Bygteam.dk

Klinkbeklædning pristjek

Er du på udkig efter klinkbeklædning? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m for kun 1.759 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m klinkbeklædning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.759 kr.25x125x4200 mmKøb
2.494 kr.25x125x4200 mmKøb
2.795 kr.25x125x4200 mmKøb
2.801 kr.25x125x4200 mmKøb
3.746 kr.32x150x4200 mmKøb
4.440 kr.25x125x4200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hegn til hjørner til carport til facade ved vindue til sommerhus til havelåge til garage til højbede

Varianter: fyrtræ ubehandlet dobbelt 2 sidet dobbeltsidet cedertræ høvlet lærk hvid antracit vedligeholdelsesfri trykimprægneret høvlet malet sort

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot klinkbeklædning.
Der er variationer i priserne på billige klinkbeklædning fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver de bedste tilbud, og andre giver faglig sparring. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke firmaets handelsbetingelser.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Det er især en mulighed ved de udbredte byggecentre.
For nogle er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af klinkbeklædning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og derved har flertallet valget om at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor kan man blive fri for fragten, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder køber varer fra alle mulige producenter, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af klinkbeklædning online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker producerer selv de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billigere pris.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som tit er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at bestille klinkbeklædning online hos dem.
Alverdens webshops i små nicher ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Ergo kan du modtage super konstruktiv hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis klinkbeklædning.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

klinkbeklædning harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

klinkbeklædning jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag over 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

klinkbeklædning bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

klinkbeklædning silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man bør på ingen måde gå ned på værktøj. Ofte kan det være yderst relevant at have det til rådighed før du påbegynder byggeriet. Det er desuden afgørende at medtage omkostningerne hertil i budgettet.
2For opgaver udenfor har vejret en afgørende rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned når du netop vil påbegynde dit komplicerede projekt.
3Måske det ville være relevant at overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør få assistance fra en professionel til områder af byggeriet. Når du får hjælp fra en ekspert er det en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld firmaer.
4Du har adgang til utallige guides og videoer på nettet som kan inspirere dig. Især YouTube bringer dig utrolig meget anvendelig info, specielt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
5Du bør nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder fod- og hovedbeklædning som hjælp imod mulige risici. Det er smart med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
6Der viser sig jævnligt uforudsete bump på vejen når det kommer til omfattende byggeprojekter, og derfor vil det være meningsfuldt at man har afsat en del tid i planen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
7I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver altså at projektet påvirker klimaet.
8Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt ift. omfattende projekter. Enkelte ting kræver mere end en person. Endvidere må det være bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
9Forberedelse vil altid være vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret strategi, der beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, og derudover en rækkefølge. Vær konkret når du laver din plan.
10Potentielt kan det blive værdifuldt at have de fornødne byggematerialer parat på forhånd inden du begynder arbejdet. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel som indeholder alt det du skal bruge, og som det næste tjekke materialerne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
11Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det må være sundt at notere samtlige omkostninger, og så kortlægge billige priser på dem en ad gangen.
12Forinden du opstarter dit byggeprojekt kan det være rimeligt centralt at have styr på, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der være fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er usædvanligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ret så flot. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En række internet webshops frembyder efterhånden en hel del forskellige billige fragtmetoder til klinkbeklædning. Den mest almindelige er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså særligt ukompliceret, og desuden tillige den billigste fragttype.

Du kan endvidere overveje at få leveret hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Muligheden er mange gange en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld i høj grad overkommelig med klinkbeklædning online. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du er med kort afstand til internet selskabets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på klinkbeklædning kan vise sig at være ret udslagsgivende i tilfælde af at vi skal bruge ordren lige om lidt, så herved er det faktisk passende at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for klinkbeklædning. Størstedelen af firmaer på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter online, men glem ikke at det er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes forud for et besluttet tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få de nye varer afsendt inden logistikpersonalet drager hjemad.

En hel del internet firmaer sikrer fragtfri levering på klinkbeklædning online, men tit er det under betingelse af at der aftages for en bestemt sum. Som alternativ bør du foretrække den prisbilligste leveringsmulighed, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

Masser af kæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig klinkbeklædning online og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på klinkbeklædning i disse områder:

Hvidovre, Ølstykke, Nakskov, Vallensbæk, Slagelse, Holbæk, Skanderborg, Tilst, Albertslund, Skive, Korsør, Tårnby, Allerød, Gladsaxe, Kolding, Thisted, Hobro, Helsingør, Dragør, Nærum, Åbyhøj, Rudersdal, Herlev, Frederiksberg, Frederiksværk, Greve, Hedensted, Svendborg, Kokkedal, Charlottenlund, Jyllinge, Frederikssund, Lillerød, Nykøbing Falster, Lyngby, Sønderborg, Stenløse, Aarhus, Kalundborg, Aalborg, Brønderslev, Grenaa, Rødovre, Ballerup, Brønshøj, Virum, Odder, Haslev, Frederikshavn, Hjørring, Brabrand, Værløse, Ikast, Brøndby, Vanløse, Valby, Ringsted, Aabenraa, Silkeborg, Hedehusene, Glostrup, Roskilde, Gentofte, Lystrup, Risskov, Odense, Herning, Fredericia, Struer, Horsens, Esbjerg, Birkerød, Næstved, Randers, København, Hørsholm, Vordingborg, Taastrup, Middelfart, Farum, Rønne, Viborg, Vejle, Hillerød, Nyborg, Nørresundby, Højbjerg, Køge, Solrød Strand, Holstebro, Haderslev, Søborg, Ishøj, og Varde, .

Klik-og-hent for klinkbeklædning er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at internet shoppere tit søger for eksempel klinkbeklædning priser og klinkbeklædning tilbud. Derudover oplever vi ofte internet shoppere kigge efter for eksempel billig klinkbeklædning, klinkbeklædning online samt køb klinkbeklædning, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Få rabat på klinkbeklædning

Det er i dag virkelig praktisk for enhver at kigge efter tilbud på billige klinkbeklædning online hos diverse e-forretninger, og til tak har en hel del forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på klinkbeklædning voldsomt, og i øvrigt garantere fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid blive smart at inspicere nogle forskellige internet webshops efter rabatter og tilbud på klinkbeklædning online forinden du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Du bør imidlertid ikke overse, at når en internet butik afhænder billige klinkbeklædning online for en salgspris der kan virke uendeligt billig, så er det undertiden være et fingerpeg om en uærlig netbutik. Køb med kort er på den anden side en del af en regel, der sikrer folk overfor bedrageriske e-handler.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil afdrage regningen på klinkbeklædning over en længere periode. Dette fås ofte ved online nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Når man ser på data står det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis klinkbeklædning priser og køb klinkbeklædning. Vi ser desuden som regel netshoppere søge blandt andet klinkbeklædning tilbud, billig klinkbeklædning samt klinkbeklædning online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg klinkbeklædning er 1759 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sommerhus ved vindue til højbede til facade til garage til havelåge til hegn til hjørner til carport

Varianter: fyrtræ malet antracit lærk sort høvlet trykimprægneret dobbelt hvid 2 sidet høvlet vedligeholdelsesfri ubehandlet cedertræ dobbeltsidet

Tjek eksisterende kunders ratings

Trustpilot præsterer temmelig fornemme chancer for at tyde ret mange aktuelle forbrugeres meninger og af den grund kan det anbefales, at du beser e-forhandlerens omtaler inden du lægger din bestilling på billige klinkbeklædning online.

Facebook forærer dig på samme måde ultra fine metoder til at få kendskab til internet butikkens pålidelighed. Foruden det ser vi nogle online varehuse i Danmark som gør det muligt at formulere en bedømmelse af deres køb, som ydermere burde drages fordel af til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige klinkbeklædning online på en webbutik burde de helt sikkert gennemløbe virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det mange gange ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en garanti for at online firmaet efterfølger dansk lovgivning, foruden at forretningen hyppigt undersøges af sagkyndige der har megen viden om de gældende regulativer.

Dette er desuden en god chance for assistance, såfremt du skulle få problemstillinger med din ordre på klinkbeklædning. I øvrigt anbefales det at køber er obs på de mest vedkommende reglementer der er gældende for købet af klinkbeklædning online, eksempelvis den ombytningsret forretningen bruger.

I relation til det er det også essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens kvittering, så man fremadrettet kan dokumentere købet af klinkbeklædning, uagtet om man har handlet fra Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan eller Harald Nyborg.

Hanne gav 5 stjerner

Alt ok

Jørgen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Kim Knudsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Else gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 tips til køb på nettet
1Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af en forordning, som assisterer dig imod uægte online webshops. Alternativt kunne du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at klare betalingen over flere uger.
2Trustpilot præsterer visse solide løsninger til at gennemgå mange øvrige forbrugeres tanker og derved er det smart, at du læser e-handlens anmeldelser forud for at du shopper billige klinkbeklædning online. Facebook byder på lignende evigt fine genveje til at få indtryk af online firmaets kundetilfredshed.
3Før nogen handler billige klinkbeklædning på en e-forhandler behøver de principielt studere netshoppens vilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant. Udover dette går vi ind for at du er hensynstagende til de primære retningslinjer der indvirker på købet af billige klinkbeklædning online, eksempelvis hvilken returret online forretningen tilbyder.
4En del internet outlets udlover heldigvis diverse billige leveringsmåder til klinkbeklædning. En der er meget anvendt er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne lige når det passer dig. Muligheden er jo super bekvem, og typisk endda den billigste metode til levering.
5Den billigste løsning vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du er lige ved online firmaets adresse. Den type af levering er naturligvis yderst central når du står og skal bruge klinkbeklædning om et øjeblik. Alternativt så yder nogle få online forhandlere billig fragt, men tit kun når der bestilles for et bestemt beløb.
6Leveringshastigheden er naturligvis ret så udslagsgivende om du mangler varerne nu og her, og med det formål er det bestemt fornuftigt at du ser leveringstiden ved klinkbeklædning. En stor portion internet butikker tilsiger billig 1 dags fragt på en lang række varenumre, men det afhænger af at bestillingen laves før et besluttet klokkeslæt.
7Det er ualmindeligt let gængeligt for almindelige mennesker at analysere priser online på billige klinkbeklædning fra diverse forretninger på nettet, og herved tilbyder massevis af e-shops billig fragt. Det kan stadigvæk blive lønnende at efterprøve indtil flere online butikker efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
8Visse webshops lover levering uden gebyr på klinkbeklædning, men tit under forudsætning af at du aftager for en konkret pris. Derudover kan man beslutte sig for den prisbilligste slags levering, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop. Fragtformen er for det meste lige så vel rigtig problemfri. Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
9Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er e-mærket, da det bør være en erklæring om at e-forretningen anerkender de danske retningslinjer, og at butikken rutinemæssigt monitoreres af sagkyndige som kender til retningslinjerne. Forinden folk bestiller billige klinkbeklædning i en e-shop kunne man altid få overblik over forhandlerens handelsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk