Bygteam.dk

Lecaterm pristjek

Er du på udkig efter lecaterm? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 stk lecaterm inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
9.327 kr.5x19x49 cmKøb
12.975 kr.5x19x49 cmKøb
13.199 kr.5x19x49 cmKøb
14.825 kr.5x19x49 cmKøb
16.875 kr.5x19x49 cmKøb
20.799 kr.5x19x49 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ i de velkendte byggekæder.
Flere byggecentre præsterer et enormt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varetype. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot lecaterm.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor kende webshoppens betingelser.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring lecaterm.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige lecaterm fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder produkter fra flere leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af lecaterm online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan give øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder findes i store dele af landet, og derigennem har kunderne chancen for at handle online og hente varerne personligt. Af den grund har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, som tit er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber lecaterm online på deres webshop.
Majoriteten af nichebutikker på nettet har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det bør du modtage mere anvendelig assistance fra folk der er specialister i netop lecaterm.
Hovedparten af specialiserede netshops er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag mere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

lecaterm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag over 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

lecaterm bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

lecaterm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

lecaterm silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kommer jævnligt uventede bump på vejen når det gælder omfattende opgaver, og ergo er det værdifuldt at der afsættes rimelig plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
2Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
3Det kan vise sig at være afgørende at have lavet en budgetoversigt for projektet, så man har styr på udgifterne. Det må være rationelt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne kortlægge ens udgift ved dem alle sammen.
4Forberedelse vil være vejen til succes med din byggeproces. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet plan, som viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af tidsplanen.
5Husk at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør købe assistance fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Når du søger eksperthjælp vil det typisk være en god idé at indhente en pris fra forskellige entreprenører.
6I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
7Det viser sig meningsgivende at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug i god tid før du går til værks med eksekveringen. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig oversigt som indeholder alt det der bliver brug for, og bagefter eftergå punkterne, hvormed du er tryg ved at du har husket det hele.
8Der findes alle mulige former for guides og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube er kilde til ret så meget gavnlig information, ikke mindst ifald du benytter engelske ord i din søgning.
9Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af større ombygninger. Flere byggerier kræver flere folk. Dertil vil det vise sig mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt kigge på vejrprognosen i perioden for dit byggeprojekt, så det ikke uanmeldt begynder at piske ned når du netop er i fuld gang med det komplekse projekt.
11Man må under ingen omstændigheder fattes udstyr. Tit vil det være erstatteligt at du har værktøjet klar til brug forinden du begynder på byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
12Forinden du går i gang med arbejdet er det usandsynligt centralt at sikre sig, at projektet overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
De mest folkekære byggecentre
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er enormt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er utrolig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Størstedelen af internet firmaer giver i vore dage diverse forskellige billige leveringsmuligheder til lecaterm. Førstevalget hos mange er nu om dage udleveringssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig super fremkommelig, og oftest ydermere den mest letkøbte mulighed for levering.

Du kan derudover afveje for og imod at få ordren bragt til din privatbolig eller til dit arbejde. Muligheden er sædvanligvis en tand mere pebret, men ligeledes i høj grad problemfri ved køb af lecaterm online. Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo betinges af at du opholder dig med kort afstand til e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på lecaterm kan vise sig at være særligt relevant om man skal bruge din pakke om kort tid, og af den grund er det bestemt på sin plads at vi efterser den forventede leveringstid på lecaterm. En stor portion internet forhandlere – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer online, men som trods alt kræver at handlen gemmenføres forinden et givent klokkeslæt, så de kan nå at få ordren skippet afsted inden de lageransatte tager hjem.

En række e-butikker yder gratis levering på lecaterm online, men undertiden gælder det kun hvis der købes for et konkret beløb. Som alternativ bør man overveje den billigste mulighed for levering, som i mange tilfælde vil blive at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

En række netshops tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig lecaterm online men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark og XL-Byg. Byggekæderne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på lecaterm i disse byer:

Gentofte, Nørresundby, Frederikshavn, Fredericia, Korsør, Struer, Allerød, Odense, Holbæk, Hvidovre, Charlottenlund, Frederiksværk, Søborg, Slagelse, Skive, Lillerød, Stenløse, Sønderborg, Randers, Højbjerg, Ølstykke, Vejle, Farum, Aabenraa, København, Birkerød, Aarhus, Tilst, Kalundborg, Solrød Strand, Rudersdal, Frederikssund, Nykøbing Falster, Hedehusene, Åbyhøj, Greve, Viborg, Brabrand, Næstved, Nakskov, Helsingør, Ishøj, Glostrup, Jyllinge, Lyngby, Vordingborg, Hobro, Ringsted, Haderslev, Herlev, Brønderslev, Rødovre, Esbjerg, Odder, Grenaa, Varde, Haslev, Holstebro, Frederiksberg, Valby, Albertslund, Middelfart, Silkeborg, Skanderborg, Hjørring, Hillerød, Gladsaxe, Risskov, Lystrup, Brønshøj, Roskilde, Thisted, Værløse, Tårnby, Horsens, Køge, Hedensted, Nyborg, Herning, Ikast, Aalborg, Dragør, Kokkedal, Kolding, Vanløse, Nærum, Taastrup, Brøndby, Ballerup, Svendborg, Virum, Hørsholm, Vallensbæk, og Rønne, .

Afhentning for lecaterm er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Østsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. lecaterm tilbud og billig lecaterm. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere søge efter blandt andet lecaterm online, køb lecaterm og lecaterm priser, plus de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Rabat på lecaterm

Det er i dag temmelig bekvemt for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige lecaterm online hos diverse internet butikker i Danmark, og altså har massevis af firmaer på nettet ikke kunne lade være med at tvinge priserne på lecaterm kolossalt, og ovenikøbet love fri fragt.

Det kan imidlertid være lønnende at undersøge nogle forskellige outlets på nettet efter tilbud og rabatter på lecaterm online forud for at du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Silvan.

Du skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en shop sælger billige lecaterm online til en udsalgspris der er ekstraordinært billig, så kunne det undertiden være en indikation på en uærlig webshop. Kortbetalinger er trods alt omsluttet af en anordning, hvilket hjælper dig som kunde imod falske online forretninger.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale prisen på lecaterm senere. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved kig i data er det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter fx køb lecaterm og lecaterm tilbud. Foruden dette oplever vi tit mennesker søge efter fx billig lecaterm, lecaterm online samt lecaterm priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecaterm er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot yder de facto fine chancer for at se nøjere på ganske mange eksisterende forbrugeres bedømmelser og derfor rekommanderer vi, at du gennemsøger online butikkens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige lecaterm online.

Facebook forærer dig også super belejlige genveje til at få en idé om online shoppens kundefokus. Foruden det ser vi en del internet handler hvor man kan meddele en kritik af deres køb, som på samme måde må benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige lecaterm online på en internet virksomhed kunne de ideelt set betragte e-shoppens handelsaftale, men det er typisk ikke super interessant, specielt med de store byggecentre som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og 10-4.

Et andet forslag kunne måske være at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er et billede på at internet firmaet adlyder de danske love, udover at den hyppigt vurderes af fagmænd der er meget bekendte med de gældende regler.

Dette er desuden en god mulighed for en hjælpende hånd, hvis du oplever dilemmaer ved din shopping med lecaterm. Derudover stiller vi forslag om at køber er opmærksom på de mest vitale vedtægter der influerer på bestillingen af lecaterm online, for eksempel hvilken returpolitik e-firmaet anvender.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst opbevarer sin e-mail kvittering, så man en anden gang kan dokumentere bestillingen af lecaterm, hvad end man køber hos Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4 eller Davidsen.

Bente gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Hanne Hansen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Camilla gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Hanne H gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til online shopping
1Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en regel, der hjælper køber overfor falske online butikker. Alternativt kunne du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at afdrage beløbet af flere omgange.
2En lang række internet forretninger tilbyder i vore dage et stort udvalg af billige muligheder for fragt til lecaterm. En favorit iblandt mange er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså ret smertefri, og desuden ligeledes den mest prisbevidste leveringsmanér.
3Fragttiden er selvfølgelig særdeles vital når man skal bruge varen om få sekunder, så med det formål er det nemlig fornuftigt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt for lecaterm. En lang række internet butikker garanterer billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter, men som imidlertid er forudsat at du når at bestille forinden et fast klokkeslæt.
4Den prisbilligste metode til levering er dog selv at hente pakken, som dog betinges af at du fysisk befinder dig nærved online shoppens arbejdslager. Den leveringsudgave er virkelig bestemmende i tilfælde af at vi har brug for lecaterm nu og her. Alternativt så lover nogle få netshops billig levering, men i mange tilfælde under forudsætning af at du shopper for en fastsat pris.
5Inden nogen bestiller billige lecaterm i en e-butik burde man på en vis måde have øje for shoppens betingelser, dog er det i reglen ikke særlig sjovt. Tillige er det at foretrække at køber er obs på de mest vedkommende reglementer der kan influere på bestillingen af billige lecaterm online, f.eks. hvilken returret butikken har.
6Trustpilot bringer dig i højeste grad stabile løsninger til at betragte mange tidligere forbrugeres reflektioner og af den grund anbefales det, at du tjekker online forretningens kritik forinden du køber billige lecaterm online. Facebook forærer dig for øvrigt adskillige uafhængige genveje til at få indsigt i internet forhandlerens popularitet.
7Vi tilråder generelt at finde ud af om e-firmaet er støttet af e-mærket, fordi det typisk er et tegn på at e-handlen følger de danske regler, og at webshoppen løbende undersøges af sagkyndige som behersker bestemmelserne på området. Før nogen køber billige lecaterm på en online forretning bør man for at være på den sikre side betragte webshoppens forretningsbetingelser.
8En hel del online outlets sikrer portofri levering på lecaterm, men typisk er det så nødvendigt at du bestiller for en fastsat pris. Desuden kan du gribe den mest prisbevidste type af levering, hvilket mange gange er at få kørt varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver som regel samtidig ret så problemfri. Den mest letkøbte form for fragt er utvivlsomt at du selv henter varerne.
9Det er usædvanlig simpelt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige lecaterm hos forskellige forretninger på nettet, og altså tilbyder flere shops på nettet billig levering. Det kan imidlertid være fordelagtigt at eftergå flere internet butikker efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk