bruge kantblokke øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder en hel del webbutikker levering uden omkostninger, men tit kræver det at der indkøbes for en fastsat sum.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk