Bygteam.dk

Lecanødder pristjek

Er du på udkig efter lecanødder? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 liter lecanødder inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.659 kr.Poser med 50 literKøb
1.659 kr.Poser med 50 literKøb
3.192 kr.Poser med 10 literKøb
3.596 kr.Poser med 10 literKøb
4.494 kr.Poser med 10 literKøb
4.573 kr.Poser med 16 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne personligt. Det er specielt en mulighed i de kendte byggekæder.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Flere byggekæder har et stort sortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot lecanødder.
Der er variationer i prisniveauet på billige lecanødder hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder de bedste priser, og andre vil have service. Du bør afveje hvad der for dig betyder mest.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regler.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, hvor du får information omkring lecanødder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af lecanødder online.
De store byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og på grund af det har flertallet valget om at købe online og køre varerne selv. Hermed er det muligt at undgå leveringsgebyret, og samtidig få varerne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er specialister i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det er det forventeligt at du får super begavet vejledning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis lecanødder.
Majoriteten af niche netbutikker er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du få skarpere priser.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du køber lecanødder online på deres side.
Danmarks største byggecentre
lecanødder silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lecanødder jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

lecanødder harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lecanødder bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at projektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
2Muligvis kan det blive vigtigt at have de påkrævede byggematerialer klar til brug inden du går til værks med dit arbejde. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste granske punkterne, med øje for at du er sikker på at du har styr på det.
3Det er essentielt at udarbejde et budget for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være sundt at kortlægge alle udgiftsposter, og herefter nedfælde udgiften ved hver eneste af dem.
4Planlægning vedbliver at være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en strømlinet strategi, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende prioriteringsliste. Vær skarp i sammensætningen af din tidsplan.
5For opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Derfor skal du tit undersøge vejrvarslen i dagene op til byggeriets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned bedst som du står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
6Du skal aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som fx arbejdshjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
7Man skal på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig fordelagtigt at have værktøjet klar forinden du begynder på dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
8Der ligger alverdens artikler og videoer via nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube faciliterer temmelig meget brugbar viden, ikke mindst forudsat at du bruger den engelske version.
9Inden du igangsætter byggeprojektet kan det blive yderst vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
10Der præsenterer sig jævnligt uventede hovedpiner når det kommer til større projekter, og som følge heraf er det væsentligt at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, så man kan være selvsikker på at nå i mål.
11Det er en god idé at få hjælp til arbejdet, i særdeleshed hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Enkelte opgaver behøver flere personer. Endvidere er det mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
12Du bør reflektere over om projektet er et du kan klare selv, eller du skal sikre dig hjælp fra en fagperson til delelementer af projektet. Hvis du søger assistance fra en professionel er det fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld håndværkere.
De højest ratede byggemarkeder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er hamrende overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Størstedelen af byggeforretninger udlover nu til dags et stort udvalg af billige muligheder for levering til lecanødder. Det mest almindelige er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragttypen er altså meget praktisk, og i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste leveringstype.

Du kan også vælge at bestille levering til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Muligheden er uheldigvis en tak mere omkostningsfuld, men desuden temmelig nem ift. lecanødder online. Den mest billige fragtmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på lecanødder kan vise sig at være meget betydningsfuld såfremt man mangler varen lige om lidt, så af den grund er det selvfølgelig vigtigt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på lecanødder. Adskillige internet shops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags fragt på en række af deres produkter online, men det tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden medarbejderne drager hjemad.

En hel del online webshops tilbyder gratis fragt på lecanødder online, men undertiden er det forbeholdt når du handler for en fastsat pris. Derudover skal man snuppe den billigste metode til levering, som oftest vil være at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

En række byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man køber billig lecanødder online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Silvan. Byggecentrene tilbyder blandt andet afhentning af lecanødder i disse byer:

Lyngby, Odense, Herning, Nørresundby, Højbjerg, Viborg, Rudersdal, Jyllinge, Middelfart, Kolding, Nærum, Vanløse, Kokkedal, Værløse, Herlev, Varde, Brønderslev, Aalborg, Søborg, Virum, Allerød, Greve, Hørsholm, Frederikssund, Ishøj, Køge, Holstebro, Frederiksværk, Skive, Brøndby, Skanderborg, Ballerup, Solrød Strand, Struer, Albertslund, Brønshøj, Holbæk, Ringsted, Tårnby, Hedensted, Nyborg, Rønne, Grenaa, Risskov, Roskilde, Frederiksberg, Næstved, Odder, Haslev, Randers, Valby, Vejle, Dragør, Rødovre, Frederikshavn, Hillerød, Thisted, Ikast, Aarhus, Hvidovre, Brabrand, Tilst, Aabenraa, Nykøbing Falster, Glostrup, Hjørring, Fredericia, Farum, Gentofte, Nakskov, Haderslev, Hedehusene, Silkeborg, Charlottenlund, Hobro, Vallensbæk, Vordingborg, Korsør, Helsingør, Birkerød, Taastrup, Lystrup, Gladsaxe, Lillerød, Stenløse, Esbjerg, Horsens, Åbyhøj, Ølstykke, Kalundborg, Sønderborg, Slagelse, København, og Svendborg, .

Afhentning af lecanødder er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at folk typisk efterspørger fx køb lecanødder og lecanødder tilbud. Foruden dette ser vi ofte folk søge bl.a. billig lecanødder, lecanødder priser og lecanødder online, plus de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Bedste tilbud på lecanødder

Det er jo meget praktisk for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige lecanødder online fra diverse internet forretninger, og med det motiv har massevis af internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at sænke salgspriserne på lecanødder betragteligt, og endda love billig levering.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at kigge forbi nogle forskellige netbutikker efter tilbud og udsalg på lecanødder online inden du placerer ordren, sådan at du er sikret at få den bedste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Man må ikke desto mindre være årvågen med, at når en butik på nettet afhænder billige lecanødder online til salg for en salgspris som er besynderligt billig, er det mange gange være et fingerpeg om en bedragerisk e-shop. Kortbestillinger er trods alt omfattet af en lovbestemmelse, som beskytter kunden imod snydagtige online varehuse.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil finansiere omkostningerne til lecanødder over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte hos nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bygma.

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger blandt andet køb lecanødder og lecanødder priser. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge fx billig lecanødder, lecanødder tilbud og lecanødder online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecanødder er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Rigtig god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder dig adskillige fornemme muligheder for at kigge på adskillige aktuelle brugeres ratings og derfor støtter vi, at du gennemgår webbutikkens vurderinger forud for at du shopper billige lecanødder online.

Facebook forærer dig tilsvarende sådan set passende løsninger til at få indsigt i e-shoppens troværdighed. Desuden ser vi en del forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at publicere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige lecanødder online på en e-forretning kan man for at være sikker have øje for shoppens forretningsvilkår, dog er det naturligvis et tidskrævende projekt, især hos de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Et alternativ kan derfor være at granske om netshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det burde være et sympol på at internet virksomheden tilslutter sig de officielle danske regler, og at e-shoppen tit føres tilsyn med af eksperter som kender til de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du lejlighed til hjælpende service, hvis du møder vanskeligheder i forbindelse med dit køb af lecanødder. Ydermere anbefales det at kunden er på vagt for de vigtigste bestemmelser der har indflydelse på købet af lecanødder online, fx hvilken ombytningspolitik e-shoppen lover.

I den relation er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin købsbekræftelse, således man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af lecanødder, hvad end man shopper ved Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 eller Harald Nyborg.

Henrik Jørgensen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Morten gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Rasmus gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Camilla C gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til køb på nettet
1Den prisbilligste fragtløsning er unægtelig at du selv henter varerne, som desværre står og falder med at du opholder dig i nærheden af online butikkens arbejdslager. Den leveringsversion er naturligvis usædvanlig central forudsat vi behøver lecanødder lige om lidt. Alternativt så yder visse internet forretninger gratis levering, men i reglen kun ifald du bestiller for et fastslået beløb.
2Antal dages levering kan vise sig at være rigtig relevant når vi behøver ordren straks, så i det øjemed er det tydeligvis relevant at man besigtiger tidshorisonten for levering ved lecanødder. Masser af internet firmaer lover billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres forud for et besluttet tidspunkt.
3Trustpilot byder på visse passelige genveje til at gennemstøve en lang række tidligere forbrugeres oplevelser og derfor tilråder vi, at du kigger på e-forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige lecanødder online. Facebook tilbyder endvidere fuldstændig habile løsninger til at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed.
4Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af en orden, hvilket assisterer dig som køber imod falske forhandlere på nettet. Som et alternativ bør du bruge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at klare betalingen senere.
5Det er jo ekstremt let for købere at undersøge tilbud online på billige lecanødder i blandt flere internet butikker i Danmark, og derved lover en lang række forretninger på nettet levering uden betaling. Dog kan det immervæk være smart at undersøge visse online butikker efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at få den billigste pris.
6En del online forhandlere foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige former for fragt til lecanødder. En favorit er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig vældig uproblematisk, samt mange gange tilmed den mest betalelige leveringsløsning.
7Vi tilråder at kigge om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være et signal om at internet forretningen forsvarer de danske retningslinjer, tillige med at internet virksomheden af og til kigges til af specialister der har nøje kendskab til reglementet på området. Forud for at nogen handler billige lecanødder på en online shop bør de til hver en tid betragte butikkens vilkår.
8Nogle få forhandlere på nettet sikrer billig levering på lecanødder, men tit kræver det at man køber for en konkret sum. Ellers kan man foretrække den prisbilligste leveringsmanér, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver mange gange endvidere temmelig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringstype er uden tvivl selv at hente produkterne.
9Forud for at nogen bestiller billige lecanødder i en internet forhandler burde de utvivlsomt gennemløbe virksomhedens vilkår, dog er det gerne ikke særlig morsomt. Foruden dette er det godt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale bestemmelser der har betydning for købet af billige lecanødder online, til eksempel den ombytningsrettighed webshoppen tilbyder.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk