Bygteam.dk

Lecakugler pristjek

Er du på udkig efter lecakugler? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 liter lecakugler inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.659 kr.Poser med 50 literKøb
1.659 kr.Poser med 50 literKøb
3.192 kr.Poser med 10 literKøb
3.596 kr.Poser med 10 literKøb
4.494 kr.Poser med 10 literKøb
4.573 kr.Poser med 16 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige lecakugler hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Det er især en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derved bør du shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring lecakugler.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af produkter, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover bare lecakugler.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra adskillige specialbutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af lecakugler online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og dermed har mange valget om at købe online og transportere varerne personligt. I kraft af det har du mulighed for at spare leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette formår de at yde mere begavet vejledning fra folk som er eksperter i netop lecakugler.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online får du gode tilbud.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som oftest har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Dem støtter du når du bestiller lecakugler online hos dem.
Danmarks største byggekæder
lecakugler harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

lecakugler silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

lecakugler bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lecakugler jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er af stor betydning at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive økonomisk at dokumentere alle poster, hvorefter man bør finde frem til billige priser på hver eneste af dem.
2Der ligger en hel række vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af utrolig meget almennyttig oplysning, især hvis man kigger i hele verden.
3Forud for at du går i gang med arbejdet kan det vise sig ultra meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej beklædning såsom sikkerhedssko som hjælper dig mod mulige risici. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt når du ikke får assistance fra en professionel.
5Du bør tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør skaffe professionel assistance til områder af byggeriet. Når du indhenter assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage forslag fra en håndfuld foretagender.
6Planlægning vil altid være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en velovervejet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og derudover en nummerorden. Forsøg at være konkret når du nedskriver oversigten.
7Det bør overvejes at sikre sig hjælp til byggeprojektet, især i tilfælde af vigtige ombygninger. Flere opgaver stiller krav om mere end en person. Desuden må det blive bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
8Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have de presserende byggematerialer klar forinden du begynder dit arbejde. Du har fordel af at nedskrive en punktforms indkøbsliste med alt du har brug for, og derefter granske hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
9Der præsenterer sig utvivlsomt utidige bump på vejen i tilfælde med større opgaver, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat nok plads i tidsplanen, med det formål at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
10Det er muligt at spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det kan man få såfremt projektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at projektet har en positiv effekt på klimaet.
11Ved udendørs opgaver har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du løbende se vejrberetningerne i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
12Du må på ingen måde mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være uundværligt at du har det ved hånden når du tager fat på arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indregne udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er utrolig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Mange internet varehuse tilbyder nu et bredt udvalg af billige leveringsmidler til lecakugler. Førstevalget hos mange er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare din ordre på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig yderst let gængelig, samt ofte ligeledes den mest letkøbte fragtform.

Du kunne ligeledes prøve at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringstypen viser sig tit en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side meget fleksibel ift. lecakugler online. Den mest billige slags levering vil dog altid være at hente varerne selv, men det står og falder med at du er nærved internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på lecakugler kan vise sig at være virkelig betydningsfuld forudsat man behøver din ordre fluks, og derfor er det tydeligvis aktuelt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på lecakugler. En række e-shops – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig levering på næstkommende hverdag på en række varer online, som er påkrævet at der bestilles inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle få e-firmaer lover fri fragt på lecakugler online, men tit er det så præmissen at du shopper for et fastsat beløb. Som alternativ burde du udvælge den prisbilligste type af levering, som oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig lecakugler derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og XL-Byg. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på lecakugler i disse områder:

Rødovre, Svendborg, Hobro, Farum, Nakskov, Rudersdal, Middelfart, Allerød, Kokkedal, Virum, Ballerup, Glostrup, Charlottenlund, Vordingborg, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Grenaa, Stenløse, Helsingør, Valby, Roskilde, Varde, Brabrand, Skanderborg, Hvidovre, Dragør, Vallensbæk, Frederiksberg, Solrød Strand, Ikast, Brønshøj, Hørsholm, Jyllinge, Herning, Frederiksværk, Korsør, Greve, Holstebro, Værløse, Aabenraa, Holbæk, Nyborg, Vejle, Vanløse, Ølstykke, Taastrup, Lystrup, Lillerød, Aarhus, Odder, Kalundborg, Åbyhøj, Fredericia, Frederikssund, Tilst, Thisted, Hedensted, Sønderborg, Slagelse, Birkerød, Esbjerg, Søborg, Hedehusene, Højbjerg, København, Struer, Tårnby, Hjørring, Gentofte, Ishøj, Aalborg, Herlev, Ringsted, Haslev, Odense, Haderslev, Skive, Brøndby, Risskov, Viborg, Brønderslev, Silkeborg, Lyngby, Hillerød, Albertslund, Randers, Rønne, Nørresundby, Horsens, Frederikshavn, Køge, Kolding, Nærum, og Næstved, .

Click-and-collect for lecakugler er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Lolland).

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at folk mange gange leder efter bl.a. lecakugler tilbud og køb lecakugler. Man ser derudover typisk online shoppere søge efter bl.a. billig lecakugler, lecakugler priser samt lecakugler online, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Få rabat på lecakugler

Det er i dag ret fremkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige lecakugler online fra forskellige e-forretninger, og til tak har en lang række online forhandlere ikke kunne lade være med at presse priserne på lecakugler drastisk, og derudover garantere fragt uden omkostninger.

Det kan stadigvæk blive udbytterigt at sammenholde indtil flere e-forretninger efter tilbud og rabatter på lecakugler online før du placerer ordren, således at man er velinformeret til at få den billigste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Man må lige meget hvad være så påvagt, at når en webbutik sælger billige lecakugler online på tilbud til en pris der er usædvanlig lav, så burde det mange gange være en indikator for en uærlig e-shop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald inkluderet i Indsigelsesordningen, som assisterer folk imod uægte online forhandlere.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Alternativt burde du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at klare omkostningerne til lecakugler i flere bidder. Dette foreslåes normalt ved online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Stark.

Når der ses på data fremstår det markant, at internet shoppere ofte leder efter blandt andet lecakugler priser og billig lecakugler. Vi ser desuden typisk netshoppere søge for eksempel lecakugler tilbud, køb lecakugler samt lecakugler online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecakugler er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg folks betragtninger

Trustpilot forærer dig regulære anstændige løsninger til at tyde en længere række nuværende brugeres erfaringer og derfor rekommanderer vi, at du sonderer online forhandlerens bedømmelser inden du handler billige lecakugler online.

Facebook fører til lignende egentlig værdifulde løsninger til at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed. Foruden det er der nogle internet handler som tilbyder kunderne at levere en omtale af deres købsoplevelse, som desuden bør anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige lecakugler online hos en butik behøver man sådan set tyde e-butikkens forretningsbetingelser, men det er bare ikke videre spændende, i særdeleshed ved de store byggekæder som Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Et nemt alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, siden det er en tilkendegivelse af at e-firmaet forstår gældende dansk lovgivning, udover at online forhandleren regelmæssigt monitoreres af fagfolk der er meget fortrolige de gældende regulativer.

Desuden får du chance for at få bistand, når du får vanskeligheder i forbindelse med din ordre på lecakugler. Derudover kan det være til hjælp at køber er hensynstagende til de fundamentale forhold i forbindelse med købet af lecakugler online, fx hvilken returret internet forretningen garanterer.

I den sammenhæng er det også relevant, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, så man en anden gang kan bevise sit køb af lecakugler, uagtet om man køber hos Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg eller Bauhaus.

Bente Thomsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Charlotte P gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Jesper Jørgensen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Peter Nielsen gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til når du køber online
1Generelt foreslår vi at finde ud af om internet butikken er medlem af e-mærket, fordi det generelt er et signal om at netshoppen forstår dansk lovgivning, samt at online butikken rutinemæssigt føres tilsyn med af eksperter der er meget fortrolige reglementet på området. Forud for at folk shopper billige lecakugler på en internet forhandler kan de altid sætte sig ind i shoppens forretningsbetingelser.
2Leveringstidspunktet kan vise sig at være ualmindeligt afgørende i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, og med det formål er det virkelig centralt at vi undersøger den forventede leveringsdato for lecakugler. Masser af internet virksomheder giver billig 1 dags levering på en lang række produkter, men det er betinget af at ordren køres igennem forud for et fast tidspunkt.
3En hel del online outlets byder på fragt uden gebyr på lecakugler, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der bestilles for en fastsat sum. Alternativt bør du snuppe den mest betalelige fragtløsning, som ofte er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Den bliver til tider endvidere særligt fremkommelig. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
4Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af et regelsæt, hvilket bistår folk overfor snydagtige outlets på nettet. Som et alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at dække regningen over en længere periode.
5Forud for at folk handler billige lecakugler i en netshop kunne man principielt læse virksomhedens betingelser, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. Udover dette foreslår vi at køber er hensynstagende til de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for handlen med billige lecakugler online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet webshoppen tilsikrer.
6Trustpilot medfører en lang række strålende løsninger til at gennemrode en hel del tidligere køberes vurderinger og herved foreslår vi, at du beser e-firmaets vurderinger forinden du shopper billige lecakugler online. Facebook leverer endvidere en lang række hæderlige chancer for at få indtryk af e-firmaets pålidelighed.
7Den billigste leveringsversion er unægtelig at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af e-forretningens hjemsted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende hvis vi har behov for lecakugler nu og her. Alternativt så frembyder flere online outlets billig levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt man bestiller for en fastsat sum.
8Det er ualmindeligt enkelt for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige lecakugler fra diverse internet webshops, og så garanterer adskillige internet forretninger i Danmark billig fragt. Dog kan det alligevel være profitabelt at checke enkelte firmaer på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris.
9En lang række online forretninger giver på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsudgaver til lecakugler. En af de mest almindelige er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså ret så enkel, samt ofte endda den mest prisbevidste mulighed for fragt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk