Bygteam.dk

Letklinkerblokke pristjek

Er du på udkig efter letklinkerblokke? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 stk letklinkerblokke inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
9.327 kr.5x19x49 cmKøb
12.975 kr.5x19x49 cmKøb
13.199 kr.5x19x49 cmKøb
14.825 kr.5x19x49 cmKøb
16.875 kr.5x19x49 cmKøb
20.799 kr.5x19x49 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige letklinkerblokke fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på lave priser, og andre har faglig sparring. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg af varer, imens andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare letklinkerblokke.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge en netbutik, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af letklinkerblokke.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man kende byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af letklinkerblokke online.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og derved har flertallet valget om at købe online og fragte varerne på egen hånd. Dermed er der mulighed for at spare leveringsomkostningen, og tilmed hente produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få billigere priser.
Forskellige specialiserede netshops er eksperter i de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Pga. dette formår de at yde ekstremt begavet service fra personale som er specialister i lige præcis letklinkerblokke.
En masse nichebutikker på internettet er mindre firmaer, som typisk er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du bestiller letklinkerblokke online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
letklinkerblokke jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

letklinkerblokke harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

letklinkerblokke bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

letklinkerblokke silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt når det kommer til større byggeprocesser. Enkelte ting behøver flere personer. Samtidig bliver det hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
2Du har adgang til utrolig mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube giver en masse gavnlig oplysning, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
3Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete vanskeligheder når det handler om omfangsrige projekter, og herved vil det vise sig værdifuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, således at man føler sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
4I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive rimeligt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din bopæl vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
5Planlægning bliver metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må nedskrive en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål der laves på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
6Du bør overveje om du selv vil klare det hele, eller du hellere bør tilkøbe professionel assistance til noget af byggeprocessen. Når du benytter professionel hjælp er det fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere firmaer.
7For opgaver udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund må du jævnligt kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med dit svære byggeprojekt.
8Det er af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive rationelt at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på dem én og én.
9Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet beroer altså på at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
10Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være smart at have værktøjet parat idet du iværksætter arbejdet. Det er derudover en fordel at indregne de medfølgende udgifter i økonomien.
11Det bliver at have noget at sige at du har de fornødne byggematerialer handlet ind før du påbegynder håndværket. Du kunne udfærdige en enkel liste med alle de ting du har brug for, og som det næste gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du sikrer dig at du har styr på det.
12Du skal for alt i verden ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som sikring mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke køber hjælp fra en ekspert.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ret så flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En masse online firmaer frembyder nu om dage flere billige leveringstyper til letklinkerblokke. En af de mest moderne er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte produkter når der er tid til det. Løsningen er altså rigtig let gængelig, samt ofte derudover den prisbilligste løsning til levering.

Du kan på samme måde planlægge at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig beklageligvis en tand mere bekostelig, men samtidig ultra problemfri for letklinkerblokke online. Den mindst kostelige mulighed for levering er unægtelig at du selv henter ordren, men det betinges af at du bor nær online forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på letklinkerblokke er jo temmelig aktuel om man behøver ordren om kort tid, og i det øjemed er det uden tvivl centralt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt på letklinkerblokke. En lang række online varehuse – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en masse varenumre online, men husk at det står og falder med at ordren laves inden et bestemt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få produkterne skippet afsted inden medarbejderne drager hjemad.

Nogle internet webshops sikrer gratis levering på letklinkerblokke online, men undertiden stiller det krav om at man bestiller for et bestemt beløb. Derudover bør du udse dig den prisbilligste fragtmulighed, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Adskillige kæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig letklinkerblokke online men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg og 10-4. De foreslår bl.a. click-and-collect på letklinkerblokke i følgende områder:

Frederiksværk, Albertslund, Søborg, Skanderborg, Risskov, Roskilde, Dragør, Aarhus, Nakskov, Sønderborg, Valby, Højbjerg, Gentofte, Hørsholm, Brønshøj, Jyllinge, Thisted, Svendborg, Fredericia, Odder, Vordingborg, Skive, Birkerød, Horsens, Silkeborg, Lystrup, Taastrup, Randers, Helsingør, Hedehusene, Brønderslev, Viborg, Nærum, Aabenraa, Struer, Ballerup, Aalborg, Vallensbæk, Frederikssund, Holbæk, Korsør, Frederiksberg, Rønne, Åbyhøj, Herlev, Brabrand, Nørresundby, Ølstykke, Kolding, Køge, Værløse, Kokkedal, Varde, Hedensted, Lillerød, Brøndby, Greve, Rudersdal, Slagelse, Allerød, Næstved, Grenaa, Kalundborg, Nykøbing Falster, Ikast, Nyborg, Ishøj, København, Haslev, Glostrup, Haderslev, Lyngby, Virum, Esbjerg, Solrød Strand, Hillerød, Hobro, Odense, Gladsaxe, Holstebro, Hvidovre, Rødovre, Herning, Vejle, Frederikshavn, Charlottenlund, Tårnby, Tilst, Vanløse, Ringsted, Middelfart, Hjørring, Farum, og Stenløse, .

Click-and-collect for letklinkerblokke er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet letklinkerblokke online og letklinkerblokke priser. Foruden dette ser man tit netshoppere kigge efter for eksempel billig letklinkerblokke, køb letklinkerblokke samt letklinkerblokke tilbud, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Rabat på letklinkerblokke

Det har vist sig at være yderst fremkommeligt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige letklinkerblokke online hos diverse e-handler, og herved har mange online varehuse set sig tvunget til at mindske priserne på letklinkerblokke markant, og i øvrigt sikre fri fragt.

Det kan dog stadigvæk vise sig gavnligt at efterprøve visse e-handler efter udsalg og tilbud på letklinkerblokke online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at få den bedste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at ifald en e-handler markedsfører billige letklinkerblokke online på tilbud til en pris der kan ses som besynderligt billig, bør det tit være et karakteristika der viser en uægte webshop. Køb med kort er på den anden side dækket ind under en forordning, som støtter dig som køber imod svindlende e-shops.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale pengene til letklinkerblokke over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk i nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Når man ser på tallene er det klart, at mennesker typisk kigger efter eksempelvis letklinkerblokke tilbud og billig letklinkerblokke. Man ser derudover som regel internet shoppere kigge efter fx letklinkerblokke online, letklinkerblokke priser og køb letklinkerblokke.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg letklinkerblokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot præsterer regulære hensigtsmæssige chancer for at sondere forskellige tidligere forbrugeres evalueringer og derfor er det at foretrække, at du eftergår internet selskabets bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige letklinkerblokke online.

Facebook frembringer for øvrigt regulære udmærkede genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens troværdighed. Derudover er der endda internet firmaer hvor folk kan registrere en kritik af virksomhedens service, som desuden kan udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige letklinkerblokke online hos en netbutik kunne man uden tvivl gennemlæse forhandlerens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Et alternativt forslag kan være at granske om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket almindeligvis er et tegn på at e-butikken forstår de officielle regler, udover at internet butikken rutinemæssigt efterses af sagkyndige som har ekspertise inden for lovene på området.

Dette er desuden en god chance for hjælpende service, såfremt du får udfordringer med din ordre på letklinkerblokke. Tilsvarende foreslår vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste forhold i forbindelse med købet af letklinkerblokke online, for eksempel hvilken returneringsret internet shoppen garanterer.

I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne bevidne sin bestilling af letklinkerblokke, hvad end man har købt hos Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller Bauhaus.

Susanne gav 5 stjerner

God webshop

Karen Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Maria gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Jesper K gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til køb på nettet
1Fragtperioden er jo temmelig bestemmende om man har behov for dine nye varer omgående, så derfor er det nemlig passende at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering for letklinkerblokke. Flere webbutikker yder billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen laves forinden et givent tidspunkt.
2Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt e-butikken er e-mærket, som er en forsikring om at online shoppen opfylder de danske regler, og at e-firmaet regelmæssigt tilses af jurister som kender til reglerne. Før folk køber billige letklinkerblokke hos en butik burde man i princippet læse butikkens handelsbetingelser.
3Flere online selskaber giver efterhånden diverse forskellige billige leveringsmidler til letklinkerblokke. En der er meget almindelig er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo ekstremt bekvem, samt ofte derudover den mest prisbevidste leveringsmanér.
4Det er særligt ligetil for købere at sammenligne priser online på billige letklinkerblokke fra flere internet firmaer i Danmark, og på grund af dette præsterer utallige online butikker billig levering. Dog kan det til hver en tid blive gunstigt at efterse nogle enkelte e-shops efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.
5Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under et regulativ, der garanterer en overfor uærlige internet webshops. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at afbetale regningen over flere uger.
6Forinden nogen bestiller billige letklinkerblokke på en online forretning behøver de i virkeligheden kigge på shoppens handelsvilkår, dog er det normalt en omfattende opgave. Tilsvarende er det en hjælp at kunden er sat ind i de elementære bestemmelser der influerer på handlen med billige letklinkerblokke online, fx den ombytningsret e-firmaet tilsikrer.
7Trustpilot resulterer i adskillige fine chancer for at gennemgå ret mange nuværende køberes oplevelser og derved støtter vi, at du læser netshoppens bedømmelser før du handler billige letklinkerblokke online. Facebook præsterer tilsvarende super gode muligheder for at få en idé om internet firmaets kundetilfredshed.
8Nogle få online varehuse tilbyder billig levering på letklinkerblokke, men oftest kun såfremt der shoppes for et præcist beløb. Ellers kan man foretrække den mest prisbevidste leveringsmåde, der i de fleste tilfælde er at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Den er mange gange endvidere usædvanlig simpel. Den prisbilligste leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
9Den mindst kostelige leveringsmanér vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, som desværre stiller krav om at du bor lige ved internet shoppens adresse. Den form for levering kan i nogle tilfælde være super essentiel når man har brug for letklinkerblokke inden for kort tid. Alternativt så garanterer en hel del online outlets fragtfri levering, men typisk afkræver det at der købes for et fastslået beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk