Bygteam.dk

Lecablokke pristjek

Er du på udkig efter lecablokke? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 stk lecablokke inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
9.327 kr.5x19x49 cmKøb
12.975 kr.5x19x49 cmKøb
13.199 kr.5x19x49 cmKøb
14.825 kr.5x19x49 cmKøb
16.875 kr.5x19x49 cmKøb
20.799 kr.5x19x49 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væg til kælder til sokkel til mur til hus til grill til gulv til fundament til drivhus

Størrelser: 10x19x49 33x19x49 23x19x49 15x19x49 19x19x49

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggecentre sælger et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot lecablokke.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra en netbutik, som giver information omkring lecablokke.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige lecablokke fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på billige priser, og andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og derved har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne personligt. Som følge af det er det muligt at spare leveringsgebyret, samt sågar skaffe produkterne straks.
De store byggecentre udbyder varer fra forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af lecablokke online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte firmaer, som kan give øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops er mindre firmaer, der oftest har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at bestille lecablokke online på deres side.
Hovedparten af nicheforhandlere er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online vil du få en bedre pris.
Hovedparten af nichebutikker på internettet har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du forvente mere nyttig sparring fra personale som er specialister i lige præcis lecablokke.
Danmarks største byggecentre
lecablokke jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

lecablokke bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lecablokke silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

lecablokke harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forinden du starter byggeprojektet er det meget meningsfuldt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der være en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2Der kommer stort set altid uventede problematikker i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det væsentligt at der afsættes passende tid i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
3Typisk vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for ombygningen, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være rationelt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og herefter indsamle online tilbud på hver enkelt.
4Det bliver meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du indleder dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig indkøbsseddel indeholdende alt der bliver brug for, og derefter efterse listen, så du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
5Det kan være nyttigt at spørge om assistance til arbejdet, ikke mindst når det er væsentlige byggerier. Krævende ting behøver flere folk. Desuden er det hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
6Planlægning bliver kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at have en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du nedskriver køreplanen.
7Man bør under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at du har grejet ved hånden før du igangsætter byggeriet. Det er derudover en fordel at medtage de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
8For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Af den årsag må du hyppigt tjekke vejrmeldingerne i perioden for byggeriets begyndelse, så du slipper for at det med et brag begynder at regne absolut lige når du arbejder hårdt på det komplekse byggeprojekt.
9Du skal på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så husk beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning som hjælp imod potentielle ulykker. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
10Husk at du kan spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det ydes hvis byggeriet er positivt for miljøet. Støtten forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
11Måske burde du overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer professionel hjælp kunne det være en god idé at indhente en pris fra en håndfuld leverandører.
12Du kan finde mange forskellige vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til ret så meget brugbar viden, ikke mindst såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes foretrukne byggekæder
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut flot. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål vedrørende lecablokke

 • Hvad sætter man lecablokke i?
 • Hvor mange lecablokke pr. m2?
 • Hvad koster lecablokke?
 • Hvad limer man lecablokke med?
 • Hvad bruger man lecablokke til?
 • Hvordan limer man lecablokke sammen?
 • Hvordan pudser man lecablokke?
 • Hvordan deler man lecablokke?
 • Hvor mange lecablokke er der på en palle?
 • Hvordan sætter man lecablokke?
 • Hvordan skærer man lecablokke?
 • Hvordan murer man lecablokke?
 • Hvilken leveringsversion skal du vælge?

  En hel del byggecentre yder i vore dage et bredt udvalg af billige løsninger til levering til lecablokke. En af de mest populære er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså temmelig hensigtsmæssig, og endda endda den mindst kostelige leveringsmåde.

  Du kan også afveje for og imod at vælge at få udbragt til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Denne viser sig en gang i mellem en tand dyrere, men på den anden side ret så nem med lecablokke online. Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som dog stiller krav om at du lever i nærheden af internet forretningens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Antal dages levering på lecablokke er naturligvis ret så væsentlig ifald man skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, og i det øjemed er det uden tvivl relevant at man ser den forventede leveringstid på lecablokke. Masser af internet butikker – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på flere varer online, men husk at det påkræver at du når at bestille forinden et fastsat klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne skippet afsted forud for at de logistikansatte får fri.

  En hel del online shops garanterer fragt uden gebyr på lecablokke online, men undertiden er det forbeholdt når man aftager for et bestemt beløb. Alternativt bør du tage den billigste type af levering, der gerne vil blive at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted.

  Størstedelen af webbutikker giver click-and-collect hvor man bestiller billig lecablokke online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Stark. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på lecablokke i følgende byer:

  Herlev, Charlottenlund, Køge, Thisted, Herning, Frederikshavn, Kokkedal, Birkerød, Hørsholm, Skive, Ringsted, Hvidovre, Kolding, Tårnby, Svendborg, Gladsaxe, Frederiksværk, Holstebro, Greve, Solrød Strand, Ballerup, Ølstykke, Hobro, Jyllinge, Frederiksberg, Vordingborg, København, Varde, Aarhus, Vanløse, Nakskov, Allerød, Stenløse, Lillerød, Hedensted, Hillerød, Næstved, Ikast, Glostrup, Risskov, Taastrup, Vejle, Virum, Skanderborg, Brabrand, Helsingør, Tilst, Esbjerg, Dragør, Hedehusene, Nærum, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Roskilde, Søborg, Fredericia, Horsens, Lystrup, Lyngby, Middelfart, Hjørring, Randers, Værløse, Ishøj, Korsør, Albertslund, Odder, Valby, Rudersdal, Brønderslev, Farum, Nørresundby, Kalundborg, Haslev, Sønderborg, Odense, Brøndby, Aabenraa, Gentofte, Holbæk, Frederikssund, Struer, Nyborg, Vallensbæk, Viborg, Aalborg, Slagelse, Haderslev, Rødovre, Grenaa, Rønne, Brønshøj, Højbjerg, og Silkeborg, .

  Klik-og-hent ift. lecablokke er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

  Når man kigger i søgedata står det markant, at internetbrugere som regel søger efter fx køb lecablokke og lecablokke priser. Derudover ser vi tit folk lede efter fx lecablokke tilbud, lecablokke online samt billig lecablokke, foruden de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

  Priser på lecablokke

  Det er i dag temmelig praktisk for almindelige mennesker at søge information om priser på billige lecablokke online fra diverse webbutikker, og til gengæld har adskillige internet firmaer fundet det uundgåeligt at trykke udsalgspriserne på lecablokke enormt, og endda byde på fragt uden beregning.

  Men det kan trods alt vise sig lønsomt at studere indtil flere internet shops i Danmark efter tilbud på lecablokke online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark og 10-4.

  Du må ikke desto mindre huske på, at i tilfælde af at en internet butik annoncerer billige lecablokke online på tilbud til en pris der kan virke ubegribelig fordelagtig, burde det undertiden være en indikator for en falsk online virksomhed. Kortkøb er imidlertid omfattet af Indsigelsesordningen, som skærmer dig imod snydagtige netshops.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at afbetale regningen på lecablokke over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt i nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

  Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at folk jævnligt leder efter blandt andet billig lecablokke og lecablokke tilbud. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis lecablokke online, køb lecablokke samt lecablokke priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecablokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fundament til mur til drivhus til sokkel til kælder til væg til grill til hus til gulv

  Størrelser: 19x19x49 15x19x49 23x19x49 10x19x49 33x19x49

  Læs eksisterende kunders betragtninger

  Trustpilot tilbyder dig en række tiltalende genveje til at eftergå diverse nuværende forbrugeres meninger og herved rekommanderer vi, at du beser online butikkens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige lecablokke online.

  Facebook tilbyder tillige altid fremragende muligheder for at få indtryk af online forretningens pålidelighed. Tilmed ser vi mange internet foretagender hvor man kan sammensætte en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan benyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Før nogen handler billige lecablokke online i en internet shop bør de sådan set tyde e-shoppens vilkår, dog er det for det meste et tidskrævende projekt, særligt ved de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

  En nemmere løsning kunne være at tjekke hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er et billede på at e-forretningen accepterer gældende dansk lovgivning, og at internet virksomheden jævnligt overvåges af jurister der mestrer vilkårene.

  Derudover giver det dig chance for at få hjælp, hvis du får vanskeligheder som følge af din handel med lecablokke. Yderligere er det prisværdigt at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende regler der har indvirkning på købet af lecablokke online, f.eks. den ombytningsrettighed online butikken har.

  Her er det tillige essesentielt, at man når som helst bibeholder sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen af lecablokke, uafhængig af om man køber fra Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Anne C gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Per gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Else gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Poul Christiansen gav 4 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  9 tips til online shopping
  1Det er jo efterhånden i høj grad uproblematisk for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige lecablokke på forskellige internet virksomheder, og med det motiv frembyder massevis af e-forretninger portofri levering. Det kan trods alt blive profitabelt at efterse nogle forskellige e-forhandlere efter tilbud og rabat forinden du køber, sådan at man er skudsikker på at opnå den billigste pris.
  2En hel del online webshops foreslår nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til lecablokke. Det mest populære er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente varerne når det passer dig bedst. Denne er altså særligt ukompliceret, og tit desuden den billigste leveringsform.
  3Antal dages levering er ekstremt vigtig ifald du har behov for din pakke fluks, så af den grund er det ret så essentielt at vi ser det anslåede leveringstidspunkt ved lecablokke. Adskillige internet firmaer tilsiger billig levering på næste hverdag på massevis af varer, men vær obs på at det betinges af at du når at bestille før et nøjagtigt klokkeslæt.
  4Flere internet virksomheder yder levering uden beregning på lecablokke, men ofte kræves det at du aftager for et konkret beløb. Ellers burde du udvælge den mest prisbevidste leveringsmetode, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringsmetoden er almindeligvis til gengæld rigtig fremkommelig. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
  5Den mindst kostelige leveringstype vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket afhænger af at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens hjemsted. Den fragtmetode kan være usædvanlig essentiel hvis vi har behov for lecablokke straks. Alternativt så præsterer en række e-forhandlere fragt uden gebyr, men tit er det forudsat at der købes for et bestemt beløb.
  6Vi tilråder at finde ud af om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det kan være en forsikring om at webshoppen respekterer de officielle danske regler, og at internet selskabet ofte vurderes af specialister der har meget erfaring med lovene på området. Forud for at nogen shopper billige lecablokke i en e-butik kan de faktisk kigge på dens forretningsbetingelser.
  7Trustpilot byder på fuldkommen fortræffelige løsninger til at læse ganske mange nuværende kunders synspunkter og derved er det fornuftigt, at du sonderer internet virksomhedens anmeldelser forud for at du handler billige lecablokke online. Facebook fører til tilsvarende adskillige udmærkede muligheder for at få indblik i internet forretningens kundefokus.
  8Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af en regel, der dækker en imod falske internet selskaber. Alternativt kan du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at godtgøre regningen over en periode.
  9Forud for at folk køber billige lecablokke på en e-butik bør man utvivlsomt læse webshoppens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke videre interessant. Endvidere går vi ind for at kunden er på vagt for de mest essentielle vilkår der har indvirkning på bestillingen af billige lecablokke online, til eksempel den ombytningsret online firmaet har.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk