Bygteam.dk

Krydsfinerplader pristjek

Er du på udkig efter krydsfinerplader? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HomeShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 8.806 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 krydsfinerplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
8.806 kr.12x1220x2440 mmKøb
9.146 kr.12x1220x2440 mmKøb
10.057 kr.12x1220x2440 mmKøb
10.248 kr.12x1220x2440 mmKøb
12.853 kr.12x1220x2440 mmKøb
13.220 kr.15x600x2440 mmKøb
13.261 kr.12x1220x2440 mmKøb
14.456 kr.12x1220x2440 mmKøb
19.671 kr.12x1220x2440 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udendørs til indendørs til tag til tagpap til vægge til båd

Varianter: profilerede vandfaste tykke tynde

Størrelser: 25 mm 10 mm 30 mm 20 mm 13 mm 15 mm16 mm 40 mm 22 mm 28 mm 5 mm 19 mm 12 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kan du med fordel hente varerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggekæder.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man tjekke byggeshoppens regler.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige krydsfinerplader fra byggekæde til byggekæde. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod andre har fokus på faglig rådgivning. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder sælger et bredt vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare krydsfinerplader.
For de fleste er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge en netbutik, hvor du får hjælp og vejledning omkring krydsfinerplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i store dele af landet, og på grund af det har man chancen for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Herigennem har man chancen for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra alverdens leverandører, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af krydsfinerplader online.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette bør du forvente super anvendelig vejledning fra folk som er specialister i lige præcis krydsfinerplader.
Størstedelen af specialiserede netshops styrer selv produktionen af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få billigere priser.
De fleste nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du idet du køber krydsfinerplader online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

krydsfinerplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

krydsfinerplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

krydsfinerplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig smart at du har udstyret parat akkurat som du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i dit udgiftsbudget.
2Du burde måske overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at købe assistance fra en professionel til noget af byggeprocessen. Såfremt du vil benytte hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at modtage tilbud fra en håndfuld selskaber.
3Husk at du kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det får man såfremt byggeprojektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at projektet påvirker miljøet.
4Muligvis kan det blive essentielt at du har de presserende materialer til disposition i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du får god gavn af at lave en punktforms indkøbsliste indeholdende alle de ting som er nødvendige, og bagefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du er tryg ved at du har styr på det.
5Du kan finde utrolig mange artikler og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med enormt meget nyttig viden, især ifald du benytter den engelske version.
6Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en stor rolle. Af den grund må du ofte lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene før projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag går i gang med at piske ned når du lige arbejder hårdt på det omfattende projekt.
7Det anbefales at indhente assistance til arbejdet, ikke mindst når der er tale om større ombygninger. Flere ombygninger stiller krav om flere mennesker. Endvidere viser det sig mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
8Du skal aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så glem ikke påklædning som eksempelvis hjelm og sko der beskytter dig mod potentielle uheld. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
9Der præsenterer sig som regel ubelejlige problematikker i forbindelse med avancerede opgaver, og ergo er det af stor betydning at der er afsat god nok plads i kalenderen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10Planlægning bliver nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du er nødt til at liste en effektiv plan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter strategien.
11I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt er det usandsynligt værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig mange love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
12Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det må være rationelt at gennemgå hver enkelt omkostning, og bagefter nedfælde omkostningen ved hver eneste af dem.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig flot. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så flot. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning er bedst?

Temmelig mange firmaer på nettet yder i dag diverse billige former for levering til krydsfinerplader. Den mest populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente ordren den dag der passer dig. Muligheden er altså ekstremt let, samt endda også den mest letkøbte leveringsmanér.

Du bør endvidere forsøge at vælge udbringning til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver sædvanligvis en anelse mere pebret, men samtidig rigtig overkommelig ift. krydsfinerplader online. Den billigste løsning er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket dog nødvendiggør at du lever nær e-handlens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på krydsfinerplader kan vise sig at være super central om man behøver varerne nu og her, og med det formål er det utvivlsomt aktuelt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato ved krydsfinerplader. En række internet varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter online, men som ikke desto mindre afhænger af at bestillingen anbringes forud for et angivent tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne fikset inden de pakkeansatte har fri.

Visse internet webshops præsterer levering uden gebyr på krydsfinerplader online, men i reglen kun såfremt du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt må man vælge den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop.

En masse webshops tildeler klik-og-hent hvor man handler billig krydsfinerplader hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Stark. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af krydsfinerplader i følgende byer:

Brønshøj, Hillerød, Frederikshavn, Hedehusene, Herning, Værløse, Odense, Hedensted, Gentofte, Nyborg, Charlottenlund, Tilst, Lystrup, Rønne, Odder, Vordingborg, Brabrand, Fredericia, Køge, Vanløse, Ølstykke, Ishøj, Korsør, Birkerød, Aalborg, Ringsted, Gladsaxe, Vejle, Roskilde, Åbyhøj, Kalundborg, Varde, Kolding, Allerød, Sønderborg, Dragør, Farum, Skive, Holstebro, Solrød Strand, Glostrup, Slagelse, Virum, Holbæk, Frederikssund, Horsens, Taastrup, Herlev, Valby, Randers, Brønderslev, Thisted, Næstved, Rudersdal, Middelfart, Skanderborg, Ikast, Rødovre, Svendborg, Kokkedal, Aarhus, Brøndby, Jyllinge, Søborg, København, Hobro, Frederiksværk, Struer, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Vallensbæk, Haslev, Nørresundby, Greve, Silkeborg, Helsingør, Stenløse, Hørsholm, Hvidovre, Esbjerg, Lillerød, Albertslund, Ballerup, Risskov, Grenaa, Højbjerg, Aabenraa, Nærum, Tårnby, Nakskov, Viborg, Haderslev, Lyngby, og Hjørring, .

Afhentning ift. krydsfinerplader er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. billig krydsfinerplader og krydsfinerplader priser. Derudover ser vi ofte online shoppere søge efter eksempelvis køb krydsfinerplader, krydsfinerplader online og krydsfinerplader tilbud, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Bedste tilbud på krydsfinerplader

Det er vældig smart for internetbrugere at sammenligne priser på billige krydsfinerplader online hos forskellige webbutikker, og på grund af dette har flertallet af firmaer på nettet fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på krydsfinerplader enormt, og ovenikøbet love gebyrfri levering.

Derfor kan det trods alt vise sig fordelagtigt at sammenholde diverse e-handler efter billige priser på krydsfinerplader online inden du shopper, sådan at man er sikret at indhente den bedste pris. Se ikke kun på de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Du skal bare være så påpasselig, at hvis en e-shop afsætter billige krydsfinerplader online på tilbud til en udsalgspris som virker grænseløst billig, så bør det for det meste være et signal om en uægte online virksomhed. Kortbetalinger er imidlertid omfattet af en bestemmelse, der garanterer køber imod falske forhandlere på nettet.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale omkostningerne til krydsfinerplader i flere bidder. Dette foreslåes som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggecentre som fx Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Når der ses på søgedata står det klart, at folk mange gange leder efter bl.a. krydsfinerplader online og krydsfinerplader priser. Foruden dette oplever man tit online shoppere kigge efter blandt andet billig krydsfinerplader, krydsfinerplader tilbud og køb krydsfinerplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg krydsfinerplader er 7786 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

God til prisen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til tag til udendørs til tagpap til båd til vægge til indendørs

Varianter: vandfaste profilerede tynde tykke

Størrelser: 40 mm 10 mm 19 mm 25 mm 12 mm 15 mm16 mm 13 mm 30 mm 5 mm 22 mm 28 mm 20 mm

Undersøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot bringer dig ret relevante chancer for at granske en lang række forhenværende konsumenters bedømmelser og derfor anbefales det, at du iagttager netshoppens kritik forinden du køber billige krydsfinerplader online.

Facebook indebærer desuden ret så hensigtsmæssige muligheder for at få kendskab til webshoppens popularitet. Herinde er der en del outlets på nettet som gør det muligt at notere en omtale af virksomhedens service, som ydermere må udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk køber billige krydsfinerplader online på en internet forhandler kan man helt sikkert sætte sig ind i virksomhedens betingelser, det er dog almindeligvis en omfattende opgave, særligt med de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Et alternativt forslag kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, som burde være en garanti for at webshoppen adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at online butikken jævnligt føres tilsyn med af eksperter der har megen viden om de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig mulighed for at blive assisteret, hvis du forvoldes problemstillinger med din shopping med krydsfinerplader. Endvidere går vi ind for at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle regler der er gældende for bestillingen af krydsfinerplader online, som fx hvilken returret forretningen har.

I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man til enhver tid gemmer ens købsbekræftelse, så man fremadrettet kan påvise sin bestilling af krydsfinerplader, uafhængig af om man har bestilt hos Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg eller Bauhaus.

Helle G gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Bente Johansen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Jan F gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Helle Andersen gav 5 stjerner

God webshop

9 tips til internetshopping
1Generelt tilråder vi at se nærmere på om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det kan være en sikring om at netbutikken retter sig efter de officielle regler, samt at virksomheden hyppigt overvåges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Inden nogen handler billige krydsfinerplader hos en forretning på nettet kan de i og for sig betragte e-butikkens handelsvilkår.
2Trustpilot bringer dig evigt fine genveje til at verificere mange tidligere køberes oplevelser og derved anbefales det, at du bliver klogere på online butikkens vurderinger inden du handler billige krydsfinerplader online. Facebook tilbyder dig tillige fuldt ud fine muligheder for at få indblik i online shoppens kundetilfredshed.
3Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en retningslinje, hvilket støtter dig overfor svindlende online shops. Alternativt kan du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at finansiere pengene over en periode.
4Fragtperioden er naturligvis temmelig relevant om man har behov for varen inden for kort tid, og med det formål er det selvfølgelig klogt at du ser nærmere på leveringstidspunktet ved krydsfinerplader. Temmelig mange internet foretagender stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter, men som ikke desto mindre påkræver at handlen gemmenføres inden et aftalt klokkeslæt.
5Før folk køber billige krydsfinerplader i en e-butik kunne man i reglen overveje dens handelsbetingelser, dog er det undertiden en tidskrævende opgave. Tilsvarende slår vi et slag for at kunden er hensynstagende til de mest vitale reglementer der har indvirkning på bestillingen af billige krydsfinerplader online, for eksempel den ombytningsret internet webshoppen kører med.
6Masser af butikker på nettet frembyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til krydsfinerplader. En af de mest benyttede er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine varer den dag der passer dig. Denne er jo ret uproblematisk, og tit ydermere den prisbilligste leveringsmodel.
7Flere internet forhandlere sikrer gratis fragt på krydsfinerplader, men oftest er det forbeholdt når der købes for et fastsat beløb. I øvrigt skal du foretrække den billigste type af levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig en gang i mellem desuden særligt fremkommelig. Den mest billige leveringstype er dog at hente varerne selv.
8Det er efterhånden virkelig smart for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige krydsfinerplader på flere online forhandlere, og altså lover en lang række outlets på nettet portofri fragt. Dog kan det ikke desto mindre blive tiden værd at sammenligne nogle få internet forhandlere efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at antage den billigste pris.
9Den billigste leveringsmanér vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men det er betinget af at du opholder dig lige ved online virksomhedens arbejdslager. Den leveringsform er jo særdeles udslagsgivende ifald vi mangler krydsfinerplader straks. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-forhandlere levering uden betaling, men oftest under forudsætning af at man køber for et konkret beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk