Bygteam.dk

Lecasten pristjek

Er du på udkig efter lecasten? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 stk lecasten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
9.327 kr.5x19x49 cmKøb
12.975 kr.5x19x49 cmKøb
13.199 kr.5x19x49 cmKøb
14.825 kr.5x19x49 cmKøb
16.875 kr.5x19x49 cmKøb
20.799 kr.5x19x49 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man kende butikkens betingelser.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Det er især en mulighed hos de kendte byggecentre.
Flere byggekæder sælger et stort produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot lecasten.
For mange er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en webshop, hvor du tilbydes sparring omkring lecasten.
Du vil finde ulighed i prisen på billige lecasten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har billige priser, og nogle har en høj grad af service. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og af den grund har du adgang til at handle online og hente varerne på egen hånd. Af den grund kan du vælge at undvære leveringsgebyret, og endda hente produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af lecasten online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber lecasten online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på internettet står selv for produktion af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
Hovedparten af nicheforhandlere har en stor passion for de varer de sælger online, idet de ikke sælger andet. Af den grund bør du forvente mere gavnlig rådgivning fra personale med ekspertviden i netop lecasten.
De største byggecentre i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af over 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lecasten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

lecasten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lecasten silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

lecasten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig værdifuldt at have de nødvendige byggematerialer indkøbt inden du starter arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig liste hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og så gennemgå hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
2Husk at gennemtænke hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig professionel hjælp til noget af arbejdet. Når du indhenter hjælp fra en professionel anbefales det at tage imod forslag fra forskellige virksomheder.
3Det kan være til god gavn at få assistance til byggearbejdet, især såfremt det er krævende arbejdsopgaver. Krævende ombygninger bør udføres af flere personer. Dertil er det mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
4Forinden du indleder byggeprojektet kan det være temmelig fornuftigt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Planlægning viser sig som nøglen til succes med dit arbejde. Du bør overveje at udarbejde en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du laver din køreplan.
6For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du løbende se vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at vælte ned når du netop står midt i dit omfattende byggeprojekt.
7Du skal på ingen måde glemme sikkerheden, så glem ikke beskyttelse såsom arbejdssko som skåner dig imod mulige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke køber assistance fra en fagperson.
8Det er muligt at søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås såfremt renoveringen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at projektet har betydning for miljøet.
9Ofte vil det være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive forstandigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og efterfølgende finde frem til omkostningen ved dem slavisk.
10Du vil aldrig mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det være strategisk at have det til disposition før du iværksætter byggeriet. Det er derudover afgørende at inkludere disse udgiftsposter i byggeriets budget.
11Du har adgang til alle mulige former for vejledninger og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med store mængder udbytterig viden, navnligt hvis du kigger i hele verden.
12Der kommer som regel pludselige problemer ved svære opgaver, og pga. dette kan det være af stor betydning at der afsættes nok tid i arbejdsplanen, så man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En stor portion online outlets udlover i øjeblikket mange forskellige billige former for fragt til lecasten. Et hit er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv henter din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig ekstremt nem, og oftest ligeledes den mest betalelige form for fragt.

Du kunne derudover prøve at vælge at få udbragt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig almindeligvis et hak mindre billig, men desuden temmelig overkommelig for lecasten online. Den mest billige løsning vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo afhænger af at du bor tæt på internet forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på lecasten er særligt central i tilfælde af at du har behov for dine nye produkter inden for kort tid, så i det øjemed er det i sandhed afgørende at man kontrollerer leveringstiden for lecasten. En række byggemarkeder – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig 1 dags fragt på mange af deres varer online, som trods alt påkræver at ordren gennemføres forud for et givent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet fikset forinden de lageransatte får fri.

Nogle webshops frembyder gratis levering på lecasten online, men typisk kun når du aftager for et fastslået beløb. Som alternativ skal du vælge den mest prisbevidste form for levering, hvilket gerne vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En del byggemarkeder udlover afhentning hvor du handler billig lecasten online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af lecasten i følgende byer:

Tårnby, Virum, Middelfart, Kokkedal, Gentofte, Viborg, Nærum, Ringsted, Randers, Hjørring, Allerød, Skive, Solrød Strand, Kolding, Grenaa, Odder, Fredericia, Esbjerg, Højbjerg, Holstebro, Herning, Frederikshavn, Aabenraa, Stenløse, Silkeborg, Vordingborg, Korsør, Nakskov, Køge, Ikast, Brabrand, Haderslev, Varde, Vallensbæk, Thisted, Haslev, Brønderslev, Valby, Ishøj, Hedensted, Gladsaxe, Risskov, Ølstykke, Hedehusene, Holbæk, Skanderborg, Birkerød, Rønne, Albertslund, København, Hvidovre, Dragør, Charlottenlund, Helsingør, Greve, Herlev, Værløse, Tilst, Frederiksværk, Hobro, Farum, Nykøbing Falster, Hillerød, Sønderborg, Struer, Ballerup, Lyngby, Nyborg, Frederikssund, Rødovre, Brøndby, Vejle, Odense, Hørsholm, Lillerød, Vanløse, Rudersdal, Horsens, Aalborg, Taastrup, Næstved, Søborg, Brønshøj, Glostrup, Aarhus, Åbyhøj, Jyllinge, Frederiksberg, Nørresundby, Roskilde, Kalundborg, Lystrup, Svendborg, og Slagelse, .

Click-and-collect ift. lecasten er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland).

Når vi ser på tendenserne står det markant, at mennesker typisk leder efter for eksempel køb lecasten og billig lecasten. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere søge eksempelvis lecasten tilbud, lecasten priser og lecasten online, foruden de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Gode tilbud på lecasten

Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for internetbrugere at analysere priser på billige lecasten online fra diverse internet forretninger, og derfor har en hel del internet forhandlere været tvunget til at formindske prisen på lecasten enormt, og derudover sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det immervæk vise sig smart at granske diverse shops på nettet efter tilbud og rabatter på lecasten online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at modtage den laveste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Stark.

Du må bare være klar over, at hvis en e-shop udlover billige lecasten online for en pris der anses for usædvanlig god, burde det undertiden være en indikation på en bedragerisk internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af en bestemmelse, som værner os imod uoprigtige online forretninger.

Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere pengene til lecasten over en længere periode. Det fås typisk hos nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at folk som regel kigger efter for eksempel lecasten online og lecasten tilbud. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere søge fx billig lecasten, køb lecasten samt lecasten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecasten er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser andre menneskers meninger

Trustpilot medfører en lang række fordelagtige muligheder for at eftersøge ganske mange øvrige konsumenters evalueringer og derved kan det anbefales, at du besigtiger e-forretningens kritik før du køber billige lecasten online.

Facebook fører til ligeledes visse ønskværdige muligheder for at få indtryk af e-forhandlerens kundetilfredshed. Her ser vi mange e-handler som tilbyder folk at udfærdige en omtale af deres købsoplevelse, som tillige kan tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige lecasten online hos en internet forhandler burde man i princippet sætte sig ind i netbutikkens regler, men det er ofte et omfattende projekt, særligt med de gængse byggekæder som Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Et alternativt forslag kan derfor være at efterse om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, som skulle være en angivelse af at online webshoppen respekterer de danske retningslinjer, foruden at e-forretningen jævnligt revurderes af fagfolk der har meget erfaring med lovgivningen.

Dette er desuden din mulighed for en håndsrækning, for så vidt du oplever besvær som følge af din handel med lecasten. Ligeledes er det prisværdigt at kunden er klar over de mest aktuelle betingelser der har indvirkning på bestillingen af lecasten online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik netshoppen lover.

I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid bibeholder ens købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne bevise bestillingen af lecasten, uanset om man handler fra Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Per L gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Søren F gav 4 stjerner

Alt var i orden

Anders T gav 5 stjerner

Har handlet der før

Hans R gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forinden nogen shopper billige lecasten hos en netbutik burde man i reglen gennemgå forhandlerens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig morsomt. Ligeså er det klogt at man er påpasselig med de mest relevante retningslinjer der har betydning for købet af billige lecasten online, eksempelvis den ombytningspolitik butikken benytter.
2Den billigste fragtløsning er unægtelig at hente pakken selv, hvilket dog forudsætter at du er i nærheden af e-forretningens adresse. Den form for fragt kan være ret så aktuel såfremt vi skal bruge lecasten inden for få dage. Alternativt så lover nogle internet selskaber fragt uden gebyr, men oftest under forudsætning af at der indkøbes for en fastsat pris.
3Vi anbefaler at se hvorvidt internet selskabet er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at e-forhandleren efterlever dansk lovgivning, foruden at webshoppen af og til tilses af eksperter som er inde i de gældende regler. Forinden nogen køber billige lecasten hos en e-handler kunne man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsbetingelser.
4Antal dages levering er jo meget bestemmende i tilfælde af at vi skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det sandelig på sin plads at man checker leveringstiden for lecasten. En del online virksomheder tilsiger billig dag-til-dag fragt på deres primære varer, men det er forudsat at handlen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
5Det er ret så problemfrit for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige lecasten hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og derved tilbyder en lang række online butikker gebyrfri levering. Det kan trods alt vise sig gunstigt at kigge forbi enkelte e-shops efter tilbud forud for at du bestiller, så man er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris.
6Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en forordning, som dækker dig imod uoprigtige online selskaber. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage betalingen ude i fremtiden.
7Nogle internet selskaber yder levering uden gebyr på lecasten, men undertiden kun hvis man bestiller for en fastsat sum. Ellers skal du foretrække den mest letkøbte leveringsløsning, som i mange tilfælde er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Denne er som oftest ligeledes ekstremt let. Den mest letkøbte leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
8Trustpilot forærer dig de facto fornemme løsninger til at blive klogere på adskillige eksisterende brugeres omtaler og herved anbefaler vi, at du vurderer e-shoppens vurderinger forinden du handler billige lecasten online. Facebook tilbyder dig også fuldkommen stabile chancer for at få indsigt i netshoppens popularitet.
9Adskillige internet varehuse tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige muligheder for levering til lecasten. Det mest populære er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne præcis når det passer dig. Denne er altså temmelig praktisk, samt mange gange endda den mest prisbevidste mulighed for fragt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk