Bygteam.dk

Letbeton pristjek

Er du på udkig efter letbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 stk letbeton inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.389 kr.10x40x60 cmKøb
3.995 kr.10x40x60 cmKøb
4.269 kr.10x40x60 cmKøb
4.495 kr.10x40x60 cmKøb
4.501 kr.10x40x60 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige letbeton hos de forskellige online byggekæder. En del har gode priser, imens nogle har fokus på service. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne selv. Dette er specielt et alternativ i de kendte byggecentre.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor læse netbutikkens regningslinjer.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare letbeton.
For nogle er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund bør du handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring letbeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggecentre har butikker i de større byer, og pga. det har de fleste mulighed for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Af den grund er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt endda få fat i produkterne lige nu.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra flere leverandører, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af letbeton online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er små virksomheder, der tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at handle letbeton online på deres side.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få bedre priser.
Størsteparten af nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således er det forventeligt at du får super nyttig service fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis letbeton.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

letbeton harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

letbeton bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

letbeton jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

letbeton silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Husk at du kan hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives når byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
2Du kan finde en hel række artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder overvældende meget konstruktiv info, navnligt når man kigger i hele verden.
3Måske kan det blive af stor betydning at have de relevante bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du starter din byggeproces. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel huskeliste hvoraf der fremgår det du har brug for, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, så du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
4Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din tidsplan.
5Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ej beklædning bl.a. arbejdshjelm der skåner dig overfor hændelige risici. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
6Man bør for alt i verden ikke undvære udstyr. Typisk kan det vise sig smart at have udstyret parat forinden du går løs med dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at påregne de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Der kommer typisk utidige problemer ved omfattende projekter, og pga. dette kan det være essentielt at der er afsat tilstrækkelig tid i planen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
8Ofte vil det være betydningsfuldt at lave et regnskab for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det bør være sundt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til omkostningen ved dem én efter én.
9Husk at tænke over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Såfremt du får professionel assistance er det fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
10For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Således kan du ofte tage et kig på prognosen for vejret når du nærmer dig projektets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned netop som du står midt i dit avancerede byggeprojekt.
11Forinden du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig yderst centralt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig hvis det er omfangsrige byggeprojekter. Enkelte ting skal gerne udføres af flere folk. Derudover viser det sig mere produktivt og sjovere at være flere om det.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt flot. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

Flere internet butikker tildeler nu til dags flere billige løsninger til levering til letbeton. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når det passer dig bedst. Muligheden er altså særligt fremkommelig, og ofte ligeledes den mindst kostelige leveringsmåde.

Du kan derudover overveje at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Løsningen er i mange tilfælde en smule mere pebret, men endvidere virkelig nem for letbeton online. Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men den løsning kræver at du bor nær online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på letbeton er selvfølgelig ret bestemmende om man står og skal bruge din pakke om kort tid, og herved er det virkelig centralt at du checker det forventede leveringstidspunkt for letbeton. En hel del online outlets – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en række varenumre online, men som trods alt regnes ud fra at bestillingen anbringes inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varen afsendt forinden logistikmedarbejderne får fri.

Nogle få online virksomheder sikrer fragt uden betaling på letbeton online, men tit er det kun gældende hvis du handler for et bestemt beløb. Ellers kunne man snuppe den mest prisbevidste form for fragt, der i de fleste tilfælde er at få bragt ordren til en pakkeshop.

En hel del byggecentre udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig letbeton online og selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. De yder fx klik-og-hent på letbeton i følgende byer:

Lystrup, Frederiksberg, Tilst, Silkeborg, Risskov, Aabenraa, Korsør, Næstved, Ringsted, Frederikssund, Haderslev, Ballerup, Holbæk, Hvidovre, Valby, Struer, Charlottenlund, Vordingborg, Horsens, Glostrup, Lillerød, Taastrup, Nørresundby, Svendborg, Vallensbæk, Virum, Thisted, Odder, Åbyhøj, Værløse, Odense, Slagelse, Herning, Haslev, Nærum, Brabrand, Brønshøj, Nyborg, Varde, Birkerød, Middelfart, Solrød Strand, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Kalundborg, Hedensted, Viborg, Hørsholm, Albertslund, Helsingør, Tårnby, Aarhus, Brøndby, Aalborg, Søborg, København, Roskilde, Ishøj, Gladsaxe, Skive, Ølstykke, Køge, Fredericia, Lyngby, Randers, Skanderborg, Rudersdal, Gentofte, Holstebro, Grenaa, Hobro, Stenløse, Hedehusene, Højbjerg, Rødovre, Nykøbing Falster, Rønne, Frederiksværk, Ikast, Nakskov, Vanløse, Farum, Hillerød, Dragør, Allerød, Greve, Esbjerg, Sønderborg, Kokkedal, Jyllinge, Herlev, Vejle, og Kolding, .

Klik-og-hent ift. letbeton er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når man ser på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter blandt andet billig letbeton og køb letbeton. Man ser derudover mange gange netshoppere søge efter for eksempel letbeton priser, letbeton online og letbeton tilbud, plus de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Få den bedste pris på letbeton

Det har vist sig at være særligt overkommeligt for internetbrugere at prissammenligne på billige letbeton online fra forskellige online outlets, og til tak har flertallet af online forhandlere ikke kunne slippe for at formindske salgspriserne på letbeton kolossalt, og ydermere sikre billig fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid blive udbytterigt at checke diverse internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på letbeton online inden du placerer ordren, således at du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Man må alligevel ikke overse, at såfremt en butik på nettet reklamerer billige letbeton online til salg for en pris der kan virke besynderligt tiltalende, kan det mange gange være et bevis på en fup internet virksomhed. Køb med kort er trods alt omfavnet af en foranstaltning, hvilket redder os overfor uægte netshops.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du agter at betale regningen på letbeton over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Ved indkig i tendenserne er det markant, at netshoppere ofte søger blandt andet letbeton priser og køb letbeton. Man ser derudover tit internet shoppere søge efter eksempelvis letbeton tilbud, billig letbeton samt letbeton online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg letbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere køberes vurderinger

Trustpilot tilbyder dig relativt hæderlige muligheder for at efterforske en stor gruppe nuværende brugeres bedømmelser og herved er det at foretrække, at du bliver klogere på internet virksomhedens ratings før du færdiggør din shopping med billige letbeton online.

Facebook byder på derudover adskillige gode løsninger til at få et kig ind i e-firmaets troværdighed. Desuden ser vi en del webbutikker som tilbyder kunderne at meddele en vurdering af købsoplevelsen, hvilket desuden bør benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige letbeton online hos en internet shop kunne de faktisk gennemgå webbutikkens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant, især ved de velkendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Stark.

En anden valgmulighed kan være at se hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det generelt er et sympol på at e-firmaet accepterer de danske retningslinjer, samt at internet forhandleren undertiden undersøges af eksperter som har meget erfaring med reglerne på området.

Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, for så vidt du oplever vanskeligheder som følge af din ordre på letbeton. For øvrigt kan det være til hjælp at du er vaks omkring de fundamentale vilkår der kan have betydning for bestillingen af letbeton online, for eksempel den ombytningsret forretningen kører med.

Derfor er det samtidig relevant, at man når som helst sikrer ens e-mail kvittering, således man altid kan bekræfte bestillingen af letbeton, uanset om man køber fra Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

Lars gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Charlotte gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Anne gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Henrik gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 gode råd til online shopping
1Flere e-forretninger tilbyder heldigvis diverse forskellige billige leveringsmåder til letbeton. Den mest moderne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, og så henter du bare dine varer når det passer dig bedst. Den er nemlig ualmindeligt fremkommelig, og typisk også den prisbilligste slags levering.
2Fragttiden kan være yderst udslagsgivende i tilfælde af at vi skal bruge produkterne nu og her, og herved er det uden tvivl centralt at man studerer den forventede leveringstid for letbeton. En stor portion online butikker yder billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen laves inden et givent tidspunkt.
3Før nogen bestiller billige letbeton hos en online shop kunne de de facto have øje for butikkens handelsbetingelser, dog er det typisk en omfattende opgave. Foruden dette tilråder vi at man er sat ind i de mest aktuelle reglementer der har betydning for købet af billige letbeton online, som for eksempel hvilken bytteret shoppen bruger.
4Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en lov, som assisterer kunden imod bedrageriske e-butikker. Som en anden løsning bør du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække omkostningerne over et længere tidsrum.
5En hel del internet selskaber garanterer fragt uden omkostninger på letbeton, men for det meste er det under betingelse af at der handles for en bestemt pris. Desuden bør man beslutte sig for den billigste fragtløsning, der mange gange er at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Fragtformen bliver somme tider på den anden side rigtig ligetil. Den mest betalelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
6Vi tilråder at kigge om online webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være en sikkerhed for at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, og at internet shoppen lejlighedsvis overværes af eksperter der behersker reglementet på området. Forinden folk køber billige letbeton hos en internet forhandler burde man principielt læse dens handelsbetingelser.
7Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo stiller krav om at du lever i kort afstand af online shoppens lager. Den leveringsform er jo særdeles central ifald du absolut skal bruge letbeton straks. Alternativt så præsterer nogle få webbutikker levering uden betaling, men ofte afkræver det at du bestiller for en bestemt sum.
8Trustpilot frembringer evigt strålende chancer for at udforske flere forhenværende køberes evalueringer og derfor tilrådes det, at du bliver klogere på internet forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige letbeton online. Facebook præsterer lignende ganske fremragende genveje til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed.
9Det er jo efterhånden meget praktisk for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige letbeton fra forskellige internet handler, og på grund af dette lover flertallet af e-butikker fragt uden omkostninger. Det kan dog immervæk være indbringende at sammenligne enkelte internet shops i Danmark efter billige priser forud for at du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk