København – en by fyldt med store og små historier

De fleste danskere har et eller andet tilhørsforhold til København. For er man ikke selv indfødt københavner, har man måske tilbragt nogle år i byen i forbindelse med uddannelse og føler derfor også, at hovedstaden har en speciel plads i ens hjerte.

Måske er byen bare landets hovedstad for dig, men uanset hvad så kommer man som danskere ikke uden om, at hovedstaden har stor betydning for landet.

Et medie hvor der også er plads til de mindre fortællinger

København er samtidig en by fyldt med mange forskellige nyhedshistorier – store som små. Mange af disse bliver nok fortalt i større medier, men det er alligevel ikke dem alle, som får plads i de store mediehuses dækning.

Derfor er det også nødvendigt for en by som København at have mindre nyhedsmedier og netaviser, hvor disse mindre – men ikke mindre vigtige – fortællinger og nyheder kan finde deres plads. For hovedstaden er meget mere end blot den største by i landet. Her bor der – som i resten af Danmark – mange mennesker, som alle har skabt sig mindre lokale samfund. Og netop disse samfund har alle hver deres fortællinger og nyheder.

Både for landets mange københavnere og for de mange besøgende

De mange historier og nyheder, som hovedstaden byder på, bliver både skabt for byens egne borgere men også for andre interesserede rundt omkring i landet. Derfor er det en fordel, at mange af disse historier også bliver udgivet i en netavis.

For de mange besøgende, som byen hvert år byder velkommen, kan dette også være en god mulighed for at skabe sig et mere dybdegående overblik over, hvad der rent faktisk sker i hovedstaden. Det kan være med til at give et mere autentiske blik på hovedstaden, og du vil kunne finde små kroge af byen, som du aldrig før har besøgt. Det er især her, at København lever.