Bygteam.dk

Limtræsbjælker pristjek

Er du på udkig efter limtræsbjælker? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m for kun 20.699 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m limtræsbjælker inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
20.699 kr.115x200x4000 mmKøb
20.699 kr.115x200x4000 mmKøb
25.234 kr.115x200x4000 mmKøb
26.739 kr.115x200x4000 mmKøb
32.200 kr.115x200x4000 mmKøb
32.694 kr.100x200x4000 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos en netbutik, hvor du får hjælp til valg af limtræsbjælker.
Ifald du skal have varerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er især et alternativ i de kendte byggekæder.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg af varer, og andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot limtræsbjælker.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse virksomhedens regler.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige limtræsbjælker fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode priser, og nogle giver service. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra talrige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af limtræsbjælker online.
De kendte byggekæder findes i store dele af landet, og af den grund har mange mulighed for at bestille online og hente varerne selv. Derigennem kan du vælge at blive fri for leveringsomkostningen, og endda hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at handle limtræsbjælker online fra deres webshop.
Diverse webshops i små nicher står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det bør du få en høj grad af god sparring fra nogle som er eksperter i netop limtræsbjælker.
De største byggemarkeder i Danmark
limtræsbjælker silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af omkring 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

limtræsbjælker jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud betinges altså af at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
2Der viser sig som regel utidige problemstillinger når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det er det væsentligt at man afsætter en god portion plads i agendaen, således at man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
3Man skal for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Tit vil det være betydningsfuldt at have værktøjet klar før du går løs med arbejdet. Det er derudover afgørende at påregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
4Forberedelse viser sig som metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret handlingsplan, som viser hvilke opgaver der laves på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din plan.
5Det kan vise sig at være godt at søge assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige projekter kræver flere folk. Endvidere bør det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
6Ved udendørs projekter har vejrsituationen meget at sige. På grund af dette skal du løbende undersøge vejrudsigten i perioden for byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte projekt.
7Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm der sikrer dig overfor potentielle uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke får hjælp fra en ekspert.
8I mange tilfælde vil det være vigtigt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man har et økonomisk overblik. Det må være sundt at dokumentere alle omkostninger, og efterfølgende nedskrive ens købspris for hver eneste af dem.
9Du har adgang til endeløse vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube er formidler af ekstremt meget anvendelig viden, især når man benytter engelske ord i din søgning.
10Inden du indleder byggeprocessen kan det være usandsynligt værdifuldt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
11Det viser sig af stor betydning at du har de relevante byggematerialer tilgængelige i god tid før du starter byggeprocessen. Du bør sammenfatte en simpel oversigt hvor der bør fremgå alt hvad du får brug for, og så eftergå hvert eneste punkt, således at du bliver sikker på at du har husket det hele.
12Husk at tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal købe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du benytter eksperthjælp er det en god idé at få prisoverslag fra en håndfuld leverandører.
De mest vellidte byggecentre
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er smartest?

Masser af internet forhandlere tildeler nu et hav af forskellige billige leveringstyper til limtræsbjælker. Det mest populære er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo i høj grad ligetil, samt i mange tilfælde derudover den billigste type af levering.

Du kunne endvidere påtænke at få pakken sendt til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Denne er oftest lidt mindre billig, men også ekstremt hensigtsmæssig med limtræsbjælker online. Den billigste fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, men den løsning betinges af at du er nærved online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på limtræsbjælker kan i nogle tilfælde være ultra essentiel i tilfælde af at du skal bruge produktet om få sekunder, og med det formål er det ret passende at man checker den forventede leveringstid ved limtræsbjælker. En del online forhandlere – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer online, som dog er forudsat at ordren aflægges før et fastsat tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få ordren fikset inden personalet tager hjem.

Visse e-forretninger i Danmark tilbyder portofri levering på limtræsbjælker online, men ofte er det forudsat at der erhverves for en konkret sum. Derudover skulle man foretrække den billigste fragtløsning, der typisk vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder giver afhentning hvor man køber billig limtræsbjælker derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene giver bl.a. click-and-collect på limtræsbjælker i følgende områder:

Korsør, Helsingør, Skanderborg, Grenaa, Vanløse, Vordingborg, Nyborg, Vallensbæk, Fredericia, Valby, København, Charlottenlund, Middelfart, Slagelse, Brønshøj, Holstebro, Kalundborg, Frederiksberg, Nakskov, Ballerup, Rudersdal, Frederikshavn, Hedensted, Tårnby, Albertslund, Hedehusene, Næstved, Silkeborg, Glostrup, Odder, Ishøj, Kolding, Hørsholm, Herlev, Risskov, Hvidovre, Ølstykke, Tilst, Birkerød, Haslev, Holbæk, Thisted, Taastrup, Greve, Brøndby, Viborg, Frederiksværk, Højbjerg, Esbjerg, Gentofte, Værløse, Sønderborg, Aalborg, Svendborg, Åbyhøj, Nørresundby, Haderslev, Skive, Gladsaxe, Allerød, Odense, Kokkedal, Jyllinge, Dragør, Lystrup, Varde, Solrød Strand, Hillerød, Søborg, Rønne, Lyngby, Vejle, Aarhus, Brabrand, Virum, Horsens, Aabenraa, Køge, Hjørring, Lillerød, Struer, Frederikssund, Hobro, Ikast, Ringsted, Roskilde, Nærum, Rødovre, Nykøbing Falster, Randers, Herning, Farum, Stenløse, og Brønderslev, .

Click-and-collect ift. limtræsbjælker er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Ses der på søgedata bliver det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel limtræsbjælker online og limtræsbjælker priser. Foruden dette ser vi typisk netshoppere kigge efter fx billig limtræsbjælker, køb limtræsbjælker og limtræsbjælker tilbud, plus de store byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Spar penge på limtræsbjælker

Det er jo efterhånden yderst let gængeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige limtræsbjælker online på tværs af netshops, og så har flere internet butikker set sig tvunget til at nedbringe prisen på limtræsbjælker betragteligt, og endda tilbyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive gunstigt at studere nogle internet webshops efter tilbud og udsalg på limtræsbjælker online inden du placerer ordren, således at man er garanteret at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Du skal blot være årvågen med, at såfremt en e-handler tilbyder billige limtræsbjælker online for en udsalgspris der anses for helt fantastisk gunstig, kunne det tit være et bevis på en svindel webshop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i et regulativ, hvilket beskytter dig som kunde imod svindlende forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække regningen på limtræsbjælker over et længere tidsrum. Det fås typisk hos nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter for eksempel limtræsbjælker priser og køb limtræsbjælker. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge efter blandt andet billig limtræsbjælker, limtræsbjælker online samt limtræsbjælker tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg limtræsbjælker er 20699 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg tidligere køberes meninger

Trustpilot frembyder helt pålidelige muligheder for at kigge nærmere på en række forhenværende køberes reflektioner og derfor stiller vi forslag om, at du kigger på e-forhandlerens kritik forud for at du køber billige limtræsbjælker online.

Facebook bringer dig for øvrigt forholdsvis stabile genveje til at få indtryk af netshoppens popularitet. Foruden det ses nogle internet virksomheder som tilbyder kunderne at aflevere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige limtræsbjælker online hos en webshop behøver man egentlig kigge på netshoppens handelsvilkår, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus og 10-4.

Alternativet kunne måske være at finde ud af hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, da det skulle være et bevis på at internet firmaet imødekommer de officielle regler, tillige med at den regelmæssigt tilses af fagfolk der kender til de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god mulighed for hjælpende service, for så vidt du oplever besvær i forbindelse med din handel med limtræsbjælker. I øvrigt går vi ind for at du er obs på de primære vilkår der er gældende for købet af limtræsbjælker online, f.eks. den ombytningsrettighed internet shoppen kører med.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man når som helst bevarer sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan bevise bestillingen af limtræsbjælker, uagtet om man handler ved Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Susanne gav 5 stjerner

Perfekt køb

Henrik gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Tina I gav 5 stjerner

Fremragende service

Jørgen A gav 5 stjerner

Hurtig

9 tips til når du køber online
1Inden folk køber billige limtræsbjælker i en e-butik kunne de uden tvivl gennemse shoppens forretningsaftale, dog er det bare ikke særlig sjovt. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde regler der gælder for shopping af billige limtræsbjælker online, f.eks. den returrettighed webshoppen benytter.
2Det er jo efterhånden rigtig bekvemt for alle at sammenholde priser online på billige limtræsbjælker fra flere e-forhandlere, og på grund af dette lover de fleste e-butikker portofri levering. Det kan dog stadigvæk vise sig lønsomt at udforske nogle forskellige online shops efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at antage den bedste pris.
3Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en orden, hvilket garanterer køber overfor uærlige internet selskaber. Som en alternativ mulighed kan du overveje en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale omkostningerne over en længere periode.
4Vi slår generelt et slag for at tjekke om internet forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er en indikation om at e-butikken tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at webbutikken jævnligt revideres af fagmænd der kender til de gældende regler. Forud for at nogen shopper billige limtræsbjælker hos en online webshop bør man sådan set studere shoppens forretningsbetingelser.
5Masser af internet butikker foreslår nu til dags diverse forskellige billige leveringsmidler til limtræsbjælker. En af favoritterne er nu om dage pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig ultra smart, og endda tillige den prisbilligste leveringsudgave.
6Trustpilot frembringer aldeles fantastiske muligheder for at gennemstøve en hel del tidligere konsumenters iagttagelser og derfor anbefaler vi, at du undersøger e-forhandlerens kritik forinden du bestiller billige limtræsbjælker online. Facebook medfører også adskillige ærlige muligheder for at få et kig ind i online shoppens popularitet.
7Leveringshastigheden er selvfølgelig ekstremt relevant om man skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og derfor er det ret aktuelt at du undersøger den forventede leveringsdato på limtræsbjælker. Adskillige e-shops tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter, men vær påpasselig da det er betinget af at orden realiseres inden et aftalt tidspunkt.
8Visse internet foretagender garanterer levering uden omkostninger på limtræsbjælker, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du handler for en bestemt sum. Som alternativ skal man udvælge den mindst kostelige leveringstype, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted. Leveringstypen bliver godt nok desuden vældig smart. Den prisbilligste slags levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
9Den mest betalelige leveringstype er dog at du selv henter varerne, men den mulighed betinges af at du er i kort afstand af internet butikkens arbejdslager. Den form for levering kan vise sig at være ret så essentiel hvis man behøver limtræsbjælker inden for kort tid. Alternativt så frembyder enkelte online webshops portofri fragt, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der erhverves for et præcist beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk