Bygteam.dk

Lærketræ pristjek

Er du på udkig efter lærketræ? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m for kun 2.839 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m lærketræ inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.839 kr.28x120x5100 mm - 1 stk.Køb
5.101 kr.28x120x1200 mm - 6 stk.Køb
5.101 kr.28x120x1200 mm - 6 stk.Køb
5.635 kr.28x120x1200 mm - 8 stk.Køb
6.006 kr.28x120x1200 mm - 6 stk.Køb
6.158 kr.28x120x1200 mm - 6 stk.Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sandkasse til terrasse til højbede

Varianter: ubehandlet planker reglar stolper

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af produkter, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare lærketræ.
For nogle er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggecenter, hvor du får hjælp og vejledning omkring lærketræ.
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige lærketræ alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på de bedste priser, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor kende netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du shopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra mange nichebutikker, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af lærketræ online.
De gængse byggecentre findes overalt i landet, og derfor har du tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne personligt. Hermed kan man blive fri for leveringsgebyret, og samtidig få varerne straks.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet er eksperter i deres varer, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund får du formentlig ekstremt indsigtsfuld sparring fra ansatte som er eksperter i netop lærketræ.
Hovedparten af niche webshops er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at handle lærketræ online på deres side.
Flertallet af nichebutikker på internettet er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
Danmarks største byggekæder
lærketræ bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lærketræ jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

lærketræ harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

lærketræ silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det viser sig essentielt at have de relevante materialer klar til brug i god tid før du tager fat på eksekveringen. Du bør forfatte en hurtig indkøbsseddel med alt hvad du har brug for, og efterfølgende tjekke oversigten, med det formål at du sikrer dig at alt er klar.
2Du finder utrolig mange instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med overvældende meget konstruktiv viden, ikke mindst hvis du benytter engelske ord i din søgning.
3Det er muligt at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives hvis ombygningen hjælper miljøet. Støtten forudsætter dermed at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
4Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt når der er tale om omfangsrige arbejdsopgaver. Omfangsrige ombygninger behøver flere personer. Samtidig er det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
5Planlægning er vejen til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at udarbejde en struktureret arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk orden. Vær skarp idet du sammensætter agendaen.
6Der kommer uden tvivl pludselige vanskeligheder når det kommer til omfattende byggeprojekter, og herved kan det vise sig vigtigt at der er afsat en god portion plads i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
7I mange tilfælde vil det være afgørende at have lavet et regnskab for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det bør være fornuftigt at gennemgå alle udgiftsposter, og herefter gennemgå omkostningen ved dem enkeltvis.
8Du bør reflektere over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt skal hente eksperthjælp til noget af arbejdet. Hvis du benytter hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at tage imod tilbud fra flere virksomheder.
9Man vil på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være yderst relevant at have værktøjet tilgængeligt når du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at påregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
10Du skal på ingen måde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej beskyttelse bl.a. sko og hjelm der skåner dig overfor hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke køber assistance fra en fagmand.
11Forud for at du påbegynder byggeriet kan det blive ultra afgørende at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
12For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor må du hyppigt kigge på vejrvarslen i tiden op til arbejdets start, så du undgår at det pludselig starter med at piske ned når du lige vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget flot. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En stor portion webshops i Danmark udlover nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmetoder til lærketræ. En af de mest benyttede er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Den er nemlig ret så simpel, og mange gange endvidere den billigste leveringsløsning.

Du kunne derudover planlægge at få ordren bragt til din adresse eller til når du er på job. Fragtmuligheden er beklageligvis en anelse dyrere, men ligeledes ekstremt smertefri ved køb af lærketræ online. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket kræver at du lever i kort afstand af online virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på lærketræ kan i nogle tilfælde være ultra vigtig i tilfælde af at vi har behov for dine nye varer om få sekunder, og med det formål er det helt passende at du checker den estimerede leveringsdato ved lærketræ. En hel del online butikker – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på utallige varer online, men vær obs på at det afhænger af at ordren placeres inden et fast klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produkterne afsendt forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

Visse online forretninger garanterer levering uden omkostninger på lærketræ online, men oftest er det forudsat at man bestiller for en fastsat pris. I øvrigt kunne du vælge den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket tit vil være at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Temmelig mange webbutikker frembyder click-and-collect hvor man handler billig lærketræ på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Bygma. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af lærketræ i disse områder:

Horsens, Herning, Fredericia, Lillerød, Hjørring, Kokkedal, Aalborg, Birkerød, Frederikssund, Brønshøj, Nærum, Rudersdal, Skanderborg, Frederiksberg, Glostrup, Ølstykke, Køge, Hedehusene, Kolding, Odder, Hedensted, Grenaa, Valby, Korsør, Slagelse, Esbjerg, Thisted, Albertslund, Herlev, København, Stenløse, Struer, Jyllinge, Dragør, Vejle, Farum, Brabrand, Værløse, Brønderslev, Haderslev, Tårnby, Holstebro, Randers, Nykøbing Falster, Aarhus, Rødovre, Næstved, Sønderborg, Viborg, Søborg, Åbyhøj, Odense, Hobro, Vordingborg, Charlottenlund, Vanløse, Svendborg, Lyngby, Virum, Skive, Nørresundby, Silkeborg, Taastrup, Varde, Frederiksværk, Ballerup, Solrød Strand, Allerød, Ishøj, Hillerød, Frederikshavn, Nyborg, Aabenraa, Gladsaxe, Gentofte, Hørsholm, Roskilde, Lystrup, Helsingør, Haslev, Nakskov, Vallensbæk, Højbjerg, Kalundborg, Ikast, Greve, Ringsted, Middelfart, Holbæk, Risskov, Tilst, Brøndby, Hvidovre, og Rønne, .

Afhentning ift. lærketræ er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger bl.a. lærketræ online og billig lærketræ. Derudover oplever man mange gange internet shoppere søge efter blandt andet køb lærketræ, lærketræ priser samt lærketræ tilbud, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Spar penge på lærketræ

Det er usædvanlig smart for alle og enhver at lave prissammenligning på billige lærketræ online i blandt diverse webbutikker, og altså har mange internet shops været nødt til at nedskære prisniveauet på lærketræ drastisk, og i øvrigt frembyde billig fragt.

Det kan stadigvæk vise sig indbringende at kontrollere nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på lærketræ online inden du gennemfører din bestilling, således at man er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan og Davidsen.

Du bør trods alt være årvågen med, at såfremt en internet butik forhandler billige lærketræ online til en pris som er mystisk billig, så kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en uoprigtig webshop. Køb med betalingskort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, hvilket garanterer dig overfor snydagtige internet shops.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du tilstræber at klare regningen på lærketræ i flere bidder. Det fås ofte ved niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Når man kigger i søgedata bliver det klart, at internetbrugere typisk efterspørger blandt andet lærketræ online og billig lærketræ. Foruden dette oplever man mange gange mennesker kigge efter for eksempel lærketræ tilbud, køb lærketræ samt lærketræ priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg lærketræ er 2839 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sandkasse til terrasse til højbede

Varianter: ubehandlet planker stolper reglar

Kig på tidligere brugeres meninger

Trustpilot fører til adskillige ærlige chancer for at beskue adskillige nuværende konsumenters omtaler og derved stiller vi forslag om, at du evaluerer online forhandlerens omtaler forinden du shopper billige lærketræ online.

Facebook genererer på samme måde visse fine løsninger til at få indsigt i online virksomhedens troværdighed. Her ses faktisk internet outlets som gør det muligt at skrive en evaluering af ordreforløbet, som ydermere bør benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige lærketræ online i en e-shop burde man i virkeligheden kigge på e-butikkens handelsaftale, dog er det typisk et tidskrævende arbejde, især på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan og Davidsen.

Et andet alternativ kan være at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det bør være et bevis på at online forhandleren retter sig efter dansk lovgivning, og at den en gang i mellem overvåges af specialister der forstår de gældende vilkår.

Det er en rigtig god anledning til at få hjælp, ifald du skulle få problemer som følge af din handel med lærketræ. Tilsvarende er det smart at kunden er omhyggelig omkring de primære forhold der gælder for købet af lærketræ online, f.eks. den returpolitik internet selskabet bruger.

I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk beholder sin e-mail kvittering, således man altid kan vidne om sit køb af lærketræ, uanset om man handler hos 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen eller Silvan.

Birthe gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Susanne gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Maria gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Birthe Møller gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot bringer dig ganske hensigtsmæssige chancer for at læse en række øvrige køberes erfaringer og af den grund er det en hjælp, at du tolker internet shoppens vurderinger inden du bestiller billige lærketræ online. Facebook tilbyder tillige egentlig anstændige chancer for at få en idé om online webshoppens popularitet.
2Det er jo meget fremkommeligt for købere at kigge efter tilbud online på billige lærketræ hos flere e-forhandlere, og til gengæld yder de fleste internet butikker fragt uden omkostninger. Men det kan trods alt blive nyttigt at analysere nogle forskellige firmaer på nettet efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, sådan at man er sikret at få fat i den mest attraktive pris.
3Vi anbefaler generelt at undersøge hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, da det burde være en erklæring om at netbutikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at e-handlen fra tid til anden revideres af eksperter som er meget bekendte med reglementet på området. Forinden folk shopper billige lærketræ på en butik på nettet kunne man reelt kigge på e-shoppens forretningsvilkår.
4Den billigste fragtmulighed er uden tvivl selv at hente ordren, men dette nødvendiggør at du har bopæl nærved internet webshoppens hjemsted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig i tilfælde af at vi skal bruge lærketræ om kort tid. Alternativt så garanterer nogle firmaer på nettet billig levering, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der indkøbes for et fastslået beløb.
5En række e-handler tilbyder heldigvis en hel del forskellige billige leveringsudgaver til lærketræ. Den mest almindelige er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot din pakke når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo rigtig bekvem, samt mange gange desuden den billigste leveringsmåde.
6Forud for at nogen handler billige lærketræ hos en webbutik kunne man til hver en tid studere netshoppens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig sjovt. For øvrigt er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de elementære reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige lærketræ online, fx den returret netshoppen garanterer.
7Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af et regulativ, hvilket sikrer folk overfor fup e-firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at klare prisen senere.
8Enkelte internet butikker byder på gratis fragt på lærketræ, men i mange tilfælde afkræver det at du shopper for en bestemt sum. Derudover må du udse dig den mest prisbevidste fragttype, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig som oftest ligeledes ret let gængelig. Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
9Leveringstiden er temmelig afgørende når vi behøver produkterne nu og her, og herved er det nemlig på sin plads at du gransker den anslåede leveringsdato ved lærketræ. En stor portion butikker på nettet byder på billig dag-til-dag levering på en hel del varer, hvilket dog beroer på at ordren indsendes forinden et givent tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk