Bygteam.dk

Kantsten pristjek

Er du på udkig efter kantsten? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 25 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 25 meter for kun 2.348 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 25 meter kantsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.348 kr.6x20x100 cm stenKøb
2.348 kr.6x20x100 cm stenKøb
3.482 kr.9/12x30x100 cm stenKøb
3.579 kr.7x20x100 cm stenKøb
3.636 kr.7x20x100 cm stenKøb
3.749 kr.7x20x100 cm stenKøb
3.797 kr.7x20x100 cm stenKøb
3.843 kr.8x20x100 cm stenKøb
3.992 kr.12/15x30x100 cm stenKøb
4.349 kr.7x20x100 cm stenKøb
5.497 kr.7x20x50 cm stenKøb
8.606 kr.7x20x100 cm stenKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 25 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gravsted til trappe til pool til haven til bålsted til runde bede til terrasse til havebede til skråning til højbede til havedam til bede til indkørsel til rabatter til støttemur til fortov til græsplæne til blomsterbede

Varianter: høje cirkel buede små runde cement antracitgrå Albertslund med lys tørbeton store gule beton lave granit med hul koksgrå hvide rødmix sorte marmor med skrå kant

Størrelser: 10 cm 20 cm 110 cm 100 cm 90 cm 30 cm 70 cm 60 cm 40 cm 120 cm 80 cm 50 cm

Brands: RBR IBF FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt udvalg, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare kantsten.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du tjekke forretningens handelsbetingelser.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggekæder.
Der vil være forskel på prisen på billige kantsten fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have gode priser, imens andre fokuserer på en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at vælge en netbutik, hvor du kan modtage sparring omkring kantsten.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og herigennem har mange adgang til at bestille online og transportere materialerne selv. På grund af det kan du vælge at slippe for fragtgebyret, og endda have produkterne hurtigere.
De store byggekæder forhandler produkter fra alle mulige nichebutikker, og så kan du shoppe fra et stort sortiment af kantsten online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund bør du forvente mere indsigtsfuld sparring fra personale som er eksperter i netop kantsten.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille kantsten online på deres hjemmeside.
Flertallet af niche webshops står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kantsten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kantsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

kantsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af over 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

kantsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af omkring 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beskyttelse herunder hjelm og sko som hjælp med henblik på hændelige uheld. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke får professionel assistance.
2Man må aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Jævnligt kan det vise sig afgørende at have grejet parat idet du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden godt at tage højde for de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
3Husk at tage til overvejelse om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør få assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at tage imod en pris fra flere foretagender.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan blive rationelt at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man kan søge sig frem til ens udgift ved dem alle sammen.
5For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund kan du jævnligt tjekke vejrberetningerne lige før starten på projektet, så det ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i dit store projekt.
6Det er oplagt at spørge om assistance til dele af projektet, i særdeleshed når der er tale om vigtige ombygninger. Enkelte byggerier behøver flere mennesker. Ydermere er det bedre og mere minderigt når man er flere om det.
7I nogle tilfælde kan man hente offentligt tilskud til renoveringer. Det får man forudsat at renoveringen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at projektet influerer positivt på klimaet.
8Muligvis kan det blive afgørende at have samtlige materialer til rådighed inden du går i krig med håndværket. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig indkøbsseddel som samler det du har brug for, og bagefter eftergå hver enkelt ting, hvormed du føler dig sikker på at du har husket alt.
9Der viser sig næsten altid utidige problematikker i tilfælde med større byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
10Der er et stort udvalg af vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig enorme mængder udbytterig oplysning, navnligt ifald du leder på engelsk.
11I god tid inden at du starter dit byggeprojekt må det være usandsynligt fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
12Planlægning vil altid være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en velovervejet dagsorden, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du laver strategien.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Typiske spørgsmål rundt om kantsten

 • Hvordan lægger man kantsten?
 • Hvad koster kantsten?
 • Hvordan støber man kantsten?
 • Hvordan sættes kantsten?
 • Hvor meget vejer en kantsten?
 • Hvilken fragtform er bedst?

  Temmelig mange internet webshops tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige metoder til levering til kantsten. En af de mest moderne er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente ordren når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig ret så let, og mange gange tilmed den mest billige fragtmulighed.

  Du kunne tillige overveje at få leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Metoden bliver uheldigvis lidt dyrere, men på den anden side ultra let med kantsten online. Den mest billige leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men det kræver at du befinder dig nær internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på kantsten er selvfølgelig ualmindeligt relevant i tilfælde af at man mangler din pakke inden for få dage, og af den grund er det altså afgørende at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved kantsten. En del internet virksomheder – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en masse produkter online, som alligevel er afhængig af at du bestiller forinden et angivent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ud af døren forud for at medarbejderne har fri.

  Nogle webshops frembyder levering uden beregning på kantsten online, men tit gælder det kun hvis du bestiller for et fastslået beløb. Ellers kan du vælge den prisbilligste metode til levering, der i mange tilfælde vil være at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

  En del netshops frembyder klik-og-hent hvor man handler billig kantsten på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne tildeler eksempelvis click-and-collect på kantsten i følgende områder:

  Ringsted, København, Dragør, Kalundborg, Nakskov, Åbyhøj, Aarhus, Frederiksværk, Rudersdal, Frederikshavn, Skive, Ølstykke, Farum, Virum, Vordingborg, Stenløse, Korsør, Brønshøj, Nørresundby, Middelfart, Esbjerg, Vejle, Hørsholm, Valby, Nærum, Odense, Albertslund, Kolding, Brabrand, Søborg, Frederiksberg, Vanløse, Risskov, Rødovre, Struer, Haderslev, Hedensted, Aalborg, Solrød Strand, Hedehusene, Sønderborg, Frederikssund, Gentofte, Næstved, Hjørring, Greve, Allerød, Odder, Ishøj, Brønderslev, Hillerød, Hobro, Roskilde, Ballerup, Brøndby, Lyngby, Charlottenlund, Taastrup, Herning, Højbjerg, Thisted, Nykøbing Falster, Lystrup, Vallensbæk, Skanderborg, Birkerød, Nyborg, Grenaa, Haslev, Gladsaxe, Holbæk, Lillerød, Helsingør, Svendborg, Viborg, Randers, Kokkedal, Glostrup, Hvidovre, Fredericia, Aabenraa, Herlev, Jyllinge, Ikast, Tårnby, Tilst, Varde, Silkeborg, Holstebro, Horsens, Rønne, Køge, Værløse, og Slagelse, .

  Klik-og-hent for kantsten er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland).

  Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere jævnligt leder efter bl.a. kantsten online og køb kantsten. Vi ser desuden som regel netshoppere kigge efter fx kantsten priser, billig kantsten samt kantsten tilbud, foruden de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

  Tilbud på kantsten

  Det er virkelig praktisk for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på billige kantsten online på diverse firmaer på nettet, og til gengæld har en hel del e-shops set sig tvunget til at formindske udsalgspriserne på kantsten drastisk, og ydermere præstere levering uden gebyr.

  Dog kan det til hver en tid blive gavnligt at kontrollere nogle enkelte butikker på nettet efter tilbud og udsalg på kantsten online forinden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

  Du skal dog være klar over, at i tilfælde af at en shop udlover billige kantsten online til salg for en salgspris som er mystisk attraktiv, så kan det for det meste være et signal om en uægte online shop. Køb med kort er imidlertid omfattet af en vedtægt, der skærmer en overfor svindlende online shops.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage betalingen af kantsten over flere uger. Dette fås normalt hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at mennesker mange gange søger efter for eksempel kantsten tilbud og billig kantsten. Vi ser desuden jævnligt folk søge for eksempel kantsten priser, køb kantsten og kantsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 25 meter kg kantsten er 2348 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Dag til dag levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til pool til runde bede til haven til fortov til indkørsel til havebede til havedam til højbede til blomsterbede til trappe til græsplæne til skråning til bede til terrasse til rabatter til bålsted til støttemur til gravsted

  Varianter: marmor små koksgrå sorte med skrå kant runde med hul høje antracitgrå lave store Albertslund cement gule rødmix beton med lys tørbeton granit cirkel hvide buede

  Størrelser: 50 cm 40 cm 100 cm 20 cm 120 cm 10 cm 70 cm 80 cm 110 cm 30 cm 90 cm 60 cm

  Brands: FC Beton IBF RBR

  Undersøg tidligere køberes ratings

  Trustpilot frembyder de facto gode chancer for at kontrollere forskellige forhenværende køberes betragtninger og af den grund kan det være til hjælp, at du læser e-handlens vurderinger forud for at du bestiller billige kantsten online.

  Facebook forærer dig derudover aldeles fine metoder til at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed. Herinde ses mange e-handler hvor man kan registrere en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Inden folk handler billige kantsten online hos en internet webshop kunne man reelt bese butikkens handelsbetingelser, det er dog normalt ikke særlig spændende, især hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

  Et nemt alternativ er at granske hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det længe har været et billede på at internet butikken understøtter de officielle regler, foruden at e-forhandleren rutinemæssigt gennemses af specialister der behersker reglerne på området.

  Det er en rigtig god mulighed for en hjælpende hånd, når du udsættes for udfordringer ved din bestilling af kantsten. Desuden foreslåes det at køberen er opmærksom på de elementære regler der har betydning for bestillingen af kantsten online, fx hvilken ombytningsret shoppen har.

  I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man altid gemmer sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne bevise sit køb af kantsten, uagtet om man har købt hos Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma eller Bauhaus.

  Ole E gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Karen C gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Karen T gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Hanne gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  9 tips til når du køber online
  1Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket skærmer os imod falske firmaer på nettet. Som et alternativ kan du drage fordel af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at dække beløbet over flere uger.
  2Den billigste fragtform er dog at du selv henter pakken, men det forudsætter at du bor med kort afstand til online butikkens tilholdssted. Den slags levering er selvfølgelig særligt bestemmende om vi har behov for kantsten om et øjeblik. Alternativt så yder enkelte internet forhandlere levering uden omkostninger, men tit påkræves det at man køber for et fastsat beløb.
  3Nogle få online webshops frembyder fragt uden gebyr på kantsten, men i mange tilfælde kræves det at du shopper for et præcist beløb. Alternativt burde du udvælge den mest billige løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Muligheden er sædvanligvis samtidig rigtig gnidningsløs. Den prisbilligste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
  4En del online outlets frembyder nu om stunder et hav af forskellige billige muligheder for fragt til kantsten. En af de mest benyttede er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er jo særdeles fremkommelig, og ofte endda den prisbilligste mulighed for levering.
  5Vi tilråder at se nærmere på om internet forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en erklæring om at internet shoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, tillige med at den undertiden efterses af sagkyndige som kender retningslinjerne. Inden nogen køber billige kantsten på en webshop burde man i reglen gennemgå shoppens regler.
  6Trustpilot resulterer i uden sammenligning passelige løsninger til at eftersøge en stor gruppe andre køberes oplevelser og herved stiller vi forslag om, at du tjekker internet firmaets vurderinger forinden du køber billige kantsten online. Facebook giver dig for øvrigt stort set fornemme chancer for at få indblik i internet butikkens pålidelighed.
  7Det er efterhånden ret smart for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige kantsten på forskellige forhandlere på nettet, og med det motiv præsterer en lang række internet firmaer levering uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid vise sig smart at kigge forbi nogle butikker på nettet efter tilbud forinden du handler, så man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.
  8Leveringsdygtigheden er selvfølgelig yderst vigtig i tilfælde af at du behøver varen omgående, og derfor er det temmelig passende at du gransker den estimerede leveringsdato på kantsten. En stor portion internet varehuse tilbyder billig 1 hverdags levering på en lang række produkter, men vær påpasselig da det kræver at bestillingen gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt.
  9Inden folk køber billige kantsten i en online butik burde de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsbetingelser, det er dog bare et tidskrævende arbejde. I øvrigt er det smart at køber er klar over de mest essentielle vedtægter der kan have indflydelse på handlen med billige kantsten online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online virksomheden tilbyder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk